• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Lucy89

Donateur
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutral

1 Volger

Over Lucy89

Recente profielbezoeken

597 profielweergaven
 1. @Wens2017. Ja ik zal daar echt even mooi gebruik van maken, lekker uitrusten. Zodra het pijn gaat doen even gaan liggen/zitten. Ik heb de eerste twee dagen tramadol genomen. Dus als het bij mij echt moet heb ik gelukkig nog wat achter de hand. Ik ben nu aan 't afbouwen met Paracetamol en neem het alleen s' nacht in of als ik even naar buiten ga (dat hou ik ook nog echt niet lang vol) @tinkerbel80. Hoelang bleven ze bij jou nog zo hard?
 2. Nou meiden 4 dagen na mijn operatie maar ff een verslagje. Ik moest echt even bijkomen van de operatie maargoed beter laat dan nooit toch Maandag ben ik met m'n vriend richting Mill gegaan omdat we in het hotel naast het bauland kliniek bleven slapen. Dit is echt een aanrader als je van ver komt. We mochten vanaf 17 uur ook gebruik maken van het wellness resort dus dat was wel even relax. Ik was namelijk al de hele week gestrest en zenuwachtig over de operatie. En dit had dus ook te maken met die hele vershuiving qua planning bij bauland waar ze mij last minute over belde. Nou die nacht had ik echt slecht geslapen omdat ik alleen maar aan de operatie dacht. En natuurlijk de hele tijd twijfelen van zou ik dit nou wel doen enz.. Nou toen ik dinsdagochtend wakker werd was ik ook best misselijk en ik denk dat het door de zenuwen kwam. Ik was als eerste aan de beurt om 8 uur, dit was echt heel fijn. We waren er om half 8 dus moesten even wachten in de wachtkamer. Alles werd uitgelegd en mijn vriend ging weer terug naar de hotelkamer om lekker verder te slapen en ik moest mij omkleden en in bed gaan liggen. De anesthesist was echt heel aardig en grappig. Tijdens het gesprek met de anesthesist kwam dokter bauland ook binnen wandelen. Ik had hem dus nog helemaal niet gezien omdat dokter fresow mij zou opereren. Hij nam alles nog even goed door en nogmaals in de operatiekamer weer. Ze gingen de narcose toedienen en weg was ik... Voor mijn gevoel werd ik meteen weer wakker maar dan een beetje stoned. Dat zei ik dus ook tegen de anesthesist waar hij op antwoordde; nou lekker toch. Toen ik echt goed wakker werd voelde ik mij echt heel misselijk. Ik werd aangekleed en ging met een rolstoel naar een andere zaal waar mijn vriend ook mocht komen. Ik kreeg nog wat tegen de misselijkheid en dokter bauland kwam alles nog even checken. Toen hij aangaf dat ik naar huis mocht en mijn vriend en de verpleegkundige mij hielpen kotste ik dus die hele zaal zowat onder wat een schaamte maar wat een opluchting en ik voelde me weer goed. Gelukkig was ik hardstikke nuchter en was het alleen maar maagsap met paar happen beschuit. Eenmaal in de auto ging het prima. Ik heb de hele weg geslapen. Bij aankomst thuis meteen medicijnen ingenomen want de Paracetamol had ik natuurlijk uitgespuugd voordat we naar huis reden. Ik heb de afgelopen dagen echt veel geslapen en sinds vandaag kan ik pas wat meer zelf doen. Maar ben echt blij dat m'n vriend ook vrij is en mij overal bij kan helpen. Ik begin mij nu al wel te vervelen en ben het afhankelijk zijn al wel zat zeg maar. Verder zie ik wel langzaam resultaat bij m'n borsten. De eerste twee dagen zat er totaal geen vorm in en nu begint 't al wel te komen. Maar nog steeds zijn 't twee harde ballen. Ik heb het dus verder nog aan niemand laten zien omdat ik er best nog onzeker over ben maar ik denk dat, dat wel goed gaat komen.
 3. @Wens2017. Ziet er al heel mooi uit bij jou! Ik moet nog even geduld hebben. Zit nog helemaal geen vorm in en alles is echt nog opgezet. Ik zal binnekort ook even een album aanmaken.
 4. @jopie-sommie. En @Julsa. Ja afgelopen nacht is redelijk goed gegaan. Ik heb een voedingskussen en dat is echt een uitkomst nu voor m'n rug. Ik werd alleen wel heel vroeg in de ochtend wakker van de pijn omdat de medicijnen waren uitgewerkt. Heb wel meer pijn dan de eerste dag. Maargoed ik moet hier even doorheen.
 5. @Wens2017. Sorry je hebt hier natuurlijk niks meer aan want als het goed is ben je al geopereerd! Heb geen acrylnagels maar ik had wel gelezen dat je er maar 1 af hoefde er halen. Hoop dat je dat nog heb kunnen vinden in de formulieren van Faceland. Hoe gaat 't nu?
 6. @tinkerbel80. Ben nu ook even aan 't zoeken voor nog een bh. Welke site heb jij besteld? Kom namelijk op verschillende sites terecht. Ik heb nu van bauland een maat S aan en twijfel tussen S of M.
