• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Eecc15il

Donateur
 • Aantal bijdragen

  127
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

23 Excellent

4 Volgers

Recente profielbezoeken

872 profielweergaven
 1. Heel veel succes morgen! Mij is het daar echt goed mee gevallen, zowel chirurg als de kliniek. Doe nog eens een gek dansje met je armen, geloof me, je gaat dat missen de komende weken Slaaplekker!
 2. Wat een leuk verslag heb je geschreven Ik wens je een vlot herstel toe!
 3. Hersteloperatie na 10 maanden po

  Hey @EHjohanna ik kwam je topic hier net even tegen. Heb geen idee of het een goeie tip kan zijn maar ik geef het toch even mee Voor men bv had ik soms ook zo’n vreemd gevoel aan men ribben, alsof men organen eronder in de weg zaten als ik men bovenlichaam draaide. Sinds een aantal jaar ga ik ongeveer 4x per jaar naar een osteopate. Zij zet dan ribben, heupen, schouders even terug ‘rechter’ en dat helpt wel echt. Kan je misschien eens proberen. Grtjs
 4. Hey, hopelijk valt de pijn een beetje mee ondertussen Je bent hier zeker niet de enige die zo kort na haar operatie in paniek is over het resultaat. Het meest irritant woord hier is “geduld” en dat is helaas ook echt de waarheid. Het is echt ff afwachten nu hoe ze nog gaan veranderen, want dat gaan ze echt nog hoor in de goede zin dan normaal gezien Probeer je de eerste weken goed te verzorgen en je aan de voorschriften van de pc te houden. Meer kan je zelf helaas echt niet doen. Van zodra je verband eraf mag kan je elke week iemand wat foto’s laten nemen. Zo kan je de evolutie opvolgen, daarop zie je vaak veranderingen die je in de spiegel niet ziet. Heel veel goeie moed nog voor je herstel! Grtjes
 5. Wat een leuke tekst Welkom op het forum! Je hebt er al zolang over nagedacht dat ik niet veel meer kan toevoegen Proficiat met je operatiedatum en nog veel leesplezier hier!
 6. Dr Wim Dannau - intakegesprek - eerste angsten!

