Havermout

Gold Member
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Havermout

Recent Profile Visitors

124 profile views
 1. He Bemeltje! Hoe heb je het proces met lipofilling ervaren? ben je er nog blij mee? Ik ben super benieuwd naar hoe je qua oude maat en nieuwe maat uit bent gepakt, aangezien ik even zwaar en lang ben en naar ong dezelfde cc zit te kijken Lekker bijkomen voorlopig!
 2. Hi! Dit heb ik ook. Niet heel extreem, maar toch genoeg voor een optische halve cup verschil. Bij mij was het ook zo dat lipofilling het beste zou helpen. Echter wil ik ook graag een vergroting van 2 a 3 cupmaten, dus nu ga ik voor een hybride borstvergroting met anatomische protheses op de spier. Dit met als uitgangspunt zoveel mogelijk vet. De dr gaat dan kijken hoe hij het optische verschil gelijk kan trekken of dat hij twee verschillende protheses gebruikt. Met alleen lipofilling (rondes) had ik dat resultaat niet kunnen bereiken, omdat mijn huid te strak is en de projectie daardoor niet gecreëerd zou kunnen worden, dit kan later wel als ik de protheses weghaal. :-) Ohja, waar ik het laat doen is lipofilling 3900 euro. Door eenzelfde arts als bij Bergman met dezelfde technieken, alleen in een ziekenhuis..
 3. Oké ik heb zojuist een telefonisch consult gehad en toch mijn prothese omgewisseld naar anatomisch op de spier. Ik twijfel zó enorm over de maat. Heb nu 225 cc en 255 cc laten bestellen i.p.v. 195 cc en 225cc. Uitgaande van dat er ongeveer 100 cc blijft zitten van lipofilling, vind ik dit denk ik een mooie maat. Zo lastig! Nu twijfel ik wéér over of het dan niet te groot wordt 😞 @best_boobie, heb jij advies over hoe hiermee om te gaan? 😛
 4. Dankjulliewel voor jullie reacties! @Forensica Dat klinkt ook wel erg goed. Bij mij werken ze alleen met Mentor. Heb mij eigenlijk nog niet verdiept in de verschillen, aangezien hij sowieso alleen met Mentor werkt. Ik heb de pc toch nog maar een mail gestuurd met een paar vragen.. Misschien ga ik toch wisselen naar anatomisch op de spier. Af en toe voel ik mij zo'n twijfelkont hahah!
 5. Hi allemaal! Hier even een update. Ik ben gisteren wezen passen. Ik ga voor de hybride; ik wil een vergroting van ongeveer 250/275/300 cc totaal. Onduidelijke cc prothese ivm niet weten hoeveel vet hij kan oogsten en wat dan aangevuld moet worden met prothese, maar ongeveer een volle c/ nette D als uitkomst. Uitganspunt is zo veel mogelijk vet 🙂 Als ik boven de spier wilde gaan, zou ik voor een anatomische prothese moeten gaan omdat het anders te onnatuurlijk zou worden (ook met lipofilling). Op de een of andere manier gaat mijn voorkeur uit naar rond. Ik ben een beetje huiverig voor het ''draaieffect'' en het feit dat ze 'rechtop blijven staan als je ligt'. Verder dat ze iets minder natuurlijk meebewegen. Klopt dat? Zijn er dames die mij meer over hun ervaring met anatomisch kunnen vertellen? Mijn voorkeur gaat stiekem wel uit naar boven de spier, maarja, voor rond zal ik echt onder moeten gaan.. Ergens denk ik: alles voor het mooie resultaat toch? Het zal ''maar'' een kleine prothese worden, dus ik hoop dat de pijn dan ook te doen is. Toch begin ik stiekem weer te twijfelen.. Anyway, maandag heb ik de pre-op check en dan ga ik ingepland worden 🙂 Spannend!! Ik hoop echt in december te kunnen!
 6. Oooh dat klinkt wel heel goed zeg! Dankjewel voor je reactie! Ik zit er echt in dubio over, waarom in mijn spier laten snijden als het niet nodig is? Ik zie de voor en nadelen nog niet heel duidelijk denk ik. ach, eerst maar eens kijken wat ik uberhaupt wil a.s. vrijdag
 7. dankjewel, wat leuk om te lezen! Hoe is het bij jou gegaan? Is er al meer duidelijk geworden voor je? ik heb er enorm zin in en kijk er echt naar uit!