 7. @tinkerbel80. En @Wens2017. Super lief van jullie berichtjes. Pff heb 't wel ff moeilijk hoor. En ik ben erg misselijk geweest na de narcose. Zou je niet denken na al 4xgeopereerd te zijn geweest. Maar zoals jullie aangaven ze zijn echt heel aardig en een leuk team werkt er in het bauland kliniek. @Wens2017je bent dus in goede handen en heel veel succes morgen!
 8. @Melxx. Ja nu maar hopen dat er niks meer tussen komt voor as dinsdag! Heb jij er al zin in? En vind je 't spannend?
 9. @Wens2017Ik wordt as dinsdag de 19de geopereerd door dokter Bauland ipv dokter Fresow. Een kennismaking zat er helaas niet meer in met hem. Alleen de dag zelf, maar had al veel gelezen over hem dus vind het prima. Ben meer aan 't stressen over dat er weer iets veranderd in planning. Als ik dat ook zo van jou lees. Maargoed vind dat ze maandag gewoon met een oplossing moeten komen bij jou!
 10. @jopie-sommie @trellz ik ben ook begonnen met probiotica, ik ben vaker geopereerd en heb dat destijds ook gebruikt. Verder zit ik ook aan de vitaminepillen (waar ik normaal niet zo gek op ben) weer begonnen met groene smoothies en drink veel gemberthee met citroen. Ik bel al ziek geweest maar ben zo bang dat ik weer iets oploop voor de operatie En ik train best wel intensief en ben daar nu sinds 2/3 weken mee gestopt. Sowieso mijn borst afgelopen week niet getraind en elke dag mijn borstspieren oprekken in de deurpost
 11. @Wens2017 jeetje wat balen zeg, bedoel je 20 september een dag na mijn operatie? Misschien heeft dat iets te maken met de begrafenis die hij dinsdag heeft? ik had mee gekregen dat er een familie lid van hem is overleden. Als dat bij mij zou gebeuren zou ik ook niet meteen de dag daarna weer aan het werk gaan.
 12. @jopie-sommie jeetje dat vind ik eerlijk gezegd wel slecht dan dat verhaal over hun nieuwe systeem. Een begrafenis is niet te plannen en daar heb ik natuurlijk ook alle begrip voor. En ik had trouwens ook al veel over Dokter Bauland gelezen dus ik vind het ook prima zo. Maar jij zit indd dus met hetzelfde, qua planning is het gewoon heel moeilijk om zoiets op te schuiven. Mijn werk weet het ook niet dus dat wordt dan weer een smoesje verzinnen. Ga je nog wel kennismaken met dokter klein? Het voordeel is wel dat je nu iets eerder geopereerd wordt. Dus ook paar dagen meer rust voordat je weer aan het werk gaat!
 13. @jopie-sommie ik had 10 min geleden een heel verhaal gepost maar ik zie mijn bericht nergens meer. Dus even overnieuw. Ik vind het wel heel toevallig dat jij ook bent gebeld voor het aanpassen van de planning en een andere plastische chirurg. Zij gaven mij eigenlijk twee opties een andere datum met Dokter fresow, alleen ze weten niet wanneer dit kan waarschijnlijk pas ergens in November of bij Dokter Bauland de 19de maar ik kan niet meer op consult komen Nou allemaal echt heel moeilijk omdat ik mijn vakantie niet kan opschuiven en ook betekent dat ik geen dagen meer heb voor dit jaar. Mijn vriend heeft ook vrij genomen en hij kan waarschijnlijk helemaal geen vrij krijgen. Dat betekent dus dat ik het naar volgend jaar moet verplaatsen en wie zegt dat er dan niet weer last minute wordt afgebeld? Wat heb jij nu besloten en wat was de reden dat dokter Bauland niet meer kan? Zijn er ook nog opties bij jou doorgeven voor een andere datum? Ik heb wel veel gelezen over dokter Bauland en het zijn alleen maar positieve reacties. En hij heeft tenslotte meer ervaring dan dokter Fresow. Maar op z'n minst was een kennismaking van te voren wel fijn geweest. Dokter Fresow heb ik ook maar 10 minuten gesproken maar toch. Ga jij voor dokter klein? ik ben heel benieuwd
 14. @Melxx Ik zie je berichtje nu pas! maar ik vind het erg spannend... helemaal nu omdat ik gebeld ben dat Fresow niet meer kan ivm een begrafenis. Ik werd er echt even door overvallen omdat ik hier zo naartoe heb geleefd. Ik wordt volgende week dus door dr Bauland geopereerd. Ben jij ook gebeld en heb jij ook je operatie bij Fresow gepland?
 15. Boobs en paaldansen

  @Rocker Super dat je zo'n uitgebreide topic hebt aangemaakt hierover. Zelf doe ik niet aan paaldansen maar train ik wel veel en zwaar. Ik doe aan crossfit dit is een combinatie van weightlifting en gymnastics. Ik heb mijzelf ook al voorgenomen om na de operatie 12 weken niet meer te gaan crossfitten. Ik denk dat ik langzaam wil gaan opbouwen met Yoga en ook stretch oefeningen. Ik vraag mij alleen nog af hoe het zit voor de operatie. Na sommige workouts heb ik soms zo'n erge spierpijn en het lijkt mij niet goed om zo de operatie in te gaan. Heb jij de week voor je operatie ook rustig aan gedaan? Of ben je toen juist nog heel vaak gegaan omdat je wist dat je voor lange tijd niet meer kon trainen?