  Hey welkom hier Ik heb zelf nog geen kindjes maar snap je bekomernissen naar hen toe wel. Dat was ook 1 van de dingen die me tegenhield, het idee dat ik heb over hoe ik men toekomstige kinderen wil opvoeden viel zo moeilijk te rijmen met mezelf trakteren op nieuwe borsten In jouw situatie (beetje ‘lege’ borsten na zwangerschappen) zou ik zeker meer dan 1 pc raadplegen. Ik denk dat je verschillende opties hebt als ik je uitleg vergelijk met wat ik hier al op het forum las. Een lift (heb je ook nog verschillende soorten in) of je borst terug proberen opvullen met een -meestal- iets grotere prothese om ze terug mooi gevuld te krijgen. Ik lees veel goeds over dr. Nio (Nedl.) en men zusje is bij dr. van eeckhout in aalst geweest hij zou naar het schijnt ook goed zijn met lifts ed. (Heeft bij haar echt mooie borsten gemaakt van haar tubulaire borsten) ps: als je in de zoekbalk hier bovenaan eens wat ingeeft als “kinderen vertellen” ofzo kan je mss vinden wat andere moeders wel/niet verteld hebben Wens je nog superveel succes bij je zoektocht!
 7. Hey! Ik ben inderdaad door dokter Van Zele geopereerd. Heb monobloc softone extra hoog profiel 300cc gekregen. Dokter Van Zele staat er wel om bekend het altijd natuurlijk te houden heb ik de indruk. Ben zelf ook mager thv de borststreek, 300cc was het gemiddelde dat hij voorstelde, 330 men maximum. Er zijn nu geen randen te zien en (vooral de bovenkant) is al veel zachter geworden. Men borsten komen in een bh of calvin klein topje ook al mooi tegen elkaar, dit deden ze in het begin niet, ik ben nu bijna 3 maand po. Dit zijn men eerste prothesen dus ik kan natuurlijk niet vergelijken met andere merken. Omdat ik vanboven zo weinig vet heb is me aangeraden om de sportbh zo lang mogelijk te dragen (graag tot 6 maand) om ze zo wat extra steun te geven en ze echt goed te laten genezen en de zwaartekracht geen kans te geven. Van Zele vraagt om 3 maand niet te sporten. Wandelen mag wel (fietsen ook veronderstel ik) Hij is redelijk streng maar ik heb het wel liever zo dan achteraf spijt te gaan krijgen. Op hun website staat dat ze ook met motiva werken maar ik heb het hier eigelijk nog nooit zien voorbijkomen. Je kan mss ook eens bij dr. Verdonck in zijn belgian breast clinic langsgaan? Die werkt met alle merken en ik denk ook aan een redelijke prijs. Bedoel je van Motiva die 85% gevulde die als een anatomische vallen? Ben de naam ff kwijt Heb je dan niet meer kans op zichtbare rimpels als je zo’n dunne huid hebt met zo’n zachte prothese? Dacht eens ergens gelezen te hebben dat bij een heel dunne huid en/of weinig vet bij voorkeur gekozen wordt voor een iets stevigere prothese. dr. Van Zele kwam me zeker en vast bekwaam over. (Men vriendin heeft vroeger bij hem gewerkt en had hem aangeprezen) Je moet even de algemene uitleg in het begin van het gesprek ‘uitzitten’ maar nadien helpt hij je echt goed verder Hij gaf me echt het gevoel dat enkel mijn lichaam en mijn borsten bepaalden wat er kon en wat niet kon. Waardoor de keuze voor het extra hoog implantaat en het aantal cc’s logisch en geruststellend aanvoelde. Hij nam de dag van de operatie ook ruim de tijd om nog eens te meten en af te tekenen, zowel staand als liggend, gaf me echt een goed gevoel. Kijk gerust eens in men album en als je meer foto’s wilt pm je me maar! Succes vandaag!
 8. Help! Advies nodig!

  Hey welkom hier! Proficiat met je operatiedatum, aftellen nu Je bent zeker niet de enige hier die zo twijfelt over die cc’s hoor Kan je nog eens langsgaan bij je pc om nog eens te passen? Je kan misschien foto’s zoeken van vrouwen met een gelijkaardig postuur waarvan je de maat van borsten mooi vindt. Als je dit eens voorlegt aan je pc kan hij mss beter zeggen of je dat resultaat kan bereiken met wat jullie hebben afgesproken? Staar je zeker en vast niet blind of het aantal cc’s want de diameter en projectie van een prothese kan enorm veel verschillen ook al hebben ze dezelfde cc’s. Veel succes nog!
 9. Motiva of Bessin

