Laura20

Laura20 : 18 januari 2019 : Dr. Verdonck : Belgian Breast Clinic

Recommended Posts

Hoi allemaal! Ik ben Laura, 20 jaar en kom van Antwerpen. Al sinds mijn 16 jaar zit ik te denken aan een borstvergroting. Dit is natuurlijk nog heel jong, ik weet het, en het bleef altijd maar bij een droom omdat ik dacht dat die onzekerheid wel weg ging gaan of dat mijn borsten nog zouden komen. Nu dat ik 20 ben heb ik nog steeds bijna niets. Ik weet dat er veel vrouwen zijn die daar geen probleem mee zouden hebben, maar bij mij beïnvloedt het echt mijn leven. Ik heb nu ook 1 jaar een vriend en die zit er totaal niets mee in dat ik kleine borsten heb, maar ikzelf schaam me altijd zohard als ik naakt rondloop bij hem. Ook als ik mezelf in de spiegel bekijk voel ik me echt niet vrouwelijk. We hebben echt een super goede relatie maar mijn onzekerheid heeft er vaak een negatief effect op. Ik zou het dus niet doen omdat hij dat niet mooi vindt, maar omdat ik me zo slecht voel en vrouwelijker wil voelen. 

 

Ik wist dat een bv een optie was, maar dacht dat mijn ouders enz mij daar nooit in zouden begrijpen. Ik praatte er dus nooit over, en tegelijkertijd zat ik soms dagen te wenen in mijn kamer. Uiteindelijk heb ik beslist om dit te vertellen aan mijn ouders. Ze begrepen mij echt en stelden zelf voor dat als ik er iets aan wou laten doen, dat ze mij daarin zou steunen. Ik was zo gelukkig, gewoon om te weten dat de optie om een bv te laten doen dus echt wel bestaat. 

 

Ik ben nu op dit forum uitgekomen bij heel veel goede recensies over Dr. Verdonck van de Belgian Breast Clinic in Diest. Ik heb mezelf lid gemaakt op dit forum omdat ik benieuwd ben naar voor/na foto’s van zijn werk. Dit omdat ik nergens foto’s kan vinden op het internet... Ik ben van plan om op consultatie te gaan over een week, kijk er echt zo hard naar uit! 

 

Momenteel heb ik interesse in de motiva ergonomix, omdat dit blijkbaar het meest natuurlijke resultaat geeft. Maar natuurlijk kan ik dat pas beslissen op de consultatie, net zoals het aantal cc’s. Dus dames, als jullie mij wat ervaringen zouden willen delen, of mij zouden willen toevoegen aan jullie album of foto’s in prive zouden willen sturen met eventueel info van maat, merk protheses... zou mij enorm helpen!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi!

Ik herken me heel goed in jouw verhaal en heb om dezelfde reden twee weken geleden bij BV gehad (ben zelf 21 jaar oud). Ik ben zelf niet geopereerd door dokter Verdonck, maar je kan rechtsboven zoeken op zijn naam en zo topics lezen en foto's zien van meiden die door dezelfde arts geopereerd zijn.

 

Heel veel succes met je keuze alvast! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@rtx bedankt voor je reactie! Om een of andere reden (mss omdat ik net nieuw ben) kan ik nergens foto’s bekijken... ook niet van mensen wiens album openbaar is. Er komt altijd ‘er is hier nog niets’. Misschien omdat ik zelf nog niets gepost heb? Wat heb jij laten plaatsen en zou je mij mss willen toevoegen aan je album? :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je moet volgens mij eerst een aantal (stuk of 5) reacties hebben geplaatst voor je foto's kunt bekijken. Weet het niet zeker hoor, maar zoiets dacht ik. Anders even je welkomstbericht checken, misschien dat het daarin staat.

 

Ik zal je iig toevoegen. Ik heb 350cc rond dual plane gekregen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oke bedankt! En wow, jouw voorsituatie is precies net dezelfde als de mijne haha, leuk dat je laat zien hoe de situatie vordert. Ze zien er echt netjes uit!! Succes nog met je herstel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey!

Ik ben zelf afgelopen vrijdag geopereerd door Dr Verdonck. Ik kreeg de motiva progressive plus 275cc. 

Voor mijn consultatie had ik ook altijd de ergonomix in gedachten, maar omdat ik vooral volume onderaan in de borst had en zo goed als geen volume bovenin ben ik gegaan voor de progressive plus. 

Dr Verdonck stelt je echt direct op je gemak, het is een heel aangename man!

Voorlopig gaat mn herstel wel redelijk goed. Echt pijn heb ik niet, voornamelijk druk en zeker snachts, maar dit is blijkbaar wel normaal. 

