Corns

Corns : 26 november 2019 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael

Recommended Posts

Ha; 

 

Na jaren twijfelen, afwachten en natuurlijk sparen, besloot ik vorigjaar een borstvergroting te plannen bij Kliniek veldhoven. Ik kon toen een prothese kiezen tussen de 250-380cc. Ik was erg voorzichtig en koos 255cc. Ik had van mezelf een kleine A.

 

Na de operatie merkte ik al snel dat het veel te klein was, ik werd nog onzekerder dan dat ik voor de operatie was. Hierom aangegeven dat ik niet tevreden was enz. Wanneer ik dit aangaf, kreeg ik totaal geen begrip en na 4x aangeven bleef ik ontevreden naar huis gaan. 

Toen een afspraak gepland met een andere pc binnen deze kliniek, daar ben ik vandaag geweest. Ik heb een nieuwe operatie gepland, met een grotere prothese en een andere methode! Helemaal happy? 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi

Oh wat fijn dat je gehoord bent en nu een nieuwe operatie gepland hebt!!
Mag ik vragen wanneer je aan de beurt bent en bij welke arts? Dan kunnen we dat in je topictitel vermelden en kun je hier al je updates plaatsen :)
Zo blijft het voor jou en voor ons overzichtelijk!

Ik zet je ook even in de operatieverslagen borstprothesewissel, aangezien je daar nu thuishoort.

Oh ja en als je dit topic 'volgt' dan krijg je ook een melding wanneer je niet geciteerd of getagd wordt. Zo mis je geen enkel bericht :)

 

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha @corn,

 

wat vervelend dat je niet tevreden was en wat fijn dat je nu een nieuwe operatie hebt gepland!! Welke methode had je en voor welke methode en aantal cc kies je nu? En moet je nu weer het hele bedrag betalen?

 

vind je het nu niet extra spannend wat het resultaat gaat worden? Ben heel benieuwd en ik hoop natuurlijk dat je nu eindelijk krijgt wat je graag wilt!!

 

liefss sarabii

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ha @Sarabii,

 

Nee ik krijg helaas niks vergoed. Daarom ook op advies van BB bij een andere pc langs geweest. Dr Straten. Hier super fijn consult gehad, kan daar 425cc metor xtra krijgen dualplane. Bij Kliniek veldhoven 365 of 405 cc ook mentor xtra dual plane. 

 

Ja pff.. vind dat wel heel spannend.. het is zo lastig te weten of dat ik er dan wel blij mee ben. Maar, nu ben ik helemaal niet tevreden en dat is ook heel erg vervelend.

 

Nu heb ik 255cc mentor extra voor de spier

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha Dames! Ik ben geopereerd afgelopen dinsdag. Nu ben ik alweer flink hersteld en super blij met het resultaat wat ik vooralsnog kan beoordelen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

He Corns! wat fijn dat het zo snel goed is gegaan! Welke maat kreeg je met 225 cc? Hopelijk blijft je herstel zo voorspoedig gaan ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waar ik vorige week dacht dat mijn herstel super snel ging en succesvol, merk ik nu de laatste dagen geen vooruitgang meer. Ik kan gewoon geen volledige nacht op mijn rug slapen, mijn borstbeen trekt enorm. Ik probeer wat met kussens te regelen om zo wat rechterop te slapen maar dat heeft echt maar even effect. Inmiddels is ook heel mijn rug stram, dus het houdt nu even niet over.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Hoi Corns! Wat lees ik nu? Ben je geopereerd? Hoe was t deze tweede keer? Ik lees dat je herstel nu even tegen zit! Tel de dagen.... het komt goed!!! En alsjeblieft twijfelt altijd even de kliniek bellen! 
en kun je al zien waar je t allemaal voor gedaan hebt? Formaat nu meer naar je zin?? 425?? 
 

succes met herstellen!! Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

haa @Sarabii

 

Ja klopt, anderhalve week geleden ben ik geopereerd. Dit viel me toch een stuk zwaarder dan ik had verwacht.

Mogelijk omdat de pc via dezelfde ingang die ene prothese eruit heeft moeten halen en er ook weer een nieuwe in heeft moeten frotten.

 

Maar, idd 425cc Mentor Xtra en ben nu echt zo happy. 
Ze zijn erg mooi, ook vol in het midden dus heb een mooi decolleté. De protheses moeten nog wel zakken hoor, en mijn borstspier nog ontspannen want pfoe die staat zo strak. Dus wie weet, ze zullen nog veel veranderen:). 

 

Maar na mijn vorige OK was ik rond deze tijd al mega teleurgesteld met het resultaat, dus.. het ziet er nu zonnig uit!

 

Bedankt voor je interesse!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik wil wel graag kijken! Ik ben 27 november geopereerd (prothesewissel na 11 jaar). Ik heb 450cc motiva full round gekregen voor de spier. Ik had eerst 290cc mcghan anatomische achter de spier. Ik had schijnbaar genoeg eigen borstweefsel. Ik ben benieuwd naar je resultaat!

 

Liefs,

 

LD

Share this post


Link to post
Share on other sites