Ga naar inhoud
Borsten Forum

Chantelle

Full Member
 • Aantal items

  366
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

25 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

6624 profielweergaven
 1. Zou ik ook enkele foto’s mogen zien aub?
 2. Chantelle

  Wat nu?

  Bij wie ben je geweest?
 3. Bij wie ben je op consult geweest? ik heb ze laten vergroten ipv liften en heb er veel spijt van. ben nu alsnog aan het rondhoren om ze te laten liften want ik vind dat ik van kleine hangers naar grote volle hangers ben gegaan
 4. Is hier toevallig iemand die beide protheses al heeft gehad en me kan zeggen welke de beste zijn. Voelt motiva echt zachter aan? Ze kosten wel wat meer en worden tegenwoordig veel gebruikt. Zijn er verschillen betreffende de garanties tussen Mentor en Motiva. Motiva is nog niet zo lang op de markt (2013) ze zeggen wel dat er minder complicaties zijn maar dit is natuurlijk ook maar over die 5 jaar getest kunnen worden. Blijkbaar doen de meeste complicaties zich voor tussen de 8-10 jaar en daar is dus nog geen info over.... Ben een beetje in twijfel. Langs de ene kant zou ik gaan voor de bewezen degelijkheid van Mentor. Maar langs de andere kant wil ik ook wel wat meer geven als blijkt dat Motiva meer kwaliteiten heeft.
 5. Bij mij is er 400cc ingegaan. Geen idee hoeveel gram. Ik denk dat 400cc 400 gram is. ik had een lege c en nu een volle e, soms f-cup. 1 bh zelfs g. Ik wil maar 1 cup kleiner gaan. Maar wel gelift. Wil ook nog steeds dat ze er iet of wat natuurlijk uitzien. Dus weet niet goed wat doen. Deze maat met lift lijkt me te nep maar wil ook weer geen kleine borsten. zou een volle d willen. maar geen idee hoeveel ik daarvoor moet downsizen. Andere pc sprak van 200cc maar dat lijkt me ineens zo drastisch veel kleiner. Pffff deze keer moet het ineens goed zijn hoor. Toch zeker voor de komende 15 jaar.
 6. @Robijntje02 dat ziet er super uit! Weet je nog hoelang het duurde eer ze zo goed weggetrokken waren? Heb echt spijt dat ik het niet ineens heb gedaan. Is je herstel goed gegaan? Ik heb 2 kindjes van 3 en 6jaar en sta er vaak alleen voor met ze. Zou het voldoende zijn als mijn man 2 weken vrij neemt? Erna moet ik alles dan weer zelf doen. Kinderen in bed stoppen. Naar school doen. Autorijden,... Jouw pc was bronckaers uit Turnhout? Is hij aan te raden?
 7. Ah dan hadden we dezelfde pc. Ik weet nog dat mijn eerste vraag tijdens het consult was of ik een lift nodig had. Dat was volgens hem absoluut niet het geval en zou zonde zijn van de littekens... Maar ik ben er echt wel ongelukkig door en schaam me erger dan ervoor. Kleine hangende borsten kan je camoufleren maar die grote zakken kan je jammer genoeg niet wegsteken. Zoals je zegt wijdere kledij doet erg dik tonen. Ik vind dat hier veel te vaak het advies gegeven wordt om groot te gaan ipv te liften. Met alle ongemak vandien... @Robijntje02 jij hebt jaren geleden al een bvk met ankerlitteken gehad. Zijn de littekens echt zo erg als ze me hebben aangepraat? De pc sprak zelfs over risico op wild vlees ed...
 8. Inderdaad ik zit met hetzelfde. Past helemaal niet bij mijn bouw. Vind moeilijk kledij omdat boven te spannend is en onderaan te breed. Toon er veel dikker mee. En ze zijn vrij snel weer gaan hangen. Heb er echt veel spijt van. Wie was destijds jouw pc? Ben me nu aan het oriënteren voor lift met kleinere prothese. Iemand die hier ervaring mee heeft of voorbeeldfoto’s?
 9. Zou ik ook eens mogen spieken in je album? Van hydrogel zie je idd amper voorbeelden op internet...
 10. Ik heb dit ook en ik heb mijn borsten nu 2 jaar. ik heb het maar in 1 borst waardoor ik soms denk dat er iets mis mee is (beginnende Kapselvorming oid maar ze is nog steeds erg soepel) Klieren zouden het best wel eens kunnen zijn want ik merk dat het erger is naarmate mijn maandstonden eraan komen. ik hoop nog steeds dat deze pijn mindert of op een keer gewoon stopt. Helaas tot hiertoe nog steeds geen verbetering.
 11. Hallo, ik vroeg me af hoeveel cm bij jullie de afstand is tussen je hals/sleutelbeen en je tepels. ik hoorde dat dit ergens rond de 22cm zou moeten zitten maar bij mij zitten ze een stuk lager. nl op 27cm Ik ben dan ook nooit tevreden geweest over mijn bv (heb ze nu anderhalf jaar) en ben nog steeds erg in twijfel over een lift. Ben echter enorm bang voor de littekens.
 12. Heb je ze boven of onder de spier? Had je garantie op scheuren? Als nu blijkt dat je een scheur hebt wordt je dan enkel vergoed als je hetzelfde merk terug laat plaatsen?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×