Ga naar inhoud

Sanne82 : 16 december 2016 : Dr. Nio : Park Kliniek


Aanbevolen berichten

Hoi meiden,

Sinds een paar weekjes lees ik stilletjes een beetje mee, maar door zoveel ervaringen zie ik door de bomen het bos niet meer...

Ik ben al vanaf m'n pubertijd niet tevreden over mijn borsten en zou ze graag iets groter en mooier van vorm willen hebben, maar absoluut niet opvallend groter en een vereiste is dat ze heel natuurlijk van vorm blijven. 

Ik woon in Assendelft (vlakbij Amsterdam) en hoor graag welke kliniek/arts jullie mij adviseren. 

Mij wil deze week gaan bellen voor een intake, misschien wel bij meerdere klinieken en hopelijk tegen eind december onder het mes te kunnen. 

Oja nog een belangrijk vraagje die ik uiteraard ook aan de arts zal stellen, maar ik heb nogal een intensief beroep qua auto rijden/ tillen en ben benieuwd na hoeveel weken je na de operatie weer mag autorijden en mag tillen (denk aan bijv. 10-12 kilo)

 

ik hoor op reacties van jullie, alvast bedankt!

 

Grtjs Sanne 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 95
  • Created
  • Laatste Reactie

Eigenlijk door alle verhalen wil ik een afspraak maken bij Drs. Nio. 

Weet ook al dat ik half december geopereerd wil worden dus zal wel even moeten gaan bellen. 

 

Ik wil het echt heel graag maar enige waar ik me een beetje zorgen om maak is dat sinds een week of 3 iets op fb in de rondte gaat over allemaal lichamelijke klachten van rondzwervende siliconen die in de vitale organen schijnen te gaan zitten. 

Mensen klagen over vermoeidheid en allerlei andere gezondheidsklachten waardoor ik denk, hmmm moet ik dit dan wel willen...

 

maar aan de andere kant...

ik durf zo eigenlijk helemaal niet in bikini met vriendinnen erbij en dit weerhoud mij er dus ook van om naar het strand te gaan of op vakantie te gaan...

Link naar reactie
Delen op andere sites

He meis, 

Laat je niet bang maken door de negatieve publiciteit ,dat was naar aanleiding van een programma op tv, maar ong 1 keer per jaar komen siliconen wel in opspraak,maar het is tot nu toe ( ondanks onderzoek)  nog niet voor 100 % bewezen dat dat de klachten die een aantal vrouwen hebben, ook echt gerelateerd zijn aan siliconen.

Ga gewoon lekker op consult en ga je verheugen op het feit dat je over een tijdje mooie borsten hebt, en je weer trots in de spiegel kunt kijken, mooie lingerie/bikini's kunt dragen.

Als je bij Nio gaat in het OLVG wel even een verwijskaart halen, deze heb je nodig omdat het een ziekenhuis is.

xx

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb me er nog helemaal

niet verder in verdiept eigenlijk, ik weet hoe ik wil dat ze eruit komen te zien maar voor tussen of achter borstspier laat ik me maar door Nio vertellen denk ik, hij zal het wel weten..

 

Maar een verwijskaart moet ik zeker bij de huisarts halen...? En daar zit het 'm precies in, want ik wil dat niemand (op 2 vriendinnen na die me de eerste tijd gaan helpen in huis) dat NIEMAND het weet of komt te weten. 

Als ik naar de andere kliniek ga waar hij ook werkzaam is dan hoeft dit niet toch of scheelt het heel erg in geld?

Liefst word ik wel in de buurt van A'dam geopereerd omdat ik daar woon maar als dat alleen maar kan door een verwijskaart dan maar wat verder weg...

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Sanne82

Hij werkt ook in de Park Kliniek, daar heb je geen verwijskaart nodig,  maar je betaald daar wel  700 euro meer , en wil je groter dan 500 cc dan ga je daar ook nog eens een toeslag over betalen.

