Ga naar inhoud
Borsten Forum


Kimmi

Silver Member
 • Aantal items

  58
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Good

Over Kimmi

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoi! Ik begrijp je struggles heel goed! Ik kreeg ook bij iedere pc eem ander advies! Nu ben ik uiteindelijk voor de spier gegaan met 310 cc. Reden was omdat de laatste pc aangaf dat mijn ribben niet zichtbaa zijn en je daardoor geen randen zou gaan zien en bij dual plane juist wel bolling zou krijgen ‘hoger’ terwijl mn borstkas al wat rond/naar voren staat. Dat vond ik een heel logische uitleg. Daarnaast wel de low profil . Is heel natuutliji geworden. Ik kan je wel even toevoegen aan mn album.
 2. Ik heb low profile dis kom ik als ik het goed begrijp ook minder groot uit? Omdat mijn borstkas wat rond loopt heeft mijn pc dit overigens wel bewust gedaab omdat het abders erg naar voren zou staab
 3. Ik heb ook voor de borstspier laten plaatsen, wel stuk minder cc, 310 herstel heel vlot. Kinderen brengen 2e dag en ook wandelen dus vanaf toen. Fietsen en auto rijden na 12 dagen en werken ook. Tillen nog steeds niet zwaar (bijna 4 weken nu) en sporten ga ik vanaf komende week weer oppakken. Weinig pijn gehad, wel strak gespannen borsten /druk erop. met af en toe wat steken.
 4. Hi! Ik herken dat wel dat het bijna een obsessie kan worden. Dat had ik 15 jaar terug ook en toen maar helemaal mee gestopt (ook omdat ik kinderen wilde en bang was dat het daarna nog allemaal zou veranderen en met bv etc). Nu ik mij weer ging orienteren bij 2 verschillende geweest en 2 verschillende adviezen maar ik ben op de beste uitleg afegaan en intussen geopereerd en heel tevreden. Ik vind jou consult echt niet ok verlopen als ik het vergelijk met andere consulten die ik 15 jaar terug (5 verschillende) en nu heb doorlopen. Zeker nog doen dus een consult. Liefs
 5. Ik zal je even toevoegen , kan je mn fotos zien
 6. Lastig van de pijn en het verkeerd prikken. Bdn je wel tevreden over he borsten tot nu toe? Had je dual plane?
 7. Ik heb 310 op de spier rond terwijl ik ook bijna niks had maar toch heel natuurlijk. Ik ben normaal van postuur maar mn ribben lopen wat rond vanaf nek waardoor arts zei dan wirdt anatomisxh minder mooi en veel meer kans op evt draaien. Elk lichaan is zo anders dus zo lastig te vergrlijken!
 8. Hoi allemaal! Het Gaat goed op de 11e dag PO. Ik wandel elke dag, doe weer wat huishoudelijke klusjes zoals opruimen, was doen en vouwen etc. (Grote) Hond uitlaten en zware klussen doe ik echt nog niet. Slapen gaat al wat beter, klein beetje op mijn zij. Ik heb weinig pijn en ben heel blij met de keuze van aantal cc. Niemand zal het zien want ik had altijd posh up enzo en nu met sportbh hetzelfde. Maar zelf zo blij! Mn tepels zijn nog heel gevoelig maar wordt vast beter in de loop van de tijd. Ik mist sport heel erg, maar wandel elke dag een uur vanaf 3e dag na operatie en dat gaat heel goed. Ik denk dat het scheelt dat ik op de spier heb en dat ik daardoor weinig pijn heb (gehad). Groetjes!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...