Whisper

Bronze Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Whisper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dankjewel. Ik zag dat de verhalen over haar hier erg uiteen lopen. Schrok van enkele dingen, waardoor ik n beetje twijfels krijg of ik nu de juiste heb. Van mij mag het wel een natuurlijke look zijn, graag zelfs, maar wil wel dat het de moeite waard is. Is toch niet goedkoop zoiets. Ik had haar (voor plastische chirurgie in t algemeen) aanbevolen gekregen door een arts-assistent van Zuyderland, dus ging er vanuit dat het wel goed zat. Mss ook een beetje reclame voor zuyderland geweest dan.
 2. Bedankt voor je reactie. Ik heb wel al een bericht waarin ik me voorgesteld had, maar kijk maar waar dit bericht het beste bij past. Ik heb gesprek bij meesters. Ik had wel verwacht dat ik het zelf moest betalen, dus hard aan t sparen. Ik hoop de operatie richting de zomer te krijgen Lief dat je mee wilt denken. Je hoort van me tegen die tijd.
 3. Ik weet niet of ik het nu op de juiste plek plaats, maar ik zoek ervaringen van mensen die zich in mijn verhaal herkennen. Ik ben veel afgevallen, waardoor de bovenkant van mijn borsten volledig plat is (je ziet mijn ribben) en verder heb ik bijna lege theezakjes. Ik draag cup A, omdat t dan nog iets lijkt, maar de bh is grotendeels leeg. Hebben jullie het vergoed verkregen? Want doordat het hangt heb ik zeker een borstplooi. (Ik ben aan t sparen.) Was een borstlift noodzakelijk of kon het ook met alleen een BV? Ik had vantevoren n grote cup B. Is een cup C dan wel mogelijk nu of kan t max B worden ivm het vel? Hoe was jullie herstel? Ik heb binnenkort een afspraak in de mooi kliniek en ben benieuwd naar jullie ervaringen. Dankjewel!
 4. Ik heb 10 dec een gesprek met Drs Meesters. Vind het wel spannend. Overigens gaat het wat mij betreft pas rond de zomer gebeuren, aangezien ik nog even moet sparen. 😊
 5. Hoi Sjuul, Bedankt voor je uitgebreide reactie. Dat zijn toch dingen waardoor ik het gevoel heb dat ik naar een goede kliniek ga. Succes met je ooglidcorrectie en een spoedig herstel!
 6. Hallo, Ik ben nieuw hier en zal me even voorstellen. Ik ben 35 jaar en ben veel afvallen in het afgelopen jaar, waar ik helaas lege theezakjes aan overgehouden heb. Bh's / bikini's zitten niet prettig en zijn daarbij ook leeg aan de bovenkant. Er moet voor mijn gevoel iets gebeuren, maar vrees dat het niet vergoed wordt. Dus dat wordt nog even sparen... Op dit moment neig ik naar de Mooi Kliniek, maar ik heb nog geen intake gehad. Ik dacht mss beter eerst het geld bij elkaar krijgen. Ik denk dat ik bij een borstvergroting tevens een borstlift nodig zal hebben, aangezien de bovenkant leeg is. Ik sta open voor alle ervaringen / tips, maar vooral van vrouwen die zich in mijn verhaal herkennen of bij deze kliniek zijn geweest (welke pc?).