MW1986

Gold Member
 • Content Count

  219
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

MW1986 last won the day on January 15

MW1986 had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

5 Followers

About MW1986

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Voorsituatie: Tubulaire borsten.

  22-7-19 geopereerd.
  Dokter van Onselen, ACCZ Aklinieken.
  Polytech Microthane Diagon Gel.
  Anatomisch Oval 335cc.
  Multi plane (Modified dual plane)

  (Foto album zichtbaar op verzoek)

Recent Profile Visitors

1,027 profile views
 1. @Lie30 moet je wel nageven dat je borsten “klein” zijn. Ogen Wel heel natuurlijk, maar snap dat je dit niet verwacht met 380cc en het teleurstellend is. Ik wilde ook 380cc maar dat paste dus niet. Heb de diagon gel 335cc met max projectie. Maar die van mij lijken wel wat groter... Maar staan ook dichterbij elkaar. Ik kom van A af qua volume maar moest b dragen vanwege de breedte. Lege b had ik altijd. en dus ook moeilijke borsten ivm tubulaire borsten. Draag nu 80D. Wat draag jij?
 2. Er staat ook ergens een stuk waar dit door een andere arts onderbouwd word en je al kan lezen dat t net wat anders in elkaar steekt. En niet enkel van onselen de dader maar een heel team. het meisje zelf was ook niet eerlijk over drugs gebruik enz enz. De dood had met de anesthesie te maken. ik praat hem niet goed maar het is wel jammer dat alsmiemand pech heeft dit er gelijk bij gepakt word. En heel prothese vrouwen nl is geen lid van dit forum... iedereen is vrij keuze natuurlijk en begrijpelijk als het vrouwen afschrikt. Maar er zijn ook vrouwen die wel tevreden zijn zonder botstenforum en met forum. mijn ervaring is in ieder geval goed terwijl ik tubulaire borsten heb. Ik blijk achteraf een benelli nodig te hebben, die krijg ik na 1 jaar po. Enige wat ik jammer vind is dat ik ze te klein vind. Maar meer paste gewoon niet. Dan moet ik wisselen tzt. Nogmaals, vind het bijzonder rot dat @Lie30zich zo voelt en ontevreden is. Heb je wel goed kunnen spreken met hem? En hij erkent niks?
 3. Maar ik heb contact met meerdere meiden gehad hier op forum. Zijn allemaal tevreden. Mooie resultaten. Denk dat jij de pech hebt. En aan je foto te zien heb je denk ik te smalle implantaten. Zit best wat ruimte tussen. Dokter van onselen is heel redelijk om mee te praten. En ook over het zwarte lijst gebeuren. De echte situatie ligt toch heel anders...
 4. Van onselen heeft gewoon een vergunning hoor. Ik ben afgelopen juli geopereerd en dan nog wel met moeilijke borsten als voorsituatie. Tubulaire borsten. En ik ben tevreden. Achteraf blijkt een nacorrectie nodig te zijn, en dat word allemaal geregeld zonder moeilijk te hoeven doen. vervelend dat jij een andere ervaring hebt!
 5. Heb je al op app gesproken, maar zeg het nogmaals, het gaat mooi worden en qua cc perfect bij je passen. Ik heb er ook vertrouwen in??
 6. Haha ja?. Ik zal je zo even appen. Ruim even afwas op en douchen en dan app ik je even er over.
 7. Kan gewoon uit hoor? Gewoon diezelfde dag terug doen. Maar je zal wel hulp nodig hebben van je vriend?
 8. Ooh oke.... welke cup had je met die? Ik ben nieuwsgierig naar je 290cc borsten. Heb je daar foto van? leuk om te vergelijken met nu ? Ja niet te laag in projectie, dacht zelf aan een medium projectie.
 9. Ja echt haha. Als ik ga wisselen over een tijd dan ook lage projectie. Wil meer breedte ipv veel projectie. Vind ik persoonlijk echt mooier en natuurlijker. Ja snap dat je blij bent? Een F hahah. Jaaa het zijn beste boobs zo op t oog? hoeveel cc had je voor je wissel eigenlijk?
 10. Jeetje wat ziet dat er groot uit zo? Vind ze wel mooi en indd zekerniet bol van boven. Blijft gek dat bij de een iets groter is als bij de ander. Bij jou vind ik ze echr groot?
 11. Ohh ik liep tegen depressie aan. Als ik er al niet in zat. Was echt heftig! Maar uit eigen ervaring zeg ik, please ga daar niet in blijven hangen, zou niet willen dat je je zo voelt als dat ik deed. Het komt echt goed, de perfecte borst moet je nooit verwachten, maar mooi worden gaat het zeker. Na 5 weken kwam er bij mij wat verandering. En zo stopt het even en dan plots weer wat verandering. Bij mij nog steeds met bijna 6 mnd po. Maar tubulaire borsten kunnen na een jaar nog veranderen... Een tip: Blijf fotos maken! Benelli is een kleine borstlift met alleen incisies langs het tepelhof. En nee dan ga ik niet wisselen, dat zou echtte vroeg zijn. Borsten en protheses eerst jaartje laten settelen, dan die lift en dan over een jaar of 2/3 wisselen naar groter.
 12. Aaah oke. Ik dacht dat je ook tubulaire borsten had en nu gewisseld had. bij tubulaire borsten worden vrijwel altijd anatomische gebruikt namelijk. Ik wilde nooit die grote ronde bollen boven op dat de nadruk op nep licht, maar merk wel dat ik graag wat meer vulling boven op gezien had. Daarom hoop ik dat als ik ga wisselen nu wel rond kan krijgen. 450cc vind ik zelf een mooi formaat en zeker met mijn postuur en zal nog steeds natuurlijk ogen zonder van die ronde bollen boven op. ik Heb nu projectie van 5,6. Wil graag je borsten zien aangezien ik dat volume ook voor ogen heb in de toekomst.