Ga naar inhoud

Gooischmeisje : 13 mei 2011 : Dr. Damen : Wellness Kliniek .


Aanbevolen berichten

Lieve dames,

Op aanradem van Eefje open ik deze Topic, ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

Na het krijgen van een geweldige dochter, welke ik 7 maanden lang de borst heb gegeven, is er letterlijk en figuurlijk weinig van mij overgebleven. Voor de zwangerschap woog ik 63 kilo en had een mooie volle cup C. En nu (tot afgelopen vrijdag!) weeg ik amper 56 kilo met twee lege cupjes A.

Ik ben voor een intake geweest bij Dr. Beekman in Hilversum, hij adviseerde 330 cc anatomisch achter de spier en het zou 5500 euro kosten.

Mijn man vind mijn onzekerheid over mijn na-baby-borsten onterecht, maar hij steunde me wel in mijn keus voor een BV te kiezen.

Omdat ik 5500 eu veel geld vond ben ik gaan zoeken op internet naar aanbiedingen. Zo kwam ik bij de Wellness Kliniek uit in Genk. Ik belde op 30april op en kon al op 11 mei terecht voor een inake. Als ik nog gebruik wenste te maken van de aanbieding van 1999euro moest ik wel meteen 500 euro overmaken. Meteen nadat ik dit gedaan had kreeg ik een email dat ik stond ingepland voor een BV op vrijdag de 13de bij Dr. Damen. Dit voelde een beetje 'gepushed' aangezien ik nog niet eens een intake had gehad. Maar ik vond het wel lekker snel.

Toen ik op woendagochtend inlogde op de site was ik verbaasd te zien dat de actie van 1999 er nog op stond, alleen nu met einddatum 31/5/11. Hmmmm...

Dus afgelopen woensdag ben ik op intake geweest bij Dr. Damen. Ik hoefde maar 45 min te wachten en was aan de beurt. Arts is niet echt joviaal, maar straight to the point. Ik vertelde dat ik erover na had gedacht en dat ik graag de BV door de tepel wilde en dan onder de spier. Hij wilde daar niks van weten en zei er totaal niet achter te staan. De site zou achterhaald zijn.... dit vond ik vreemd aangezien deze pas in februari verniewd is. Hmmmmm....

Ik moest me achter een scherm van mijn bovenkleding ontdoen en kreeg twee verschillende zakjes in een sportBH. Ik vond ze beiden veel te 'porno'. Toen kreeg ik weer twee verschillende, ook deze vond ik te groot. Ik had al aangegeven dat ik terug wilde naar een C. Maar de arts mag niet beloven dat hij een B, C, D of E maakt. Dus de keus van de prothese lag bij mij. Ik vond de kleinste zakje nog te groot... die was 245cc. Toen zei hij, dan nemen we vrijdag wel de 205 cc. Okeeej.... Maar ik kon dus niet zien hoe die eruit zagen. Toen ik bevestiging wilde dat ik druppels wilde. Zei Dr. Damen, niks daarvan, dat zijn zulke domme dingen, die gaan draaien en dan ben je verder van huis. Ik geef jou mooie natuurlijke ronde achter de spier.

Toen ik me aankleedde was hij de overeenkomst al aan het opmaken. Ik moest tekenen voor 205 cc, en dat de WK niks te verwijten viel als er iets mis ging.

En toen stond ik een beetje verbluft buiten. Wat ging het snel allemaal. Nog geen 1,5 dag later moest ik al weer teruggaan!

Vrijdag 13 mei ben ik geopereerd, moest me om 8.30 melden, in een luxe kamertje gebracht waar ik me uit moest kleden en een ziekenhuisschort moest aantrekken, er werden snel fotos genomen van voorkan en zijkant en er werd een formulier op bed gegooid die ik moest invullen, toen ging de assistende weg en werd mij verteld dat ik "zo opgehaald zou worden". NOT dus, ik werd pas om 11.30 gehaald zonder uitleg van reden van de vertraging. 3 uur alleen in een kamer wachten terwijl je heel zenuwachtig bent is geen pretje. En zomaar de gang oplopen doe je niet want je hebt je operatieschort en hoofdnetje al aan.

