Jump to content

Littlegirllinda89 : 10 januari 2020 : Dr. van der Weij : Boerhaave


Recommended Posts

Hoi hoi!

 

Ik wil me even voorstellen..

Ik ben 30 jaar en ik heb een zoon van 8 jaar.

al vanaf mijn 18e, toen ik wist dat mijn borsten uit gegroeid waren wilde ik graag een bv.. maar door omstandigheden is dit er niet van gekomen. Ik was altijd erg smal van bouw.. ik ben ongeveer 1.70 en had een gewicht van ongeveer 52 kg met een kleine a cup. In de loop van de jaren en vooral na de zwangerschap ben ik toch weer meer gaan groeien en ook de overmatige zwangerschap kg zijn er niet meer echt vanaf gegaan.. m’n borsten zijn wel iets mee gegroeid maar in verhouding is het nog steeds niets.. het is nu een lege 80 b met een gewicht van 68 kg ? 

dus nu heb ik toch besloten om me te gaan verdiepen in een bv. Ik ben dus al naar allerlei informatie gaan zoeken en heb inmiddels een intake staan bij kliniek de Boerhaave.


Nu is mijn vraag of hier mensen zijn die ervaringen hebben met de kliniek Boerhaave en dan met specialist Dr. Van der Weij. Ik heb hier volgende week een afspraak gepland.. 

ik vind het erg lastig om de juiste kliniek of zkh te vinden. Dus hoop met jullie hulp eruit te komen! 

 

groetjes een onzekere Littlegirl! 

Link to comment
Share on other sites

Hi Littlegirl. Welkom hier. De zoekfunctie (rechtsbovenin) zal je zeker helpen met ervaringen van deze arts. Dokter van der Weij houdt erg van een natuurlijk resultaat, zal eerder voor safe kiezen dan te groot. 

https://www.borstenforum.com/search/?q=weij boerhaave

Snuffel lekker rond op het forum naar ervaringen en foto's (via de galerij)

Ga het ervaren en ik zou wel altijd een 2e consult doen als is het maar ter vergelijk. Maar dat is uiteraard aan jezelf. 

 

Zelf word ik in februari/maart geopereerd via Blooming. 

 

Link to comment
Share on other sites

Dankjewel voor je reactie! Spannend feb/maart nog geen exacte datum? Ik wil het liefst begin januari’e geopereerd worden omdat dit het beste uit komt kwa werk.. weet alleen niet of dit ook gaat lukken ? en ik wil inderdaad nog meer consulten inplannen alleen nog geen idee waar en het liefst een beetje rond dezelfde datum.. zodat ik het goed kan vergelijken ? Ik wil wel graag een natuurlijk resultaat en zoals ik het nu een beetje kan lezen en zien ben ik dan bij dr Weij aan het goed adres. Vind dat er nog al veel prijs verschillen zijn.. vraag me af waar dat in zit.  

Link to comment
Share on other sites

Nee nog geen datum. Ik hoop binnenkort mijn datum te horen te krijgen. Maar gezien mijn arts zelf.een spoedoperatie heeft gehad vermoed ik dat de planning even andere prioriteiten heeft op dit moment ?.

 

Er zit zeker veel prijsverschil in. En goedkoper betekent niet perse slechter. Maar er zijn wel klinieken waarbij het meer lopende band werk is of de nazorg bij klachten minder is. Zelf heb ik geen standaard borsten (mild tubulaire borsten) en neem ik zo min mogelijk risico en voel me goed bij de arts die ik heb gekozen. 

 

Ik hoop dat het lukt om in januari geopereerd te kunnen worden. Ik.weet dat er wel.kerstdrukte is, maar hopelijk daarna wel gaatjes. Maar dat zal zeker niet overal zijn. Ik hoorde dat bij Nio je nu in maart je consult kunt plannen.

Maar laat je goed voorlichten en volg je gevoel.

