Guest vitalia

vitalia : 29 oktober 2018 : Dr. Meesters: Mooi Kliniek

Recommended Posts

Guest vitalia

Hallo, 

ben vandaag 2 dagen PO na een prothese wissel. Na 4 jaar is er een scheur geconstateerd in mijn Natrelle 320 CC low profiel. Heb nu voor POLYTECH protheses met speciale coating gekozen met hoge profiel, anatomisch. Dat is erg wennen, zelfs schrikken want ze zitten erg hoog. Zou later voor en na foto’s plaatsen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@vitalia

 

Hoi hoi en gefeliciteerd met je nw boobs.

 

Ik heb eventjes de titel aangepast en topic verplaatst naar operatie verslagen, hier in dit topic kun je nu alle updates en je verslag neerzetten, zo heb je dan alles netjes bij elkaar staan.

 

Ik wens je een goed herstel.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest vitalia

Danke, ontzettend fijn om verloop met jullie mogen delen. Heb inmiddels bijna geen pijn meer, wel beetje zwak en duizelig bij opstaan. Foto's staan in mijn album :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest vitalia

Goedemorgen zonder zorgen! Vandaag 1 week PO. Eerste dag zonder pijnstillers en antibiotica en het gaat super. Mijn conclusie is dat herstel bij wissel stuk lichter is dan bij de 1e BV. Er is al simpelweg een ruimte bij de borstspieren aanwezig waardoor zelling en pijn echt minimaal zijn. De cupmaat is D gebleven wel heb ik nu andere vorm van de boobs, iets voller van boven :).  Heel grappig, ik doe wel 10x per dag mijn bh uit om ze te bewonderen. Ik heb trouwens mijn oude inplanten mee gekregen en er zit idd mega scheur in. Ben superblij dat ik alles op tijd hebt ontdekt, echt een geruststelling.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Hey, ze zien er erg mooi uit. Zo fijn on jouw verhaal te lezen. Ik heb nu ook natrelle fm 310 dual plane anatomisch en ook bij mij is na 5 jaar een scheur ontdekt. Ik ga nu waarschijnlijk voor ronde MI 360 dual plane. Ze worden ook iets lager gezet. Ik vond ze erg bol aan de bovenkant.hoef niet perse veel groter. Ben 1.68 en 54 kilo. Ik ben zo benieuwd hoe t eruit komt te zien, wanneer ik geopereerd word maar vooral naar de pijn. Vorige keer vond ik een HEL. Ben echt niet kleinzerig maar bevallen vond ik minder zeer doen. Maar jij geeft me goede hoop! Succes met je herstel 

Share this post


Link to post
Share on other sites