Pas op de OK hoorde ik dat dr. Damen gewoon te laat was op zn werk en dat het OK personeel dus op hun tenen liep omdat het nu echt lopende band werk werd. Ik vond het er minder professioneel uitzien als een operatie in een ziekenhuis, zag er minder strak uit als een 'echte' OK. De dame die mijn infuus inbracht droeg niet eens handschoenen. Ik heb toen nog 20 minuten met infuus in mn arm en de bloeddrukmeter om mn andere arm allen in de kamer gelegen, de deuren waren open en ik kom iedereen heen en weer zien lopen en ik zag zelf patienten ingetaped en nog in slaap voorbij komen. Op de tafel nog geen 1,5 meter bij de operatiestoel vandaag lagen allemaal dozen met dingen zoals hadschoenen en flessen met spullen, een soort voorraadje.

Dr Damen liep binnen en groette me snel en begon mijn borsten liggend af tekenen, ik wilde nog zeggen dat ik liever had dat hij dat deed als ik stond, maar er werd al iets heets in mn arm gespoten en toen was ik in dromeland, dus ik hoop dat het lidteken goed onder de plooi valt.

Ik moet eerlijk zeggen dat dat slaapje geweldig is! Wat een leuke trip ;-). Ik zag allemaal kleuren en had geen idee waar ik was. Toen ik wakker werd lag ik op de gang heel dichtbij de muur, alleen. Ik kon me niet bewegen en snapte niet waar ik was. Ik raakte een beeetje in paniek. Ik was helemaal vergeten dat ik net geopereed was en dat ik niet overeind kon komen. Ik moest meteen aan mn dochter denken, Waar was die ook al weer. Alles draaide en ik riep steeds; is daar iemand, waar ben ik... Het duurde heel lang voor mijn gevoel tot iemand kwam. Ik werd de lift ingerold zonder dat er tegen me gesproken werd, ik was helemaal beduust, ik wist inmiddels weer wat er gebeurd was, maar ik had geen idee of het goed was gegaan. En ik werd zo mn kamer in gereden. Moest zelf van het rolbed naar mijn eigen bed overstappen en slok lauwe cola drinken. Ik zag meteen dat mijn telefoon weg was! De verpleegster zei dat mijn mag was gekomen en die had meegenomen, hij kon ook zomaar kamer 6 inlopen, dus iemand anders zou dat ook hebben gekund. Ik vroeg haar of ik hem mocht bellen, wat ik meteen kon doen, ze had een telefoon in haar zak. En weg was ze!

In de tijd dat mijn man erover deed om te komen heb ik twee keer verschrikkelijk overgegeven, zonder dat er op hulp kwam. Ik heb 3x op de knop gedrukt maar niemand kwam. Toen mijn man er was hebben we nog een paar keer gedrukt omdat we geen idee hadden wat we moesten doen. Na een uur gewacht te hebben heb ik me aangekleed en ben ik zonder iemand in de gang tegen te komen naar de receptie gegaan om te klagen dat niemand bij me kwam kijken. Ik voelde me inmiddels goed genoeg en heb mezelf zonder na de operatie uberhaupt gecheckt te zijn uitgecheckt.

Ik vond dat echt slecht. Ik voelde me een nummer. Heb totaal geen persoonlijke aandacht gekregen en ben helemaal niet verzorgd.

Het is nu 4 dagen gelden en ik voel me top. Helemaal geen pijn. Heb vrijdagavond al meteen eten gekookt, ben zaterdag wezen fietsen en vanmorgen heb ik mijn dochter zelf uit bed getild, aangekleed en in de auto naar de opvang gebracht. Geen pijn! Zelfs autorijden ging zonder moeite.

