patricia1984

Members
 • Content Count

  741
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by patricia1984

 1. Weer even een berichtje van mij. Had felicitatie van vlinder zodoende dat ik hier terecht kwam en dacht even een update doen. Gaat nog steeds erg goed hier. De bobbel valt wel op omdat mijn borsten er nu eigenlijk verschillend uit zien maar het is niet iets wat me dagelijks aan het bezig houden is. Oke het is wel jammer maar ik vind het belangrijkste dat mijn borsten een stuk kleiner zijn dan voorheen. Ben na de operatie wel wat aangekomen maar nu ben ik weer bezig om het eraf te krijgen dus gaat gelukkig weer de goede kant op. Mijn werk bevalt me echt nog steeds super goed. Val nu ook in op een andere locatie maar waar ik mijn vaste contract heb dat bevalt me nog het beste.
 2. Ik laat weer eens even wat van mij horen.. Ben hier eigenlijk nooit meer. Met mij gaat het nog steeds erg goed. Heb een vast contract van 12u per week bij een instelling voor mensen die een lichte verstandelijke beperking hebben. Mijn bvk is nu iets langer als 2 jaar geleden. De tijd gaat echt snel zeg. Moet zeggen dat ik nergens meer last van heb maar het is wel zo dat mijn borst rechts een beetje een bobbel heeft aan de onderkant maar dat komt dus omdat ik daar een ontsteking heb gehad.
 3. Gewoon 6 weken. Moest ik ook tenminste. Maar jou pc weet het toch het beste lijkt mij.
 4. Ow ja zal nog even inhaken op het onderwerp waarover het ging. Afgelopen 2 maand ofzo tussentijdse bloedingen gehad. Afgelopen vrijdag werd ik dus echt ongesteld. Dat is al een heel tijd geleden. Het is niet echt heel erg ongesteld maar het was anders dan de tussentijdse bloeding. Ik had nu bloedsliertjes ertussen en verloor ook iets meer bloed maar dan wel bruin. Heb ook nu last van menstruatie-pijn en dat moet echt wennen. Ik heb dat een tijd niet gehad. Ik ben nu niet meer ongesteld maar had wel vanochtend tijdens het hardlopen op de loopband weer last van krampen dus verder gegaan op de cross-trainer. Als het zo blijft ga ik wel even naar mijn huisarts om te laten checken of hij er nog goed in zit en even overleggen hoe nu verder.
 5. Als ik mijn vriend zie ben ik smoor verliefd. Nog steeds. Ik heb wel eerder een vriend gehad waarmee ik het wel over kinderen had maar ik merk nu dat het definitiever aan het worden is. Ik weet wel dat mijn vriend ook kinderen wil maar die wil dus nog eventjes wachten tot ik een vaste baan heb en dat snap ik ook helemaal en zo denk ik er zelf ook over. Ik denk dat zijn familie het idd uit grap zegt dat ik hem achter de broek aan moet zitten maar ik hoor ook verhalen van zijn moeder dat zij wakker ligt 's nachts omdat ze dan aan het piekeren is dat het huis nog niet af is. Ik weet wel dat het huis afkomt. Ik ben een zorgzaam persoon. Ik merk wel aan mezelf dat ik het beste voor mijn vriend wil en ook voor hem zorg, wat ik niet erg vind. Ik zie bijvoorbeeld zijn huis ook wel als mijn huis dus ik doe met plezier het huishouden en haal ook wel boodschappen voor ons beide of haal iets leuks voor in het huis. Nu moet ik er wel bij zeggen dat mijn vriend ook heel veel dingen betaald en zijn eigen eten betaald op dagen dat ik niet bij hem eet, als ik wel bij hem eet betaald hij het ook wel eens of ik doe dat.
