Jump to content

MW1986

Members
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

MW1986 last won the day on January 15 2020

MW1986 had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

5 Followers

About MW1986

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Voorsituatie: Tubulaire borsten.

  22-7-19 geopereerd.
  Dokter van Onselen, ACCZ Aklinieken.
  Polytech Microthane Diagon Gel.
  Anatomisch Oval 335cc.
  Multi plane (Modified dual plane)

  (Foto album zichtbaar op verzoek)

Recent Profile Visitors

1,389 profile views
 1. Klopt! Aardige en eerlijke man met leuke humor. Recht door zee en zegt dus ook precies wat je kan verwachten en maakr niet mooier als dat het is. Al was ik niet bepaald goedkoop uit.. 4700 euro.
 2. Alles wat @Nog even wachtenzegt haha. bij mij ook borstplooien verlaagd en klierweefsel geklieft en herverdeeld. Ik heb anatomisch ovale protheses 335cc en dualplane Geplaatst. borsten zijn mooi rond geworden niet meer tubulair. maar wat @Nog even wachten al zij.. mijn Borsten zijn slap en de tepels hangen. De huid rondom mijn tepelhoven zijn erg slap. Er is gesproken over een benelli tijdens de 3 maanden controle. Maar moest het aankijken tot minimaal ongeveer een jaar po, omdat tubulaire borsten dus zo blijven veranderen. En dat doen ze zeker! Volgende maand een jaa
 3. @Lie30 moet je wel nageven dat je borsten “klein” zijn. Ogen Wel heel natuurlijk, maar snap dat je dit niet verwacht met 380cc en het teleurstellend is. Ik wilde ook 380cc maar dat paste dus niet. Heb de diagon gel 335cc met max projectie. Maar die van mij lijken wel wat groter... Maar staan ook dichterbij elkaar. Ik kom van A af qua volume maar moest b dragen vanwege de breedte. Lege b had ik altijd. en dus ook moeilijke borsten ivm tubulaire borsten. Draag nu 80D. Wat draag jij?
 4. Er staat ook ergens een stuk waar dit door een andere arts onderbouwd word en je al kan lezen dat t net wat anders in elkaar steekt. En niet enkel van onselen de dader maar een heel team. het meisje zelf was ook niet eerlijk over drugs gebruik enz enz. De dood had met de anesthesie te maken. ik praat hem niet goed maar het is wel jammer dat alsmiemand pech heeft dit er gelijk bij gepakt word. En heel prothese vrouwen nl is geen lid van dit forum... iedereen is vrij keuze natuurlijk en begrijpelijk als het vrouwen afschrikt. Maar er zijn ook vrouwen die wel tevreden zij
 5. Maar ik heb contact met meerdere meiden gehad hier op forum. Zijn allemaal tevreden. Mooie resultaten. Denk dat jij de pech hebt. En aan je foto te zien heb je denk ik te smalle implantaten. Zit best wat ruimte tussen. Dokter van onselen is heel redelijk om mee te praten. En ook over het zwarte lijst gebeuren. De echte situatie ligt toch heel anders...
 6. Van onselen heeft gewoon een vergunning hoor. Ik ben afgelopen juli geopereerd en dan nog wel met moeilijke borsten als voorsituatie. Tubulaire borsten. En ik ben tevreden. Achteraf blijkt een nacorrectie nodig te zijn, en dat word allemaal geregeld zonder moeilijk te hoeven doen. vervelend dat jij een andere ervaring hebt!
 7. Heb je al op app gesproken, maar zeg het nogmaals, het gaat mooi worden en qua cc perfect bij je passen. Ik heb er ook vertrouwen in??
 8. Haha ja?. Ik zal je zo even appen. Ruim even afwas op en douchen en dan app ik je even er over.
 9. Kan gewoon uit hoor? Gewoon diezelfde dag terug doen. Maar je zal wel hulp nodig hebben van je vriend?
 10. Ooh oke.... welke cup had je met die? Ik ben nieuwsgierig naar je 290cc borsten. Heb je daar foto van? leuk om te vergelijken met nu ? Ja niet te laag in projectie, dacht zelf aan een medium projectie.
 11. Ja echt haha. Als ik ga wisselen over een tijd dan ook lage projectie. Wil meer breedte ipv veel projectie. Vind ik persoonlijk echt mooier en natuurlijker. Ja snap dat je blij bent? Een F hahah. Jaaa het zijn beste boobs zo op t oog? hoeveel cc had je voor je wissel eigenlijk?
 12. Jeetje wat ziet dat er groot uit zo? Vind ze wel mooi en indd zekerniet bol van boven. Blijft gek dat bij de een iets groter is als bij de ander. Bij jou vind ik ze echr groot?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.