Ik bof echt wat dat bedreft, maar nu komt dan ook mijn angst.... heb ik niet veel te kleine genomen dat mijn spieren amper opgerekt worden? Het verband zit er wel heel strak omheen, rechts zelfs strakker dan links waardoor recht nog helemaal bovenin zit en links mooi om sn plek. Ik heb vanmorgen al gebeld naar de kliniek maar ik werd te lang in de wacht gezet, dus heb ik mijn vraag maar op de mail gezet naar ze. Er zit een 'gat' in het verband op mijn rechterborst, je weet wel, de wikkels zijn niet goed over elkaar heen gegaan waardoor mijn eigen borstweefsel eruit puilt. Ziet er heel vreemd uit als ik een shirt aantrek.

Over het resultaat of het lidteken kan ik niks zeggen omdat ik het nog niet gezien heb.

Al met al is het allemaal heel snel gegaan, ben in ontevreden over de opname dag en heb ik me een beetje onder druk gezet gevoeld. Ik heb niet kunnen zien wat ze erin gingen zetten, ik was enthousiast geworden door de site waarom stond dat via de tepel een mooi resultaat gaf en de arts wilde dit niet, ik wilde anatomische en de arts wilde dat niet en op de dag van de operatie heb ik nul comma nul persoonlijk contact gehad. Zelfs overgeven heb ik in mn eentje gedaan. Kom met moeite een bakje van mn nachtkastje pakken.

Maarja, daar betaal je ook voor, 1999 euro is wel een echt koopje, dus veel service mag je dan denk ik ook niet verwachten.

Wat positief is is dat ik meteen vanaf de opereatie goed heb geslapen en echt totaal geen pijn heb!

Nou, genoeg geschreven. Ik hoor wel als jullie vragen of opmerkingen hebben.

Veel liefs,

Gooischmeisje

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 79
  • Created
  • Laatste Reactie

hee newbie!

wat vreselijk hoe het is gelopen zeg! Vind het eigenlijk knap dat je door hebt gezet ondanks dat je er een aantal keren geen goed gevoel bij had.... ik hoop dat het resultaat mooi is! heb je ondertussen de kliniek wel te pakken kunnen krijgen?

ik heb in juli een bv gepland staan, anatomisch dual plane, (bij mij zeiden ze namelijk dat anatomisch veel natuurlijker is omdat geen enkele borst rond is en dat het met het verschuiven wel meevalt als je gewoon rust houdt, je huid zou eromheen gaan kapselen waardoor die op zijn plek zou blijven zitten) ik twijfel zelf nu tussen 245 cc en 280 cc. ben 1.64, en weeg 52 kg dus ben benieuwd hoe het bij jou is geworden. heb iemand gesproken die hetzelfde lengte en gewicht heeft als ik en die heeft er 260 en 280 ingedaan wat een Dcup werd, veel te groot voor mij dus. Ik neig nu naar 245. ik heb een afspraak bij via sana in mill.. het kost daar wel 5260 (krijg korting van 10% va hun) wordt het ongeveer 4700. maar dat is met gehele narcose, waar je al zo'n 1000 voor betaald. Daarnaast zijn anatomische ook een stuk duurder dan ronde, en het verschil in silicone verschilt ook in prijs.. Eurocilicone is goedkoper dan McGhan/Natrelle. En waarschijnlijk betaal je ook voor de service zoals je al zei.

Dit forum kan je misschien wel steun bieden bij mensen die het ook zo hebben ervaren..

ik denk dat je er goed aan hebt gedaan om er 205 in te doen... waarschijnlijk wordt het heel natuurlijk.

heel veel succes met het herstel! hopelijk gaat alles goed.

en vind het heel goed dat je je verhaal hier hebt gedaan!

liefs

ik bedoel gooischmeisje ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Euh ... 'knap dat je toch doorzet' ?

Vind ik van niet hoor ... persoonlijk had ik er na dat consult vanaf gezien .

