Sanne82

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Sanne82

Recent Profile Visitors

1,215 profile views
 1. Ik heb echt het gevoel dat wat ik doe goed gaat, geen last ergens van en qua vorm en structuur veranderd er ook niks. Je hoeft geen sport bh mee te nemen, maar ik wilde heel graag dat hij zou vertellen of degene die ik had de juiste was. Ik was er heilig van overtuigd dat ik een goede had maar dat boorde hij direct de grond in haha Ik had een lekker stevige van Fila maar deze zou de protheses naar boven drukken en daar wil je ze niet hebben natuurlijk. Die kon ik mooi weer terugbrengen dus. Bij de Hema moet je ff op de website kijken dan kom je er wel achter welke je nodig zou moeten hebben, je mag alleen zonder beugel. Ik zocht daarbij ook nog 1 met voorsluiting omdat ik hier gelezen had dat dat moest maar dit hoeft niet. Ik maak hem nu voorop vast en draai hem naar achter, dan hoeven je armen ook niet in een voor nu onmogelijke houding omdat dat simpelweg niet gaat. Ik heb echt een goed gevoel erbij dat ik naar een speciaalzaak ben gegaan, als je daar uitlegt dat je net de vergroting gehad hebt en ze goed in de bh moeten vallen ipv in je nek gelegd moeten worden dan zullen zij met een aantal opties komen en kun je kijken welke het lekkerst zit. Ik heb deze van onderstaande foto. Hier is nu een nieuwe versie van uit wat heeft te maken met de stof en zweetopname enzo, niks qua model. Zelf vond ik alleen deze echt als gegoten zitten dus heb er hier 2 van gekocht. Voorheen gaf ik nauwelijks geld uit aan bh's en deze zijn ook niet echt goedkoop, maar ik heb ook besloten nu altijd bij deze zaak m'n bh's te kopen want ik geef wel meer dan €4000,- uit om ze te krijgen hoe ik ze wil maar ga dan besparen op "hoe je ze goed houd", nee dat dus maar niet haha Fijn dat de pijn al stuk minder is. Deed wel als ik een drukke dag had (kerst bijv.) slikte ik maar wel weer even wat, just incase! Ook even in je album gespiekt en hier mag je echt trots op zijn hoor!! Je ziet idd de zwelling waardoor je nu denkt groooooot, maar dit neemt goed af in de loop van de week en dan denk je het andere waarschijnlijk hahaha! chillze verder!!
 2. @senorita Hihi ik herken het, douchen vond ik niet heel spannend maar deed iedere keer über rustig m'n vest los, was bang dat ze eruit klapte haha Ben heel benieuwd hoe ze er uit zien bij je! Stil zitten hier is niet echt meer aan de orde.. Het is nu 4 weken en een dag geleden maar lijkt veel langer. Heb m'n eerste werkweek er alweer op zitten (doe heel intensief werk) en maandagmiddag wel last van spierpijn in de spier die vanuit je oksel komt maar nu al helemaal geen last meer van. Ik doe echt m'n dagelijkse dingen weer alleen let ik echt op met hoe hoog m'n armen de lucht in gaan, dat voelt tot op zekere hoogte oké en daarna nog niet helemaal dus luister echt naar m'n lichaam. Mn honden uitlaten doe ik ook nog steeds met een band om m'n middel waar ze aan vast geklikt zitten dat mochten ze per ongeluk trekken, dit niet aan m'n armen is. Maar in huis ook, ik stofzuig en dweil ook gewoon weer alleen op een andere manier dan ik zou willen, maar dat onafhankelijke is wel echt een dingetje, zeker als je alleen woont. Let maar op straks, begin van de week kan je nog "niks" eind van de week kom je erachter hoe snel het herstel gaat.
 3. @senorita hoe gaat het met je?? heb je al goed in de spiegel kunnen koekeloeren??
 4. Hahahaha Ik zat al te broeden op een antwoord, wilde niet al te onvriendelijk overkomen.. maar idd, heb nu 2 ronde rotsblokken in m'n bh zitten, worden met de dag ook harder, zo fijn!
 5. Hihi met buitenlands ziekenhuis bedoelde ik meer dat er hier een gordijntje hing en daar.. Zag hoe 2 mensen crocky naar hun kamer werden gereden en naast mij was het gordijntje half dicht. Ik ben 1x eerder geopereerd en toen werd ik in m'n bed naar de operatiekamer gereden, wat minder massaal zeg maar. Maar echt, personeel kan niet beter!!
 6. Ohhhh fantastisch zeg, ziet er nu al goed uit en dat gaat vanaf nu alleen nog maar mooier worden!! En die 10 min van Drs. Nio die zijn blijkbaar standaard, daar mopperde ze bij mij ook al over. Maar best gezellig hè, dat wachten voor het aftekenen haha Toen ik daar lag (wilde het eerder niet zeggen ivm je zenuwen) had ik wel het idee dat ik in een of ander buitenlands ziekenhuis lag, en dan Nico (oudere man toch?) en de chinees/indonees weet het niet zo goed meer en bij mij ook een hele nochalante grappige Surinamer, dat gaf me bij elkaar niet echt vertrouwen haha dacht ik overleef die narcose nooit man, ze konden m'n hartslag ook niet meten, dat ding wat op je vinger gaat was stuk kwamen ze bij mij achter hahaha Heel vervelend van dat wakker worden en misselijkheid. Hoop echt dat je snel weer opknapt maar neem van mij aan dat het ook wel fijn is om even niks te kunnen want voor je het weet ben je weer op de been en kun je van alles maar mag je niks, heel frustie!! En echt hilarisch dat je de groeten hebt gedaan, heb het meteen m'n vriendinnen door ge'appt dus we hebben er met z'n 5'ven smakelijk om kunnen lachen! Oja, en wat zijn ze lief hè daar, ze houden echt van hun werk, dat kan niet anders!
