Whisper

Gold Member
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

1 Follower

About Whisper

Recent Profile Visitors

206 profile views
 1. Klinkt positief. Hopelijk heb je ook een goede nacht. Spoedig herstel!
 2. Dankjewel. Ik wist niet dat het in een week tijd zoveel kon verschillen, maar wat ziet het er ontzettend mooi uit en dat op zulke korte termijn eigenlijk. Voel je je wel een beetje goed, zo na de laatste operatie?
 3. Ik kwam even kijken hoe het met jou gaat. Ik vind je positiviteit zo knap! Zou ik misschien ook in je album mogen kijken?
 4. Fijn dat zoiets mogelijk is als tussenoplossing. Is idd niks van te zien. Mooi bh ook trouwens. Hopelijk gaat t snel weer goed met je en mag je binnenkort weer geopereerd worden. Al lijkt t me ook heel heftig om 3 operaties in zo'n korte tijd te krijgen. Sterkte met alles!!
 5. Exact mijn grootste zorg. Dus helaas geen tips hier. Hopelijk heb je volgende maand wat tips voor mij. ?
 6. Is ook nog snel toch. Hopelijk gaat t steeds wat beter. Ik moest zo lachen om jouw laatste zin. ?
 7. Hoe is t gegaan met werken en met reizen? Was het een beetje vol te houden?
 8. Ik vind het een top idee! ? Ik meld me meteen aan voor de zomerclub.
 9. Even een voorstel. Kijk maar of t wat is. Ik heb zelf een gold abonnement zodat ik in zo'n club kan omdat het me fijn lijkt om met anderen samen af te tellen naar de operatie toe en er na ook het herstel e.d. te bespreken. Nu zag ik dat er veel clubs zijn die maar 3 leden hebben. Is het een idee dat er dan maanden (of bijv per jaargetijden) samen gevoegd worden zodat er wel een club kan komen, omdat er iets meer animo is? Ik zou het jammer vinden als er geen zou zijn door te weinig animo. Het is voor mij nog vroeg, maar ik word in juli geopereerd en zou een zomer-2020-clubje bijv. een prima idee vinden. Ik tel nu al af haha. Maar mss hebben anderen dit ook met met een voorjaars- / lenteclubje. Het is maar een idee om het weer iets meer leven in te blazen. ?
 10. Oke dan was je startsituatie ook al wat meer dan bij mij. ? Bedankt voor je uitleg.
 11. Ik zie nu dat ze toch voor de spier zitten, dat zal ook wel verschil maken dan.
 12. Klinkt positief allemaal! Super! Mag ik vragen wat je cupmaat was voordat je voor het eerst protheses kreeg? Ik heb namelijk ook motiva 450cc rond dual plane als advies gekregen, maar als dat F zou worden, dan is het verschil met nu wel heel groot. ?