Link to comment
Share on other sites

Oke spannend inderdaad! Voor mij is het ook nog allemaal nieuw, heb me er eigenlijk nooit eerder in verdiept.. en er zijn zoveel verschillende klinieken en zkh dat je het niet meer weet.. ik ga eerst de 24ste naar de Boerhaave en dan zien we wel, en mocht het gelijk goed voelen dan plannen we gewoon ? hoor over het algemeen wel allemaal goede verhalen over dr de Weij, En heb vele mooie resultaten gezien! 
 

 

Link to comment
Share on other sites

3 uur geleden, Littlegirllinda89 zei:

Oke spannend inderdaad! Voor mij is het ook nog allemaal nieuw, heb me er eigenlijk nooit eerder in verdiept.. en er zijn zoveel verschillende klinieken en zkh dat je het niet meer weet.. ik ga eerst de 24ste naar de Boerhaave en dan zien we wel, en mocht het gelijk goed voelen dan plannen we gewoon ? hoor over het algemeen wel allemaal goede verhalen over dr de Weij, En heb vele mooie resultaten gezien! 
 

 

Mooi toch als je dat graag wilt.

Ik vind zijn resultaten iets teveel aan de voorzichtige kant, maar dat is persoonlijke voorkeur ?

Link to comment
Share on other sites

T is ook gewoon heel lastig! En je bekijkt gewoon zoveel verschillende klinieken ect en overal zitten wel voor en tegens aan.. als ik hier op de site grondig zoek vind ik ook slecht ervaringen bij dr van der Weij al dan wel in combinatie met een borstlift maar toch.. ik heb daarom ook even op kliniek ervaringen gekeken daar valt ook veel informatie te vinden! Nou we zullen zien, denk dat het vooral om een goed gevoel gaat en dat moet ik nog ondervinden ? nou hoop voor je dat snel een datum krijgt, is toch altijd spannend! Is het voor jou ook de eerste keer?

Link to comment
Share on other sites

3 uur geleden, Littlegirllinda89 zei:

Nou we zullen zien, denk dat het vooral om een goed gevoel gaat en dat moet ik nog ondervinden ? nou hoop voor je dat snel een datum krijgt, is toch altijd spannend! Is het voor jou ook de eerste keer?

Inderdaad het gevoel moet goed zijn. Je vertrouwt iemand je lichaam toe.

Het is inderdaad ook mijn eerste keer.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hoi ? 

 

24 dec op consult geweest in de Boerhaave kliniek bij Dr. Vd Weij.

 

prima consult en goede uitleg van de pc.

het enige wat ik achteraf jammer vind is dat ik maar 1 maat heb gepast en nu dus begin te twijfelen..  

 

De pc adviseerde mij een anatomische prothese van 425 cc dit zag er ook mooi uit tijdens het passen, alleen twijfel ik zelf of het niet te groot is. 
 

ik heb inmiddels zoveel verschillende voorbeelden gezien.. dat ik bij sommigen denk zooo das best groot en bij anderen Hmm t valt echt wel mee, beetje lastig dus. Het ligt natuurlijk ook aan je eigen bouw ik heb van mezelf behoorlijke brede borsten 15 cm en dat moet (denk ik) helemaal opgevuld worden.

 

daarom een bel afspraak gemaakt met de pc (woon dik 2 uur rijden van de kliniek af dus je gaat ook niet ff gauw heen en weer) die stelde mij helemaal gerust! ?

 

maar Miss zijn hier dames die in hetzelfde schuitje zitten/zaten.

 

ik hoor en zie graag jullie ervaringen!?

 

lieve groetjes! 

Link to comment
Share on other sites

Hoi Linda (om het kort te houden ?), ik ben bij dezelfde pc op consult geweest en ik heb ook maar 1 prothese gepast. Achteraf dacht ik, ik had precies ook beter meerdere gepast. Dus ik begrijp je gevoel heel goed. ?  Net als je gevoel bij de verschillende voorbeelden, verwarrend hé. Wel blij te horen dat hij je heeft kunnen geruststellen na telefonisch consult, ik heb de mijne in januari. ?

Ik denk dat je bij van der weij niet erg moet twijfelen over of het resultaat te groot zal zijn. Hij is iemand die echt rekening houdt met jouw lichaamsbouw en steeds een zo natuurlijk ogend resultaat nastreeft. 

