Jump to content

Kayla: 27 augustus 2010 : Dk Chantarasak: Via Mya groep London


Recommended Posts

Liefste dames,

Ongeveer 5 jaar geleden onderging ik een eerste borstvergroting (375cc - foto hieronder).

375cc

Twee jaar terug heb ik me laten heropereren omdat ik niet tevreden was met resultaat van mijn eerste operatie ik heb toen 575cc laten plaatsen (foto hieronder).

575cc

Sinds enkele maanden loop ik opnieuw met het gedacht rond voor een derde operatie. Ik had echter graag jullie reacties ontvangen, vinden jullie dat ik moet houden wat ik nu heb?

alvast bedankt voor jullie eerlijke reacties!

groetjes

Kayla

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eh... ik zie geen foto's!

Ligt 'm dat aan mij?

Edit: hahahaha, ben blond, had nog niet op het aantal cc's geklikt!

Maar, zonder de foto's kan ik je ook wel antwoord geven: je moet doen waar je je zelf beter bij voelt. Niet je mening af laten hangen van een ander. Als jij vindt dat jij een mooie boezem hebt, dan moet je 't zo laten.

Twijfel je? Dan zou ik er goed overna gaan denken en alle voors en tegens op een rij zetten + de risico's natuurlijk.

Wil je anders? Dan gewoon doen.

But, that's my opinion!

Edit: na het zien van de foto's blijft mijn mening gelijk!

Link to comment
Share on other sites

Waarom een derde operatie? Ik vind foto 1 iig geen mooie bv de tweede daarentegen vind ik veel beter maar naar mijn mening te groot voor je lijf, hoewel dit moeilijk in te schatten is zo op een foto. Vind ik bij meerdere eigenlijk zouden we foto's moeten plaatsen met ons hele lijf dan heb je eigenlijk meer zicht op hoe het staat. Ik merk dat de foto's bij mij ook vaak toch een vertekend beeld geven dan dat het werkelijk is het lijkt vind ik op een foto vaak groter dan dat ze zijn.

Link to comment
Share on other sites

Hi Kayla,

ten eerste welkom :)

op je vragen,ik vind je eerste bv zekers niet mooi(hoe is de plaatsing)

de 2de ziet er zeker mooier uit,vind er niks mis mee eigenlijk als je het mij vraagt.

wel had je wat meer bolling kunnen hebben van boven,maar dat is onmacht,het zakt tenslotte allemaal naar beneden.

dus ik vermoed,dat als je een 3de keer gaat doen,dat ze nog meer gaan hangen,gevolg nog meer afgeplatte borsten aan de bovenkant.

dit is iets wat ik zelf persoonlijk niet mooi vind.

de grootte valt mee,maar goed,ik ben dan ook een voorstander van grote borsten,dus ik vind niks echt groot,niet gauw dan hahahaha

meid,je moet doen wat je zelf wilt en je goed bij voelt,we kunnen allen een mening geven,maar het is JOU lichaam en jou boobs,doe waar je je goed bij voelt B):6:

greetzz moontje

sucses met het maken van je keuze

veel lees en post plezier op het forum

Link to comment
Share on other sites

Ik denk dat een derde operatie niet mooi gaat zijn, en je borsten gaat vervormen en zeker omdat je dun lijkt. Vind dit al heel groot uitzien

Maar verder vind ik ook dat jij moet beslissen, jou lijf! succes! :1bouncingboobs:

Belangrijker nog! wat zegt een goede arts hiervan?

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor de reacties! Het geeft me ergens wel een goed gevoel dat jullie allemaal akkoord zijn dat mijn huidige borsten mooier zijn dan na mijn eerste borstvergroting rolleyes.gif . Ondertussen heb ik dit weekend een heel lang gesprek gehad met mijn man en ik ga een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken en eens te horen hoe mijn plastische chirurg er tegenover staat.

Groetjes en ik hou jullie op de hoogte!

Link to comment
Share on other sites

Kayla//wat wil je precies,nog groter zou niet bij je lichaam passen,en ze gaan dan nog meer hangen zoals meerderen zeggen hier.

Ik zou heel blij zijn met wat je nu hebt,mooier zal het ook niet gaan worden na nog een wissel vrees ik.

Je hebt er al het maximale inzitten naar mij idee.

heb je nog een album hier,en zo ja,zou ik doe mogen zien?

gr Vlinder.

ps iig succes met je beslissing!rolleyes.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

hallo allemaal, ik heb een consult achter de rug met mijn chirurg en ik heb beslist om opnieuw onder het mes te gaan. Ik wil proberen om tussen 900CC en 1000CC te laten plaatsen. Chirurg was niet echt happig, maar uiteindelijk wil hij er mee doorgaan. Ik hoop in de komende week een datum vast te leggen.

groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Kayla,

Waarom zou je een 3e operatie willen? Ik vind je 2e foto echt SUPER mooi.

