Ga naar inhoud

Chantelle : 7 maart 2016 : Dr. de Meyere : Artemedis


Aanbevolen berichten

Binnenkort heb ik een consult bij demeyere en ben hier op zoek gegaan naar voor en na foto's uitgevoerd door deze pc Maar vind jammer genoeg niet veel terug. Toch niet van diegenen die net als ik een slappe c-cup hebben als uitgangspositie.

Op de website van demeyere zelf zie ik vooral vbn van a en b-cups die vergroting krijgen. Ben bang dat mijn borsten na de bv te hard gaan hangen bij plaatsing voor de spier.

Kan ik hem vertrouwen als hij zegt dat het gaat? Aangezien hij meestal voor de spier opereert zal hij me dat wel aanpraten denk ik dan. De week erna heb ik afspraak bij plovier. Die werkt dan weer vooral dual plane... Ik weet al op voorhand dat dit een moeilijke beslissing gaat worden...

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...
  • Reacties 121
  • Created
  • Laatste Reactie

Hallo,

morgen is het eindelijk zo ver. Mijn eerste consult. En mijn man gaat mee. Hij stelde het zelf voor om als het ware de nuchtere kritische geest te zijn die me met beide voetjes op de grond houdt.

Ik heb er jaren naar toe geleefd. Maar eerst nog een kindje gekregen. En opeens stemt het me triest en weet ik niet meer wat ik moet doen.

Mijn man heeft me nog steeds het liefst puur natuur zegt hij. Hij vind niets mis aan mij en eigenlijk denk ik nu dat ik toch niets te klagen heb. Ik ben niet volkomen plat en op sommige dagen vind ik dat ze er best mogen zijn. Al had een cupje groter wel leuk geweest. Kortom ik vraag me nu af of het de pijn en het geld wel allemaal waard is. Ben enorm bang voor complicaties en ben fulltime thuis om voor mijn kindjes te zorgen waarvan de oudste 4 is en de jongste 9 maanden. 

Mijn man zou dus sowieso een aantal weken vakantie moeten nemen om me te helpen met de kinderen. 

ik vraag me af, is het voor enkel cups alles wel waard? Ben net met fitness (cardio maar ook krachttraining) begonnen wat ik erg leuk vind maar besef ineens dat ik dat mss niet meer ga kunnen doen na de bv. 

Na hoeveel tijd kan ik mijn kindjes weer oppakken en kan ik überhaupt nog ooit terug gewichten heffen?

ik wil ze liefst voor de spier en ik lees vaak na 2 weken maar dat lijkt me wel erg vroeg.

moet je na bvb een jaar nog steeds rekening houden met wat je doet qua borstspieren of kan je gewoon alles weer en lijkt het alsof het je echte borsten zijn?

ik zou ook graag een lipo willen van buikzone. Soms denk ik als ik nu eerst de buik doe dan is de rest misschien meer in proportie maar langs de andere kant vind ik grotere borsten dan weer veel mooier...

kortom, twijfel, twijfel, twijfel,...

de grote vraag is zal ik ooit wel tevreden gaan zijn met mezelf? 

Misschien wil ik hierna weer iets anders...

het is natuurlijk enorm veel geld, maar ik denk wel dat ik veel zelfzekerder, energieker en gelukkiger ga zijn....

pffff mijn man vind me goed zoals ik ben en ik heb alles wat mijn hartje begeerd. Waarom kan IK dan niet gewoon gelukkig zijn met wie ik ben?

Ik snap deze gevoelens echt niet. Ik was er tot gisteren zo zeker van en nu voel ik me opeens zo triest...

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik snap dit betwijfel zooooo goed en met het 'advies' wat ik nu aan jou ga geef spreek ik ook mezelf moed in :D 

ga morgen gewoon naar je consult, stap er zo blanco mogelijk in en luister gewoon wat de chirurg vertelt en uitlegt.

het is nu sowieso nog maar een consult.. Je hoeft niets te beslissen/zit nergens aan vast.

je kunt er altijd nog zo lang over nadenken als je zelf wilt, misschien nog even wat langer ontzwangeren?? Ik lees ook vaak van vrouwen hier op t forum dat ze er so s gewoon nog niet aan toe zijn..

dus wacht gewoon n half jaartje.. Kijk hoe je dan in het leven staat.. Weer wat wijzer. En wil je t dan alsnog.. Go for iT! 

