Loes1309

1 Consult gehad, twee te gaan! Wie helpt, 1ste ging nogal snel :(

Recommended Posts

Hallo allemaal, 

 

 

Ik ben 26 jaar oud, slank figuur (weinig heupen) 1.74 en 56 kilo. Ik denk al lang na over een borstvergroting. Sinds ik klein ben vind ik borsten mooi en ik zou graag ook zelf een borsten willen. Ik heb zelf 70a en dan het liefst met vulling anders staat de bH alsnog open. Ik heb pas recent durven uit te spreken dat ik hierover nadenk tegenover mezelf, mijn vriend en tweelingzus. Ik vind het allemaal erg spannend want onder het mes gaan om mooier te worden is een taboe voor mij  en mijn omgeving. Je bent mooi zoals je bent en uiteraard klopt dit, alleen ik voel me gewoon geen vrouw. Ik ben nog jiet echt op zoek geweest naar een arts of dag soort dingen. Ik zit mog in de acceptatie van een borstvergroting willen ondanks de risico’s.

 

Ik maak me over een aantal dingen zorgen. 

1. Hoe moet ik omgaan met mijn ouders en omgeving? In mijn omgeving is een borstvergroting absoluut niet normaal en ondanks dat ik hier nog nooit iets over heb gezegd weet ik dat mijn ouders dit niet goed vinden. Wat moet ik hiermee? Ze zijn altijd goed voor me geweest en heb het gevoel dat ik ze hiermee teleurstel. Heeft iemand hier ervaring mee? 

2. Ik ben ontzettend bang voor complicaties en dat ik dan voor altijd spijt heb van de operatie. Heeft iemand van jullie hoer ook over in gezeten? En wat is uiteindelijk de beslissing geweest ondanks de risico’s om het toch te doen? 

3. Ik heb nog geen kinderen, maar ik wil wel graag voordat ik kinderen heb een borstvergroting omdat ik er nu heel erg mee zit. Wat zijn jullie ervaringen hiermee? 

4. Dit is de laatste? ik ben bang dat het na 10 jaar of langer niet meer mooi is.. heeft iemand hier informatie over of ervaringen? 

 

Tot nu toe heb ik erg veel aan jullie blogs en ervaringen gehad! Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen 

 

Bedankt alvast voor de reactie☺️

Groetjes Loes 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Loes, 

 

Wat goed van je dat je toch op het punt bent gekomen om over een eventuele borstvergroting na te denken en om erover te spreken .. Hier vind je genoeg info en echte verhalen die je kunnen helpen bij het maken van een goed overwogen keuze.

 

Wat je omgeving betreft daar zullen mensen zijn die blij voor je zijn maar ook mensen die het maar niets vinden.

Een borstvergroting doe je echter op de allereerste plaats voor jezelf omdat jij je niet happy voelt in je vel. 

Vaak lees ik hier dat meiden bang zijn voor wat hun omgeving wel niet gaat zeggen en dan blijkt achteraf dat de omgeving juist heel blij voor ze is omdat ze al jaren zien dat ze ongelukkig zijn.

 

Je leest ook verhalen van meiden die het gewoon niet vertellen en het voor zichzelf houden. Ook dit is een optie, de omgeving heeft vaak niet eens in de gaten dat er een borstvergroting heeft plaats gevonden als het verschil niet ineens enorm is,

 

Het is een keuze die je voor jezelf kunt maken.

 

Wat complicaties betreft die kans kun je zo klein mogelijk houden door te kiezen voor een goed arts, er staan hier heel veel operatieverslagen die je op weg kunnen helpen, echte ervaringen van vrouwen zoals jij en ik.

Besluit niet op basis van prijs maar informeer je goed en neem eens een consult.

 

Borstvoeding zou gewoon mogelijk moeten zijn na een borstvergroting.

 

En over 10 jaar ben je vast nog steeds happy met je borsten als jij besluit voor jezelf om het aan te gaan.

Ik heb recent een implantaat wissel ondergaan nadat ik 16 jaar protheses heb gedragen en ben ook nu weer blij met mijn borsten, ze zien er nog steeds mooi uit en ze kunnen weer jaren mee .

 

Lees je eens lekker in en laat de ervaringen van iedereen hier eens goed op je inwerken, heb je vragen stel ze gewoon en je krijgt antwoord.

 

Succes, Sjuul ..

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Loes,

Ik had precies dezelfde twijfels als jij.

Ben ook 26, had AA70, 50 kilo en weinig heupen.

Ik wilde een goede arts en die heb ik gevonden: dr. Van der Weij.

Ik heb de operatie spannend gevonden, maar daarna geen dag spijt gehad. Het heeft mijn zelfvertrouwen enorm vergroot, en ik zou het je echt aanraden.

 

Ik heb het mijn ouders verteld als een mededeling en heb uitgelegd waarom ik het wilde. Zij begrepen het goed.