Een verwijskaart haal je bij je huisarts, maar een arts heeft zwijgplicht, daarbij komt ook dat je eigenlijk niet hoeft te zeggen waarom je die verwijskaart nodig hebt, als jij belt en vraagt om een verwijs voor plastisch chirurg, zijn er genoeg huisartsen die niet naar de reden vragen,en aan de andere kant ,het is wel fijn dat als er ineens iets is, dat je huisarts wel op de hoogte is, als je bijvoorbeeld ineens extra medicatie nodig hebt etc etc.

Maar dit is inderdaad een beslissing die je zelf moet nemen,

Verder kun je foto's meenemen van wat jij mooi vind,en al je vragen goed opschrijven, want tijdens een consult vergeet je heel vaak de helft.

xx

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 month later...

Hoi hoi!

 

Op vrijdag 25 november 2016 ben ik op intakegesprek geweest bij Drs Nio in de parkkliniek Rotterdam. 

Nu ging ik daar out of de blue heen, wel me hier op dit forum wat ingelezen maar niet te veel, omdat ik wel begrepen heb hier dat Drs Nio een expert is en weet wat hij doet. 

Enige waar ik er duidelijk in was naar hem toe was dat ze niet rond (de hier wel omschreven porno t**ten) en onnatuurlijk wilde. Niet idioot groot zodat het in "het geheim" kan, m'n 3 dubbele pushup aangetrokken en gezegd dat dat was wat ik wilde als resultaat. 

Nu ging ik eigenlijk gewoon heen voor silicone protheses, maar zoals jullie vast ook wel voorbij hebben zien komen op tv en social media had ik hierover wel wat vraagjes en hoer was Drs Nio gelukkig wel heel eerlijk in. 

Mijn vraag was namelijk hoe groot de kans is dat deze protheses gaan zweten en je dus silicone door je hele lichaam zilt krijgen. Hierop antwoordde Drs Nio dat het 100% zeker is dat de protheses zullen gaan zweten en de siliconen in je lichaam (lymfeklieren en organen) zullen gaan zitten, maar dat naar schatting maar 1 op de 10.000 mensen hier hinder van zullen ondervinden. Ik gaf aan hier wel moeite mee te hebben en dat ik hier wel heel goed over na wilde gaan denken. 

Toen kwam Drs Nio met de optie Monobloc Hydrogel en dat dit niet bij iedereen mogelijk was tot een mooi resultaat maar dat ik zelf genoeg vulling heb waardoor er niks van randjes te zien zal zijn. Met deze informatie naar huis gegaan en me goed ingelezen op internet en zo ver ik heb kunnen vinden zijn deze in mijn ogen natuurlijk genoeg en heb ik besloten dat ze 16 december 2016 geplaatst zullen gaan worden. 

 

Er zal dacht ik 320 cc geplaatst worden en ze zullen achter de borstspier geplaatst worden, tenzij ik nog genoeg afgevallen zou zijn (wilde nog 7kg afvallen waarvan er nu 3 af zijn en hoop volgende week nog 2) dan zou het nog verder geplaatst kunnen worden (?) maar door alle informatie ben ik vergeten wat hij ook alweer precies bedoelde. Misschien vinden jullie het makkelijk gedacht van me, maar de precieze cc (maar dacht wel hoed onthouden) en dus de uiteindelijke cupmaat zou ik niet weten en ook hoe ze geplaatst zullen gaan worden maakt me niet veel uit, vertrouw blind op Drs Nio en hij weet hoe ik het hebben wil. 

 

Nu had ik alleen een vraagje, want zag in de operatiepapieren die ik heb meegekregen dat je geen kunstnagels mag hebben ten tijde van de operatie, verstaan ze hier ook gelnagels onder, moeten deze verwijderd worden voor de operatie of zijn er mensen die in deze kliniek gewoon geopereerd zijn met gelnagels op?

 

Hoop dat de napijn mee valt maar ben op alles voorbereid voor de aankomende periode.. Heb een mini boerderij aan huis, maar heb alles winterklaar tot zover en volgende week de finishing touch zodat de 2 vriendinnen die er wèl vanaf weten de dieren makkelijk kunnen voeren voor me.