Wil je zeker niet met de vinger wijzen , ben er destijds ook geweest én nog steeds tevreden . Toen heb ik de service (en consult) in de WK positief ervaren maar jouw verhaal lees je af en toe nog wel eens ivm te laat komen van een chirurg waardoor de service dan blijkbaar ten wense over > wat NOOIT zou mogen !

Ik raad deze kliniek nooit af maar ook niet aan want elke ervaring is anders en als je gevoel niet goed zit zou je niet mogen doorzetten .

Hoop nu wel voor jou dat het 'positieve' doorslaat en je achteraf tevreden bent .

Wat de prijs betreft , de 'aanbieding' die steeds 3 maanden geldt (en verlengd wordt) was er 3 jaar geleden ook al en volgens mij blijft dat zo . Vind het wel jammer dat ze die gebruiken om vrouwen te overhalen tot betalen van een voorschot om zeker te zijn dat het voor die prijs doorgaat .

Bij deze mss ineens een 'oproep' aan dames om zich beter te informeren op voorhand en je niet te laten overdonderen ...

Link naar reactie
Delen op andere sites

jaa ik bedoelde het van dat ik er inderdaad ook vanaf had gezien! en als ze mij 3 uur zouden laten wachten dan zou ik ook denken van wat is hier gaande... maar toch je hoopt op het beste en je kan er nu niks meer aan veranderen.. hopelijk wordt het resultaat heel mooi!

ik ben zelf al 3x wezen passen en elke keer nemen ze uitgebreid de tijd om het nog een keer uit te leggen en vragen te beantwoorden....ze maakte zelfs foto's met de pasprotheses van de verschillende maten,(had ik gevraagd) hoe ze dat ook voor en na de operatie gaan doen... dus ik heb ze nu thuis op de pc, en kan ze rustig bekijken.... nu had ik het eindelijk vastgelegd, maar neig nu toch naar de kleinere van de twee, maar ze gaven aan dat ik altijd alsnog kon komen passen...

ik denk dat het voor vele andere meiden wel belangrijk is om na te gaan of aan je wensen wordt voldaan, ten eerste al bij het consult... service is heel belangrijk naar mijn mening! Als je pc zegt van rond en jij wil anatomisch en hij hamert erop dan zegt dat eigenlijk al genoeg..... mij raadde ze anatomisch aan, maar heb ook duidelijk uitleg gevraagd waarom, en wat dan het verschil is etc...

een tip is denk ik; laat je goed informeren!

succes met het herstel!

liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jee meid ...wat een verhaal.

Ja ik had ook meteen al afgehaakt,maar ik begrijp je wel.

Je wilt graag die bv en dan voor die prijs ,zeg nou zelf is toch hartstikke mooi!

Het is wel jammer dat die arts zo stellig in zijn antwoorden was oer die protheses,de klant is immers koning lijkt me,mits hij een goeie reden aangeeft waarom iets wel of niet kan.

Bah wat on persoonlijk op de dag van de ingreep.....ik zou gillend weg gerent zijn!

Ik hoop dat het resultaat is wat je wilt zodat er toch nog "iets "posietiefs uitkomt.

Ga je nog iets van een klacht neer leggen daar en ga je nog daar na de na controles???

Groetjes Marianne

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Gooischmeisje,

Welkom! :D

Maar moet ook B-cupje gelijk geven, als je gevoel al niet goed was in het begin had je beter nog even verder gekeken, vind je ervaring dan ook beneden alle peil! Heel onpersoonlijk en niet profesioneel jammer genoeg. :( Hoop wel dat het resultaat toch nog zal meevallen als straks je tape eraf mag.

Eerst maar eens goed herstellen! Hou je zelf nog een beetje rustig want je prothesen moeten ook nog mooi inkapselen, ook al heb je geen pijn!

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Blonde Dollie

Hi Gooisch Meisje.