 

Niemand uit mijn omgeving heeft raar gereageerd, waar ik dat wel had verwacht.

 

stuur me anders een privé bericht, kunnen we verder appen!

 

groetjes!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Sjuul bedankt voor je bericht! Ik ga zeker nog verder zoeken op dit forum. 

 

Fijn ook om te horen dat jij er nog steeds blij mee bent. 

 

Ik ga verder op onderzoek uit☺️

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi dames, 

 

Ondanks dat ik heb aangegeven niet goed te durven heb ik een consult ingepland bij dr. Nio. Deze staat op 23 april(kon niet eerder) en ik ben nu al zenuwachtig. Ik ben slank en altijd al geweest. Nu wil ik geen hele grote borsten, ik zat te denken aan 250 cv ongeveer. Klopt het dat dit ongeveer een cup c is? 

 

Verder zit ik met de vraag, hoe het eruit gaat zien als je ouder wordt en als je kinderen krijgt na een borstvergroting. Heeft iemand hier ervaringen mee? 

 

Ik hoor graag wat jullie gedachtes zijn m.b.t. Dr Nio en hoe het eruit gaat zien als je ouder wordt etc. 

 

Alvast bedankt voor jullie reactie! 

 

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoo hoi

Had ik niet al eerder aangegeven dat het aantal cc niet veel zegt? Of was dat niet bij jou? :)

Afhankelijk van de soort prothese en je postuur wordt het aantal cc gekozen. Schrik dus niet als een pc misschien wel met 350 of 400 cc aan komt. Ik denk dat je met 250 niet genoeg zult hebben bij een ronde prothese. 

 

Hoe het eruit ziet na zwangerschap is heel verschillend. Ligt er maar net aan hóe je zwanger bent. De een komt veel bij, de ander niet. Dus weinig over te zeggen in algemene zin. Of meer; niemand kan je daar zekerheid over geven. 

 

Ik heb zelf nu bijna 7 jaar mijn prothesen, voor de spier, en heb geen hang. Ja ze zijn wel ietsje veranderd door de jaren, maar eigenlijk alleen maar mooier geworden :)

Moet er wel bij zeggen dat ik áltijd een bh draag. 

 

Probeer het een beetje los te laten, zeker het aantal cc. En misschien kun je in de tussentijd nog een ander consult doen?

 

Ik had al aangegeven, dat je met de precieze gegevens van de prothesen in pb bij me terecht kon na je consulten hè? (Toch?)

 

xxx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

@best_boobie super bedankt voor je reactie! Ja je had dat inderdaad al gezegd dat, dat niet veel zegt. Alleen niet bij stil gestaan dat ik me daar niet op vast moest pinnen. Anders dan denk ik inderdaad straks 409cc echt niet? Ik zal proberen om er iets opener over te denken en het ook tot die tijd los te laten. Ik ben nogal een denker wat soms in de weg staat? 

 

heel fijn om te horen dat je er na een lange tijd nog steeds blij mee bent! Dat stelt me gerust. 

 

Ja dat had je inderdaad aangegeven en ga ik ook zeker doen! Ik zal ook dan een voor foto sturen kun je een beetje meekijken? zou ik heel fijn vinden inderdaad! 

 

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ten eerste wat Fijn dat je die stap overwogen hebt om op consult te gaan! Zoals BB aangaf, is 250cc niet meteen perse een C. Dat ligt idd aan de factoren wat zij omschreef.

 

Wel kan je de richtlijn 150cc is “ongeveer” 1 volle cupmaat aanhouden, zodat je een beetje een indicatie hebt. Ga zo nuchter mogelijk dat consult in, en stel een vragenlijstje samen over wat voor jou belangrijk is (op dit forum bestaat ook een topic met enorm veel vragen

die je zou kunen stellen!).

 

Bij het consult ga je ook prothese passen in een tshirt, maak hier fototjes van zodat je altijd terug kan kijken als je thuis bent en twijfelt. 

 

- Dokter Nio houd wel van volle borsten, dus pas goed de pasprotheses en geef aan dat je niet van die grote borsten wil -. Wanneer ga je op consult?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik was ook iemand die echt alles uitzocht voor het consult hoor en had voor mijzelf al alles vast staan eerste instantie, hahah. Neem wat fototjes mee van before/afters van dames hier wat je WEL en NIET mooi vind! Nio vond dat heel fijn toen ik daar zelf mee kwam ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vogeltje bedankt voor je bericht! Ik heb 23 april een consult, nu al super spannend zeg!! ook omdat ik nu de stap heb genomen. 

 

 Is het denk je een probleem dat Nio van de grote borsten is en ik dat niet wil? Of hoeft dat niet in de weg te staan. Ik lees zoveel positieve verhalen over hem en dat mensen ook naar hem toe gaan bij complicaties. 

 

Heel goed idee: een vragenlijst en foto' s check!