 

Verder heb ik ook 4 honden maar gelukkig dus een groot erf waar ze zichzelf kunnen uitlaten, maar wil een soort (broeks)riem bestellen waar ik de honden aan vast kan klikken zodat wanneer ik lekker kan wandelen ik dit samen met de honden kan doen. Ben een enorm bezige bij dus hoop dat ik snel op de been ben en een lekkere wandeling kan maken zodat ik wel iets doe. 

Na hoeveel dagen ongeveer konden jullie weer lekker lopen?

 

Nou verder zullen her en der wel vragen op komen borrelen maar dat merken jullie dan vanzelf wel. 

 

Grtjs Sanne 

Link naar reactie
Delen op andere sites

He meis,

Fijn dat je met Dr. Nio tot het besluit bent gekomen om voor Monobloc te gaan,want het gaat er helemaal om waar jij je prettig bij voelt,en de Monobloc is qua zweten een stuk beter.

En als volledig vertrouwd op zijn expertise wat betreft maat, plaatsing ect dan is dat toch goed.

Onder kunstnagels verstaan ze ook gel nagels en die moeten er af, maar je zou kunnen vragen of het voldoende is dat je er 1 af haalt,sommige pc's doen daar niet zo moeilijk over.

Ik vind het zelf een behoorlijk risico als je een riem omdoet om de honden uit te laten, als ze je ondersteboven strekken dan lig je echt,dus ik zou je dit niet aanbevelen.

Je moet je echt goed aan de regels houden de eerste 6 weken, en dat betekend dat je dus weinig tot niets mag,ondanks dat je het misschien wel zou kunnen.

Bij Dr. Nio krijg je 2 dagen bedrust,daarna mag je rustig aan gewoon een beetje door je huis heen lopen.

Voor de pijnstilling krijg je een recept mee naar huis,maar zorg wel dat je ook voldoende paracetamol hebt.

ik heb even je topics samengevoegd, zodat je alles netjes bij elkaar hebt staan.

xx

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank voor je antwoord. 

 

Oja... natuurlijk niet bij nagedacht maar je krijgt zeker zo'n knijper op je vinger tijdens de operatie. 

Ik laat ze er af halen voor die tijd en dan zie ik daarna wel weer, geen probleem!

 

Voor wat betreft het wandelen met de honden en zo'n riem.. Ze trekken totaal niet, neem ze uiteraard niet alle 4 tegelijk mee en ze zijn maar rond de 13 kilo dus omver trekken zal niet gebeuren :) Nu klink ik natuurlijk eigenwijs, maar ben gewoon heel benieuwd vanaf wanneer je ongeveer weer kunt wandelen. Met of zonder hond.. ben gewoon benieuwd hoe zwaar ik dit op moet nemen. Ik heb voor de eerste 3 weken echt super hulpjes geregeld en daarna moet ik weer werken, maar ook dan zullen m'n vriendinnen nog voor me klaar staan. Sowieso huishoudelijke klusjes laat ik liggen, stofzuigrobot doet z'n werk ook grotendeels gelukkig en dan moet het wel goed komen. 3 weken niks doen, kijk er nu al naar uit. Helemaal niks voor mij maar heb me er nu al wekenlang op ingesteld en leef er nu echt naar toe. 

Morgen over een week is het de grote dag!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt en ze kunnen ook aan de kleur van je nagels zien of je zuurstof goed is,dus het is helemaal puur natuur op de ok.

Ok nee als ze 13 kg zijn dan zullen ze je niet ondersteboven trekken,en het ligt er een beetje aan, je moet rekenen dat je door narcose en herstel de eerste weken behoorlijk moe kunt zijn, en dat je bij inspanning dat ook gelijk voelt aan je borsten, die worden dan hard, kan geen kwaad, maar is lastig en soms een naar gevoel.

Dus ga er vanuit dat je na een een week of 2 wel weer een redelijke wandeling kunt maken ( uitzonderingen daar gelaten) en na 3 weken werken gaat meestal wel,maar ligt een beetje aan de werkzaamheden,maar zware dingen dat mag je gewoon niet.

Trouwens wel heel fijn dat je toch hulp hebt geregeld, want dat is echt geen overbodige luxe, nou heerlijk he, 3 weken op de bank netflix en boeken lezen.

