Jump to content

stefanie63 : 7 januari 2020 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael


Recommended Posts

Hoi hoi allemaal!

vanochtend ben ik geopereerd. Ik heb mentor 365 cc highprofile dp laten plaatsen. Ik was eigenlijk niet echt zenuwachtig maar had er meer echt zin in :) 

 

Alles is super goed verlopen, echt kei leuk personeel en erg persoonlijk omdat het een kleine kliniek is.

voor dat ik het wist was ik alweer wakker, en ging het erg snel erg goed met mij. Ik ben meteen op een stoel gaan zitten en heb wat gedronken en gegeten. Autorit naar huis ging ook goed, had alleen het gevoel dat ik een kater had en alsof ik nog wat dronken was haha. 
Tot nu toe gaat het qua pijn ook erg goed, durf het tot nu toe niet eens pijn te noemen het is meer alsof je flink gesport hebt dag 1. Ze zeiden ook dat ik niet te vroeg moest juichen want er zit nog plaatselijke verdoving en narcose in mijn lichaam. Dat doe ik dus dan nog niet maar ik wilde eventjes aan jullie laten weten dat het tot nu toe goed met me gaat en weet dat de komende dagen waarschijnlijk afzien is.


Ik heb een klein beetje het resultaat kunnen zien en vond het al erg mooi!

wat mij wel opviel dat ze wat “kleiner”  uit zien nu als dat ik gedacht had, dit omdat ik bij sommige meiden op dit forum gezien had met dezelfde begin grootte of minder zelfs ze groter uitvielen op de foto’s. Ik weet niet of iemand mij kan vertellen of dit na dat de komende dagen als de zwellingen minder/weg zijn of ze dan nog groter worden of juist kleiner bijvoorbeeld na 5 weken ofzo ? Heb nu namelijk nog niet echt last van zwellingen.

 

al met al ben ik echt al blij hoor maar ik vroeg me gewoon af hoe dat zat :) 

 

Als jullie vragen hebben of het leuk vinden om mee te lezen hoor ik het wel! :D 
 

groetjesss

Link to comment
Share on other sites

Hi Stefanie, fijn dat het goed verlopen is en je nog weinig last hebt. Dat zal inderdaad nog wel veranderen als ik hier zo lees ?

Ik kan nog niet uit ervaring spreken want ben pas eind januari aan de beurt.

 

Maar hee gefeliciteerd meid! Goed herstel gewenst xx

Link to comment
Share on other sites

10 minuten geleden, Loesje3 zei:

Hi Stefanie, fijn dat het goed verlopen is en je nog weinig last hebt. Dat zal inderdaad nog wel veranderen als ik hier zo lees ?

Ik kan nog niet uit ervaring spreken want ben pas eind januari aan de beurt.

 

Maar hee gefeliciteerd meid! Goed herstel gewenst xx

Dankjewel ! Oh spannend dat komt ook al in de buurt :D  

Link to comment
Share on other sites

Hoi!

 

Klinkt goed allemaal! Mijne vond ik ook verrassend klein direct na de operatie en nu de zwellingen deels zijn weggetrokken zijn ze nog steeds relatief klein. Niet dat ik er ontevreden mee ben, hoor. Ik had echter ‘maar’ 295 dus ik vermoed dat het bij jou wel mee zal vallen. 
Succes met je herstel en, geloof mij, doe rustig aan!!!

 

groet,

 

Marlies

Link to comment
Share on other sites

Hoi Stefanie, wat fijn dat het zo goed is gegaan! Ik ga jou zeker even volgen! Ik mag in april namelijk, bij dezelfde kliniek en dan krijg ik waarschijnlijk 340 cc, high profile memory gel. 

 

Ben heel benieuwd! Dus super fijn om even mee te lezen hoe het jou vergaat ? van welke voor situatie kom jij?!

 

Succes met je herstel! 

Link to comment
Share on other sites

6 minuten geleden, Es1234567 zei:

Hoi Stefanie, wat fijn dat het zo goed is gegaan! Ik ga jou zeker even volgen! Ik mag in april namelijk, bij dezelfde kliniek en dan krijg ik waarschijnlijk 340 cc, high profile memory gel. 

 

Ben heel benieuwd! Dus super fijn om even mee te lezen hoe het jou vergaat ? van welke voor situatie kom jij?!

 

Succes met je herstel! 

Ohh wat leuk ! Ja ik heb het daar echt als heel fijn ervaren. Ik kom van 70 a af, 175 en 58 kg.  Ben zelf 24 jaar en nooit in gewicht geschommeld of kinderen of iets. Omdat ik een smalle borst had was highprofile het beste voor mij omdat bij de andere alles al snel te breed was. Wat is jou voor situatie nu ? 

Link to comment
Share on other sites

Ok! Ik heb nu zelf ook een 75a, ben 163 en 58 kilo. Advies was 325 of 340cc, 365 dacht straten dat het implantaat bij mij iets te breed zou zijn voor mijn borst. Dus denk dat ik daarom zelf kies voor 340! Maar als ik hoor dat jij met omtrek 70 wel 365 heb vraag ik me wel af of ik dat dus ook niet kan ? weet jij nog je borst breedte bij opmeten? En heb jij ook het type memory gel? (Thpx) 

 

Zelf Heb ik ook niet geschommeld met gewicht, heeft gewoon nooit echt veel gezeten ? dus kijk er nu heel erg naar uit nu ik de knoop heb doorgehakt! 

 

Ben heel benieuwd welke maat jij straks krijgt voor het oog! Ik zou graag op een volle c willen uitkomen :). En jij?

 

Gaat het slapen een beetje goed?

Link to comment
Share on other sites

Oh ja ik heb dus 70 en jij 75.. ik zou zo niet echt precies weten wat mijn borstbreedte was maar als ik het niet vergeet zou ik het wel even kunnen navragen. Maar het kan zijn dat mijn borst zelf ietsjes breder was maar de omtrek van mijzelf wat smaller.. 

 

ik heb wel goed naar hem geluisterd en ook het maximale gedaan de 365 cc dus highprofile memorygel. Ik weet wel en dat zeiden de verpleegkundige gisteren ook dat hij echt kiest wat het beste bij je past en wat er ook natuurlijk uitziet. Weet ook hoe meer je erin laat zetten des te meer je huid opgerekt wordt en kans op striemen dan ook veel groter is, aangezien wij nooit iets te lijden hebben gehad haha ? 

 

ik ben al blij met alles wat groter is al hoop ik wel zeker op een volle C, misschien nog wel een D..  maar mijn borsten stonden voor mijn idee best uit elkaar, hij heeft het zo dicht mogelijk bij elkaar gezet en ruimte gemaakt dat ze iets meer naar het midden zouden kunnen gaan staan. Maar dat hangt echt af hoe mijn borsten zich gaan settelen haha. 
 

ik heb nu trouwens de operatie bh aan in maat 70 c en zit wel goed. Wel lekker zo’n oma ding dus je denkt nog echt niet wauw haha 

blijkbaar had ik ook wat hoogte verschil in mijn borsten, dat heb ik eerlijk gezegd nooit echt gezien of aan gestoord, maar de laatste weken voor de spiegel ga je je borsten helemaal goed bekijken. Dit heeft hij zo veel mogelijk gelijk gemaakt, maar zei ook eerlijk dat het niet precies hetzelfde gingen zijn. Maar na de operatie zei hij dat hij het netjes heeft kunnen fixen. 
ik weet ook dat borsten, net als wenkbrauwen nooit helemaal gelijk van elkaar zijn en dat verwacht ik ook niet.. heb me dan ook echt nooit gestoord aan die ongelijkheid omdat ik het pas op foto’s enzo pas opmerkte. 

 

nu klikt het wel alsof me borsten voorheen best lelijk waren maar dat was niet zo, ik stoorde me alleen aan de grootte en dat als ik bh’s aanhad, het eigenlijk nooit echt mooi aan sloot. 
 

de nacht is wel redelijk gegaan, maar dit komt denk ik echt omdat ik een buikslaper ben. Ik ben wel vaak wakker geworden omdat je ook gewend bent om te draaien enzo. Heb wel de wekkers gezet voor de pijnstilling. Qua pijn valt het nu toe echt nog wel mee, merk wel vanaf gisteren dat ik nu echt zooo stijf ben geworden en niet van de zijkant iets kan pakken, terwijl ik dat gisteren nog wel kon. Ik kon opstaan met een klein zetje en nu moet ik echt goed aangeduwd worden ?