 

Ben jij nog blij met jouw borstvergroting? 

Ik ben ook erg bang voor complicaties, hoe stond jij hierin? 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spannend hoor! Fijn dat het vast staat. Nio luistert naar wat jij wil. Hij plaatst 200/300cc natuurlijk ook gewoon! Dat word ook het meeste gedaan in de eerste operatie over het algemeen. Het zou eerder raar zijn als hij dat niet doet! Veel mensen gaan ook naar hem toe wanneer een eerdere borstvergroting mislukt is. Je voelt ook de verschillende inplantaten op je consult.

 

Ik vond het heel spannend, vanwege de complicaties & of het wel natuurlijk zou zijn + voelen. Wilde ook groot en vol op mn slanke lijf. Uberhaupt het feit of geopereerde borsten wel mooi natuurlijk zouden worden zat me ook dwars. Tot de dag vandaag geen moment spijt gehad! Ze zijn heel soepel en zacht, bewegen mee (ronde protheses eurosilicone 85% gevuld waardoor ze niet “staan” wat je wel sneller bij 100% gevulde krijgt. Als je op je rug ligt vallen ze meer naar buiten etc, zoals een natuurlijke borst). Wilde ook volle decollete. Alles wat wel “nep” klinkt, maar ze zijn zeker niet nep! Littekens heel klein en subtiel, geen flinke wonden. Alles wat ik wikde heeft hij gedaan & mooier dan ik durfde te dromen!

 

Als je je goed houd aan de eisen tijdens je herstel, moet alles goed gaan. Complicaties krijgen is een minimale kans, tenzij je laks met het herstel omgaat. Wees niet bang, kies de juiste arts en ga niet zomaar naar het eerste beste “goedkoopste”.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi dames, 

 

ik heb nog twee extra consults ingepland. Eentje bij dr . Van der Weij en nog een bij Frans van Straten. Ik had er al een staan bij dr nio 23 april. Eerder heb ik al benoemd dat ik vooral bang ben voor de complicaties. Ik heb heel veel gelezen op dit forum en bij deze drie pc’s kwam ik bijna tot geen complicaties tegen. Wat is jullie ervaring met deze artsen?  Zijn jullie bevindingen hetzelfde over een van deze artsen na alles doorgespit te hebben op borstenforum? 

 

Ik heb nu al zin in nieuwe boobies maar ga nu al kapot van de spanning??

 

ik heb iig wel veel

aan jullie dus dat is fijn! Bedankt hiervoor! 

 

Xx 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Loes1309 Welkom op het forum! 

Wat spannend dat je de stap hebt genomen, zowel Nio als Straten zijn allebei hele goede artsen! 

Ik ben zelf ook bij Straten geweest, al zijn onze situaties niet met elkaar te vergelijken. 

Ik was vrijwel helemaal plat en heb 425cc geplaatst gekregen maar ik wou dan ook net zoals @Vogeltje mooie volle borsten op een slank lichaam. Het is maar net waar je eigen voorkeur bij ligt, als je geen grote borsten wilt zullen ze je ook echt geen hele grote borsten geven. 

Doen waar jij je het beste bij voelt bij wie of waar dat ook is, gaat uiteraard ook over je eigen borsten. 

Ohja je kunt in mijn album kijken als je wilt! ?

Heel veel succes en plezier met je consulten. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Loes!

 

Ik heb je verhaal even gelezen en wilde nog even reageren. Wat fijn dat je inmiddels 3 consults gepland hebt! Ik denk dat je weloverwogen bent en dat is alleen maar heel positief.

 

Wat betreft je situatie begrijp ik je heel goed. Ik heb mijn borstvergroting jaren lang uitgesteld omdat ik bang was voor wat naasten zouden denken, en dan bedoel

ik vooral familie. Ik wilde het uiteindelijk zo graag voor mezelf dat ik toch besloten heb om het door te zetten; je leeft maar 1 keer! Weinig mensen weten het, mijn moeder heb ik het nog niet verteld. Mijn vriend weet het uiteraard wel en is gelukkig ontzettend supportive, hij vond het geheel mijn eigen keuze en is nu net als ik super blij met het resultaat. Al vanaf dag 1 toen ik nog onder de jodium en de zwelling en blauwe plekken zat haha. Als jij dit wilt dan zou ik ervoor gaan. Het is lastig wanneer mensen het niet willen accepteren maar uiteindelijk is het jouw lichaam. Ik weet niet of ik het mijn moeder ooit zal vertellen, waarschijnlijk wel maar nu nog niet. Ze heeft me inmiddels al gezien en geknuffeld en heeft nog niks gemerkt. Dat geld ook voor alle andere mensen die ik inmiddels al gezien heb. Ik hou het nog even zoveel mogelijk tussen mij en mijn vriend en dan kijk ik later wel.

 

Hoop dat dit een beetje helpt!

 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites