Havermout

Gold Member
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Havermout

Recent Profile Visitors

187 profile views
 1. Hi allemaal! Nu ook een update vanuit mij, aangezien ik veel gehad heb aan het forum zal ik mijn steentjebijdragen :-). Gisteren ben ik geopereerd en het verliep allemaal hartstikke prima eigenlijk. Ik vond het wel spannend, maar was er erg relaxed onder. Voordat ik naar huis mocht was ik nog een beetje misselijk van de narcose en heb ik gespuugd, dat luchtte eigenlijk wel op. Vannacht heb ik heel goed geslapen. Ik heb mezelf al een tijd geleden aangeleerd om op mijn rug te slapen dus dat ging prima. Vanmorgen werd ik wakker met nauwelijks pijn, maar nam wel voor de zekerheid alvast de eerste paracetamol.. Ondertussen is er al wat meer vocht in mijn borst gelopen. Ook beginnen mijn benen blauw te kleuren van de liposuctie. Mijn benen voelen erg stijf, alsof ik enorm hard gesport heb. Mijn borst is een klein beetje rood en voelt gespannen aan door al het vocht. Ik probeer het rustig aan te doen en wacht het allemaal maar even af.. so far so good dus! 🙂
 2. He Corns! wat fijn dat het zo snel goed is gegaan! Welke maat kreeg je met 225 cc? Hopelijk blijft je herstel zo voorspoedig gaan 🙂
 3. Hi @Mjcls zou ik met je mee mogen kijken? Ik krijg ong dezelfde maat en anatomisch net als jij!
 4. Dankjewel @best_boobie! Ik heb vandaag voor het laatst gepast. Dat is maar goed ook, want ik ga twee verschillende maten krijgen ivm mijn aan een kant bolle ribbenkast (maar wel zelfde hoeveelheid borstweefsel). 190cc en 240 volgens mij! of 250.. Anyway, heel blij mee want het was mooi symmetrisch daardoor. Nu voorbereiden! Ik slik in ieder geval al vitamine C en ben nu op zoek naar kleding (bh en broekje) voor na de operatie. Drukkleding is volgens mijn pc niet verplicht, maar een corrigerende legging of dergelijke zal wel prettig zijn.. Iemand ervaring met bhs van femitique?
 5. Hi @Sjuul, wat je zegt klopt helemaal! Hier heb ik het ook met mijn pc over gehad. Kleinere protheses geven echt een stuk minder kans op complicaties, zoals heftige kapselvorming of reactie de siliconen. Eigenlijk alle complicaties worden echt een heel stuk minder volgens onderzoek, schijnt zelfs nog beter te gaan wanneer je je eigen vet tegelijkertijd erbij doet. Onderzoek naar dit geheel (hybride, vet etc) is allemaal relatief jong, maar dit zijn de resultaten tot nu toe. Ook krijg je een veel kleiner litteken en heb je inderdaad minder "problemen" met slappe huid nadat je ze laat verwijderen:-) Bij het diak kun je lipofilling trouwens voor 3500 laten doen door zeer kundige artsen, waarbij elke keer erna 2500 zou kosten.
 6. Mega bedankt voor je tips @Spookbewoning12! Dat helpt mij enorm. Merk toch dat er (relatief) weinig mensen lijken te zijn die dit gedaan hebben. @SjuulNiet echt een vraag aan mij maar ik dacht wellicht vind je het interessant omdat ik voor hybride ga (dus ook prothese en eigen vet) :-). Op je antwoord van waarom prothese: ik kan wel meerdere keren lipofilling doen, maar wanneer je borsten kleiner zijn is je huid vaak ook strakker. Opgevenmoment zal het resultaat van de lipofilling dus steeds minder zijn omdat je eigen strakke huid het vet "wegdrukt"/ niet laat hechten. Tenminste, dit is mij door mijn pc verteld. Daarnaast geeft lipofilling nooit de projectie zoals een prothese die geeft. Wat wel mogelijk is, is om een kleine prothese te nemen waarmee je projectie creëert en ruimte voor vet in de toekomst. Soort langetermijnsoplossing. Daarom kies ik voor hybride, uiteraard heeft eigen lichaamsmateriaal een streepje voor hihi
 7. Hoi! Ik begrijp dat je het nu langzaam aan het overwegen bent. Ik heb binnenkort een lipo met implantaten; heb jij tips over hoe om te gaan met de nazorg voor lipo? Ik laat het uit mijn benen en misschien klein beetje buik halen. Ik zie dat jij je pak maar 2 weken gedragen had, was dit voldoende? Ik raakte een beetje in de war omdat de secretaresse van mijn pc zei dat zo'n pak niet echt nodig is..