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi! Hoe gaat het vandaag? En de tweede nacht is ook goed gegaan? 

 

Klinkt allemaal als een goed verhaal hoe hij daar mee omgaat! Ik ben echt zo benieuwd! Kan haast niet wachten.. Maar ik moet helaas nog even :)

 

Ik heb inderdaad een 75 met omtrek, en hoop op een volle c uit te komen. Ik heb wel heel erg getwijfeld over de memorygel high profile omdat er bij 2 andere consulten juist geen high profile werd genoemd (bergman en velthuis). Maar ik vind de resultaten bij heyendael zo mooi dat het deze kliniek gaat worden. Heb wel het idee dat straten laatste tijd veel meer dit type plaatst (thpx), mentor cohesive 1 en 2 kwam bij mij niet echt ter sprake..

 

Nou spannend en leuk dat jij nu met de dag ontwikkeling gaat zien!! Ga je ook een album aanmaken?

 

Link to comment
Share on other sites

Hoi ! Gisteren hadden ze nog gebeld en gevraagd hoe het ging. En aangegeven dat het kan zijn dat ik last van bijwerkingen zoals misselijkheid zou kunnen krijgen van de Celebrex (als ik het goed schrijf). Dat was tot vannacht totaal niet aan de orde, maar vannacht werd ik zooo misselijk, heb moeten overgeven en was heel erg beroerd. Sinds vanochtend gaat het weer goed en heb ik de Celebrex niet meer genomen maar doe nu met ibuprofen. Het gaat nu weer goed alleen stijf natuurlijk. Meeste ongemak vind ik dat ik gewoon bij zo veel dingen hulp nodig heb en afhankelijk ben haha. 
 

het resultaat ben ik tot nu toe ook erg tevreden mee, al heb ik mijn bh nog niet uitgehad. Maar wat ik zo zie en voel ben ik er tevreden mee ?

 

ik denk dat ik wel een album aan ga maken maar ik weet nog niet wanneer haha 

Link to comment
Share on other sites

Ah wat super vervelend dat je er zo misselijk van bent geworden ? goed om te weten dat dat kan dus... Gaat de pijnstilling goed met alleen ibuprofen?

 

Slaap je trouwens ook met een voedingskussen voor wat extra steun? Ik heb gelezen dat dat kan helpen en wil er zeker eentje aanschaffen!

 

Fijn dat je vooralsnog tevreden bent! Lijkt me een heerlijk gevoel :) 

 

Moet je trouwens binnenkort weer aan het werk of heb je even de tijd om te herstellen?

 

Ok! Ik denk ook dat ik tzt een album aanmaak! Weet iig dat het mij wel veel geholpen heeft door al die voorbeelden te zien :)

 

Succes vandaag weer!

Link to comment
Share on other sites

Ja nu gaat het weer goed. Vriendin van mij die doktersassistente is vond het eigenlijk ook maar raar dat ik geen maagbeschermer erbij had. Ze zei dat ze het best wel logisch vond dat ik er slecht op zou gaan, aangezien ik normaal geen pijnstilling gewend ben. 
 

maar de “pijn” is goed te doen het is nog steeds echt meer het ongemak. En idd voedingskussen is wel echt fijn, dat vult meer de holte in je onderrug  op. Wat wel stom is als je de hele nacht gelegen hebt je dan steeds op de zelfde (druk) plek ligt je wil dan zo graag even verschuiven maar dat lukt dan niet haha.

wat ik ook heb aangeschaft is een (reis) nekkussen dat vond ik ook wel fijn. En de eerste dag heb ik mijn borsten gekoeld met een coolpack (deze had ik bij de Etos gehaald en was een langwerpige) deze paste precies van de ene borst na de andere en was wel fijn. Ik heb er 2 gehaald zodat ik ze steeds kon afwisselen. 
 

en oh kriebel is ook klote hahaha ik had ineens steeds jeuk op me hoofd dus had eergisteren en gisteren gewoon een vork langs me liggen, en geloof me dat was echt  een uitvinding ?

