Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Chantelle

Full Member
 • Aantal bijdragen

  354
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

25 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

6131 profielweergaven
 1. Ik heb dit ook en ik heb mijn borsten nu 2 jaar. ik heb het maar in 1 borst waardoor ik soms denk dat er iets mis mee is (beginnende Kapselvorming oid maar ze is nog steeds erg soepel) Klieren zouden het best wel eens kunnen zijn want ik merk dat het erger is naarmate mijn maandstonden eraan komen. ik hoop nog steeds dat deze pijn mindert of op een keer gewoon stopt. Helaas tot hiertoe nog steeds geen verbetering.
 2. Hallo, ik vroeg me af hoeveel cm bij jullie de afstand is tussen je hals/sleutelbeen en je tepels. ik hoorde dat dit ergens rond de 22cm zou moeten zitten maar bij mij zitten ze een stuk lager. nl op 27cm Ik ben dan ook nooit tevreden geweest over mijn bv (heb ze nu anderhalf jaar) en ben nog steeds erg in twijfel over een lift. Ben echter enorm bang voor de littekens.
 3. Heb je ze boven of onder de spier? Had je garantie op scheuren? Als nu blijkt dat je een scheur hebt wordt je dan enkel vergoed als je hetzelfde merk terug laat plaatsen?
 4. Hoi @Melissa1983 ik vroeg me af hoe het ondertussen met je gaat aangezien ik ook extreem moe ben en regelmatig pijnscheuten heb in gewrichten en ledematen. Zijn je klachten verminderd (of hopelijk helemaal verdwenen) na je wissel naar hydrogel? Ik hoop het alvast.
 5. Oriëntatie: Wissel met lift

  Niemand die hier wat ervaring in heeft of raad kan geven?
 6. Oriëntatie: Wissel met lift

  Vorig jaar heb ik een bv voor de spier gehad. Dit omdat ik een slappe c-cup had met lege bovenpool na 2 zwangerschappen. Zoals sommigen wel weten was ik al van in het begin niet tevreden met het resultaat. Ik vond mezelf van kleine naar grote hangers gegaan. Vond mijn tepels te laag,... Maar Soit, ik probeerde geduld te hebben en ze te aanvaarden. Ik schaam me er echter al langer hoe meer over. Ze doen nog steeds regelmatig pijn en geen enkele bh zit goed. De beugels drukken heel laag op mijn ribben. Wat erg lastig en ongemakkelijk is. En ook kledij vinden is moeilijk. Veel kleedjes of hemdjes passen me niet of de lijn die versmalt en normaal onder de borsten moet vallen loopt er bij mij net over. Net of mijn borsten komen een paar centimeter te laag waardoor ik er dikker en ouder uitzie. ook heb ik geen mooi decollete. Enkel als ik mijn bloesjes heel laag trek waardoor de naad die normaal op de schouders loopt 2 cm extra naar voren komt (als jullie snappen wat ik bedoel). Ook heb ik regelmatig last van nekklachten. ik ben dus weer op gesprek gegaan bij een andere chirurg. Deze beaamde mijn gevoelens. Voor mijn lengte zou mijn tepel op 21 a 22cm (gemeten van het kuiltje in je nek) moeten staan terwijl ze nu op 27 staan. ik voel de protheses onderaan ook heel goed zitten. Dus toch weer die twijfels over een lift. Moest het geen extra littekens geven ging ik morgen al onder het mes. Want ik ben echt depressief over hoe ze er nu uitzien. Maar ik vind dat ik al een pechvogel ben en heb schrik dat de littekens bij mij heel lelijk gaan uitdraaien. Dan kwam er nog een andere vraag. of ik dezelfde protheses er terug in wou bij een lift. Ik wil ze mss wel 1 cup kleiner. De chirurg stelde zelf een lift met 150 a 200cc voor high profile. Maar ga ik dan geen heel kleine borsten hebben? Als ik echter mijn huidige protheses terug laat steken (400cc moderate plus) bij een lift gaat het dan niet te extreem worden? ik wil geen pornoborsten of dat iedereen overduidelijk ziet dat ze vals zijn. pffff wat moeilijk. Komt er nog eens bij dat ik weer de volle pot kan gaan betalen. :-( Wat moet ik doen? Ik kom er niet uit! Doen of niet doen? Ga ik me erna dan niet storen aan de littekens. Langs de andere kant. Nu schaam ik me ook. Zowel met als zonder kledij. Hoe valt het herstel mee? Is het even pijnlijk als een bv? Wat met gevoel in de tepels? Wie geeft me raad of haar ervaring?
 7. Valt litteken borstlift je achteraf mee of tegen?

