Whisper

Members
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Whisper last won the day on July 21

Whisper had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

2 Followers

About Whisper

Recent Profile Visitors

786 profile views
 1. Dr feijen heb ik bij de tussencontrole gehad en die vond ik ook ontzettend aardig.
 2. Sorry voor de late reactie. Ik heb inmiddels geen album meer, omdat ik er ivm mijn werk toch geen goed gevoel meer bij had. Ben een tijdje niet online geweest omdat ik wat twijfels had, maar hier niemand wilde beïnvloeden. Maar ik wil toch graag eerlijk zijn. Op zich raad ik de Mooi kliniek en Dr meesters wel aan. Dr meesters is vrij direct, maar wel eerlijk. Ze heeft het wel netjes gedaan verder en heb ook geen complicaties gehad na de operatie. (Mss ook een kwestie van geluk hebben). Wat ik wel vind is dat mijn borsten vrij veel richting mijn oksels staan en ik dus best wel wat plaats er tussen heb. Ws had ik dat vantevoren ook, maar viel t minder op. Ik baal daar toch wel van. Maar mss kun je dit aangeven / navragen als je daar meer over wilt weten. Mss zakt het ook nog wel wat, waardoor het er minder uit ziet alsof het onder de oksels zit. Ook de prothese vind ik uiteindelijk harder dan verwacht. Ondanks dat t dual plane is, voel ik precies waar deze zit en ophoudt. Voelt voor mij erg hard en nep aan. Logisch natuurlijk, maar blijkbaar had ik er een ander beeld / idee bij. Dus op zich is het allemaal prima, maar zorg dat je alles vraagt, goed aan de protheses voelt en dat soort zaken. Achteraf had ik dat meer moeten doen. Ws had ik t dan alsnog gewoon gedaan, maar toch. Komt goed!
 3. Ik heb je toegevoegd. Ik zit overigens inmidels op 75F, al zou je het zo echt niet zeggen.
 4. Haha oeps! Nog tips voor sportbh's? Lijkt me de eerste weken wel fijn om af te kunnen wisselen met beugel bh's. Triaction heb ik (blijkt dus te klein te zijn). 🙈
 5. Fijn dat alles goed is gegaan. Dat slapen op de rug vond ik ook vervelend. Het hielp wel wat toen ik mijn benen wat hoger legde, maar verder is het even afzien helaas. Omhoog komen deed ik ook meestal met hulp van mijn man en later door de benen omhoog te zwiepen en dan met de buikspieren omhoog komen. Sterkte voor nu. Ik wil ook wel mee kijken als het mag.
 6. Terwijl ik die van jou toch echt groter zou schatten dan die van mij. Mss verandert t nog als alles volledig gedaald is.
 7. Ik dacht dat het zelf wel lukte om mijn nieuwe bh-maat te bepalen, maar dat bleek toch lastiger dan gedacht. Volgens de chirurg zou ik een grote C krijgen, maar ik had al t idee dat ik meer rond een D zat. Dus vandaag naar de hunkemoller geweest en gezegd dat ik dacht dat het 80 D moest zijn. Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met beugelbh's in maat 75F. 🤣 Dus tip van de dag: laat iemand even mee kijken die er verstand van heeft. Overigens vind ik ze wel meer ogen als een C / D dan als een F. Ik zal nog even een nieuwe foto plaatsen. De littekens zijn dicht. De rechterborst blijft wel nog steeds kleiner dan links. Hopelijk trekt dit nog bij.
 8. Fijn dat alles zo goed gaat en je weer mag opbouwen met trainen. Denk je dat het gevoel in je tepels nog terug komt? Kon even duren toch? Hoop t voor je. 😘
 9. Mooie foto's!! Lijkt me heerlijk om zo in bikini rond te kunnen lopen met net wat meer zelfvertrouwen. Geniet er van!!
 10. Wat vervelend dat het zo lang duurt. Kan me voorstellen dat je geduld onderhand op is. Bij mij blijft ook 1 borst kleiner dan de andere, maar ben dan ook pas 3 weken po. Sterkte met wachten en een knuffel!
 11. Ik ben wat zwaarder dan jou, maar had een lege AA en kreeg 2,5 week geleden Motiva 450cc full dual plane. Ik had wel een borstbreedte van 12,5 cm, dus helaas geen extra opvulling tussen de borsten. Ik zit tot dusver op 80D. Weet niet of het nog veranderd omdat het nog niet volledig is gezakt. Maar ga er niet vanuit dat het minder wordt.
 12. Fijn dat de operatie zo goed is verlopen. Ik ben 2 weken geleden geopereerd en raad je aan om in elk geval de paracetamols echt iedere 6 uur in te nemen (dus ook snachts), zodat er een spiegel in het bloed onstaat. Dit om de ergste pijn te voorkomen. Hopelijk valt het mee bij jou, maar persoonlijk vond ik de eerste 4 dagen vrij heftig. Succes met je herstel!