Jump to content

Tubular breasts


GoldenGirl

Recommended Posts

Hoi dames,

ik ben nieuw hier en zit hier niet zomaar.

Al jaren haat ik mijn borsten en sinds wat googlen ben ik er achter dat ik dus eigenlijk gewoon een 'afwijking''heb aan mijn borsten.

Ze zijn buis/peervormig en ook nog eens klein, ze zien er echt niet uit.

Met een push up valt het aardig te verbloemen, maar tijdens sex of in bikini ofzo schaam ik me toch enorm.

Ze zien er zo uit (ik ben dit overigens niet)(linker plaatje):

Klik hier

Nu heb ik 9 juli een consult bij accz in Zevenaar, voor een vergroting. Maar vraag me eigenlijk af of ik uberhaupt 'te redden' ben.. :74:

Zijn er hier meiden met dezelfde afwijking, of kennen jullie misschien iemand die dit ook heeft?

Link to comment
Share on other sites

Ik denk eerlijk gezegd dat een pl chirurg er altijd wel wat van weet te maken hoor,er kan tegenwoordig zoveel!!:rolleyes:

Dat denk ik ook! En die foto die je post.. is dat geen voor-en nafoto van dezelfde vrouw? Dat resultaat is supermooi dus er is zeker hoop voor jou!

Op http://www.natrelle.nl staan ook veel voor- en nafotos, en daar zitten ook een paar van zulke borsten bij die na een vergroting echt SUPERmooi worden, weet zeker dat dat bij jou ook kan. Ik zou gewoon een afspraak maken met een chirug, die kan precies uitleggen wat voor jou de mogelijkheden zijn :)

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Hoi, bedankt voor deze reacties.

Ik maak me alleen zo druk he.. Zal je net zien..zet ik de stap, blijk ik weer een apart geval te zijn.

Mijn borsten hebben me al heel wat tranen gekost, en hoop gewoon dat ik met een stel mooie meiden wat beter in mijn vel kom te zitten. Wat zekerder enzo.

9 juli heb ik mijn eerste consult. Als het allemaal goed uitpakt en mijn ouders geld willen voorschieten, kan ik 12 juli al onder het mes.

Link to comment
Share on other sites

ga maar snel afspraak maken, ik dacht ook bij voorbaat al dat ik weer een apart geval zou zijn en helemaal geen borstvergroting zou kunnen krijgen,maar ik was een model voor hun,ze vonden dat ik t ideale figuur had en mooie borsten voor een vergroting.

na ik was helemaal blij,en zo zal dat bij jou waarschijnlijk ook gaan,zoek een ervaren arts die dat soort dingen al vaker heeft gedaan en bekijk,of vraag naar de fotos...

Link to comment
Share on other sites

Heey GoldenGirl,

Wat jij zegt herken ik wel een beetje.. de meeste operaties (en de meeste voor- en nafotos) zijn van vrouwen met kleine, maar wel stevige en ronde borsten. Dat is anders dan wat jij hebt.. en ook anders dan wat ik had. Ik had kleine hangborsten ipv kleine stevige borsten en voelde me ook wel een beetje anders. Ik kon ook niet veel voor- en nafotos vinden van vergelijkbare borsten dus dat maakte me nog zenuwachtiger voor alles.

Je kunt nog jaren op internet informatie en foto's zoeken, maar een chirurg kan je altijd beter helpen. Als jij vertelt wat je wensen zijn kunnen zij vertellen wat realistisch is met jouw borsten. En 9 juli al.. dat is al snel :) en dan 12 juli al de operatie! Als je echt zo met je borsten zit zou ik de arts vertrouwen (natuurlijk wel ff na-googlen) en er gewoon voor gaan. Volgens mij kunnen ze er serieus iets moois van maken!

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Livia,

bedankt voor je reactie, de borsten op jouw avatar zien er prachtig uit!

Ik kan nu al wakker liggen van het feit dat er misschien eindelijk iets aan gedaan kan worden..

Alleen maar de spanning of het niet té nep gaat worden. En ik geen complicaties krijg.

Maar ja, alles is mooier dan de dingen die ik nu heb volgens mij.

Met push up zijn ze klein, maar vol en rond..Maar gaat ie uit..dan schrik je je dood.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Livia,

bedankt voor je reactie, de borsten op jouw avatar zien er prachtig uit!

Ik kan nu al wakker liggen van het feit dat er misschien eindelijk iets aan gedaan kan worden..

Alleen maar de spanning of het niet té nep gaat worden. En ik geen complicaties krijg.

Maar ja, alles is mooier dan de dingen die ik nu heb volgens mij.