 

Maar goed, problemen van n ander zijn altijd makkelijker op te lossen dan die ban jezelf he?! :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heel herkenbaar. Jaren heb ik met vriendinnen lopen praten over een BV. Jaren lang kijk ik in de spiegel en denk " het mag wel meer ". Daarnaast ben ik erg gefrustreerd bij het zoeken van een BH aangezien mijn maat gewoon niet bestaat.

Maar nu eerste consult gehad, spaarrekening is compleet, mag zelfs vrij van mn werk en owja de operatie datum staat eigenlijk ook al gepland.

Maar toch denk ik aii... zo ingrijpend, wat als het fout gaat? Het te groot/ klein wordt? Wat zullen mijn collega's gaan zeggen als het hun opvalt. Ik heb al zo weinig vakantie dagen, is dat mij waard?

Maar toch hoe meer ik hier lees en hoe meer ik ga nadenken besef ik mij dat ik dit wel echt wil. Maar het is zooooo mega spannend.

3 feb mijn tweede gesprek en misschien plan ik voor mijn operatie datum nog een paar gesprekken in. Want ik kan hem altijd nog annuleren als ik wil.

 

succes!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Over zoiets plaatste ik laatst nog een topic! Ik herken dit helemaal. Zodra het "echt" wordt en dichtbij komt is het ineens toch wel heel serieus. Je begint je kleine borsten ineens te waarderen en is het het waard? Wat als ik gedoe krijg met ontstekingen enzo... ik ben nu 5 dagen geleden geopereerd en ik ben hartstikke blij!! Als ik nu naar mn "voor" foto's kijk denk ik "nee dit was echt niet mooi". Ik zou zeggen ga gewoon naar het consult en bekijk daarna voor jezelf wat je wilt. :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kan mij ook alleen maar aansluiten. Ik was er ook heel lang zeker van dat ik dit echt heel graag wil. Ik ben na twee zwangerschappen en het nodige jojo-en eindelink 45 kilo afgevallen maar helaas nu "gezegend" met twee lege borsten. Mijn man moest heel lang niets weten van een BV...in een gezond lijf moet je niet snijden. Lang verhaal kort...ik heb een bv gepland staan op 4 feb. Blij! En toch ineens twijfel...wat als? Stel dat? Moet ik niet gewoon accepteren wat ik heb? Heb nog een paar keer de arts gebeld. Alle begrip daar voor twijfels. 

Ga gewoon na jouw afsprak. Luister goed. Denk dan thuis rustig verder. En je hebt alle tijd om tot een besluit te komen. Niemand die jou dwingt om overhaast iets te kiezen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi dames,

ben helemaal blij. Vandaag consult gehad bij deMeyer en hij kan me grotere boobs geven zonder te moeten liften. Wel zou er zo'n 400 a 450cc in moeten wat volgens hem zou uitkomen op een f-cup.

Dit lijkt me wel gigantisch. Is het dan niet erg moeilijk om mooie bh's te vinden?

Hij vroeg me ook welk soort bolling ik verkoos bovenaan. Kan ik ergens voorbeelden vinden van de verschillende soorten bolling naast elkaar? 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey, wat leuk dat je consult goed gegaan is!!
Ik ga ff een paar topics van je samenvoegen, want wordt anders een ratjetoe ;) Dan is het straks ook voor jezelf niet meer overzichtelijk...

Nee er is geen overzicht van welke bollingen er zijn.. Maar als je nou een voorbeeld uitzoekt van de bolling die je graag wilt, en dat op de dag van de operatie mee neemt naar Demeyere, dan weet hij wat je graag wilt (heb ik toen ook bij hem gedaan)

Heb je al een datum vastgelegd? Of een optie op een datum?

xx BB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja sorry ik doe het allemaal via mijn phone en dat is niet zo makkelijk. Ik sukkel nog hard. Zeker met het nieuwe forum. Zo weet ik ook niet meer hoe ik naar de foto's van bepaalde leden moet gaan.

