Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Eecc15il

Donateur
 • Aantal bijdragen

  158
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

32 Excellent

6 Volgers

Recente profielbezoeken

1583 profielweergaven
 1. Nieuw lid, nieuwe boobies

  Hey welkom hier en proficiat met je nieuwe boobs! De eerste week (en voor anderen langer) kan echt best pittig zijn hoor. Dus het is moeilijk om in te schatten wat normaal is en wat niet. Zolang je geen (hoge) koorts maakt en geen zwelling/bloed/... ziet aan je borsten kan de pijn zeker normaal zijn hoor. Bij mij werd het opvallend beter vanaf de vijfde dag! Waar heb je voornamelijk pijn? Je kan hier verschillende topics vinden met vragen en tips. Als je zoektermen als pijn, medicatie, rugpijn, slapen... ingeeft in de zoekbalk bovenaan kan je heel wat nuttige info vinden! De band heb ik ook gekregen en moest hem 6-8 weken aanhouden. Laag op de rug en vooraan boven je borsten. Voor niet dringende vragen kan je volgende week je pc misschien contacteren? Denk dat je niet de enige bent die wat dingen kwijt raakt na de operatie. Ik kreeg gelukkig een mapje mee waar alles duidelijk instond. Veel goede moed nog!
 2. Dankje! Ik heb je een pm gestuurd
 3. @Vinorosso zoals gevraagd heb ik je toegevoegd aan men album vraag maar raak als je nog wat wilt weten!
 4. BV wissel kapot implantaat

  Wat jammer om te horen hoop dat je snel geholpen wordt. Welke prothesen heb je juist? Monobloc hydrogel? Die zwellen namelijk erg op in geval van een scheur omdat ze lichaamsvocht ‘opzuigen’, vele vinden dit een voordeel omdat je onmiddelijk ziet dat er iets mis is, maar het valt wel op natuurlijk.
 5. Ik zal je toevoegen komt kort bij nu he voor jou!
 6. Nog alles doen wat je graag doet En ook: Je huis klaarmaken, alles wat je dagelijks nodig hebt laag zetten want je mag/kan je armen niet omhoog doen. Voldoende drank inkopen want je mag een hele tijd niets zwaar dragen. Veel kussens voorzien zodat je lekker comfortabel kan liggen. Er zijn nog wel wat topics hierover met handige tips, je kan in de zoekbalk “voorbereiding” ofzo ingeven! Nog veel leesplezier op het forum en ik wens je een goed herstel
 7. Hey welkom hier! Wil je graag terug naar de volle d-cup die je met je zwangerschappen had? Als je er foto’s van hebt is het handig om deze aan je pc te tonen, dan kan hij je zeggen of je dit kan bereiken met wat hij nu voorstelt. De grootte van borsten bespreken in cupmaten kan namelijk voor veel misverstanden zorgen valse boobies dragen sneller een grotere cupmaat dan een natuurlijke borst. Ik heb zelf 300cc extra hoog profiel gekregen (11,1 diameter en 4,8 projectie) Veel plezier nog hier op het forum!
 8. Proficiat! Ik wens je een goed herstel toe x
 9. Decolleté creëeren na BV

  Ja hoor, als ze zachter worden (bij mij echt opvallend zachter vanaf een maand of 3) komen ze dichter tegen elkaar in een bh. Plunge modellen geven mij een mooi decolté en mogen van de pc. Zitten geen extra kussentjes in ofzo. X
 10. Hey! Als het verschil echt opvallend is en zo plots ontstaan zou ik toch zsm contact opnemen met je pc. Misschien ook je koorts eens opmeten vlak voor je je (koortsverlagende) medicatie inneemt? Hoop dat alles oké is ik wens je nog een vlot hersel!
 11. Heb je topic even gezocht proficiat met je eerste bh tripje! Ik draag dus ook 65F of G. Ben begonnen met sportbh in 70d, dan bh in 70e, dan 65f en dat begint dus nu ook wat nipt te worden Als je nog een bh wilt kan ik je zalando aanraden, ze hebben een paar leuke modellen in omtrek 65. Ik heb ook ontdekt dat men favorietje vanaf 65G stevigere schouderbandjes heeft en een bredere rugband. Vond ik best een bijzondere ontdekking Veel plezier met je eerste bh! Ze gaan trouwens steeds beter zitten als je borsten zachter worden!
 12. Wauw zo weinig pijn én je borsten zagen er al zó snel supermooi uit niet normaal joh Geniet ervan! Het wordt enkel leuker en leuker, als ze soepel worden komen ze ook nog mooi tegen elkaar in bikini, maar het ziet er nu al spectaculair uit! Bloemetje voor je pc
 13. Borsten gevoelloos/verdoofd na bv

  Hey! Vervelend he ik heb het ook en ben nu bijna 4 maand po. Men linker tepel werkt wel al, men rechter tepelhof doet nog niet mee. Ziet er heel gek uit en daardoor lijken ze minder gelijk. Ik maakte me er deze week ook wat zorgen om maar een vriendin die me voorgegaan is (ondertussen zo’n 5 jaar geleden) zei “geduld en nog eens geduld” Hebben we nog al gehoord hier he Bij haar was het gevoel pas normaal na een jaar, toen ze dus eigelijk de hoop al had opgegeven. Je kan mss voor jezelf elke 2 weken ofzo testen hoe groot het gebied is dat verdoofd is en dat ergens bijhouden, zo zie je of er evolutie is grtjes
 14. Hey! Ik heb je foto niet gezien maar kan je sowieso wel zeggen dat er nog zoveel gaat veranderen! Toen ik ongeveer een maand po was keek ik er énorm naar uit om te kijken hoe zo’n calvin klein topje nu stond... zag er echt niet uit omdat men borsten uit elkaar bleven staan, heel vreemd onrealistisch zicht Een paar weken later werden men borsten zachter en gingen ze wel op eigen initiatief elkaar opzoeken dus ook al blijf je sowieso wat afstand houden, het scheelt echt al heel veel als ze zachter worden en je dan gewone lingerie aanmag!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×