 7. Hoop dat je snel opknapt, toestand hè.. Ze zien er nu al mooi uit vind ik!! Maar heb je nou zo'n grote blauwe plek op je arm, toch niet een bloeduitstorting van de operatie hoop ik??
 8. Ohhhh fijn zeg dat je thuis bent, top!! Had meteen een vriendin gebeld, vond het zo sneu!! Hoop dat je lekker kunt slapen en rustig aan met je verslagje. Eerst maar even lekker opknappen!!
 9. Oh bah zeg wijfie... Probeer je er niet druk om te maken, laat je maar lekker vertroetelen door die lieve verpleegsters daar. Moet je sowieso een nachtje blijven nu? Sterkte en hoop dat je snel de oude weer bent. Had je zo gegunt zonder rare fratsen..
 10. Ohhhh @senorita... Kan nu eindelijk bijlezen na een lang dagje werk, lees ik dat van je blaas.. misschien dat dat wel met de zenuwen te maken had, ik hoop het maar, want als je iedere keer op moet staan zo na je narcose word je ook doodmoe. En nog geen teken van leven, ben zoooooo benieuwd hoe het is gegaan en hoe je je voelt!! Ik wacht met smart!
 11. Ja hup, plop slapen jij! Des te eerder is het de grote dag Lekker je wekker niet zetten, wie weet slaap je lekker uit!! trustuhhh ik ga plat, morgen weer vroeg op en kan je vertellen... dat viel vanmorgen niet mee na 3 weken luieren..
 12. @Charlie& Hihi wat leuk!! Ik had van mezelf stevige borst(jes), maar ik weet zeker dat ze steviger zullen worden hoor, niet druk om maken. Hoe je het in je hoofd hebt zullen ze ook worden, echt waar. Als ik dat las dacht ik, ja ja maar het is echt zo! en ook qua maat, ga absoluut zonder twijfel voor de grootste van waartussen je twijfelt! Ik twijfelde ook tussen 2 maten en heb gelukkig de grootste gekozen op aanraden van een vriendin en Drs. Nio maarrrrr als ik nu zou moeten beslissen met wat ik nu heb als ervaring, zeker nog een maatje groter want die angst voor "te groot" is nergens voor nodig als je Drs. Nio duidelijk hebt gemaakt wat je precies wilt. Ik dacht echt serieus "klets jij maar lekker" toen Drs. Nio vlak voor de narcose zei, wees niet bang dat ze te groot worden want ik weet zeker dat je straks zegt, ze hadden wel groter gemogen. Maar het is echt waar!! Ik heb gister echt goed gevoeld en "geknepen", geduwd en weet ik het wat, wilde de prothese voelen/ontdekken maar nope... niet te voelen, voelt echt natuurlijk, geen randjes of weet ik het. Als ik op m'n zij ga liggen, zakken ze ook (weliswaar minimaal) gewoon mee naar "beneden" de kant waar ik op lig, bedoel daarmee dat ze niet rechtuit blijven staan. Tuurlijk staan ze meer "rechtvooruit" dan voorheen maar dit komt omdat ze groter zijn natuurlijk maar ze gaan echt mee met m'n lichaam. Ze voelen ook inderdaad heel natuurlijk, ik geloof niet eens meer dat het voorheen anders was. Als ik nu onder het typen even voel om het goed te omschrijven is het enige dat nog over moet gaan de gevoeligheid rondom m'n littekens. M'n littekens zelf eigenlijk niet echt maar de directe omgeving is bij aanraking een beetje beurs op sommige plekken en op andere plekken dan een beetje branderig. Kan ook zijn door het elastiek van de sportbh maar dat gaan dan vanzelf wel over denk ik dan, het blijft er goed uitzien dus vind het wel prima. Voor mij is er nu even geen andere optie omdat het compressievest gewoon niet meer oké zit dus dan maar even "wie mooi wilt zijn moet pijn lijden" al is pijn een groot woord. Ik zal jouw topic ook even opzoeken, kan me niet herinneren of ik die al gelezen heb. Groetjes aan de boobmaster haha!
 13. Ach, ik heb tot midden in de nacht nog m'n huis lopen schoonmaken haha Doodmoe was ik op een gegeven moment maar hield steeds maar in gedachte dat ik bijna kon gaan slapen en dan 3 weken lang vakantie had. Heb nog nooit zo lui mn vakantie doorgebracht en daar werd ik dan ook wel weer moe van haha Ik denk in ieder geval steeds aan je en morgen rond 14:00 ff extra, ben zo benieuwd wat je daarna ervan vind! Had ik maar een maatje groter genomen, wedden...? Dat zal wel pas na een week of 2,5 komen hoor, maar let maar op! Even voor als ik er morgen geen tijd voor heb, of jij het niet meer leest.. Heel erg veel succes en slaap lekker!! Vooral aan iets leuks denken voordat je gaat slapen, dan droom je leuk! En als de mannetjes die bloed komen prikken e.d. een Chineze en Surinaamse man zijn, vraag dan maar eens of ze nog weten wie ik ben, die 3 weken terug "vechtend" wakker werd hahaha Zij gaan namelijk lekker met je kletsen totdat je aan de beurt bent om de operatiekamer in te rijden. En zodra je wakker word meteen ff spieken hoor, lakentje optillen want voor je het weet word je vestje dicht geritst! Op je kamertje word ie nog wel een keer open gemaakt hoor maar dat duurde bij mij wel ffies dus dan heb je ze maar alvast gezien Dikke virtuele knuffel en niet druk maken, echt nergens voor nodig!!!