Chapeau dat je na je consult bent terug gegaan. Ik ben zelf een redelijke doemdenker en was waarschijnlijk na zo'n consult gillend naar huis gegaan. Het komt op mij over als een soort dwingend gevoel, hoppa direct die overeenkomst tekenen, zo de operatietafel op en zo in je slaaproes. Ik kan me voorstellen dat je het gebeuren niet als erg positief hebt ervaren.

Ik hoop dat het resultaat je bevalt. Daar gaat het uiteindelijk om namelijk.

Succes met je herstel!

:116:

Liefs,

Dollie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lieve Meiden,

Bedankt voor jullie berichten!

Ik heb vanmorgen contact gehad met de kliniek en ik moest meteen het verband eraf halen en een sportbh aantrekken, anders zouden ze ongelijk gaan 'vergroeien'.... Lekker dan!

Maaaaar.... eenmaal voor de spiegel.... de linker is PRACHTIG!!!! De rechter zit door het verband nog veel te hoog, ziet er dus gek uit, past zelfs niet in de sportbh.

Weet je, zo slecht was mijn gevoel na de intake helemaal niet. Ik wilde gewoon zo snel mogelijk borsten hebben! Maar na de ervaring van afgelopen vrijdag zal ik niet snel de kliniek aanraden. Alleen over mijn nek gaam tot twee keer toe was genant en had verkeerd kunnen gaan. Is allemaal goed gegaan, maar stel dat ik toen ik me aan ging kleden van mijn stokje was gegaan, had het uren geduurd voordat er iemand bij me kwam kijken.

Ik denk dat ik ondanks alles wel degelijk tevreden ga zijn met het resultaat.

Ontzettend bedankt voor jullie feedback!

Veel liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lieve Meiden,

Bedankt voor jullie berichten!

Ik heb vanmorgen contact gehad met de kliniek en ik moest meteen het verband eraf halen en een sportbh aantrekken, anders zouden ze ongelijk gaan 'vergroeien'.... Lekker dan!

Maaaaar.... eenmaal voor de spiegel.... de linker is PRACHTIG!!!! De rechter zit door het verband nog veel te hoog, ziet er dus gek uit, past zelfs niet in de sportbh.

Weet je, zo slecht was mijn gevoel na de intake helemaal niet. Ik wilde gewoon zo snel mogelijk borsten hebben! Maar na de ervaring van afgelopen vrijdag zal ik niet snel de kliniek aanraden. Alleen over mijn nek gaam tot twee keer toe was genant en had verkeerd kunnen gaan. Is allemaal goed gegaan, maar stel dat ik toen ik me aan ging kleden van mijn stokje was gegaan, had het uren geduurd voordat er iemand bij me kwam kijken.

Ik denk dat ik ondanks alles wel degelijk tevreden ga zijn met het resultaat.

Ontzettend bedankt voor jullie feedback!

Veel liefs

Hey! Een vraagje, ik zie dat mijn linkerborst veel hoger staat onder de band, hij komt er echt bovenuit, terwijl mijn rechter een stuk lager zit.. Was dit ook bij jou het probleem en had je daarom je band af moeten doen? X

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Pinky,

Ja! Mijn linker zat perfect op zn plek en de rechter was het halve rondje boven de band. Ik zou als ik jou was je band doorknippen en je sportBH aantrekken. Je bent eerder geopereerd geweest dan ik en ik mocht dat ook al van de WK. Volgens mijn is het WK de enige die na OK nog met verband werkt, ik lees overal dat meiden meteen een strakke sportbh aankrijgen en 4 weken 24/7 aan moeten houden.

Ik moet je zeggen, het is wel een verademing hoor. Ik heb meteen geen Hik meer. En volgens mij begint de rechter al iets te zakken!

Hoe gaat het met je pijn?

Succes meis~!