Ik wens je veel succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jd_94 dankje voor je reactie! Heb inderdaad al wel meer gelezen dat in zo’n situaties die progressive plus beter is. Ben al benieuwd wat dr Verdonck mij gaat aanraden. Die progressive plus, is dat eigenlijk een ronde prothese of anatomisch? Ik veronderstel rond dan? Ben nog niet zo goed mee met al die soorten vormen enz, omdat ik op dit forum zoveel verschillende soorten zie haha. En hoeveel cc heb je genomen? Je mag mij ook altijd toevoegen aan je album of foto’s doorsturen vanaf dit mogelijk is (als je wilt)! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Consultatie bij Dr Verdonck staat ondertussen gepland op 6 december. Blijkbaar is hij met verlof eind november. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Progressive plus zijn ronde prothesen met een stevigere gel dan de ergonomix waardoor die niet die druppelvorm aannemen. Ik heb 275cc gekregen, wat mij een 75D zou moeten geven, mijn voorsituatie was een 75B. Fotos heb ik (nog) niet. Weet ook nog niet of ik fotos zal posten hierop :)  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh oke, dat begrijp ik zeker! Moest je toch nog beslissen om er wel foto’s van te delen, laat het me dan maar weten :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo @Laura20

Wat goed dat je hebt besloten een bv te laten doen.

Uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat je daar echt geen spijt van gaat krijgen en dat je je na de herstelperiode heel happy gaat voelen met je mooie nieuwe cupmaat .

Ik heb geen album omdat ik er niet achter sta dat mijn borsten op het wereld wijde web belanden maar ben maandag 5 november geholpen. 

Ik heb een wissel gehad van voor de spier naar dual plane en beide keren is het me enorm meegevallen ..

 

Veel plezier met je zoektocht, je zult hier een schat aan informatie vinden, veel ondersteuning en nog veel meer oprechte ervaringen door meiden die voor hun ingreep staan of die al gehad hebben ..

 

Sjuul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verdonck doet alleen rond! 

 

Overigens neemt rond ook altijd een druppelvorm aan in de lichaam. Anders zouden het van die ronde opgeplakte schijven zijn ;) 

Die gel is soepel dus als je zo’n prothese vasthoud en kantelt dan zie je dat de gel wat verschuift. De progressive plus heeft een minder elastische gel als de ergonomix. Dat geeft dus een iets anders (wellicht voller) resultaat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aan vandaar. Hij zei tegen mij ook dat hij er niet zou zijn bij verwijderen van de draadjes. Je kunt trouwens nu in mijn album ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi allemaal, 

 

Vandaag ben ik voor het eerst op consultatie geweest bij Dr. Verdonck van de Belgian Breast Clinic in Diest. Ik heb verschillende pasvormen mogen passen en de tweede vond ik er het beste uit zien. De derde leek meteen een groot verschil. Nu blijkt dat de tweede prothese 250cc was en de derde 275cc. Ikzelf had op voorhand (na veel foto's op te zoeken enz) in mijn hoofd dat ik tussen de 275cc en de 320cc zou willen. Ook heb ik besloten met Verdonck om de motiva ergonomix full te nemen, omdat ik redelijk smal ben. Na wat opzoekwerk ivm de afmetingen zie ik dat tussen 255cc en 275cc maar 1 mm verschil zit. Ik ben nu heel hard aan het twijfelen, omdat 275 wel wat te groot leek met het passen maar ik lees heel vaak dat het verschil amper zichtbaar is... Ik ben 1.65m groot en weeg 59 kg. Momenteel zit ik op een grote A/kleine B zei Dr. Verdonck. Heeft er iemand raad voor mij of met dezelfde twijfels gezeten? Als jullie foto's ofzo hebben, mogen jullie die ook altijd delen met mij.

 

Alvast bedankt! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Heel Laura!

Ik ben op 7 dec geopereerd door dokter Verdonck. Heb de Motiva 255cc Progressive plus gekozen. Ben 1.60 lang, weeg ongeveer 55 kg en ben 19 jaar jong. Ik heb zelf tot 1,5 week geleden ook heel erg getwijfeld tussen de 255cc en de 275cc en ook twijfelde ik tussen de ergonomix en de Progressive plus. Na veel zoekwerk op internet heb ik toch besloten dat ik de Progressive plus wouw, hier is echter naar mijn mening niet veel over te vinden. Ik kom zelf van een 75B af. 

Ik zit nu nog helemaal ingewikkeld in verband maar zover als ik nu kan zien heb ik de maat goed gekozen. Optisch gezien zal je inderdaad niet veel verschil zien tussen de 255cc en de 275cc. Bij mij raden Verdonck 295cc af ivm kans op striae (dit vond ik zelf ook te groot), 275cc paste er goed in en Verdonck vond dat 255cc perfect was voor mijn lichaam. Ik had voor mezelf besloten dat als ik de ergonomix wilde ik voor 275cc ging en bij de Progressive plus voor de 255cc. Omdat ik het natuurlijk wilde houden hoefde voor mij niet het grootste wat kon erin. 

Als je vragen voor me hebt mag je die altijd stellen, had ik voor de operatie ook heel veel!

Liefs x

Share this post


Link to post
Share on other sites