Dreaming1991

Dreaming1991 : 24 januari 2018 : Dr. Verdonck : Belgian Breast Clinic

Recommended Posts

Lieve meisjes,

 

Hier komt een lang bericht ;)

Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor dit forum en de vele interessante topics. Door jullie heb ik heel veel moed gekregen en voel ik mij goed voorbereid om deze stap te zetten!

Ik droom al heel erg lang van een borstvergroting, heb een AA cup sinds forever en vreesde dat dit nooit meer zou veranderen. Toen ik onlangs 26 werd besloot ik eindelijk 'vrouw' te worden en te gaan voor een stel nieuwe borsten.

Ik dans en sport heel veel, grotendeels professioneel, en dit heeft mij soms ook wat bang gemaakt om hieraan te beginnen...wat als ze in de weg zouden zitten, of ik niet meer zo intensief zou kunnen dansen/sporten? Maar het is belangrijk eerst zelf goed in je vel te zitten dacht ik dan, en de rest zien we dan wel :) de onzekerheid die met zo'n miniborstjes kwam kijken...daar wil ik gewoon echt vanaf!

 

Maar goed, ik heb binnenkort een consultatie in de Belgian Breast Clinic, lees alleen maar goede dingen over Dr. Verdonck, dus heb er zeker vertrouwen in. 

 

Ik wou graag even aan jullie vragen, of het echt zo is dat je de prothese voelt zitten als je bijvoorbeeld push-ups doet?(bij dual plane)? Wat zijn jullie ervaringen tijdens het sporten/dansen? Gaat dit voorbij?

 

En heel graag zou ik een keer in iemands album willen kijken? Ik ben 1m75, ben ong 61kg, en heb een omtrek van 83cm...ik zou heel graag motiva protheses hebben denk ik, omdat die blijkbaar een mooi natuurlijk effect geven...

 

Heel erg bedankt, veel liefs aan iedereen, en veel succes aan iedereen die binnenkort geopereerd wordt!!!

 

Dr1991

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

@Dreaming1991

Ik heb een bv gehad op 2 juni ook bij Dr. V. Ik heb 235cc en motiva. Ik kom van een kleine A naar een groteB/kleineC 

Bij mij was het vooral dat mijn bh eens gevuld zou zijn en dat ik er niet vanalles moest bijsteken. Ik ben ook niet te groot gegaan door mijn leeftijd (44j) en ook omdat ik nogal fanatiek sport.

Ik heb geen problemen bij het sporten. Bij push ups voel ik ook niets.De eerste leren voelde ik wel iets,  maar nu niet meer. 

Wel een goede ondersteunde sportbh aandoen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Dreaming1991 Ik zal je toevoegen in mijn album dan kan je even kijken. Ik heb dual plane gehad, ben nu bijna 4,5 week PO. Ronde protheses gekregen, 295 en 310 cc (ivm borstverschil). Ik heb voor het zicht een volle C, kleine D. Ik ben zelf 167 en 55 kg. Ik ben ook een enorme sporter dus hoop dat ik dat straks ook weer volop kan doen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Dreaming1991

 

Ik ben ook bij Verdonck geopereerd. 275cc Motiva ergonomix. Net als @Natje3 ben ik 2 juni geopereerd.

In het begin met zwemmen en krachttraining was het heel gek. Alsof er iets bewoog, maar je kunt niks zien. Waarschijnlijk was/is dat de borstspier die moet wennen. Nu heb ik er over het algemeen geen last van. Wel af en toe bij bijvoorbeeld wide lat pulldown met veel gewicht. Dat voelt raar, maar niet pijnlijk ofzo. Push ups durf ik eigenlijk nog niet :blush: Maar borsten zijn nog niet gelijk en dus durf ik geen risico te nemen door borstspier oefeningen te doen.