 

verder drink ik heel veel groene thee en daardoor moet ik ook best vaak opstaan en een loopje maken naar de wc. Als je opstaat voel je je echt even stijf maar eenmaal aan het lopen gaat het wel weer, zo blijf je toch wat in beweging. Ik zat gisteren alweer in de mc drive want had zo’n zin in McDonald’s, dus mocht je je ook erg beroerd voelen van de Celebrex weet dat dit ook zo weer weg is. :) 

Link to comment
Share on other sites

Oh al te snel verstuurd! 
 

maar ik moet de 24e weer halve dagen werken. Ik ben kapster dus lichamelijk wel zwaar werk. Gelukkig heeft mijn baas ook een bv laten doen dus ze weet er alles vanaf. Ik plan mijn klanten met pauzes in en zorg dat zij ze wast en föhnt bijvoorbeeld. Ze is ook super lief en zegt ook dat ik naar mijn lichaam moet luisteren wat gaat en niet. 
 

en idd ik heb ook veel aan foto’s gehad, al is het wel gek om foto’s van jezelf zo op internet te zetten ? maar goed, ik weet dat hier alleen maar lieve meiden op zitten die voor het zelfde komen, dus dat komt wel goed!  Ik vind dit forum echt zo leuk het is net alsof je allemaal vriendinnen hebt om mee te kletsen enzo haha 

Link to comment
Share on other sites

Kan me voorstellen dat dat gek is ja! Ik vind dat ook wel spannend om online te zetten maar als je inderdaad ziet hoeveel lieve meiden er op zitten die willen helpen is dat zo fijn! :) ik heb echt enorm veel aan al die informatie! En ook tips die jij nu noemt! 

 

Ik moet me ook nog even in medicijnen verdiepen want ik reageer licht allergisch op ibuprofen, nurofen en strepen dus kan die eerste sowieso niet nemen (wat dan wel?) en die celebrex moet ik dus uitzoeken! Wel gek dat je geen maagbeschermers hebt gehad dan? Gaat het nu wel goed met pijnstillers?

 

Haha geweldig dat je alweer in de mac zat, goed om te weten dat het ook zo snel weer over kan zijn ?

 

Wat voor groene thee drink je? Gewoon normaal? En heb je van te voren ook extra vitamines geslikt?

 

En wat vind je zover van de bh van heyendael? Hij ziet er echt vreselijk uit wat ik op foto's heb gezien ?

 

Fijne dag  vandaag! :)

Link to comment
Share on other sites

Trouwens super fijn dat je baas zo begripvol is! Ik zit ook te twijfelen of ik het tegen mijn manager (wel een vrouw) ga zeggen... Ik werk op kantoor en zou niet graag willen dat mijn collega's het weten, dus weet niet zo goed of zij echt tegen niemand wat zegt. Misschien tegen collega managers? Dus dat vind ik lastig... Als ik het wel zeg kan ik in overleg misschien nog wel de datum wat naar voren halen in maart. Ga alleen nog wel 2,5 week op vakantie eind februari. Die stond al gepland.. Dus dat helpt ook niet mee! Misschien moet ik het binnenkort maar gewoon met haar bespreekbaar maken ?

Link to comment
Share on other sites

Hmm ja er zijn meer varianten op pijnstilling, maar ben bang als je al niet zo goed gaat op ibuprofen je daar zeker niet goed op zal gaan. En dat misselijke zieke gevoel vind ik tot nu toe het allerergste geweest van het herstel. 
 

nu gaat het goed met de pijnstilling. Merk wel dat mijn maag niet helemaal lekker zit maar kan gewoon normaal eten en drinken.  Ik heb van te voren geen extra vitamines geslikt maar wel mijn borsten ingesmeerd met lotion zodat ze wat soepeler waren. (Weet niet of het baat heeft/had maar dacht misschien kan de huid dan wat meer aan). Groene thee en brandnetel thee heb ik gewoon bij Holland and barret gehaald van Jakob Hooy . Ze zeggen hier op het forum dat je beter een andere soort groene thee moet drinken dat die beter vocht afdrijft, maar die kost wel minimaal iets van 20 euro.  Ik drink echt iets van 3 liter per dag, zo blijf ik ook een beetje aan de wandel naar de wc haha.

 

wat ik nu doe is iedere avond mijn rug en nek laten inmasseren  met een soort zalf ( mijn schoonmoeder maakt zelf zalfjes enzo) wat tegen zere spieren is. En smeer ik mijn borsten in met goudsbloemenzalf. Dit omdat gister de huid wat branderig en trekkerig aanvoelde. 
 

oh en de BH, nou alles behalve mooi? ik heb meiden gezien die hebben zo’n mooie stevige met de sluiting aan de voorkant, deze heeft dat niet. Je kan het vergelijken met zo’n oma bh? eerste dagen had ik wat uitstekende tepels, en door die bh werd dat nog meer geaccentueerd haha. Je hebt echt 2 van zo’n punten ?
 

