Havermout

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Havermout

Recent Profile Visitors

333 profile views
 1. Hi allemaal! Ondertussen ben ik 4 maanden PO. En wat ben ik blij met mijn beslissing! Het herstel ging super soepel en goed, eigenlijk echt een droomherstel en binnen 2 weken voelde ik mij weer prima en heb netjes de 6 weken rustig aan gedaan. Daarna zijn mijn borsten elke week soepeler geworden. Ik heb vanwege mijn ingedeukte borstkas links 195cc en rechts 250cc, anatomisch, voor de spier laten plaatsen. Daaroverheen nog zo'n 110cc vet. Volgens mij is er veel vet blijven zitten, kan geen randjes voelen en mijn borsten zijn mooi gevuld/mooi decolleté. Mijn maat is nu een 75C (ik ben 1,69 en weeg ong 62 kilo). Had het niet erg gevonden als ze iets groter waren geweest, maar achteraf is lekker makkelijk praten. Ben in ieder geval heel blij met het resultaat en zou Dr Bruekers echt aanraden, het hele proces was heel fijn en werd goed ondersteund! 🙂 De specifieke zweetlucht is trouwens voor 99% weg, zal wel medicijnen geweest zijn! foto'svan mezelf durf ik helaas niet te plaatsen
 2. Ah echt! Ik hoop zo dat het bij mij ook minder gaat worden.. Maar ben ergens bang dat dit de oorzaak niet is en ik er nooit meer vanaf kom??
 3. Hoi allemaal! Een uitgebreide update zal ik binnenkort even typen, maar so far so good. Heb best wel een droomherstel! Wel merk ik dat ik sinds de operatie anders zweet. Ik ruik veel sterker naar ammoniak of dergelijke, zelfs mijn vriend merkt dat het niet "mijn geur" is.. ? Herkennen jullie dit? Zou het kunnen komen doordat ik nu niet sport of is het onderdeel van het helingsproces? Ik let wel op mijn eten qua kruiden enz maar heb daar geen relatie in gevonden! Schaam mij kapot.. Vind het zo smerig ?
 4. @best_boobie Oh ik zou heel graag willen kijken, heb nog geen toegang maar ben erg benieuwd! ?
 5. Dabkjulliewel!! Mijn herstel verloopt eigenlijk hartstikke fijn. Probeer af en toe flinke stukken te wandelen (moet in beweging blijven van de pc) en neem goed rust. Mijn benen voel ik nu al een stuk minder. Mijn borst voelt nog wel wat strak, maar ik heb het gevoel dat er al een hoop zwelling weg is. Erg hè, ik was juist gewend aan de grote maat en nu voelt het wederom klein ?. Boob greed heeft ook mij te pakken nu ?. Ik ben ergens bang dat ik dezelfde maat heb gehouden, maar hoop dat het een C is geworden. Hoe werkt dat eigenlijk met voor de spier? Moeten die ook de "drop and fluff" fase doorlopen?
 6. Hi allemaal! Nu ook een update vanuit mij, aangezien ik veel gehad heb aan het forum zal ik mijn steentjebijdragen :-). Gisteren ben ik geopereerd en het verliep allemaal hartstikke prima eigenlijk. Ik vond het wel spannend, maar was er erg relaxed onder. Voordat ik naar huis mocht was ik nog een beetje misselijk van de narcose en heb ik gespuugd, dat luchtte eigenlijk wel op. Vannacht heb ik heel goed geslapen. Ik heb mezelf al een tijd geleden aangeleerd om op mijn rug te slapen dus dat ging prima. Vanmorgen werd ik wakker met nauwelijks pijn, maar nam wel voor de zekerheid alvast de eerste paracetamol.. Ondertussen is er al wat meer vocht in mijn borst gelopen. Ook beginnen mijn benen blauw te kleuren van de liposuctie. Mijn benen voelen erg stijf, alsof ik enorm hard gesport heb. Mijn borst is een klein beetje rood en voelt gespannen aan door al het vocht. Ik probeer het rustig aan te doen en wacht het allemaal maar even af.. so far so good dus! ?
 7. He Corns! wat fijn dat het zo snel goed is gegaan! Welke maat kreeg je met 225 cc? Hopelijk blijft je herstel zo voorspoedig gaan ?
 8. Hi @Mjcls zou ik met je mee mogen kijken? Ik krijg ong dezelfde maat en anatomisch net als jij!
 9. Dankjewel @best_boobie! Ik heb vandaag voor het laatst gepast. Dat is maar goed ook, want ik ga twee verschillende maten krijgen ivm mijn aan een kant bolle ribbenkast (maar wel zelfde hoeveelheid borstweefsel). 190cc en 240 volgens mij! of 250.. Anyway, heel blij mee want het was mooi symmetrisch daardoor. Nu voorbereiden! Ik slik in ieder geval al vitamine C en ben nu op zoek naar kleding (bh en broekje) voor na de operatie. Drukkleding is volgens mijn pc niet verplicht, maar een corrigerende legging of dergelijke zal wel prettig zijn.. Iemand ervaring met bhs van femitique?
 10. Jeeeh ik heb een datum gekregen! 10 december it is :-). Ik wil toch nog vlak voor de operatie een keer passen denk ik!
 11. Ohja ps! Ik ben 24, 1.70 en 63 kilo. Ik verwacht een anatomische prothese op de spier van 195cc of 225c en lipofilling aanvulling tot ong 300cc!
 12. Hoi Elsie! ik hoop dat ik 18 december aan de beurt ben maar dat hoor ik pas 6 weken van tevoren. Qua tips voor voorbereiding heb ik nog niet heel veel voor je, dus ik lees graag met je mee!:)
 13. He Bemeltje! Hoe heb je het proces met lipofilling ervaren? ben je er nog blij mee? Ik ben super benieuwd naar hoe je qua oude maat en nieuwe maat uit bent gepakt, aangezien ik even zwaar en lang ben en naar ong dezelfde cc zit te kijken Lekker bijkomen voorlopig!
 14. Hi! Dit heb ik ook. Niet heel extreem, maar toch genoeg voor een optische halve cup verschil. Bij mij was het ook zo dat lipofilling het beste zou helpen. Echter wil ik ook graag een vergroting van 2 a 3 cupmaten, dus nu ga ik voor een hybride borstvergroting met anatomische protheses op de spier. Dit met als uitgangspunt zoveel mogelijk vet. De dr gaat dan kijken hoe hij het optische verschil gelijk kan trekken of dat hij twee verschillende protheses gebruikt. Met alleen lipofilling (rondes) had ik dat resultaat niet kunnen bereiken, omdat mijn huid te strak is en de projectie daardoor niet gecreëerd zou kunnen worden, dit kan later wel als ik de protheses weghaal. :-) Ohja, waar ik het laat doen is lipofilling 3900 euro. Door eenzelfde arts als bij Bergman met dezelfde technieken, alleen in een ziekenhuis..
 15. Oké ik heb zojuist een telefonisch consult gehad en toch mijn prothese omgewisseld naar anatomisch op de spier. Ik twijfel zó enorm over de maat. Heb nu 225 cc en 255 cc laten bestellen i.p.v. 195 cc en 225cc. Uitgaande van dat er ongeveer 100 cc blijft zitten van lipofilling, vind ik dit denk ik een mooie maat. Zo lastig! Nu twijfel ik wéér over of het dan niet te groot wordt ? @best_boobie, heb jij advies over hoe hiermee om te gaan? ?