Worden ze met 900 tot 1000cc niet veel te groot? Want wat voor cup heb je nu als ik vragen mag en waar wil je op uitkomen?

Het is natuurlijk je eigen keus!!! Maar als je mijn mening wil horen? Je hebt super mooie borsten nu :101:

Groetjes Jessica

Link to comment
Share on other sites

Hey,

Vind dat je borsten na je 2e operatie super mooi geworden zijn! wel wat aan de grote kant maar mooi.

Lees dat je nu voor 900-1000 cc gaat........ hoegroot gaat dat wel niet worden?

Ik had het persoonlijk niet gedaan, ze zijn mooi genoeg nu

Naar welke kliniek ga je?

Link to comment
Share on other sites

Ik wil proberen om tussen 900CC en 1000CC te laten plaatsen.

Je vraagt om meningen dus hierbij mijn mening.

ZOVEEL ER NOG BIJ?? :20:

Dat lijkt mij echt afschuwelijk! Als je jouw superslanke armen ziet dan vind ik de borsten die je nu hebt eigenlijk al te groot, laat staan hoe ze eruit zien als ze nog veel groter zijn.

Ik weet zeker dat je enorme pornotieten krijgt waarvan iedereen ziet dat ze helemaal onnatuurlijk zijn.

Maargoed, smaken verschillen, ik wens je alvast veel sterkte voor je operatie en vooral veel wijsheid...

Link to comment
Share on other sites

Sorry,maar ik kan jou niet serieus nemen...voorop gesteld moet je natuurlijk doen wat je zelf wilt,maar...je hebt nu al enorme grote borsten,zeker bij je slanke lijf en dan nog zo"n 400cc erbij? Word je in mijn ogen een wandelende attractie van.

Ik ben ook erg benieuwd wie jouw arts is,moet iig ih buitenland zijn gezien de cc"s ( ah,zie dat je in België woont,daar gebeurd het wel),maar die arts gaat dus in mijn ogen ook ver buiten het estethisch verantwoorde werken.

Lees voor de lol mijn en Moontje haar topic eens,wij hebben respectievelijk 700 en 750 cc en nog niet de helft van jouw grootte ( ik dan) ,mens ik zou een ( spreekwoordelijke) moord doen voor de borsten die je nu al hebt.

Wat wil je bereiken met zulke mega-grote borsten? ( en dat vraagt een liefhebber van grote boobs,kun je nagaan,ook ik heb grenzen daarin).Wat brengt dat jou wat je nu nog niet hebt?

Ik durf best toe te geven dat ik ook jaloers op je ben ,gezien je borsten nu,maar ik meen elk woord wat ik zeg,ik snap je werkelijk niet.

En ga je dan nu ook een topic aanmaken waarin je jezelf wat verder voorstelt? Lijkt me beter dan alleen hier je dingen te droppen.Je hebt je 19 maart aangemeld zie ik en sindsdien 3 berichtjes hier geplaatst.Denk dat als je iets actiever wordt,ook naar anderen toe,op meer respons kunt rekenen.

Je merkt,ik heb een ongezouten mening over je plan,maar desondanks succes en veel sterkte id toekomst met je lijf,want jy gaat onherroepelijk klachten krijgen...

Link to comment
Share on other sites

Hey Kayla,

Begrijp niet dat een arts jou daarin nog gaat volgen! :20: Mijns inziens zou die er beter aan doen je door te sturen naar een psychiater! Je zult hier echt niet gelukkiger door worden. Dit doorzetten is gegarandeert om problemen vragen! :83:

Liefs, :blink:

Link to comment
Share on other sites

Moeilijk situatie dit, aan de ene kant is het jou lichaam en mag ik niet oordelen. Aan de andere kant snap ik niet dat een chirurg toegeeft op zo iets je zit nu al op het randje van geen proportie niet meer.

En de gevolgen van grote protheses in zo een situatie zijn ook niet te onderschatten.

Vind 1000 cc persoonlijk ideaal voor mensen zoals moontje, maar goed het is jou lichaam. Ben benieuwd hoe ze eruit gaan zien, ik vrees er een beetje voor eerlijk gezegd.

En wat als ze er binnen paar jaar eruit moet halen, dan zit je toch met een gigantisch te reconstrueren borst? Heb je daar al rekening mee gehouden?

