Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Riiann

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  56
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Riiann last won the day on September 19 2017

Riiann had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

10 Good

6 Volgers

 1. Ben bij Nio op controle geweest. Ik ben nu 5 weken po. Hij adviseerde mij om geen bh te dragen omdat mijn borsten nog niet voldoende zakken met bh aan (Hema bh). Hij vertelde dat ik van die tepel dingen kon gebruiken zodat tepels niet zichtbaar zijn. Maaar dat zie je er nog duidelijker doorheen dan tepels zelf. Nu dacht ik aan een plak bh. Het geeft geen steun toch(zodat mijn borsten kunnen zakken)? Zou dat niet een oplossing kunnen zijn?
 2. Jaa ben ook benieuwd naar de pleister! Bij mijn moeder hebben ze wel goed geholpen dus hoop dat dat voor mij ook geldt
 3. Tuurlijk! Wil je mij ook toevoegen?
 4. Hee! Sorry voor het late berichtje! Ik had 3en 80A, 75B. Geen idee of mijn bh klopte want het zat nooit mooi. Heb monobloc hydrogel protheses, dus geen siliconen. Ik vond twee verschillende maten ook spannend, maar ben blij dat ik geluisterd heb naar het advies van de pc! Ze zijn ervaren en weten waar ze het over hebben
 5. Waarschuwing consult kosten OLVG

  Bleh ze hebben mij dus gewoon de max laten betalen. Janken! Ga morgen bellen
 6. Waarschuwing consult kosten OLVG

  Ik had gelezen dat onder die 115 ofzo 2 consulten vallen. Dus maar ook al betaal ik dubbel is dat niet meer dan 230. Ik weet niet waar dit bedrag vandaan komt. Ik wist wel dat ik consulten kosten zou krijgen maar had van de voren beetje ingelezen en zag verschillende bedragen inderdaad maar rond de 120. Dit is echt absurd. Weet ook even niet zo goed waar ik nu moet informeren. Bij de olvg of verzekering?
 7. Waarschuwing consult kosten OLVG

  meiden ik heb dus wel een rekening van 281 euro. WTF. ik ben dan wel twee keer op consult geweest maar de prijs is toch het zelfde voor 1 of 2 keer?
 8. de link deed het niet, denk dat de website is veranderd. ik heb het gedaan via http://www.monobloc-hydrogel.nl/garantie/
 9. Ik ben 6 oktober bij Nio geweest voor een vergroting. Had aangegeven een spleetje te willen of iig dichtbij elkaar. Net na de operatie leken ze al mooi dichtbij elkaar maar nu ze zijn geslonken kan ik bijna twee vingers er tussen doen. Maar hoor vaker dat spleetjes onmogelijk zijn als je het van jezelf al niet hebt
 10. Herstel gaat goed. Alleem vno paracetamol geslikt verder zonder pijnstilling. Wel zijn mijn maag en darmen een beetje van slag :s Min borsten zijn al een beetje geslonken, ze staan helaas ook weer ver uit elkaar.. en heb enorme punt tepel. T zijn net twee harde ballen met mijn oude kleine punt borsten er op, haha echt geen gezicht. Hoop dat als ik ga werken over 3 weken dat het er een klein beetje normaal uit ziet. De jeuk begint dus ik denk dat het lekker aan het genezen is!
 11. Gaat goed! Moet me eigenlijk een beetje inhouden overdag want heb de energie wel om dingen te doen. Als ik rustig zit doet me niets zeer, alleen bepaalde bewegingen zoals mijn armen omhoog doen natuurlijk. En als ik sochtends opsta en avonds weer helemaal plat lig voel ik het echt. Nu hoop ik alleen dat ze snel zakken want ze zijn nu echt heeeel hoog en lelijk. Ben bang dat het bij mij wat langer duurt omdat ik van mezelf echt geen borsten had en dus weinig ruimte voor de protheses om te dalen. We gaan het zien! Ben nog maar 2 dagen po Oh ja mijn tepel zit wel een soort korstje/droge plek. Ik dacht eerst dat het een beetje gescheurd was ofzo door de druk? Hoop dat het hier bij blijft. Heb een klein beetje kokosolieop gesmeerd.
 12. 1 dap po en de eerste nacht ging wel ok. Een keer een poosje wakker gelegen en de kussens toch maar anders gelegd. Ik ben normaal echt een buikslaper, het viel me alles mee op mijn rug. probeerde net recht op te zitten in bed. Pfff aauw de zwaartekracht doet me zeeeer. Kom nu pas weer overeind als de medicatie is ingewerkt.
 13. Thanks! Maat L heb ik en de verpleging had het op de loste stand gezet en zit echt fijn! Had het gister even uit gedaan om te spieken en ' maandverbandjes' op de littekens te doen, maar wist niet hoe snel ik mijn bh weer dicht moest! De spanning van het los hangen voelde naar. Dus nu lekker veilig aanhouden die bh!
 14. Dank je! Ik had zelf een carefix Mary gekocht!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×