Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum

vitalia

Premium Member
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

168 profielweergaven
 1. Goedemorgen zonder zorgen! Vandaag 1 week PO. Eerste dag zonder pijnstillers en antibiotica en het gaat super. Mijn conclusie is dat herstel bij wissel stuk lichter is dan bij de 1e BV. Er is al simpelweg een ruimte bij de borstspieren aanwezig waardoor zelling en pijn echt minimaal zijn. De cupmaat is D gebleven wel heb ik nu andere vorm van de boobs, iets voller van boven :). Heel grappig, ik doe wel 10x per dag mijn bh uit om ze te bewonderen. Ik heb trouwens mijn oude inplanten mee gekregen en er zit idd mega scheur in. Ben superblij dat ik alles op tijd hebt ontdekt, echt een geruststelling.
 2. Beste Sjuul, wat erg en zeer herkenbaar. 29.10 heb ik mijn wissel operatie gehad. Het is idd ook zo dat pas bij extractie te zien is of inplant lek is. Echter bij erkende zorgverleners mag chirurg obv MRI aanvraag doen bij je verzekering. Zo is tenminste bij mij gegaan. Gelukkig werkt Mooi kliniek met Zuyderland ziekenhuis. Mijn aanvraag was binnen 10 dagen goedgekeurd en extractie werd volledig vergoed door de verzekering. Enkel plaatsen van de nieuwe implanten moest ik zelf betalen. Heel veel succes met je operatie!!!
 3. Danke, ontzettend fijn om verloop met jullie mogen delen. Heb inmiddels bijna geen pijn meer, wel beetje zwak en duizelig bij opstaan. Foto's staan in mijn album
 4. Proficiat met je keuze, het moet goed voelen. Ik ben zelf 3e dag PO, 445 cc achter de spier door dr. Meesters, foto’s zitten in mijn album.
 5. Hi Kitti, mag ik je album zien? heb je inmiddels antwoord van de kliniek?
 6. vitalia

  gedraaide prothese na 6 jaar

  Hi Kattie, betekent het een nieuwe operatie met prothesewissel? Want een maal terug gezet kan de prothese altijd weer draaien?
 7. Pfff, ik ben niet de enige!! Ben 2 dagen PO en vind resultaat echt niet mooi. In bh valt het mee maar zonder is het heel erg wennen.
 8. Hallo, ben vandaag 2 dagen PO na een prothese wissel. Na 4 jaar is er een scheur geconstateerd in mijn Natrelle 320 CC low profiel. Heb nu voor POLYTECH protheses met speciale coating gekozen met hoge profiel, anatomisch. Dat is erg wennen, zelfs schrikken want ze zitten erg hoog. Zou later voor en na foto’s plaatsen.
 9. Hoi Wantnewtwins, welke type van Natrelle zijn bij jou geplaatst. Bij mij is gebleken dat een FL320 van Natrelle (geplaatst in 2014) gescheurd is. Nu moet het vervangen worden en ik twijfel over FF 425 cc of FX 450cc. zou ik je resultaat met 45o cc mogen zien? Heel erg bedankt alvast!!!
 10. vitalia

  Gescheurd Natrelle implantaat

  Hallo Sanneke, kippenvel van je bericht. Ik heb in 2014 ook bij dr. de Hond Natrelle FL320 laten plaatsen. En nu ook scheur in de prothese. Hoe is het bij jou afgelopen? Ik woon ook in Limburg en wil graag alle opties goed op een rij zetten. Op een of andere manier lukt het me niet om een privé bericht te sturen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×