 8. Jeeeh ik heb een datum gekregen! 10 december it is :-). Ik wil toch nog vlak voor de operatie een keer passen denk ik!
 9. Ohja ps! Ik ben 24, 1.70 en 63 kilo. Ik verwacht een anatomische prothese op de spier van 195cc of 225c en lipofilling aanvulling tot ong 300cc!
 10. Hoi Elsie! ik hoop dat ik 18 december aan de beurt ben maar dat hoor ik pas 6 weken van tevoren. Qua tips voor voorbereiding heb ik nog niet heel veel voor je, dus ik lees graag met je mee!:)
 11. He Bemeltje! Hoe heb je het proces met lipofilling ervaren? ben je er nog blij mee? Ik ben super benieuwd naar hoe je qua oude maat en nieuwe maat uit bent gepakt, aangezien ik even zwaar en lang ben en naar ong dezelfde cc zit te kijken Lekker bijkomen voorlopig!
 12. Hi! Dit heb ik ook. Niet heel extreem, maar toch genoeg voor een optische halve cup verschil. Bij mij was het ook zo dat lipofilling het beste zou helpen. Echter wil ik ook graag een vergroting van 2 a 3 cupmaten, dus nu ga ik voor een hybride borstvergroting met anatomische protheses op de spier. Dit met als uitgangspunt zoveel mogelijk vet. De dr gaat dan kijken hoe hij het optische verschil gelijk kan trekken of dat hij twee verschillende protheses gebruikt. Met alleen lipofilling (rondes) had ik dat resultaat niet kunnen bereiken, omdat mijn huid te strak is en de projectie daardoor niet gecreëerd zou kunnen worden, dit kan later wel als ik de protheses weghaal. :-) Ohja, waar ik het laat doen is lipofilling 3900 euro. Door eenzelfde arts als bij Bergman met dezelfde technieken, alleen in een ziekenhuis..
 13. Oké ik heb zojuist een telefonisch consult gehad en toch mijn prothese omgewisseld naar anatomisch op de spier. Ik twijfel zó enorm over de maat. Heb nu 225 cc en 255 cc laten bestellen i.p.v. 195 cc en 225cc. Uitgaande van dat er ongeveer 100 cc blijft zitten van lipofilling, vind ik dit denk ik een mooie maat. Zo lastig! Nu twijfel ik wéér over of het dan niet te groot wordt 😞 @best_boobie, heb jij advies over hoe hiermee om te gaan? 😛
 14. Dankjulliewel voor jullie reacties! @Forensica Dat klinkt ook wel erg goed. Bij mij werken ze alleen met Mentor. Heb mij eigenlijk nog niet verdiept in de verschillen, aangezien hij sowieso alleen met Mentor werkt. Ik heb de pc toch nog maar een mail gestuurd met een paar vragen.. Misschien ga ik toch wisselen naar anatomisch op de spier. Af en toe voel ik mij zo'n twijfelkont hahah!
 15. Hi allemaal! Hier even een update. Ik ben gisteren wezen passen. Ik ga voor de hybride; ik wil een vergroting van ongeveer 250/275/300 cc totaal. Onduidelijke cc prothese ivm niet weten hoeveel vet hij kan oogsten en wat dan aangevuld moet worden met prothese, maar ongeveer een volle c/ nette D als uitkomst. Uitganspunt is zo veel mogelijk vet 🙂 Als ik boven de spier wilde gaan, zou ik voor een anatomische prothese moeten gaan omdat het anders te onnatuurlijk zou worden (ook met lipofilling). Op de een of andere manier gaat mijn voorkeur uit naar rond. Ik ben een beetje huiverig voor het ''draaieffect'' en het feit dat ze 'rechtop blijven staan als je ligt'. Verder dat ze iets minder natuurlijk meebewegen. Klopt dat? Zijn er dames die mij meer over hun ervaring met anatomisch kunnen vertellen? Mijn voorkeur gaat stiekem wel uit naar boven de spier, maarja, voor rond zal ik echt onder moeten gaan.. Ergens denk ik: alles voor het mooie resultaat toch? Het zal ''maar'' een kleine prothese worden, dus ik hoop dat de pijn dan ook te doen is. Toch begin ik stiekem weer te twijfelen.. Anyway, maandag heb ik de pre-op check en dan ga ik ingepland worden 🙂 Spannend!! Ik hoop echt in december te kunnen!