Spannend lekker aftellen meis.

xx

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmmmzzz, zet nu wel m'n vraagtekens bij dat werken...

Ik heb een eigen bedrijf en dit ook gemeld bij Drs Nio. 

Veel autorijden, en nu en dan wat tillen à 10 kilo.. Hij zei dat dit prima kon na 3 weken. Naja ik ga het dan wel beleven en anders aangepast schema voor die resterende 3 weken..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Auto rijden na 3 weken zal wel gaan,mits je niet meer te veel pijn hebt, en je niet meer al te moe bent, want je herstel kost gewoon veel energie, maar 10 kg sjouwen na 3 weken zou ik echt niet aanbevelen, en meestal zeggen we hier wel, luister naar je pc, maar soms denkt Nio ook wel iets makkelijk ;) dus als je een aangepast schema kunt maken dan zou ik dat zeker doen, want je kapsel word in de eerste 6 weken gevormd, en als je die aanmaak gaat verstoren door of zwaar te tillen, ellebogen boven je schouders, repeterende bewegingen te maken, etc dan kunnen er kleine scheurtjes in dat kapsel komen,dat herstelt wel weer, maar het zou op de lange duur kunnen zorgen voor overmatige kapselvorming.

En je herstelt maar 1 keer, dus dat kun je dan maar beter in 1 keer goed doen, en dan heb jaren plezier van je borsten.

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

:viannen_01: @Sanne82

Al het goede advies is al gegeven door @Desert-Rose.

Maar ik las ook in je bericht dat je Dr.Nio niet zo goed begreep,want is het nu een plaatsing achter de spier?

Of door dat je nog een aantal kilo's wilt afvallen de plaatsing via de dual plane methode gaat.

Neem anders even contact op met Dr.Nio over deze vraag;)

xx Ank

Link naar reactie
Delen op andere sites

Brrrrr...

nog 3 nachtjes slapen en dan ben ik aan de beurt...

 

Natuurlijk heel veel zin in mooie grotere borsten maar tjeeeee ik als super nuchtere krijgt nu toch wat last van angstzweet en twijfels haha

 

Ik maak me totaal niet druk om de operatie/narcose zelf, maar hoop zooooooo dat de pijn mee valt..

 

Ik heb er voor gekozen om het (op 3 vriendinnen na die mij gaan helpen) geheim te houden voor iedereen en kerst komt er natuurlijk ook aan, ben dan zo'n 8 dagen onderweg en hoop redelijk op de been te zijn dan.

 

En ik droom iedere nacht over het eindresultaat en ze worden iedere nacht groter...  (*HELP)

 

Echt, m'n grootste zorgen gaan op dit moment uit naar de "geheime" missie....

 

Als ik nu maar alleen al zou weten hoeveel pijn ik straks ga hebben scheelt dat de helft van m'n angstzweet...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Sanne inderdaad heel spannend! Ik ben 10 januari aan de beurt bij Nio in de Parkkliniek en krijg ook monobloc hydrogel dus ik ben heel benieuwd hoe het jou zal vergaan!

Ik wil het ook 'geheim' houden maar of dit lukt? Na 2 weken moet ik weer gaan werken maar doe kantoorwerk dus hopelijk is dat geen probleem .

ik wens je alvast veel succes voor vrijdag!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben 3 weken vrij en geen kantoorbaan..

 

Ik ben absoluut geen pieper qua pijn en heb er tot eergisteren ook super makkelijk over gedacht, maar nu alles aan het voorbereiden en zeggen m'n vriendinnen zelfs hallooooo je bent geen jaar uit de running ofzo haha

Ik sla er nu een beetje in door door de angst haha

M'n hart zit continu in m'n keel als ik denk aan "de tijd erna". 

Grap al steeds dat ik vrijdag door m'n rug ga. Dit ga ik namelijk zeggen als ik mensen onder ogen moet komen. 

Mn ouders wilde aankomend weekend langs komen, maar dat kan natuurlijk niet... Dus gezegd dat ik het wel leuk vinden als ze morgen komen en we lekker uit eten gaan. Daar waren ze voor te porren dus hoop ze niet eerder dan met kerst onder ogen te hoeven komen, erg toch!!

Aanstaande zondag viert m'n schoonzusje die echt NOOIT haar verjaardag viert ineens haar verjaardag, nog even een smoes bedenken maar denk dat ik het maar op migraine ga gooien. Wil m'n rug nog niet in de strijd gooien omdat niemand nog weet dat donderdag m'n laatste werkdag is, ze denken allemaal dat ik gewoon t/m volgende week vrijdag aan het werk ben en ben bang dat bijv. m'n ouders dan gaan zeuren dat ik met m'n rug naar de huisarts moet gaan en eigenlijk hoop ik dat ik met kerst kan zeggen dat ik "wat last" van m'n rug heb ipv dat ik gigantisch door m'n rug ben gegaan ;)

 

Drs. Nio heeft gezegd dat ik na een week wel weer wat kan autorijden en m'n familie woont dichtbij en vooral rechte stukken om er te komen dus fingers crossed. 

 

Denk dat dat wel goed komt, Naja meer de hoop denk ik. 

Maar omdat de pas sessie een beetje lantefanterig ging en ik geen foto's heb van hoe het eruit zag met welke vulling ben ik bang dat ze veeeeel te groot worden...

Ik ga ook zeker nog even passen voordat ze erin gaan, dan ga ik tenminste met en gerust hart onder narcose als het allemaal wel mee valt. 

 

Waarom wil jij het geheim houden en heb jij genoeg hulp?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haha ineens viert je schoonzusje haar verjaardag, zul je altijd zien!

ik wil het niet perse geheim houden maar van mij hoeft ook niet iedereen het te weten, bijvoorbeeld op mijn werk wil ik niet dat iemand het weet, dus ik ga daarna maar met sjaals lopen. Weet ook niet precies hoe het eruit komt te zien qua grootte maar ik draag nu altijd pushup bh''s en dat Is dan niet meer nodig dus misschien ziet het er ongeveer even groot uit...

Vind dat van je rug wel een goeie! over de periode dat ik nog thuis aan het herstellen ben had ik nog niet echt nagedacht  (dat er onverwacht iemand langs komt bijv). Ik heb 't  1 vriendin verteld en mijn moeder weet het ook dus zij komt ook nog beetje voor me zorgen en mijn vriend natuurlijk ook.

Hoezo ging de passessie lantefanterig? En jammer dat je geen foto's hebt, ik ben zelf 2x geweest naar Nio en 2e x toch voor iets groter gekozen. De secretaresse zei ook dat ze de monobloc pas gaan bestellen als een gedeelte van de operatie is betaald dus ik denk dat ze die niet op voorraad hebben liggen in allerlei maten? Hoe ga je dat dan doen? (Wil je niet ongerust maken hoor maar misschien had je daar nog niet aan gedacht )

Groetjes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou... 

ivm file al vroeg vertrokken.. 06:15 uur zaten we in de auto en moest met 08:30 uur melden. 

Kwamen een uur te vroeg aan maar werd meteen geholpen. Ben nu op de voorbereidingskamer en word rond 10:15 uur opgehaald en ga dan naar Drs. Nio voor het aftekenen e.d. 

 

Totaal niet zenuwachtig voor de operatie zelf alleen voor de tijd erna qua pijn. En omdat ze in iedere nacht/droom groter werden heb ik nog even gevraagd of ik nog 1x mag kijken haha, hoezo onzeker..

 

Nou word vervolgd ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

3 uur geleden zei Sanne82:

Zoooo nou ik ben weer helemaal boven Jan haha!

Voel me kiplekker en mag zo al

naar huis. Ieder moment kan m'n vriendinnetje binnen stappen dus ik doe later thuis wel even een verslagje. :)

 

Ben er iig heel blij mee!

Gefeliciteerd meid!! Fijn dat het je zo meevalt, hier tot nog toe idem! 

Erg benieuwd naar de eerste nacht. Wilde eerst zittend in de bank slapen, maar na deze middag al in de bank doorgebracht te hebben en al rugpijn te voelen ga ik gewoon mijn bed proberen met evt een extra kussen onder mijn hoofd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.