 6. Ik heb 13 november een jaar en 5 maand een relatie. Ik heb hiervoor al vaker een lange relatie gehad maar voor mijn vriend ben ik zijn eerste (echte) vriendin. Op dit moment woon ik thuis maar wil dus ook wel op mijzelf gaan wonen. Ik begin te twijfelen omdat hij vaak reageert met ik weet niet, als hij zegt ik weet niet dan is het een teken dat hij geen zin heeft om een lastig onderwerp te bespreken en dus de boel uit de weg gaat. Ik vind dat ik weet niet behoorlijk vervelend omdat ik wil weten waar ik aan toe ben. Ook is het zo dat zijn ouders en de rest van het gezin waaruit hij komt ook heel vaak vraagt hoe ver hij nu is en dat ik hem meer moet sturen, het kan een grapje zijn maar ik voel me wel onder druk gezet.
 7. Nou ik heb dus gezegd ik wil je wel opgeven voor help mijn man is klusser maar hij wil het echt niet hebben haha. Ik kan wel zeggen dat het weekendje weg mij goed heeft gedaan en dat ik toch wel wat tot rust ben gekomen.
 8. Mijn vriend geeft wel aan kinderen te willen maar hij wil dat ik eerst een baan heb wat logisch is. Wat de badkamer betreft, mijn vriend is iemand die het tot in de puntjes wil hebben. Hij wil het dus zo en niet anders. Hij weet geloof ik ook wel hoe hij het wil hebben maar de middelen moeten er ook voor zijn. Maar het komt dus wel maar hij zegt steeds weet ik niet wanneer ik er naar vraag omdat een reactie geven voor hem op zo'n moment lastig is.
 9. Bedankt voor de reacties. Ik heb wel eens vaker van die woede uitbarstingen en ik weet niet of ik ze ook al voordat ik een spiraaltje kreeg had. Wat (.)(.) zegt kan ik me wel gedeeltelijk in vinden. Ik heb inderdaad al in de planning hoe ik mijn toekomst wil hebben en daar hou ik me heel erg aan vast. Of ik onzeker ben weet ik niet maar er zijn idd momenten dat ik niet weet waar ik aan toe ben en dat maakt me wel eens onzeker. Inmiddels ben ik 27jaar en ik ben gewoon erg met mijn toekomst bezig. Ik wil graag samenwonen, kindje enz. Een groot gedeelte van mijn oud klasgenotes en bekenden hebben al een kindje en dat zorgt ervoor dat het bij mij echt heel erg kriebelt, het is heel erg aanwezig. Op dit moment merk ik ook dat ik sneller emotioneel ben. Woensdag keek ik naar Een huis vol honden en had al tranen in mijn ogen toen ze een hondje niet wilden hebben. Een klein jongetje moest daar om huilen en ik dus ook bijna. Dit weekend ga ik samen met ouders, zus en haar vriendin + mijn vriend een weekendje weg naar Centerparcs. Ik denk dat ik daar wel aan toe ben. Ik ben nadat ik klaar was met school direct gaan werken en nu heb ik eigenlijk pas vakantie. Het vrij hebben is wel lekker maar het betekend ook dat ik geen inkomsten heb omdat ik een 0uren contract heb. Ook maakt dat me onzeker omdat ik dus niet weet waar ik aan toe ben. Ik ben wel bezig met ander werk te zoeken maar het is soms behoorlijk lastig om werk te krijgen.
 10. Ja klopt is een blonde dame. Ze is erg vriendelijk en voelde me ook op mijn gemak bij haar. Ik kende haar nog niet voordat ik de bvk liet uitvoeren. Maar resultaat ben ik blij mee.