Hey! Een vraagje, ik zie dat mijn linkerborst veel hoger staat onder de band, hij komt er echt bovenuit, terwijl mijn rechter een stuk lager zit.. Was dit ook bij jou het probleem en had je daarom je band af moeten doen? X

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pijn heb ik niet meer echt, gelukkig! Alleen als ik beweeg natuurlijk.. Oei.. Heb eens gebeld naar de kliniek, ze zeiden bel na 4u maar terug dan is dr damen er.. Ik dacht kan jij me niet helpen?? Dr damen gaat toch maar weer een rare opmerking geven volgens mij :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had geen verband maar was wel ingetaped wat een week zou moeten blijven zitten,maardoor blaren moest het er eerder af en een bh aan.

Gelukkig maar dat je op tijd gebeld heb,nu heeft het nog de tijd om het recht te trekken.

wel stom van die kliniek om het zo te verbinden.

Ik hoop dat het resultaat mooi is!!

Groetjes Marianne

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoiiii,

Wat vervelend om te horen dat je zo'n nare ervaring hebt gehad daar!!

Ik ben 6 mei geopereerd door Dr. Visser en heb echt geen verkeerde opmerkingen over de kliniek!

Mijn gesprek ging ook redelijk snel maar zij was dan ook behoorlijk recht door zee!

Ik stond de dag zelf ook binnen een paar uur weer buiten. Binnen gekomen en net als jij me schortje aangedaan en een

netje op me hoofd!

Nog geen half uur later kwam Dr. Visser mijn borsten nog aftekenen en de zuster kwam nog even foto's maken.

De anesthesist kwam mij daarna halen en hebben nog een praatje gemaakt in de lift. De kamer was net zoals jou ervaring niet echt wat ik

ervan had verwacht maar het zag er wel zuiver uit.

Toen ik eenmaal terug op de kamer was lag ik nog aan het infuus, heb ook een colaatje gekregen en toen het zakje leeg was van mijn

infuus heeft de zuster alles verwijderd.

Even later kwam Dr. Visser zelf nog even kijken hoe het met me ging en heeft nog even gevoeld en gekeurd. :oP

Ik heb me daarna aangekleed en mijn vriend is gaan vragen of ik al weg mocht. Nog geen 10 minuten later kwam de anesthesist

en heeft mij nog wat dingen uitgelegd en is daarna met ons tot aan de buitendeur meegelopen!

Ik vind het behoorlijk vervelend voor je dat je zo'n nare ervaring hebt gehad! Helemaal omdat het bij mij wel snel maar super

netjes is verlopen.

Groetjes!

Zenzjuh

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

Wat een tegenvaller zeg zo'n behandelijng op de dag van je bv :blink:

Ik heb ook mijn bv laten doen in de wk maar dan door dr.Visser,ik heb totaal geen klachten,niet over mijn consult,

nog over de dag van de operatie.Ik ben ook zeer tevreden met het resultaat.

Ik had na mijn operatie géén band aan enkel een sportbh,het is wel vreemd dat iedere pc een andere manier van

werken heeft dat maakt het soms ook zo verwarrend,de ene zegt het zo en de andere weer anders.

Wens je toch nog een goed herstel en mooi resultaat

Groetjes Cheries :48::48::48:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

Amai wat een verhaal zeg...

Ik had dat toch ook niet toegezegd na dat geprek als het er zo aan toe gegaan was als je daar niet zo'n goed gevoel bij had. Maar ja, op zo'n moment sta je perplex denk ik en je was mss ook alleen gegaan...dan heb je ook niet de mening van iemand anders?!

Zelf ben ik op 18 april geopereerd door dr Damen.

Ik ben heel goed opgevangen geweest zowel voor als na de operatie en ben heel content over de kliniek.

Mijn BV is nu 4 weken geleden en ik ben er heel content mee. Mijn borsten moeten ook nog wat indalen maar het resultaat is al heel goed. Ik had ook zo'n band en heb die 14 dagen aangehouden.

Wel heb ik veel meer afgezien als jij. Op dat vlak had jij dan meer chance zo te lezen. :lol:

Ik vind het jammer voor jou dat je er zo'n slechte ervaring mee had.

Groetjes en nog een goed herstel :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

Amai wat een verhaal zeg...

