Jump to content

betty-boop : BV: 1ste consult 23 dec 2010: Dr. Vanstraelen Overpelt / 1ste consult 14 jan 2011: Dr Vermeylen: Turnhout


Sue1981
 Share

Recommended Posts

Hallo dames ik ben nieuw hier en stel me even voor,

ik ben een 29 jarige vrouw en ben op 6 jaar tijd bijna 30 kilo afgevallen. Van een grote 85 DD of E ben ik naar een grote 75 C of kleine 75 D gegaan. Als ik een push up bh aan heb is het nog te doen qua volume maar ik mis dat "volle gevulde" gevoel wel met een normale bh of zonder bh. Ik heb geen echte hangborsten, het is eerder zo dat ik volume mis... Omdat ik al zulke lange weg heb afgelegd zou ik mezelf graag een borstvergroting cadeau doen... ik heb mijn eerste consult op 23-12 bij Dr. Vanstraelen in Overpelt, en op 14 januari bij Dr. Vermeylen in Turnhout. Een vriendin van me heeft een Bv ondergaan bij Dr. Damen in de Wellneskliniek en is hiervan ook zeer tevreden, resultaat is ook super mooi... aangezien het qua prijs toch een pak goedkoper is dan eender waar ga ik daar ook eens een kijkje nemen.

Het is wel zo dat ik nog geen kindjes heb gehad en ik deze binnen een jaartje ofzo graag zou willen zwanger zijn (bv stop pil einde zomer).. vinden jullie dit dan wel een goed id? in hoeverre veranderen je borsten na een BV als je een bevalling hebt gehad? graag jullie info en tips!

groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hey Betty-Boob,

Welkom! :D

Knap hoor dat je zoveel bent afgevallen, helaas doet het ook wat met je borsten. Goed dat we daar tegenwoordig wat kunnen aan laten doen, al lijkt het me niet zo verstandig als je op korte termijn zwanger wilt worden om nu een bv te ondergaan. Niemand kan natuurlijk voorspellen hoe jouw borsten op een zwangerschap zullen reageren, maar waarschijnlijk worden ze er niet mooier op. Je kunt die vraag ook eens voorleggen aan de pc's waar je op consult gaat.

Wil je in ieder geval succes wensen met je consulten, en veel lees- en postplezier hier op het forum!

Liefs, :54:

Link to comment
Share on other sites

Hoi eefje

Dank je voor de verwelkoming, ik heb hier al veel nuttige informatie teruggevonden..ik las dat je best 6 maanden PO bent alvorens zwanger te geraken, dit zal zeker wel het geval zijn aangezien er nog helemaal geen concrete plannen zijn, zal sowieso nog een tijdje duren.... ik had graag gehoord of er bij jullie nog vrouwen zijn die na een BV zwanger geraakt zijn en hoe hun ervaring hieromtrent geweest is.

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hey betty-boob,

Ja, heb er zelf geen ervaring mee, heb namelijk geen kindjes, maar denk wel dat het beter is om eerst zwanger te worden en dan pas na een jaartje of zo een bv te doen. Kan zijn dat je borsten niet veel veranderen door de zwangerschap, maar kan ook juist wel veel veranderen en dat je dan nadien opnieuw onder het mes moet omdat ze zijn gaan hangen of zo.

Misschien krijg je nog reacties van andere meiden die na hun bv zwanger zijn geweest.

Onlangs is er wel iemand bevallen die vorig jaar een bv heeft gehad, misschien kun je haar eens een pb doen naar haar ervaring. Ze had wel heel veel last van de stuwing, heeft ze ook een topic over geopend, zoek het even op en zal dan de link erbij zetten.

Liefs, :53:

Link to comment
Share on other sites

Heb het gevonden, Wesje!

Nog een topic van iemand die 2 maanden na haar bv zwanger is geraakt. Het hangt dus ook echt van persoon tot persoon af, met een beetje geluk valt het mee en anders moet je misschien snel weer een wissel.

En hier nog eentje!

Veel leesplezier maar weer! :D

Link to comment
Share on other sites

Hey Betty boob,

Welkom op het forum.

Ik zou wachten met een bv tot na je bevalling. Een vriendin van mij had net een jaar nieuwe borsten, werd zwanger en na haar bevalling zagen haar borsten er echt niet meer uit....ik geloofde mijn ogen niet, waren net als echte borsten gewoon uitgezakt. Ze heeft ze inmiddels opnieuw laten doen maar zij heeft geld zat en dat was voor haar dus geen probleem......maar zelf zou ik geen bv hebben laten doen voordat ik klaar was met kinderen krijgen.....ik vind dat zonde van het geld en de moeite.

maar wat Eefje als zei: Het is persoonlijk, het kan natuurlijk zijn dat het effect bij jou een stuk minder is, misschien dat je pc daar wat over kan zeggen.

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.