Whisper

Gold Member
 • Content Count

  297
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Whisper last won the day on July 21

Whisper had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

2 Followers

About Whisper

Recent Profile Visitors

617 profile views
 1. Mooie foto's!! Lijkt me heerlijk om zo in bikini rond te kunnen lopen met net wat meer zelfvertrouwen. Geniet er van!!
 2. Wat vervelend dat het zo lang duurt. Kan me voorstellen dat je geduld onderhand op is. Bij mij blijft ook 1 borst kleiner dan de andere, maar ben dan ook pas 3 weken po. Sterkte met wachten en een knuffel!
 3. @Detje_P Haha ja kan ik me voorstellen. Ze hebben er bij mij wel nog een nieuwe hechtpleister op gedaan. Die moet er 1 week op blijven zitten. Dus ben benieuwd hoe t er na aan voelt.
 4. 1e controle was goed. Ze hebben de knoopjes eraf geknipt. Alles ziet er netjes uit en het schuiven is normaal blijkbaar. Ook dat het maar aan 1 kant is. Lucht wel op, ook al hadden jullie t ook gezegd natuurlijk. Ik moest blijkbaar toch even de reactie van de chirurg weten. Ik was bij dr. Feijen; wat een lieve, toegankelijke vrouw! Heel anders dan dr Meesters, al heeft zij er absoluut iets moois van gemaakt. Over 3 maanden terug voor de eindcontrole bij dr. Meesters. Over 1 week mag ik beginnen met littekencreme smeren. En na 4 weken mag ik proberen om op de zij te slapen. Na 6 weken mag ik slapen zonder bh als ik zou willen en overdag evt een beugel-bh aan. Maar het kan dat dat in t begin niet zo prettig voelt.
 5. Wauw, dat wordt echt steeds mooier. Fijn dat het zo goed gaat. X
 6. Nieuwe foto toegevoegd, 13 dagen po. Ik weet inmiddels ook wat zungelende borsten zijn. 😂 Maar over het algemeen mag ik niet klagen en heb ik weinig pijn, buiten de rugpijn. Wel voel ik de rechterprothese nog steeds verschuiven. Morgen heb ik mijn eerste controle en dan worden de pleisters verwijderd en de knoopjes afgeknipt. Ik ben heel benieuwd hoe de littekens eruit zien.
 7. Wat super dat het zo goed met je gaat. Had je ook wel verdiend. Heel mooi geworden ook.
 8. Haha, geen probleem. Ik heb ze idd, dual plane en zonder borstlift. 😉 Fijn dat het je zo goed af gaat. Kan alleen maar beter worden. Douchen lukt me zelf, maar haren vast maken is een probleem en helaas is de methode van mijn man niet zo pijnloos
 9. Nee op de buik zou ik sowieso niet durven, maar t zou al schelen als het bed straks plat mag en evt een beetje half op de zij. Gewoon om af en toe even een andere houding te hebben en mijn rug te ontlasten.
 10. In welke brief van mooi had jij dat staan? Ik meen het ook ergens gezien te hebben, maar in de leefregels na de operatie staat alleen iets over de eerste 2 weken. Ik meende dat er ook een lijst was met wat na 6 weken pas mocht, maar kan het niet vinden. Ik zie ook niks staan over in bad gaan bijv. Alleen bij de eerste 2 weken dat je de littekens niet mag weken onder de douche.
 11. Volgens mij staat in de instructies van mooi ook iets anders dan in de brief van het ziekenhuis. Daarom twijfel ik ook tussen 4 en 6 weken. Zal het nog eens opzoeken. Oke, dus zou toch kunnen. Ik kwam in elk geval niet bij mijn eigen chirurg. Bij de controle na 3 maanden volgens mij wel. Heb trouwens een harde pijnlijke ader sinds het infuus. Was voor en na de operatie ook pijnlijk op het moment dat ze er iets inspuiten van water oid. Is niet zozeer de plek van het prikken, maar meer richting de pols. Beetje vreemd, maar heeft mss ook tijd nodig. 😉