bloodelf

Members
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About bloodelf

 • Birthday 09/20/1978

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

7,049 profile views
 1. Soooo terug naar 700cc wat heb je nu dan? Ik heb met mijn 450cc al behoorlijk problemen door de groote en vooral zwaarte. Ik vraag mij dan ook af bv na een verkleining of er dan ook met protheses gewerkt wordt. Nu zijn ze zo groot en vraag mij af als die protheses er uit zijn en je verkleint dan hou je toch bijna niet meer over dan een A of vergis ik mij dan?
 2. Hii Iedereen, Na ruim 7 jaar ben ik hier weer terug. Destijds was het voor een vergroting waar ik altijd tevreden over ben geweest. Echter na mijn laatste zwangerschap zijn mijn borsten erg groot gebleven. Ik wilde altijd groot, groter, grootst. Ondertussen ben ik daar aardig op terug gekomen. Ik ervaar de laatste tijd erg veel pijn in mijn nek, rug en schouders. Dit ervaar ik zeker al een jaar of 2. Het wordt steeds ondraaglijker waardoor ik steeds meer denk aan een verkleining. Ik vraag mij af of deze vergoed worden vanuit de verzekering. Ik zit momenteel op een 80G/H. Mijn borsten hebben veel eigen vetweefsel erbij rond de prothese's waardoor ze dus heel zwaar zijn. Ik zou graag in contact komen en of reacties willen van andere die hier ervaring mee hebben. Groetjes Bloodelf
 3. Tjee wat gaat dat toch allemaal snel alweer 3 jaar en 4 maanden geleden dat ik mijn boobs heb laten doen. Ondanks dat ik nooit spijt heb gehad zou ik dus wel weer een wissel willen maar dat heeft dus met mijn laatste zwangerschap te maken. mijn vriend wil dus echt niet dat ik een wissel laat doen maar ik wil zooooooooooo graag. Ik wil dan toch rond de 800cc. Het lijkt heel wat op de foto's maar het valt allemaal best wel mee. Ik ben niet tenger en dus valt het totaal niet op.Ik heb ook best brede heupen dus als ze daar binnen blijven is mij verteld past het bij je lichaam.
 4. Mijn vriend wilt niet dat ik een wissel doe hij vind het goed zo. pff ik niet hahaha maar als ik nu inderdaad eens zeg dat mijn gevoel weer trug komt
 5. Heb ff een nieuwe ticker erbij gezet. Ja nummer 5 haha deze was ook niet echt in de planning. Ik heb 2 dochters en 2 zonen.
 6. Eerst na de bv gaan ze door de protheses strakker staan en zijn ze voller en dan heb ik indergeval geen last van die plooi. Dus waar ze de insisie maken waar de prothese ingaat duwt die tiet naar beneden. Ik heb totaal geen last van het litteken maar het is erg vervelend. Maar ja niet alleen mijn boobs zijn nu natuurlijk groter.... ALLES....... pff ik ben ook al flink, SHIT wat aangekomen. Ik heb een pens alsof ik een maand of 6 zwanger ben. Ja ja klaag klaag, hahaha. Oo zwanger zijn is niet leuk... Ja het is ook niet de eerste maar de vijfde en dat merk ik ook wel aan mijn lijf en TIETEN natuurlijk. Beugels kan ik nu echt niet verdragen en draag nu van die stomme topjes maar ja dat zit nu wel lekker dus doe ik dat maar even.
 7. Bij mij is het nooit meer terug goedgekomen. Het is inderdaad een doof gevoel.
 8. Nee ik heb geen last van de protheses. Maar wel last van de zwaarte want ze gaan meer hangen. Doordat ze erg dicht op elkaar zitten gaat het erg zweten en dat voelt niet echt lekker aan. Als je protheses heb gaan je boobs meer omhoog nu zakken ze dus. Ik ban zo bang hoe ze er straks uit zullen zien. Nja in principe moet je toch elke 10 jaar onder het mens om je bosten goed te houden ook voor je gezondheid. dan heb ik nog 8 jaar dan hahahaha.. Als het echt te dramatisch is kan ik beter maar alvast gaan sparen.. We zullen zien.
 9. Gelukkig zelf G en H wat ik nu echt heel hard nodig heb.. Volgens mij is dat nog niet zo erg lang want ruim een jaar geleden hadden ze daar amper wat.
 10. Zijn wel errug groot hahaha
 11. Als je je haar wilt verven met wat het beste is voor je haar qua verf moet je iig niet de pakjes verf in de drogisterijen kopen dat is 9 van de 10 x wel troep. Ga beter naar een kapperswinkel en haal daar je verf. Daar hebben ze nog mooiere kleuren ook..
 12. Ja de tijd zal het leren. Ik kan nog niet zeggen hoe het er allemaal uit gaat zien na de zwangerschap. Ik heb indergeval echt grote tieten nu.. Ik zit ondertussen op 75H 80G.. Ik heb nu ook wel erg last van mijn rug... Bh's zitten nu ook niet lekker met die kut beugels. pfff
 13. @Marisjuh Thanx ja en die H nu vind ik geen probleem maar jah dat blijft niet zo daarom :154: Free bv dat zou wel handig zijn.
 14. @finimal ik zou wel graag bv willen geven maar ben dus bang dat ze dan helemaal uitrekken. maar jij hebt dat gewoon gedaan dan? Maar welke cub had je. Ik heb nu met de bv een 75G en nu zit ik op 75H als ik ga voeden zullen ze nog wel een maar groter worden.