Heb je zijn foto's al eens bekeken op zijn website en instagram? Ik heb nog geen enkel boezem gezien die ik te groot vond. 

Ik heb snel eens gekeken voor een voorbeeld van zijn website van een vrouw met 425cc anatomisch en de borstbreedte is gelijkaardig met die van jou: 14,5

https://www.beautiful.nl/voor-en-na-foto/borstvergroting/anatomische-prothese/210-borstvergroting-425cc-foto-voor-en-na-anatomisch/

Als je zijn naam intikt in de zoekfunctie van dit forum dan kom je sowieso op verschillende dames uit die bij hem zijn geweest voor een bv. Misschien als je niet direct reactie krijgt dan kan je deze dames rechtstreeks aanschrijven?

 

Groetjes!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hi, ik heb net mijn borstvergroting gehad bij dokter van der Weij. Ik was juist bang dat de prothese te klein zou zijn na mijn eerste afspraak. Voor mij is het een uurtje rijden en ben voor een tweede keer langs geweest. Uiteindelijk bij het zelfde aantal CC gebleven en super tevreden nu :)

Link to comment
Share on other sites

Ik heb wel verschillende maten gehad. Ik heb ook 15cm brede borsten. Wat je zelf al zegt het moet wel opgevuld worden. Anders krijg je zo'n landingsbaan en dat is absoluut niet mooi. vd Weij heeft ook een boek met voorbeelden, als dat de look is die je bevalt dan kun je er van op aan dat ze niet te groot worden. Zoals bekend opereert vd Weij eerder aan de voorzichtige kant. 

Zelf ga ik voor 550cc of 625cc, (motiva welliswaar), maar ik hou wel van een flink decolleté, heb 14,5 cm te vullen.  de 550cc is 13,5cm breed en een projectie van 5,5cm en de 625cc is 14cm met 5,7cm projectie. 

Link to comment
Share on other sites

Dankjewel voor jullie reacties!

 

Ik heb inderdaad ook al heel veel verschillende voorbeelden gezien, en daardoor komen dan ook de twijfels he.. omdat het zo verschillend is.

 

Maar ik vertrouw de arts zeker. Weet alleen niet of er ook verschil in zit of het voor de spier wordt geplaatst of achter de spier.. kan dit ook niet echt op internet vinden.

 

@Wieke30 wordt jij in januari geopereerd of heb je dan je consult?  Spannend allemaal zeg! 
 

@MissL dat is fijn om te horen, en stelt toch weer gerust! Heb je ook toevallig een album? 
 

@Nog even wachten Ik denk inderdaad dat wij kwa bouw hetzelfde zitten, en ik snap ook volkomen dat jij zegt ik wil ze groter, ik heb dat zelf persoonlijk niet zo.. tuurlijk wil ik ze ook groter en vooral voller maar wel gewoon natuurlijk. Nou benieuwd naar de de resultaten! Spannend allemaal!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Linda,

 

Ik heb in januari telefonisch consult omdat ik nog met vragen zit. De ingreep staat wel al gepland maar ik ben momenteel erg aan het twijfelen of ik het wel ga doen. Ik zit nog met jonge kindjes en als ik zie wat ik dagdagelijks doe aan armbewegingen en heffen met die kleine rakkertjes dan lijkt het me een quasi onmogelijke opdracht om 6 weken lang mijn armen dicht tegen me aan te houden. 

Over je vraagje: voor of achter de spier: mocht ik de keuze hebben dan zou ik voor de spier kiezen. Ik heb altijd gehoord dat dit het meest natuurlijke resultaat geeft. Het herstel gaat stukken sneller want de ingreep is ook veel minder invasief. En als je genoeg borst- en klierweefsel heb dan ga je de implantaten ook niet voelen wat bij jou het geval lijkt te zijn. Ik zou niet twijfelen ?

 

Fijne eindejaarsfeesten nog!