 8. Hi allemaal! Al een lange tijd heb ik interesse in een borstvergroting. Ik ben nu 24, zit qua financiën steady & goed en heb er de tijd voor. Dus, ik ben mij afgelopen maanden wat serieuzer gaan oriënteren. Ongeveer 4 jaar geleden begonnen mijn borsten enorm te veranderen als gevolg van wisseling van anticonceptie (denk ik?). Mijn gewicht is nog steeds hetzelfde, maar ik ging van een volle D cup naar een A-cupje. Helaas is dit nooit meer helemaal ''rechtgetrokken'' en ik heb al die tijd het gevoel gehad dat ik in het verkeerde lichaam zit. Maar ik vind mijn borsten niet lelijk, ik ben eigenlijk best wel trots op de vorm! Dat weerhield mij tot op heden ook om er serieus iets mee te doen. Ik ben 1.70 meter en weeg ongeveer 63 kilo. Na 2 pc's gesproken te hebben, had ik bij de 3e het gevoel ''dit is de pc voor mij''. Ze waren allemaal kundig hoor, maar het geruststellende gevoel was er bij hem gewoon sterk. Nu loop ik bij dr. Bruekers in het Diakonessehuis. Ik twijfel tussen de keuzes hybride borstvergroting en lipofilling. Lipofilling omdat het ''klaar'' is na één of twee keer en het daarnaast natuurlijk is. Nadeel daarvan is dat ik 1) weinig vet heb, 2) de uitkomst onzeker is en 3) mijn borsten /lichaam zodanig ''strak'' zijn dat een tweede ronde niet veel resultaat zal geven. Het laatste is een argument voor waarom ik voor hybride open sta. Ik ben nog niet helemaal gerustgesteld over de veiligheid van siliconen, maar geloof ook niet dat het perse levensbedreigend is en bij iedereen voor klachten zorgt. Het interessante is dat de hybride voor mij kan betekenen dat het verschil tussen mijn twee borsten (door verschil in borstkas) rechtgetrokken kan worden, ik het resultaat kan behalen wat ik misschien wil en dat ik later de ''gecreëerde ruimte'' op kan vullen met lipofilling. Na vorige consult ging ik richting de 275cc, waarvan ongeveer 150cc siliconen. Ik heb best wel een smalle taille en wil liever geen grote borsten, dat past niet bij mij. Een volle C cup vind ik voldoende :-). Ik vond het resultaat van alleen lipofilling eigenlijk óók heel mooi. Nu was dit een eerste consult, ik heb nu voor volgende week vrijdag een passessie aangevraagd zodat ik wat beter stil kan staan bij welke grootte ik wil. Op basis daarvan wil ik de procedure kiezen. Nu is het dus nog even afwachten tot volgende week vrijdag! Ik vind het erg spannend, maar heb er enorm veel zin in. Bij de hybride zou het bij mij trouwens gaan om ronde Mentor protheses, ik twijfel zelf nog of ik dan voor of achter de spier wil. Omdat dr Bruekers mijn borst dan ''kan shapen'' zal voor de spier geen onnatuurlijk resultaat geven. Ik sport graag, doe zeker 3x per week aan krachttraining en ben crossfit/bodypump fan. Zijn er sporters die kunnen vertellen hoe ze dit ervaren voor of achter de spier? Liefs!
 9. Ik kan je de website realself.com aanraden, daar staan veel foto's van voor en na bij. Wat vervelend dat jullie die klachten hebben/hadden 😞
 10. Wat toevallig! ik ben woensdag op consult geweest (wel andere pc etc) en kreeg hetzelfde te horen. Mij werd de combi aangeraden, omdat ik te slank ben voor ronde protheses en je daardoor de lijnen hoogstwaarschijnlijk goed gaat zien. Verder heeft het volgens de pc een positief effect op vermindering van veel soorten complicaties, voelt het natuurlijker en "warmer". Een bijkomend voordeel is dat kleinere protheses (je combineert het immers met lipofilling) vaak wat langer meegaan, niet uitpakken en mocht je ze weg willen halen je het makkelijker op kan vullen met nog lipofilling sessie. Dit in mijn geval tenminste, omdat het dan rond de 150-175 cc zou zijn.. Het verschil veroorzaakt door mijn borstkas zou trouwens wel rechtgetrokken worden door verschillende prothesematen te gebruiken.. Ik denk dat lipofilling de borst mooi sculptuurt en het daardoor minder zichtbaar is ofzo?
 11. Hi! In de beginpost schrijf je '' Het percentage vrouwen dat reageert op siliconen/ implantaten, is een stuk hoger dan ik aanvankelijk dacht.'', ik ben benieuwd naar wat het percentage dan is. Ik heb hier zelf namelijk nog geen exacte getallen over kunnen vinden (miss zoek ik niet goed :)). Ik zit nog in de ''onderzoeksfase'' over of ik een bv wil laten doen. Fijn dat het zo goed gaat met je! Klinkt alsof je de juiste keuze hebt gemaakt.
 12. Ik heb zelf nog geen bv gedaan en ben mij nog aan het oriënteren. De namen van Straaten, van der Weij en Nio komen voor mijn gevoel vaak terug. Over Diana Gabriels zijn veel wisselende reacties (sorry als ik de namen verkeerd geschreven heb, doe het even uit mijn hoofd) 🙂
 13. Hi Lott! Ik heb jouw berichten op het forum gelezen en ben benieuwd naar hoe het nu een jaar later met je gaat. Ben je nog blij met je keuze? Had je iets anders gedaan als je het overnieuw mocht doen? Hoe ervaar je de monobloc implantaten? Ik heb volgende week een eerste consult maar ben toch wat angstig, weet niet zo goed wat nou de verstandigste keuze is..