lucy26

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About lucy26

 • Birthday 03/15/1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Hoorn
 • Interests
  Sporten, feestjes afgaan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. naar het einde van me tepel hij scheurde bijna helemaal door
 2. naar het einde van me tepel hij scheurde bijna helemaal door
 3. gisteren was ik 8 weken en 1 dag PO, ik zag een aanbieding voor een tepelpiercing dus ik dacht die ga ik zetten. op borstenforum zag ik dat sommige het al na 6 weken deden dus ik dacht na 8 kan het zeker. toen die piercing gezet werd begon ie gelijk naar boven te scheuren dus hij is eruit gehaald. zou dat komen omdat mijn huid nog te strak staat ofzo? die man die het zette had dit in 20 jaar nog nooit gezien zei hij. en hoeveel weken zou ik ongeveer moeten wachten om het nog een keer te proberen?
 4. je moet het zelf weten als je het ze niet wilt vertellen hou je het gewoon voor je dat doen er inderdaad meer heb ik al gelezen..
 5. ik heb het op mijn werk aan collega's/leidinggevende, aan me ouders en vrienden gewoon verteld ze zullen het anders toch wel zien dat er wat veranderd is aan je! ik heb vrijwel niks dus en er gaat 375 of 400 in dus dat zullen ze wel opmerken.... een collega van mij heeft ook borstvergroting gehad dat weet ook iedereen dus ik zou me er niet zo voor schamen als ik jou was want de taboe gaat er al steeds meer vanaf. me ouders zijn er niet zo blij mee want die zijn nog vrij ouderwets met dat soort dingen maar ze hebben zich er bij neergelegd want tegenwoordig lopen er genoeg met nep borsten rond
 6. we krijgen de tijden nog door dus misschien zien we elkaar wel als we wakker worden op een kamer. ik heb blond haar, draag een bril want lenzen mogen niet in en ik ga lekker in me grijze russel athletics jogging pak daarheen. en jullie?
 7. wat!!! ik ga binnenkort voor operatie en wou ook een bikini van VS!! vind ik wel jammer want ik vind hun merk ook heel mooi. weet jij trouwens ook of er verschil zit tussen hun bh maat en dat van de hunkemoller?
 8. ik ga 11 januari bij hem en krijg 375cc wel fijn om te horen dat jij tevreden bent
 9. wat erg zeg! dat het zo is gegaan... ze zien er trouwens wel mooi uit voor de rest ben je daar wel tevreden over?? gr en beterschap!
 10. heeyheey ik ga ook bij dr Schiettecatte in Amstelveen, 11 janauri pas hoor! ik ben 1.68 en 60 kg en heb nu b70, ik wil ga je wel even volgen want ik wil wel graag weten of je tevreden bent over hem! succes alvast