  Hey! Met Bessin bedoel je wrs Sebbin. Als je hier bovenaan in de zoekbalk motiva en sebbin ingeeft vind je heel veel informatie en ook vrouwen die voor dezelfde keuze stonden. Hoe groot ben je en wat is je voorsituatie? Je lengte, gewicht, omtrek en huidige cupmaat zijn altijd handig om weten. Het verschil tussen de meeste protheses zit hem vooral in hun diameter en projectie. Het ene merk is breder en het andere merk geeft vooral volume naar voor. (Je type projectie zoals medium, high,... speelt hier ook een rol) Weet je wat de pc je heeft voorgesteld qua cc en type prothese? Men zusje heeft Sebbin en is tevreden over de vorm en het natuurlijk aanvoelen ervan. Veel leesplezier nog!
 10. Hey! Wat fijn dat hij zo met je heeft meegedacht om te bereiken wat je graag wilt! In mijn ervaring en van wat ik heb gelezen is hij zeker geen pc die snel voor teveel gaat dus zal wel inorde zijn wat hij voorstelt. Zelf heb ik xp profiel. Omdat ik in de breedte weinig plaats heb is er gekozen voor een extra hoog profiel. Voor men consult had ik men zinnen gezet op medium, welliswaar zonder enige voorkennis Ze zijn zeker niet te rond of te afgelijnd. Ik heb 300cc gekozen. Ben er niet altijd even goed uit of ik het groter zou willen of niet maar zit qua bh-maat nu op een 70e of 65f. En dat is echt al wat moeilijker om mooie lingerie/badmode te vinden. (Ziet er gewoon een c uit hoor) Dus vooral daarom blij dat ik ze niet groter heb. Tijdens het passen had ik echt geen ideeee wat ik ervan moest denken, ik zag het verschil niet en hij had me kunnen wijsmaken wat hij wou Ik weet sowieso van mezelf dat ik niet goed ben in zo’n dingen zien, beoordelen en beslissen als het over mezelf gaat. Daarom vond ik het zo fijn dat hij echt keek wat mogelijk was bij mijn lichaam en we daarop verder keken wat de opties waren. Voelde heel logisch allemaal Mijn herstel is goed verlopen. Heb eigelijk meer last gehad van de ‘emotionele’ aanpassing na de operatie dan van de lichamelijke klachten (maar week 1 is wel echt niet aangenaam te noemen ) Borstjes moeten nu nog wat zetten en zachter worden. Maar ik zie wel nog steeds evolutie. Hij heeft me bij men controle ook aangeraden om men sportbh tot 6 maand aan te houden. Hij hanteert in het algemeen strenge richtlijnen, maar ik heb het liever zo dan omgekeerd. Ik wens je suuuuuperveel succes! Als je nog vragen hebt vuur je ze maar af. De operatie enzo is me ook echt supergoed meegevallen, ik vond het een aangename kliniek
 11. 1 jaar po steken in borst

  Hey wat leuk om te horen dat je algemeen gezien zo tevreden bent met je borsten! Ik hoop dat er inderdaad niets ergs aan de hand is zoals je huisarts aangaf. Probeer mezelf toch ook regelmatig wat te kalmeren als ik iets vreemd voel (ben wel nog niet zolang po). Maar voor men operatie had ik ook wel eens gezwollen borsten, spanning, kliertjes, borstspier overbelast. Denk dat we dat al eens durven vergeten omdat we wat bang zijn dat er iets mis zou zijn dus ik duim keihard mee dat er niks aan de hand is en je borsten gewoon even wat humeurig zijn Als het te lang blijft duren nog eens naar je pc gaan?
 12. Dankje voor je complimentje, zo lief en leuk om lezen Het doof gevoel is helaas nog niet helemaal weg. Men tepel zelf wordt nog stijf maar men tepelhof nog niet. Alsook de huid rondom. Als ik koud heb heb ik kippenvel op men borsten maar zijn er sommige zone’s waar men huid gewoon glad is en niets doorheeft Hoop echt dat zich dat nog zal herstellen want nooit meer stijve tepels krijgen zou ik best erg vinden vond men borstjes altijd op zen best dan
 13. De eerste 2 dagen had ik ook enorm veel pijn aan men ribben maar nadien viel het blauwe verban wel echt mee, vond het zelfs eng dat het eraf moest en heb het de eerste 2 weken vaak gemist Schrok dan ook dat ik zo’n snijstrepen had toen het eraf ging.
 14. Als men spreekt over achter de spier bedoelen ze meestal dual-plane, dat is gedeeltelijk achter de spier. Volledig erachter wordt bijna niet meer gedaan denkik. De gesprekken zijn altijd enkel met de chirurg. Je betaalt 30€ denk ik voor je eerste consult (online booken en betalen dan is het goedkoper) en ik denk dat je dan ook een tweede keer kosteloos mag teruggaan voor een tweede keer passen of extra vragen. Na je operatie zijn al je controles gratis. Ik wou sneller gaan dan eerst gepland omdat ik op vakantie ging en kon er na een week bij genomen worden. (Er was niks dringend ofzo dus zeker snel genoeg)