Havermout

Gold Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Havermout

Recent Profile Visitors

40 profile views
  1. Hi! In de beginpost schrijf je '' Het percentage vrouwen dat reageert op siliconen/ implantaten, is een stuk hoger dan ik aanvankelijk dacht.'', ik ben benieuwd naar wat het percentage dan is. Ik heb hier zelf namelijk nog geen exacte getallen over kunnen vinden (miss zoek ik niet goed :)). Ik zit nog in de ''onderzoeksfase'' over of ik een bv wil laten doen. Fijn dat het zo goed gaat met je! Klinkt alsof je de juiste keuze hebt gemaakt.
  2. Ik heb zelf nog geen bv gedaan en ben mij nog aan het oriënteren. De namen van Straaten, van der Weij en Nio komen voor mijn gevoel vaak terug. Over Diana Gabriels zijn veel wisselende reacties (sorry als ik de namen verkeerd geschreven heb, doe het even uit mijn hoofd) 🙂
  3. Hi Lott! Ik heb jouw berichten op het forum gelezen en ben benieuwd naar hoe het nu een jaar later met je gaat. Ben je nog blij met je keuze? Had je iets anders gedaan als je het overnieuw mocht doen? Hoe ervaar je de monobloc implantaten? Ik heb volgende week een eerste consult maar ben toch wat angstig, weet niet zo goed wat nou de verstandigste keuze is..