Ik had dat toch ook niet toegezegd na dat geprek als het er zo aan toe gegaan was als je daar niet zo'n goed gevoel bij had. Maar ja, op zo'n moment sta je perplex denk ik en je was mss ook alleen gegaan...dan heb je ook niet de mening van iemand anders?!

Zelf ben ik op 18 april geopereerd door dr Damen.

Ik ben heel goed opgevangen geweest zowel voor als na de operatie en ben heel content over de kliniek.

Mijn BV is nu 4 weken geleden en ik ben er heel content mee. Mijn borsten moeten ook nog wat indalen maar het resultaat is al heel goed. Ik had ook zo'n band en heb die 14 dagen aangehouden.

Wel heb ik veel meer afgezien als jij. Op dat vlak had jij dan meer chance zo te lezen. :lol:

Ik vind het jammer voor jou dat je er zo'n slechte ervaring mee had.

Groetjes en nog een goed herstel :116:

Hé pink, was het bij jou ook zo dat je 2 borsten anders zaten door die band, eentje een stuk hoger ofzo, of zaten ze mooi gelijk?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo meiden,

Wat een verhaal Gooisch meisje.

Ik kan mij voorstellen dat meerdere vrouwen weg zouden lopen. Ik denk dat ik hetzelfde had gedaan.

Bij een intakte hoor je je immers op je gemak te voelen en tevens geldt dit ook voor de chirurg (hierbij hoor je je op je gemakt te voelen).

Ik ben geopereerd door Dr Beekman in het Van Linschoten kliniek te Hilversum. En ik kan een ieder deze PC aanraden!

passen, passen en nog eens passen. Kijken naar jouw wensen, luisteren naar zijn advies.

Ik had echt geen borsten, ik denk een 70 AA? Ik heb 325 gr anatomische achter de spier.

Lengte: 1,68

Gewicht: 60

liefs<

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lieve meiden,

Bedankt voor jullie reacties. Ook mooi om te weten dat er ook meiden zijn die wel een prettige ervaring hebben bij de WK. Ik denk dat als mijn verhaal vaker gebeurd ze hun ISO certificaat kunnen inleveren! Dus gelukkig dat ik een uitzondering ben (jammer voor mij, maar toch).

Kiki, ik vind Dr. Beekman in Hilversum is een schat. Ik heb hem toevallig vanmiddag nog gemailt dat ik de BV al heb ondergaan, hij vind het heel jammer dat hij het niet heeft mogen uitvoeren. De prijs is bij mij echt doorslaggevend geweest..... Ik ben al ruim een jaar mama en verdien dus niet zoveel meer als voorheen!

Ik ben verlost van mijn band op advies van dr Damen. Vreemd dat Pinky hem wel aan moet houden.... Ik denk dat Dr. Damen iemand is met een gebruiksaanwijzing, Pinky en ik hebben die alleen niet gelezen.... ;-). Want ik lees verder toch alleen maar goeie dingen over hem.

Veel liefs,

Gooischemeisje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Amai wat een verhaal.

Ik zou me ook niet op mijn gemak voelen in zo een situatie.

een vriendin van mij heeft daar ook geweest en zij heeft geen problemen ervaren. alles tip top in orde.

Het zal mss zijn dag niet geweest zijn de 13de. Maar dat hij dat dan niet laat blijken in zijn operatie kwartier.

Je moet daar tenslotte rustig zijn. Kzou niet graag in jou plaats geweest zijn.

Verder nog heel veel sterkte en hopen op een prachtig resultaat geduld is de boodschap.

Gr Pinki

Link naar reactie
Delen op andere sites

hey gooischmeisje

Wat een ellende zeg, hopenlijk gaat je herstel een stuk beter dan je operatiedag...

Ik las gisteren je verhaal en ik was het met afschuw voor aan het lezen aan mijn vriend, ook hij gruwelde ervan...

Gelukkig ben je zelf een doorzetter, en ben je zelf naar de balie gelopen. Je hebt denk goed actie ondernomen.