Link to comment
Share on other sites

Hi Kayla,

ik was dit even verbaasd lezen moet ik zeggen.

je bent super slank,zie je in je nek,schouders en je armen,dat zegt voor mij al genoeg dat jij superslank bent,super natuurlijk,dan komt erbij kijken dat ik je 2de operatie mooi vind geworden,zelf persoonlijk vind ik de hang al iets te veel,zwaartekracht he :rolleyes:

en nu lees ik dat je tussen de 900 en de 1000cc wilt plaatsen,jeetje,dit gaat enorme hang geven,want die heb je nu al redelijk veel,vind ik he,dus dit gaat nooit mooier worden,zonder maatregelen tussendoor.het is behoorlijk wat aantal cc,s die je erbij krijgt.krijf je ze trouwens voor de spier of hoe???

is er niet besproken wat er allemaal bij komt kijken?dit gaat zoiezo complicaties geven,gegarandeerd,wil je niet angstig maken of van je idee afbrengen hoor,helemala niet,probeer alleen teleurstelling te voorkomen.

wat ik zelf persoonlijk ook raar vind te lezen is,je arts was niet echt happig,maar gaat wel mee akkoord,wat zijn de voorwaarden dan die je hebt moeten tekenen ervoor?zou ik graag even willen weten....

meid je moet doen wat je mooi vind en graag wilt,gun ik je,maar denk goed na,en hou goed in de gaten wat dit met zich meebrengt op een paar jaar later uiteraard,omdat je nu al redelijk veel hang heb al.

sucses

p.s en een uitgebreid verslagje is idd welkom,wie je bent en je arts en noem maar op,dan is voor ons ook alles duidelijker,en praten we makkelijker mee met je, :6:

een voordeel,als het hard waait en of stormt,zal jij niet zo omvallen met die zware prohesen hihi

dus een voordeel heb je al :4:

Link to comment
Share on other sites

1 kilo per borst er in.. die hangen volgend jaar ergens op je navel ;)

Daar heb je nu al veels te veel aanleg voor, ik zou liften en dan zo veel mogelijk er in krijgen.

Een arts die iets tegen zijn zin doet vind ik geen goede arts trouwens.

Dan weegt het geld zwaarder dan zijn gevoel, zegt mij al genoeg ;)

Link to comment
Share on other sites

Hey Kayla,

Wou nog even iets toevoegen, wat ik eerder schreef is niet als belediging bedoelt of zo, maar vind dat een goede arts zich niet zou moeten laten overhalen iets te doen wat tegen z'n eigen gevoel ingaat, zoals Butterfly ook al zegt!

Weet bijvoorbeeld van m'n eigen arts, dat ie ooit iemand die al verschillende consulten had gehad bij hem en waarvan ie zelf vond dat die persoon iets vroeg wat niet nodig was, voorzichtig heeft doorgestuurd daarvoor naar een psychiater/psycholoog, en die heeft hem daar achteraf nog voor komen bedanken.

Je moet het natuurlijk zelf weten of je dit al dan niet doorzet, is je eigen lichaam, maar is inderdaad wel om problemen vragen dit! Succes met je beslissing!

Liefs, :155:

Link to comment
Share on other sites

Dat wordt dan als nudist door het leven gaan Kaila:1bouncingboobs: want Bhs in die maat kun je dan wel vergeten..:ph34r: whahaha

nee maar ff serieus....zou nog maar een paar nachtjes over gaan slapen hoor,je wil niet weten hoe t er over ean paar jaar uitziet dan..

en dan is t wel te laat,dan moet je lift en verkleining enalles,pfff,zit je toch ook niet op te wachten,en wie doe je er uit eindelijk een plezier mee? je zelf iig niet denk ik?

Link to comment
Share on other sites

Woooow, je hebt echt al zulke grote porno . Is wel mooi hoor!!!

Ik weet niet of het bestaat ( sorry misschien klnik ik vaag).......

Misschien is het zoiets als anorexia. Die meiden zien niet hoe dun ze zijn echt. Jij hebt echt hele grote porn boobies. Misschien denk je dst ze nog steeds klein zijn ( zoals anorexia denken dat ze dik zijn ) Terwijl je echt HUGE tieten hebt?? Maar dit misschien niet zelf zo ervaart? Ik weet het niet, vind ze mooi maar wel al heeeeel vol en groot voor jouw lichaam. Zal er zeker niet meer in doen. tenzij je van extreem houdt en dat soort aandacht. ( iet lullig bedoeld zoals lola ferari, zeg maar)

Anyway..succes!!!!! :1bouncingboobs::1big_boobs::1big_boobs:

Link to comment
Share on other sites
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.