Of hoe ik bvb onderwerpen wis want ik heb inderdaad al een aantal onderwerpen aangemaakt en sommigen waar geen reactie op kwam mogen eigenlijk weg.

Ik heb nog geen datum of optie vastgelegd. Eventjes de agenda's naast elkaar leggen want ik zit met de zorg van 2 kleine kindjes en heb dus wel wat hulp nodig van mijn man en de grootouders.

de pc sprak van 2 a 3 dagen en dat ik dan  wel weer zonder hulp kon maar dat lijkt me wel erg optimistisch...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Demeyere is een optimistische man :45:
Maar hij maakt prachtige tieten haha ;)

Via je telefoon druk je op de streepjes, dan scroll je naar rechts: klik je op 'activiteit' en dan op 'bijdragen die ik ben gestart' en dan kom je bij je eigen topics uit.
Topics verwijderen kan niet, aangezien er dan rare gaten vallen :)

Als je naar foto's wilt van meiden, waarvan ze niet prive staan, dan kun je naar hun profiel gaan (gewoon hun naam ingeven in de zoekbalk) en dan naar beneden scrollen tot je 'activiteit' ziet. Daar op klikken en dan komt er 'albums' te staan. Staat dat er niet, dan kun je altijd een pb sturen om te vragen of je toegevoegd mag worden aan hun album (met motivatie uiteraard)
Het 'vriendinnen' systeem is namelijk afgeschafd. Dit gaf toch niet genoeg controle over je eigen foto's. Op deze manier kan iedereen zelf bepalen wie hun foto's ziet :)

Maar probeer het allemaal gewoon eens uit, want je zult zien dat het echt went, het nieuwe forum ;)

Ik heb nu drie topics van je samengevoegd. Als je dit nu gewoon aanhoudt, dan is er niks aan de hand ;) Passen wij wel je titel aan als je een datum hebt! :35:

xx BB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh daar zijn de foto's weer! Gelukkig, nu kan ik gerichter zoeken. :D

ik had wel een album met Wishboobs bij mijn profiel staan (enkel zichtbaar voor mezelf) maar die vind ik niet meer terug. Kan ik die nog ergens terugvinden? Of moet ik helemaal opnieuw beginnen?

alvast bedankt voor de hulp!

Link naar reactie
Delen op andere sites

2 minuten geleden zei Chantelle:

Oh daar zijn de foto's weer! Gelukkig, nu kan ik gerichter zoeken. :D

ik had wel een album met Wishboobs bij mijn profiel staan (enkel zichtbaar voor mezelf) maar die vind ik niet meer terug. Kan ik die nog ergens terugvinden? Of moet ik helemaal opnieuw beginnen?

alvast bedankt voor de hulp!

ff checken hoor

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie bij jou twee albums staan, die je prive hebt staan:

1. Voorsituatie (met 5 afbeeldingen)

2. Voor tijdens borstvoeding (4 afbeeldingen)

Die van je voedingstijd zijn de wishboobs?

Als je in ieder geval naar deze albums wilt, dan kun je weer rechtsboven op de streepjes klikken, dan naar rechts scrollen, dan naar account en dan naar profiel.
Als je op je profiel bent, dan gaat het hetzelfde als bij andermans profielen ;)

Hopelijk is dit wat je bedoelt...

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee jammer genoeg bedoel ik een ander album. De 2 die jij opnoemt zie ik maar het ging om foto's die ik hier had gezien en die ik mooi vond en als vb wou laten zien aan de pc.

Ik had die in een privealbum staan. Zodat enkel ik ze zou zien.