Link to comment
Share on other sites

@Es1234567Ja als je een goed gevoel hebt bij je manager moet je dat gewoon doen. Ik merkte dat ik het ook moeilijk vond in mijn omgeving te vertellen maar echt iedereen was super lief en begripvol. Aan de ene kant wel verwacht, maar kom uit een klein dorp waar ik het idee heb (en ook gewoon zo is ?) een beetje achterlopen op de stad haha. Dus ik dacht echt oh God dit gaan ze raar vinden, maar het viel allemaal reuze mee. 
 

ik zou echt proberen om het eerder te verzetten idd! Zo kan je eerder in de zomer gaan genieten van je mooie boobies?

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor alle info in ieder geval! Heb ik zeker wat aan ☺️ 
 

Die BH is wel echt minder ja! Haha, heb idd soortgelijke verhalen gelezen. Ben benieuwd hoe dat gaat opvallen in kleding, in het begin naar werk dus maar wat wijdere kleding aan doen ?
 

En inderdaad.. Ik kijk even hoe het loopt! Het zal sowieso niet eerder dan ergens half maart worden omdat ik eind februari nog 2,5 week naar het buitenland ga en het sowieso niet zo goed durf voor die tijd. Dan kan ik waarschijnlijk ook nog niet zwemmen met de nieuwe boobies ? en ik kom dan ergens rond 8 maart terug volgens mij! Nou to be continued! 
 

Gaat het vandaag ook weer voorspoedig?! Fijne dag! 

Link to comment
Share on other sites

Jaa, ik heb eerlijk gezegd nu ook alleen maar grote vesten aan. Dit omdat het ook makkelijk is om aan te trekken. 
En oh wat leuk! Ja als het in maart zou kunnen zou super zijn toch ?

 

gisteren ging het ook weer goed, ben zelfs gaan “winkelen” in de stad. Merkte wel dat ik toen iets te veel van mij zelf had gevraagd en mijn huid wat ging branden. Na twee paracetamol ging het weer goed maar ben er maar 2 uurtjes geweest. 
Ik heb vandaag goed geslapen, dit keer op de bank en moet zeggen dat ik dat fijner vind omdat ik dan in zo’n hoek kan liggen.

 

vocht heb ik nog steeds veel en merk nog steeds niet dat het minder word. Erg dikke buik en tussen mijn borsten in kan ik nog steeds een flink stuk induwen ? maarja hoort er bij. Ben wel blij als het iig bij mijn buik weg zal zijn haha 

 

jij ook een fijne dag ! ☺️

Link to comment
Share on other sites

3 uur geleden, stefanie63 zei:

Jaa, ik heb eerlijk gezegd nu ook alleen maar grote vesten aan. Dit omdat het ook makkelijk is om aan te trekken. 
En oh wat leuk! Ja als het in maart zou kunnen zou super zijn toch ?

 

gisteren ging het ook weer goed, ben zelfs gaan “winkelen” in de stad. Merkte wel dat ik toen iets te veel van mij zelf had gevraagd en mijn huid wat ging branden. Na twee paracetamol ging het weer goed maar ben er maar 2 uurtjes geweest. 
Ik heb vandaag goed geslapen, dit keer op de bank en moet zeggen dat ik dat fijner vind omdat ik dan in zo’n hoek kan liggen.

 

vocht heb ik nog steeds veel en merk nog steeds niet dat het minder word. Erg dikke buik en tussen mijn borsten in kan ik nog steeds een flink stuk induwen ? maarja hoort er bij. Ben wel blij als het iig bij mijn buik weg zal zijn haha 

 

jij ook een fijne dag ! ☺️

Nog zo’n 2,5 week voor die buik denk ik zo. Was bij mij iig zo. 

Link to comment
Share on other sites

Bij me eerste operatie had ik ook echt 3 weken een dikke buik?nu bij de laatste maar 4 dagen. Ik dronk ook iets van 3,5liter water en thee haha en nam psyllium husk. De wc was mijn beste vriend hahaha

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.