 

Groetjes,

 

Wieke

 

Link to comment
Share on other sites

Hoi @Nog even wachten, neen ik ben er nog niet uit. Zucht! De datum ligt nog wel steeds vast. Ik heb een 2e gesprek gehad met dr van der Weij en vlak na het gesprek was ik overtuigd van mijn stuk. Maar in tussentijd heb ik weer nieuwe vragen over wat hij gezegd heeft en ben ik dus terug aan het twijfelen. :dash1:Hij zei oa dat de afstand tussen mijn borstplooi en de tepel klein was, slechts 3 cm, waardoor ik weet dat implantaten die meer projectie geven geen goede optie is voor mij.  En dat lijkt mij een heel plausibele uitleg. Maar nu vraag ik mij af of een vergroting tout court wel een mooi resultaat kan geven bij mij zonder dat je de onderkant van de borst aanpast? 

Misschien past hij dit standaard aan bij gevallen zoals bij mij maar vermeldt hij dit niet. Ik weet het niet. 

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi, 

 

inmiddels ben ik door Dr van der Weij geopereerd.

 

ik vond het eerst allemaal ontzettend spannend en heb heel wat af getwijfeld, maar ik ben blij dat ik er toch voor heb gekozen om me te laten opereren bij de Boerhaave en door vdw, en ook zijn advies op te volgen kwa soort en grootte van de protheses.
 

Ik lees hier veel verschillen verhalen van meiden die bij meerdere klinieken gaan kijken voor ze beslissen, ergens snap ik dit, en vooral als het niet goed voelt, maar wanneer het wel goed voelt en je gaat toch bij meerderen op consult denk ik dat, dat voor veel twijfels en onzekerheden zorgt, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

 

ik zelf heb dat niet gedaan, ik ben bij vdw op consult geweest en het is een bijzondere man, maar wel 1 met ervaring en ik vond het consult dan ook prettig en mijn man en ik waren er samen ook snel over uit dat ik door vdw mijn borstvergroting wilde laten doen. En natuurlijk dan ga je toch even op onderzoek uit.. en dit waren over het algemeen positieve reactie en mooie resultaten. Natuurlijk zijn er ook vrouwen (helaas) die niet tevreden zijn, maar ik denk dan ook dat wanneer je al meer dan 20 jaar opereert dat er altijd gevallen tussen zitten die niet goed of tevreden zijn.. 

 

wat mij heeft geholpen is dat ik op meerdere site heb gekeken en naar artsen heb gezocht, en dan kwam ik toch steeds bij dvw uit, vooral door zijn aantal jaren ervaring, aantal borstvergrotingen en dat hij voor natuurlijke resultaten gaat heeft mij over de streep getrokken.

 

en nu ben ik inmiddels alweer een 1 week po, en ik kan zeggen dat het me allemaal enorm is mee gevallen, tuurlijk zijn er wel pijntjes, het slapen valt ook niet altijd mee, maar over het algemeen mag ik niet klagen. Na 3/4 dagen kon ik het al bijna zonder pijnstillers doen, en het resultaat wordt echt met de dag mooier! Al

met al een gelukkig persoon met mooie nieuwe boobs! 
 

dus voor alle twijfelaars, doe maar niet! Ik denk in dit proces dat je eigen gevoel het allerbelangrijkste is, en dat je het gevoel moet hebben dat je een chirurg kunt vertrouwen, en ik denk niet dat, dit te maken heeft met welke kliniek of de prijs en ervaringen van anderen maar dat je eigen gevoel het aller belangrijkste is! 
 

 

 

Link to comment
Share on other sites

@Ld1234 ja zo dacht ik er net zo over hoor! En heb tot nu toe nog geen moment spijt gehad ? nee ik ga geen album aanmaken, omdat ik nogal een bijzondere en best herkenbare tatoeage boven op m’n borst heb, vind ik het te riskant om het hier op te zetten. Ik werk namelijk in de zorg.. en het is natuurlijk wel echt iets privé. Ik vind het natuurlijk wel jammer voor jullie, want ik vond het ook echt prettig om voorbeelden te zien. Miss dat ik wat plaats met dat het wel bedekt  is, maar daar ga ik nog eventjes over nadenken ?? van jou zijn trouwens heel mooi geworden! 

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.