 

Bij mijn borst die al mooi is ingedaald voel ik de prothese niet zitten. Borst is ook soepel en voelt niet echt anders dan voorheen. Misschien een beetje steviger? Bij mijn andere borst voel ik hem wel maar daar zit de prothese nog niet op de plek waar hij hoort te zitten. Moet nog wat meer geduld hebben.

 

Verdonck is een goede arts. En Motiva is een heel goede keuze. Voelt heel natuurijk en zijn veel voordelen van deze prothese. Het is de duurste bij Verdonck maar (voor mij) wel de beste keuze.

 

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Blinq_84

@Booops zou ik ook eens in je album mogen kijken?

Ik heb donderdag een consult bij Frans Straten en wil ook graag een volle c cup.

Dankjewel alvast!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Booopshoi ik word geopereerd op 25 oktober...momenteel heb ik een kleine B80 en krijg er 300cc bij. 

Ik laat mij in Oostende opereren bij dr. Maetens. 

Kan ik soms in je album kijken? Want ik krijg zo''n beetje hetzelfde :)

Ben wel 1.78 en 69kg, dus vrij groot.

 

Thxsss

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Fraukje @Natje1 heb jullie toegevoegd aan mijn album dames! Hoop dat jullie het mooi vinden! Succes bij jullie consulten. Laat maar weten als er een OK datum staat xx

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ellen125

Ik heb enkel al eens een push-up aan gehad voor een feest.

Langer durf ik ook nog niet.

Bij mijn rechter borst voel ik prothese ook. Die borst voel ik af en toe. Is ook deze die niet op zijn plek zit. 

Ik weet niet of het nog zal veranderen. Ik hoop het, maar betwijfel het.

Voel jij soms nog iets als je voorbeeld iets boven je hoofd neemt die zwaar is ?

Ik voel dat in mijn oksel nog.

Weet je dat ik na al die maanden nu.durf te zeggen dat die 255cc ook.wel ging mogen. Ik kom er aan gewend zeker.Naakt vind ik ze groot genoeg, maar in kledij denk ik dat mocht toch klein beetje groter.:D

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Natje3 push up heb ik nog helemaal niet gedragen. Durf het niet. Na 6 maanden misschien. Zo bang dat ik iets verkeerds doe en het zeker niet meer goed kom..

 

Hmm kan ik niet echt zeggen. Sommige bewegingen bovenhands wel maar meer met fitness. 

 

Hahahaha dus toch ;) Vind ze bij beide aan de kleine kant. Haha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, ik ben 3 weken po en heb ook motiva protheses. Ben in het bauland kliniek geopereerd. Ik sport ook veel maar ik kan dus nog geen uitspraak hierover doen. Ik crossfit dus ik ben heel benieuwd of ik al die gymnastics oefeningen zoals Kipping pullups, muscle ups enz weer kan oppakken. 

 

Ik kom zelf ook van een kleine A cup en ben 60 kg en 1,73 dus dat komt aardig overeen met jou situatie. 

 

Ik zal je even toevoegen aan mijn foto album. 

 

Succes met je zoektocht! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel meiden voor de reacties!!! Stelt echt gerust! 

@Lucy89 hoeveel cc heb jij gekregen? Zo zou ik het dus ook heel graag willen, echt heel erg mooi hoor! En idd gelijk dezelfde voorsituatie!

 

Ik kijk al uit naar de consultatie, en hoop dan ook dat de operatie snel kan ingepland worden :)

 

lieve groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Dreaming1991, thanks ik heb motiva full round 315 cc dual plane. M'n borsten veranderen wel steeds. Ik zal binnenkort weer recente foto's plaatsen. Ik ben dus heel benieuwd hoe 't er over een tijdje uit gaat zien. Ik hoop gewoon dat ze nog iets zakken en dat ze zachter worden :)

 

Heel veel succes als je straks op consult gaat! Super leuk het passen en vergeet niet om foto's te maken. 

Share this post


Link to post
Share on other sites