Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Eecc15il

Donateur
 • Aantal bijdragen

  161
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

33 Excellent

6 Volgers

Recente profielbezoeken

1801 profielweergaven
 1. Ondertussen heb ik men nieuwe boobs 8 maand De eerste week hield de pijn men gedachten genoeg bezig. Dus ik kreeg het vooral moeilijk toen de ergste pijn weg was en ik me begon te vervelen. Ik had het vooral moeilijk dat ik zo weinig kon en mocht doen en zo afhankelijk was. Ik zou het wel nog opnieuw doen maar ik zou me beter regelen met men omgeving zodat alles wat beter geregeld is. De eerste 8 weken vond ik echt niet fijn, erna werd het steeds beter en beter en nu heb ik nergens meer last van
 2. Hey! Probeer eerst en vooral je eigen proces te aanvaarden als ‘oké’. De weerslag van zo’n verdoving op je mentale toestand mag je zeker ook niet onderschatten. Zelf heb ik ook een serieuze knauw gekregen na de operatie. Paniek, tranen en twijfels. Niet elk bv verhaal hier is er eentje waar iedereen direct supertevreden is met alles. Neem dat van me aan, ik heb het forum uitgespit tot op het bot Probeer je zorgen te bespreken met iemand maar probeer je ook te focussen op goed voor jezelf te zorgen. Rusten, voeding,...als je echt de nood voelt om controle te hebben (heb ik ook) focus je dan op een goed herstel! Ik hoop van harte dat je snel een beetje rust vindt en als dat niet onmiddelijk lukt, even goed, ik duim dat je de steun vindt die je nodig acht. Veel beterschap nog!
 3. Eecc15il

  burn-out meisje zoekt lotgenoten !

  Hoi iedereen Ik wil graag men eigen ervaringen delen van de impact die ik zowel mentaal als fysiek ondervonden heb na men bv. Ondertussen al zo’n 8 maanden in het bezit van men boobies Ben zelf ook een adhd’er dus misschien hebben jullie hier wat aan Ik heb me de eerste weken na men operatie mentaal behoorlijk ellendig gevoeld. De verdoving zorgde ervoor dat ik een hele tijd sneller moe was en het heeft toch een tijdje geduurd voor dat beter ging. Vooral niets mogen/kunnen doen vond ik heel moeilijk. Hulp vragen doe ik niet snel en nu kon ik niet anders. Maar ik heb me wel altijd heel goed aan de voorschriften gehouden, voelde me heeeeel erg verantwoordelijk voor een goede genezing Hoewel ik me goed voorbereid had was het toch lastig om na de operatie alles geregeld te krijgen. Ik woon alleen dus dat maakte het er niet makkelijker op. Mijn tips: Praat goed met je omgeving over de operatie. Waarom je ze wilt, waarom het voor jou belangrijk is (om iets te doen aan een gezond lichaam), hoe de genezing verloopt, hoeveel hulp je gaat nodig hebben,of je mentaal wat extra ondersteuning kan gebruiken,... Ik voelde me erg onzeker over men borsten na de operatie. (Erger dan voorheen zelfs) Ik had me gelukkig vooraf goed ingelezen hier op het forum en wist dat het er niet onmiddelijk prachtig ging uitzien (thank god dat ik niet met dat idee uit de operatie kwam!) Toch was het erg moeilijk om er allemaal rustig over te blijven. Ik verveelde me te pletter, voelde me beperkt in de meest voor de hand liggende dingen en als je dan nog eens twijfelt of je het wel goed vindt allemaal...niet makkelijk Maar nu 8 maand later dus en ik ben de minder fijne dingen al zo goed als vergeten en voel me niet getraumatiseerd Heel veel succes met je zoektocht! Ik duim mee dat alles vlotjes verloopt!
 4. Eecc15il

