Jump to content

Sanne82

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

3 Followers

About Sanne82

Recent Profile Visitors

1,345 profile views
 1. Ik heb echt het gevoel dat wat ik doe goed gaat, geen last ergens van en qua vorm en structuur veranderd er ook niks. Je hoeft geen sport bh mee te nemen, maar ik wilde heel graag dat hij zou vertellen of degene die ik had de juiste was. Ik was er heilig van overtuigd dat ik een goede had maar dat boorde hij direct de grond in haha Ik had een lekker stevige van Fila maar deze zou de protheses naar boven drukken en daar wil je ze niet hebben natuurlijk. Die kon ik mooi weer terugbrengen dus. Bij de Hema moet je ff op de website kijken dan kom je er wel
 2. @senorita Hihi ik herken het, douchen vond ik niet heel spannend maar deed iedere keer über rustig m'n vest los, was bang dat ze eruit klapte haha Ben heel benieuwd hoe ze er uit zien bij je! Stil zitten hier is niet echt meer aan de orde.. Het is nu 4 weken en een dag geleden maar lijkt veel langer. Heb m'n eerste werkweek er alweer op zitten (doe heel intensief werk) en maandagmiddag wel last van spierpijn in de spier die vanuit je oksel komt maar nu al helemaal geen last meer van. Ik doe echt m'n dagelijkse dingen weer alleen let ik echt op met hoe hoog m'
 3. @senorita hoe gaat het met je?? heb je al goed in de spiegel kunnen koekeloeren??
 4. Hahahaha Ik zat al te broeden op een antwoord, wilde niet al te onvriendelijk overkomen.. maar idd, heb nu 2 ronde rotsblokken in m'n bh zitten, worden met de dag ook harder, zo fijn!
 5. Hihi met buitenlands ziekenhuis bedoelde ik meer dat er hier een gordijntje hing en daar.. Zag hoe 2 mensen crocky naar hun kamer werden gereden en naast mij was het gordijntje half dicht. Ik ben 1x eerder geopereerd en toen werd ik in m'n bed naar de operatiekamer gereden, wat minder massaal zeg maar. Maar echt, personeel kan niet beter!!
 6. Ohhhh fantastisch zeg, ziet er nu al goed uit en dat gaat vanaf nu alleen nog maar mooier worden!! En die 10 min van Drs. Nio die zijn blijkbaar standaard, daar mopperde ze bij mij ook al over. Maar best gezellig hè, dat wachten voor het aftekenen haha Toen ik daar lag (wilde het eerder niet zeggen ivm je zenuwen) had ik wel het idee dat ik in een of ander buitenlands ziekenhuis lag, en dan Nico (oudere man toch?) en de chinees/indonees weet het niet zo goed meer en bij mij ook een hele nochalante grappige Surinamer, dat gaf me bij elkaar niet echt vertrouwen haha dacht
 7. Hoop dat je snel opknapt, toestand hè.. Ze zien er nu al mooi uit vind ik!! Maar heb je nou zo'n grote blauwe plek op je arm, toch niet een bloeduitstorting van de operatie hoop ik??
 8. Ohhhh fijn zeg dat je thuis bent, top!! Had meteen een vriendin gebeld, vond het zo sneu!! Hoop dat je lekker kunt slapen en rustig aan met je verslagje. Eerst maar even lekker opknappen!!
 9. Oh bah zeg wijfie... Probeer je er niet druk om te maken, laat je maar lekker vertroetelen door die lieve verpleegsters daar. Moet je sowieso een nachtje blijven nu? Sterkte en hoop dat je snel de oude weer bent. Had je zo gegunt zonder rare fratsen..
 10. Ohhhh @senorita... Kan nu eindelijk bijlezen na een lang dagje werk, lees ik dat van je blaas.. misschien dat dat wel met de zenuwen te maken had, ik hoop het maar, want als je iedere keer op moet staan zo na je narcose word je ook doodmoe. En nog geen teken van leven, ben zoooooo benieuwd hoe het is gegaan en hoe je je voelt!! Ik wacht met smart!
 11. Ja hup, plop slapen jij! Des te eerder is het de grote dag Lekker je wekker niet zetten, wie weet slaap je lekker uit!! trustuhhh ik ga plat, morgen weer vroeg op en kan je vertellen... dat viel vanmorgen niet mee na 3 weken luieren..
 12. @Charlie& Hihi wat leuk!! Ik had van mezelf stevige borst(jes), maar ik weet zeker dat ze steviger zullen worden hoor, niet druk om maken. Hoe je het in je hoofd hebt zullen ze ook worden, echt waar. Als ik dat las dacht ik, ja ja maar het is echt zo! en ook qua maat, ga absoluut zonder twijfel voor de grootste van waartussen je twijfelt! Ik twijfelde ook tussen 2 maten en heb gelukkig de grootste gekozen op aanraden van een vriendin en Drs. Nio maarrrrr als ik nu zou moeten beslissen met wat ik nu heb als ervaring, zeker nog een maatje groter
 13. Ach, ik heb tot midden in de nacht nog m'n huis lopen schoonmaken haha Doodmoe was ik op een gegeven moment maar hield steeds maar in gedachte dat ik bijna kon gaan slapen en dan 3 weken lang vakantie had. Heb nog nooit zo lui mn vakantie doorgebracht en daar werd ik dan ook wel weer moe van haha Ik denk in ieder geval steeds aan je en morgen rond 14:00 ff extra, ben zo benieuwd wat je daarna ervan vind! Had ik maar een maatje groter genomen, wedden...? Dat zal wel pas na een week of 2,5 komen hoor, maar let maar op! Even voor als ik er mor
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.