Sign in to follow this  
Xritt

Xritt : 17 september 2019 : Dr. Oostveen-Bol : Bauland Kliniek

Recommended Posts

Hoi, 

 

Ik lijk nu helemaal een twijfel kont. Ik heb een derde afspraak staan voor een operatie. Maar nu gaat hij door! Ik heb er super veel zin in. Ook al klinkt dat wat raar. 

 

Ik had eerst een all in consult bij Diana Gabriels. Er werd toen gelijk een operatie datum ingepland. Ik had bij alles rondom Diana Gabriels een vervelend gevoel. De dag dat ik er was, was het ontzettend chaotisch. Ik was een beetje overvallen. 

Uiteindelijk naar Faceland gegaan. Daar was het een stuk rustiger en voor mijn gevoel, beter georganiseerd. Ik had wederom een all in consult. Achteraf had ik bij de arts niet zo’n fijn gevoel. Ik weet niet of ik dit mag en kan zeggen. Het is een beetje lullig. Maar ik had moeite met zijn rook handen/vingers. Hij kwam daarnaast ook wat laconiek over. Dit zegt uiteraard niks over zijn werk als chirurg. Omdat ik alles al geregeld had en ik vond dat ik niet moest zeuren. Heb ik alles gewoon door laten gaan. Ongeveer twee weken voor de operatie brak mijn dochter haar arm tijdens de wintersport. Na twee dagen met een huilend kind. Besloten om de operatie voor dat moment te annuleren. Gelukkig waren ze heel begripvol bij FL. 

 

Nu kon ik eindelijk weer ruimte in onze agenda’s vinden. En staat mijn operatie ingepland op 17 september bij Lydia Oostveen-Bol. Ik had een hele leuke en lieve consulent. Ik heb nog even de maat gepast die mij toen was aangeraden. Ik was daar nog steeds heel blij mee. Voorheen twijfelde ik heel erg. Is dit wel de juiste maat......Nu ik mijzelf in de spiegel zag, voelde ik kriebels van blijdschap in mijn buik. Al leek het iets kleiner dan dat ik had verwacht. Maar wel heel mooi. Ik ging met een Big smile de deur uit. 

Ik heb gekozen voor 380 cc ergonomix. Max aantal cc zou bij mij op 425 uitkomen. Ik heb nog zitten twijfelen of ik die niet moest nemen. Ik heb een paar x gelezen dat bij de ergonomix eerder voor meer cc wordt gekozen. 

Dat moet ik over twee weken nog even met de pc overleggen. Ik wil absoluut niet te groot. 

 

Ik ben heel benieuwd. 

 

Liefst

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haaai, 

 

vandaag ben ik voor een consult bij de chirurg geweest. Lydia heeft me nog een keer opgemeten. Ze gaf aan dat mijn gekozen maat(380 cc ergonomix) prima ging passen. Ik zou ruim twee maten groter krijgen dan dat ik nu heb. Dat Klonk wel goed! Ook al gaan er dan wel wat twijfels door mijn hoofd. Vooral de twijfel wordt het niet te groot. Ik ben niet super slank. En door twee zwangerschappen heb ik ook geen strakke buik. Ik vind zelf dat ik een bolle blubberbuik heb?  Ik ben daardoor beetje bang dat ik heel dik ga lijken in kleding. Herkent iemand dit....

 

Ik heb voor nu vitamine c gekocht. Magnesium, zink, calsium en Anica druppels. Ik heb bij mijn zus een Voedingskussens geregeld. Mis ik nog iets.? 

Iemand verder nog tips? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juist doordat de borsten groter worden lijkt je buik dunner. Dat klinkt raar maar is wel zo. Ken mensen die voller zijn maar alles op de juiste plaats met de juiste hoeveelheid en persoonlijk vind ik dat dan heel mooi uitzien. Ken iemand die heel flink was en had grote borsten, na de verkleining vond ik het niet meer uitzien. Zij zelf ook niet meer maar het kwaad was geschied..... Dus heb vertrouwen in je keuze.

Groetjessssssssssssss

Share this post


Link to post
Share on other sites

Persoonlijk vind ik dat ik er "voller" uitzie met mijn borsten (500cc) met wat wijdere kleding. Heb een maat 36 en alleen als ik strakke kleding draag dan vind ik mezelf er slank uitzien maar grotere borsten maken je sowieso wel wat voller eruit zien maar dat is mijn persoonlijke mening :) 

 

Ik slikte ook dezelfde dingen die jij noemt maar nam ook nog bcaa's. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha, nou zo nooi zijn als mijn buik minder opvalt. 

Mij ben zo benieuwd hoe mijn borsten er uit gaan zien. Bij het consult met de consulent ben ik vergeten een foto te maken van het passen. Zo dom. 

 

Ik ben wel blij dat ik FL ven gegaan en niet voor DG. De sfeer bij fl is ook meer ontspannen. 

 

Ik zou eerst door Dr Jansen worden geholpen. Vast een goede chirurg. Maar ben vooral op mijn gevoel af gegaan. Ook al gaat mijn gevoel ook nog wel eens met me aan de haal??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb ook de ergonomix, 380 cc en geen foto s geplaatst. Maar ben wel super tevreden. Lees maar eens bij mijn verslag. Groetjesss

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ga je even op zoeken! 