  Nieuw lid, nieuwe boobies

  Hey welkom hier en proficiat met je nieuwe boobs! De eerste week (en voor anderen langer) kan echt best pittig zijn hoor. Dus het is moeilijk om in te schatten wat normaal is en wat niet. Zolang je geen (hoge) koorts maakt en geen zwelling/bloed/... ziet aan je borsten kan de pijn zeker normaal zijn hoor. Bij mij werd het opvallend beter vanaf de vijfde dag! Waar heb je voornamelijk pijn? Je kan hier verschillende topics vinden met vragen en tips. Als je zoektermen als pijn, medicatie, rugpijn, slapen... ingeeft in de zoekbalk bovenaan kan je heel wat nuttige info vinden! De band heb ik ook gekregen en moest hem 6-8 weken aanhouden. Laag op de rug en vooraan boven je borsten. Voor niet dringende vragen kan je volgende week je pc misschien contacteren? Denk dat je niet de enige bent die wat dingen kwijt raakt na de operatie. Ik kreeg gelukkig een mapje mee waar alles duidelijk instond. Veel goede moed nog!
 5. Dankje! Ik heb je een pm gestuurd
 6. @Vinorosso zoals gevraagd heb ik je toegevoegd aan men album vraag maar raak als je nog wat wilt weten!
 7. Eecc15il

  BV wissel kapot implantaat

  Wat jammer om te horen hoop dat je snel geholpen wordt. Welke prothesen heb je juist? Monobloc hydrogel? Die zwellen namelijk erg op in geval van een scheur omdat ze lichaamsvocht ‘opzuigen’, vele vinden dit een voordeel omdat je onmiddelijk ziet dat er iets mis is, maar het valt wel op natuurlijk.
 8. Ik zal je toevoegen komt kort bij nu he voor jou!
 9. Nog alles doen wat je graag doet En ook: Je huis klaarmaken, alles wat je dagelijks nodig hebt laag zetten want je mag/kan je armen niet omhoog doen. Voldoende drank inkopen want je mag een hele tijd niets zwaar dragen. Veel kussens voorzien zodat je lekker comfortabel kan liggen. Er zijn nog wel wat topics hierover met handige tips, je kan in de zoekbalk “voorbereiding” ofzo ingeven! Nog veel leesplezier op het forum en ik wens je een goed herstel
 10. Hey welkom hier! Wil je graag terug naar de volle d-cup die je met je zwangerschappen had? Als je er foto’s van hebt is het handig om deze aan je pc te tonen, dan kan hij je zeggen of je dit kan bereiken met wat hij nu voorstelt. De grootte van borsten bespreken in cupmaten kan namelijk voor veel misverstanden zorgen valse boobies dragen sneller een grotere cupmaat dan een natuurlijke borst. Ik heb zelf 300cc extra hoog profiel gekregen (11,1 diameter en 4,8 projectie) Veel plezier nog hier op het forum!
 11. Proficiat! Ik wens je een goed herstel toe x
 12. Eecc15il

  Decolleté creëeren na BV

  Ja hoor, als ze zachter worden (bij mij echt opvallend zachter vanaf een maand of 3) komen ze dichter tegen elkaar in een bh. Plunge modellen geven mij een mooi decolté en mogen van de pc. Zitten geen extra kussentjes in ofzo. X
 13. Hey! Als het verschil echt opvallend is en zo plots ontstaan zou ik toch zsm contact opnemen met je pc. Misschien ook je koorts eens opmeten vlak voor je je (koortsverlagende) medicatie inneemt? Hoop dat alles oké is ik wens je nog een vlot hersel!
 14. Heb je topic even gezocht proficiat met je eerste bh tripje! Ik draag dus ook 65F of G. Ben begonnen met sportbh in 70d, dan bh in 70e, dan 65f en dat begint dus nu ook wat nipt te worden Als je nog een bh wilt kan ik je zalando aanraden, ze hebben een paar leuke modellen in omtrek 65. Ik heb ook ontdekt dat men favorietje vanaf 65G stevigere schouderbandjes heeft en een bredere rugband. Vond ik best een bijzondere ontdekking Veel plezier met je eerste bh! Ze gaan trouwens steeds beter zitten als je borsten zachter worden!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×