Nu maar lekker genieten van het vooruitzicht dat je dadelijk weer mooie boobies hebt.

Ik ben benieuwd naar het resultaat!

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi gooisch meisje

wat een verhaal zeg, werd er even stil van

ik ben zelf 20 april in WK geopereerd door dokter verdonck

ik vond het zelf een schat van een dokter

hij nam de tijd voor mij en we hebben denk ik z'n uur samen gepast totdat ik er gelukkig mee zou worden

ik heb van hem ook een ronde protese gekregen achter mijn borstspier en geloof me ik heb echt GEEN ronde borsten

heb er zelf 300 cc inzitten en heb nu een cup D en zo natuurlijk

en idd na mijn operatie kreeg ik ook cola en jaja dat kwam er ook uit

de verpleegkundige die ik had was ook erg haastig maar verder was het oke!!!!!

ik ben nu 4 weken verder en mijn borsten zijn mooi aan het zakken

ik hoop dat jou resultaat ook erg mooi word

anders zou ik meteen terug gaan naar de kliniek en vragen naar een andere dokter

dan kan ik je zeker dokter verdonck aanbevelen

misschien heeft hij er een andere kijk op

heel veel succes meid

gr lenny

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lieve meiden,

Bedankt voor jullie reacties. Ook mooi om te weten dat er ook meiden zijn die wel een prettige ervaring hebben bij de WK. Ik denk dat als mijn verhaal vaker gebeurd ze hun ISO certificaat kunnen inleveren! Dus gelukkig dat ik een uitzondering ben (jammer voor mij, maar toch).

Kiki, ik vind Dr. Beekman in Hilversum is een schat. Ik heb hem toevallig vanmiddag nog gemailt dat ik de BV al heb ondergaan, hij vind het heel jammer dat hij het niet heeft mogen uitvoeren. De prijs is bij mij echt doorslaggevend geweest..... Ik ben al ruim een jaar mama en verdien dus niet zoveel meer als voorheen!

Ik ben verlost van mijn band op advies van dr Damen. Vreemd dat Pinky hem wel aan moet houden.... Ik denk dat Dr. Damen iemand is met een gebruiksaanwijzing, Pinky en ik hebben die alleen niet gelezen.... ;-). Want ik lees verder toch alleen maar goeie dingen over hem.

Veel liefs,

Gooischemeisje

Hey Gooischmeisje,

Ik moest die band ook aanhouden, 10 tot 15 dagen. Dat had dr Damen me al gezegd op het gesprek en na de operatie heeft de verpleegster me dat ook nog is gezegd.

Het was niet altijd een lachertje maar heb hem toch maar aangehouden. De 14de dag heb ik hem laten verwijderen en de draadjes eruit laten halen.

Liefs :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pff... wat een verhaal..

Ik was zelf echt NOOIT teruggegaan naar die kliniek,

Het gaat natuurlijk wel om je boobs he !!

Maar goed hoop dat je nu wel positief gaat worden,

en hoop dat je je boobs niet te klein vind....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb vanmorgen contact gehad met de kliniek en ik moest meteen het verband eraf halen en een sportbh aantrekken, anders zouden ze ongelijk gaan 'vergroeien'.... Lekker dan!

Maaaaar.... eenmaal voor de spiegel.... de linker is PRACHTIG!!!! De rechter zit door het verband nog veel te hoog, ziet er dus gek uit, past zelfs niet in de sportbh.

Ik denk dat ik ondanks alles wel degelijk tevreden ga zijn met het resultaat.

Hey Gooischmeisje,

Gelukkig maar dat je al van die ellendige tape verlost bent en een sportbh aan mag! Ben blij te lezen dat je de linker al prachtig vind, de rechter zal nog wel bij trekken als ie zich een beetje heeft kunnen zetten. Komt wel goed allemaal! En fijn dat het resultaat je nu al meevalt! Nog een goed herstel gewenst!

Liefs, :53:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.