Ik ben heel benieuwd wat mensen van de ergonomix vinden. Ik Google wat af. Hihi

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Xritt Heb je 380 cc Full? Hoe lang en zwaar ben je?

Die twijfel of het te groot gaat worden heb ik ook hoor. Ik heb 4 maten van Motiva laten bestellen en kan ze voor de operatie nog zien, voelen, voorhouden om dan te kiezen. 

Twijfel tussen de 360 en 380 Demi en 355 en 375 Full. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik weet niet exact mijn lengte en gewicht. Ik denk dat ik rond de 1,75 ben en 72 kiko weeg. Ik twijfel heel erg tussen de 360 cc en de 380cc Demi. We hebben het nu op 380 cc staan. Waar ik erg tevreden mee was tijdens het passen. Ik heb ook gekozen voor de ergonomix. Mij is vertelt dat normaal gesproken ze een maat groter nemen als je gaat voor de ergonomix. Die zou optisch kleiner lijken. Of dit zo is, weet ik niet. Miss dat ik ook maar vraag of ze twee maten willen bestellen. Ik vind het denk ik ook wel een fijn idee om voor de operatie nog een keus te kunnen maken. 

 

Hoe groot en zwaar ben jij? Word jij ook binnenkort geopereerd? Bij welke maat voelde jij je het fijnst tijdens je consult? 

 

Ik dacht dat ik niet zo’n twijfelkont zou zijn. Nou wel dus, Hihi 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Xritt

Ik heb daar niks over gehoord dat een maatje groter kiezen beter zou zijn. Ik ga eens googlen vanavond.

Ik ben 1.86 en 75 kilo dus wel wat groter, dan zal dezelfde maat bij mij wat kleiner ogen denk ik. Hij stelde de 350 cc voor. Maar wil denk ik liever de demi dan de full. Ik word 30 sept geopereerd. 

Ik ben heeel erg benieuwd wat je gaat kiezen en hoe dat gaat worden!

Keep me posted!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haaai,

 

vandaag heb ik mijn operatie tijd door gekregen. Ik word om 08:00 geopereerd en moet mij om 07:30 melden?

lekker vroeg, Hihi. 

Ik ben nog niet nerveus. Toen ze belde om de tijd door te geven. Had ik wel even een momentje van spanning. 

 

Ik twijfel nog steeds tussen twee maten. Wel ben ik qua cc iets omhoog gegaan. 380cc of 425cc. 425 is wel mijn max. Ik heb gevraagd of ze beiden maten willen bestellen. Hoop dat dit gelukt is. 

 

Ik ben nu op zoek naar een fijn huispak of joggingpak. Dat wordt toch mijn tweede huis de eerste dagen 

 

Xxx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik weet niet of er iemand mee leest☺️ Maar vind het sowieso wel fijn om even van me af te schrijven. 

 

Maandag werd ik gebeld door FL of ik nijn operatie wilde verzetten baar de 30ste. Ik vond dit best een vreemde vraag, een week voor de operatie. De meeste mensen hebben toch al alles geregeld. Maarja, vragen mag. Nu ik toch iemand van FL aan de lijn had. Gevraagd of ze misschien toch ook de 425 cc ergonomix wilde bestellen. Tijdens mijn consult twijfelde ik of 380cc oké zou zijn. De pc gaf aan dat als ik bleef twijfelen, ik ook een andere maat erbij kon bestellen. Zodat we voor de operatie nog een keer konden kijken en beslissen. De vrouw die ik aan de lijn had zou dit oppakken. 

 

Woensdag werd ik gebeld om mijn operatie tijd door te geven. 08:00 werd ik geopereerd, 07:30 aanwezig. Toen ik ophing bedacht ik me nog, dat ik misschien had moeten vragen of de 425cc ook besteld was. Vandaag werd ik weer gebeld omdat mijn operatie tijd was verander naar 12:30 uur. Ik baalde best een beetje. Ik had alles al geregeld met oppas. Ook een hotel geboekt vlakbij. Ik was bang dat het maandagochtend erg druk zou zijn op de weg.

Nu bleek ook dat de 425cc niet besteld was. Dus ik Fl gelijk gebeld. De vrouw aan de lijn probeerde via Motiva zelf nog een spoed bestelling te plaatsen. Dit ging helaas niet meer lukken. Ja, als ik 130,- betaalde kon het maandag nog geleverd worden. Ik was daar best boos over. Ik heb ook benoemd dat ik een klacht ga indienen.  

Nu heeft de vrouw aan de lijn nog wel geregeld met Bauland dat ze een 425cc demi rond reserveren. Dus niet de ergonomix die ik eigenlijk echt wil! 

 

Pfff, vind het best tegenvallen hoe ze dit allemaal geregeld hebben. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan me voorstellen dat je boos en teleurgesteld bent door steeds wisselende afspraken en ook dat de door jou gewenste prothesen er niet zijn. Dat is echt niet fijn en terecht dat je een klacht gaat indienen. Maar laat je wel wel doorgaan dan? En ik snap niet dat zij dan niet de 130 euro voor spoedlevering betalen.

Ala het wel doorgaat dan kun je in ieder  geval lekker rustig aan doen en rustig opstaan in hotel. Dat is ook wel lekker toch 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou dat klinkt echt als een zooitje! Zou er dan persoonlijk niet heel veel vertrouwen meer in hebben. Ga je dan nu voor die 425cc demi rond?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this