Dat album is nu helemaal weg :-(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee echt stom van me. Ik dacht ik sla ze hier op dit forum op want als ik ze gewoon tussen mijn afbeeldingen op mijn telefoon zet en ik laat kenissen of schoonouders foto's zien van bvb de kindjes dan zien ze die misschien toevallig en dat is ook maar raar :rolleyes:

demeyere stelde tussen de 400 en 450cc voor. Ik heb nu een lege c en zou volgens zijn schatting uitkomen op een f.

dit lijkt me echt gigantisch groot. En twijfel dan ook of ik niet voor de 400 moet gaan ipv de 450.

hij zei dat ik een brede borst had en dus veel te vullen had.

iemand die me hier raad in kan geven of eventueel dezelfde hoeveelheid cc heeft gekregen zodat ik kan vergelijken?

ik wil echt dat ze er natuurlijk uitzien maar zou dat wel lukken met zo'n grote cupmaat en vind je dan nog wel mooie lingerie?

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Chantelle, ik heb een lege 75c/80b cup en dr Nio raadde mij minstens 400 aan om de boel op te vullen en te liften maar 500 zou nog beter zijn, dus daar ga ik voor. Al ben ik als de dood dat ze te groot worden, maar ze schijnen kleiner te ogen dan dat je bh maat aangeeft. Dat hou ik maar in gedachten :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben ook bang dat iedereen van mijlenver ziet dat ik valse borsten heb. Of dat je eerst mijn voorgevel ziet binnenkomen hahahaha.

ik ben niet supermager en heb al wel wat borst van mezelf maar ik wil ze graag terug voller en pronter. Absoluut geen pornoboobs! 

Heb je al voorbeelden om mee te nemen?

ik ben volop op zoek. En zo te zien willen we zo wat hetzelfde dus als je goede foto's hebt wil ik ze ook wel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had ook een lege C en heb nu een G cup. Ik weet niet welk profiel jou prothese zal zijn? Die van mij zijn Ultra High. Als je een lege borst heb dan heb je echt wel wat vulling nodig om het weer mooi te krijgen zonder een lift erbij te doen. Je hoeft niet bang te zijn voor pornoboobs hoor ;) Die heb ik ook niet gekregen :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

7 uur geleden zei Esmiralda:

Ik had ook een lege C en heb nu een G cup. Ik weet niet welk profiel jou prothese zal zijn? Die van mij zijn Ultra High. Als je een lege borst heb dan heb je echt wel wat vulling nodig om het weer mooi te krijgen zonder een lift erbij te doen. Je hoeft niet bang te zijn voor pornoboobs hoor ;) Die heb ik ook niet gekregen :D

Jij hebt de 535 cc hè :)

Xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

11 minuten geleden zei Esmiralda:

Ja zeker!!!

hihi, nou ik vroeg het omdat jij een vergelijkende voorsituatie had, maar wel meer cc gehad hebt, en dus ook op een grotere cupmaat uitkomt ;)
Chantelle is namelijk bang dat het te groot wordt met 450 cc, maar jij hebt dus 535 en komt op een G uit.  Om even het verschil aan te geven :)

xxx

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi chantelle, ik had een maat 80b/85a en heb nu 500cc voor de spier gekregen, wel de eurosilicone 85% gevuld. Ik ben nu nog maar 2 dagen po maar kan je nu al vertellen dat ik blij ben om voor de 500cc te zijn gegaan! Ik heb foto's in mijn album staan, mijn boobs zijn nog errug strak en gezwollen van het vocht maar zover ik kan gokken ga ik heel erg blij zijn met mijn maat! Ik draag nu een sport bh maat 85d. Dat zegt natuurlijk nog niks, maar ik hoop omstreeks die maat te blijven.

Link naar reactie
Delen op andere sites

9 minuten geleden zei best_boobie:

hihi, nou ik vroeg het omdat jij een vergelijkende voorsituatie had, maar wel meer cc gehad hebt, en dus ook op een grotere cupmaat uitkomt ;)
Chantelle is namelijk bang dat het te groot wordt met 450 cc, maar jij hebt dus 535 en komt op een G uit.  Om even het verschil aan te geven :)

xxx

 

 

Ja dat is zeker zo, maar meer ook om aan te geven dat je niet gelijk pornoboobs hoeft te krijgen met zoveel cc.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.