 11. Hoi meiden (en misschien een paar heren haha), Ik heb nu een jaar en 3 maand mijn hormoonspiraaltje en ik vraag me iets af. Misschien dat er iemand is die het ook heeft of misschien raad weet. Ik ben dus vooral erg chagrijnig en weet soms echt niet wat ik er mee aan moet. Ik bloed dus wel iets maar niet rampzalig veel maar mijn humeur daar word ik soms echt gek van. Vanmiddag zou ik koekjes gaan bakken maar omdat mijn deeg niet goed was gelukt kreeg ik een fikse woede aanval en ben ik huilend naar boven gerend. Zuslief achter me aan gekomen en heb alles bij elkaar gejankt en mijn hart gelucht. Het zal vast niet alleen de menstruatie zijn ik heb ook nog een vriend die heel vaak zegt ik weet het niet als hij een vraag moet beantwoorden die lastig is en daarbij heeft hij nog steeds geen badkamer die klaar is terwijl hij al langer als een jaar in zijn nieuwe huis woont. Ik wil dolgraag met hem samenwonen maar ik wil ook een badkamer en ik krijg nog steeds er geen hoogte van of hij wil samenwonen en wanneer. Hij weet wel dan dat hij wil samenwonen maar als ik vraag wanneer is het weet ik niet. O ok zit ik ermee dat ik dolgraag een kindje wil maar vriendlief nog niet. Snap ik ook wel en ik zie zelf ook wel in dat ik nog even moet wachten. Ik heb geen baan op dit moment en wil ons kindje toch wel iets kunnen bieden. Wat ik in gedachte heb is dat ik op 30jarige leeftijd mama ga worden maar moet ook maar lukken. Vriend is 37 (ik ben 27) en ik weet niet hoe snel het zaad is van mijn vriend. Kan mijn humeur te maken hebben met het spiraaltje??
 12. Dr van Dam?? Die heeft ook mijn bvk gedaan als we het over dezelfde persoon hebben. Mijn bvk is in het MCL gedaan. Ben zeer tevreden over het resultaat.
 13. Voor je het weet zitten de nachtjes slapen erop. Heel veel succes alvast met alles!
 14. Wat goed dat het super goed gaat. Het duurt behoorlijk lang voordat je de echte borsten hebt zeg maar. Bij mij heeft het ook maanden geduurd. Denk dat ze nu hun uiteindelijke vorm.
 15. Ik noem mezelf altijd een mutsje haha.
 16. Ik was 25 toen mijn operatie heeft plaats gevonden.
 17. Hahah ben ook zo'n mutsje. Had ik dus niet eens gezien. Maar Start to Run is echt een aanrader.
 18. Yeah! Wat een leuk nieuws. Wanneer kom je op tv? Ik zou eigenlijk mijn vriend moeten opgeven hiervoor. Hij is een beetje anti-trouwen geloof ik hahaha.
 19. Afvallen is een lastig iets. Oke ik heb er 30 vanaf maar die laatste paar kilo's die er van mij ook wel af mogen zijn zo lastig eraf te krijgen. De 30 kg ben ik afgevallen door fanatiek te gaan sporten en het hartstichting dieet te gaan doen. Ik ging toen geloof ik 4x per week sporten. Ik heb Start to Run gedaan, 0-5km en 5-10km en dat is me goed bevallen maar niet dat je dan echt gaat afvallen. Op dit moment ben ik vooral te vinden op de sportschool. Ik doe nu Slim Back en Legs voor de 2de maand en heb hiervoor 1 maand Slim Belly gedaan. Daarnaast doe ik nog spinning 1 of 2x per week. Mocht je Start to Run willen doen stuur een berichtje want dan heb ik wel een link voor je waar je gratis kan downloaden. Je hebt dan wel die van Evy maar die is ook goed.
 20. Voor mijn operatie kocht ik mijn bh's bij Livera of Hunkemoller omdat ik met mijn grote borsten zat. Maar nu na mijn operatie pas ik ook bh's die te koop zijn bij de Aldi of Lidl. Ik heb gisteren wel even gekeken naar een nieuwe bh maar ze zitten me niet allemaal perfect hoor. Maar wil ik een bh om vriendjelief te verleiden dan ga ik vrijwel altijd naar Hunkemoller
 21. Suzan het is bijna zover. Spannend zeg!!! Succes met aftellen.
 22. Ik heb nu ik een bvk heb laten doen een jaar geleden geen pijnklachten meer. Wat ik vooral had was dat het in mijn nek pijn deed, net al had ik een blauwe plek en van mijn schouders weet ik het niet meer zo goed. Het is dus al een tijd geleden en kan me veel dingen in de periode voor de bvk niet meer goed voor de geest halen.
 23. Ik ben hier ook best wel 'bang' voor. Ik zal niet groeien maar ja wat gaat er gebeuren als ik op den duur zwanger raak? Ik hoop dat ze dan nog wel wat in vorm blijven maar ja hoor vaak genoeg dat het dan cupmaat theezakje wordt. Ben dus wel benieuwd.