Met push up zijn ze klein, maar vol en rond..Maar gaat ie uit..dan schrik je je dood.

Ik denk dat alle vrouwen hier dit gevoel 100% herkennen. Borsten zijn zo belangrijk om je vrouwelijk te voelen.. ik heb ook uuuuuren voor de spiegel gestaan om ze omhoog te pushen en op te vullen om daarna tot de conclusie te komen dat het toch niet werd wat ik wilde. Laat staan als ik mn BH uitdeed, dan vroeg ik me af waar ze naartoe waren! Zo frustrerend!

Die twijfels waar je mee zit zijn doodnormaal, het is ook allemaal superspannend zo'n operatie. Maar ze kunnen tegenwoordig zooo veel, en die 'porno'ballen krijg je echt niet! En complicaties.. kijk maar eens hoe druk het is in het complicatietopic ;) Als je een goede arts hebt is het allemaal echt wel veilig!

Link to comment
Share on other sites

Hey GoldenGirl,

Ik ben er zeker van dat er in jouw geval ook veel mogelijk is hoor! Ik heb persoonlijk de McGhan 510 gekregen en ik heb daar ook veel opzoekwerk naar gedaan en kwam toen ook een interessant artikel tegen over deze prothese en daarin stond dat ook op het vlak van tubulaire of buisvormige borsten goede resultaten waren te behalen met de 510! Heb dat artikel nog in pdf-formaat op m'n computer staan, maar vind het niet meer terug op internet, dus als je het graag wilt lezen zou ik voorstellen dat je me je e-mailadres via pb laat weten en dan mail ik het je door!

Liefs, :54:

Link to comment
Share on other sites

Hey meis

Ik zou niet bang zijn dat het niks wordt. Ik ben ook door Van Onselen gehopen en het is echt zo mooi geworden! Hij is een hele goede arts.

Ik begrijp je angst of het mooi zal worden, maar als je nu al zo onzeker bent, dan kan het waarschijnlijk alleen maar mooier worden moet je maar denken :D

Heel veel succes met je consult! En vraag zo veel mogelijk!

Liefs

Excella

:116:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ik heb ook turbulaire borsten (denk ik) mijn tepels zijn heel groot en zitten lager dan hoort ook de onderkant is korter en 1 kant loopt scheef inplaats van rond. Ik ben nu 39 en ze hangen nu ook nog eens na 2 kinderen gehad te hebben. Ik ben al verschillende keren op consult geweest in de loop der jaren 1x op de wachtlijst gestaan en toen ik aan de buurt was was ik zwanger van de eerste.

Toen mijn dochter 1 was (nu 8) heb ik sarcoidose gekregen en durfde toen niet meer. 4 jaar geleden naar België gereden 4 uur heen en 4 uur terug er was toen een aanbieding maar die dokter wilde mij niet opereren ze waren misvormt volgens hem en hij zou ze niet mooi krijgen (ook een ander niet onder veel littekens). Was een klap in mijn gezicht dat ze niet echt mooi zijn wist ik wel maar misvormd vind ik ze nu ook weer niet. Misschien maar goed ook dat dat toen niet is doorgegaan twijfelde al omdat het zo goedkoop was) Daarna niet meer gedurfd tot nu nog een kindje later en ze dus ook flink hangen.

Ik heb me er altijd heel erg voor geschaamd zeker vroeger met vriendjes het zweet brak me uit als ze aan mijn borsten zaten en als ik mijn bh uit deed.

Ik wil een afspraak maken bij dr timmega in kliniek zestienhoven maar daar werkt hij nu niet meer, eind van de maand werk hij in parkkliniek. Of hij dit soort borsten kan doen weet ik niet maar hij ziet er op zijn site erg vriendelijk uit dus waag me weer aan een consult nu echt voor de laatste keer.

Ik zie dat je al een borstvergroting heb gehad? hoe is het gegaan en is het helemaal weg? Ik ben erg benieuwd?

groetjes,

Saskia

Link to comment
Share on other sites

Hey Saskia,

Welkom hier! :)

Wat een nare reactie van die pc in België, zal vast een zware dobber voor je geweest zijn! Er zijn hier ook minstens 2 meiden die tubulaire borsten hadden en die kortgeleden geopereerd zijn, en de resultaten zijn echt heel mooi! Het gaat om GoldenGirl en Dameblance. Er is echt nog hoop voor je hoor! Je moet alleen de juiste pc treffen!

Het zou misschien goed zijn als je een voorsteltopic zou openen en je daar een beetje zou voorstellen, krijg je vast meer reacties. Doe je gewoon door daar op 'start nieuwe topic' te klikken. Lees ook even dit door!

Veel liefs, :54:

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.