  Nog ervaringen van dames ondertussen?
 8. Ik volg want ik heb net hetzelfde probleem en twijfel ook over een lift. Ben nu een jaar po. Ik voel me ook enorm dik in kledij door die borsten. Naakt vind ik ze niet zozeer te groot. Ik wist niet dat je een lift voor een stuk vergoed kreeg als je het na een bv op rug- en nekklachten steekt (want die heb ik wel degelijk sinds mijn bv) Ben jij woonachtig in Nederland of België? Ik heb ook nog steeds pijn in mijn borsten vnl rond de periode van mijn maandstonden. Dan voel ik de rand van mijn prothese onderaan ook heel goed en doet het daar zelfs echt pijn. Als ik dit op voorhand had geweten had ik er niets aan laten doen denk ik. Ik probeer mijn borsten te verstoppen ipv dat ik er trots op ben. Ik wil geen zomer omdat ik dan mijn jas moet uitdoen en me schaam voor mijn grote loezen... Ik zou zo graag een lift hebben omdat ik nu erg onzeker ben over mijn borsten (meer dan voor mijn bv) maar ben bang van de littekens en kan niet weer zolang gemist worden nog niet te spreken over de extra kosten en pijn die het weer meebrengt. Ik vind dat er veel te vaak het advies wordt gegeven om op te vullen zonder lift. Uiteindelijk ben je dan vertrokken en kan je niet meer terug. Met de tijd moet die lift dan toch... Ik hoop dat je er uit geraakt en als je nood hebt om te praten stuur me maar een pb. Ik begrijp je gevoel volkomen! Knuffel van een lotgenootje.
 9. Bijna 1 jaar post operatie soms nog steeds pijn

  Er is niks mis met mijn borsten volgens andere pc. Geen Kapselvorming oid. Wel zou hij een eventuele wissel enkel in combinatie met lift doen. Maar waar komt die pijn dan vandaan? Door de grootte? Ik vind ze eigenlijk iets te groot. Zeker in profiel. Maar qua behamaat heb ik 80e/f dat is nu toch ook niet zo extreem. Misschien omdat ze wat hangen... ik overweeg echt een lift en moest dat kunnen zonder littekens deed ik het bij wijze van spreken morgen al. Maar ben zo bang voor het uitzicht. En stel dat de pijn niet weggaat dan heb ik er nog eens littekens bij... pfff moeilijk.
 10. Bijna 1 jaar post operatie soms nog steeds pijn

  Ik weet niet wat het is maar zo kan het toch niet lang meer verder. Ik heb volgende maand controleafspraak bij mijn pc. Ik ga in tussentijd eens bij een andere pc dichter bij huis horen wat het kan zijn. ik ben bang dat ik terug 'plat' door het leven moet.
 11. Bijna 1 jaar post operatie soms nog steeds pijn

  @Boob78 dus bij jou is het stekend gevoel na lange tijd toch nog weggegaan? Na hoeveel maanden ongeveer? Is dat vanzelf gebeurd? Heb je ook pillen genomen tegen zenuwpijn? Mijn borsten voelen ook nog zacht aan maar het zit me echt niet lekker. Ik kan gelukkig ook nog alles doen maar het doet wel vaak pijn waardoor ik ertegen op zie. Of het probeer te vermijden. Ik ben bij mijn huisarts geweest en deze heeft me doorverwezen voor echo en mammo. Maar daar was dus niks op te zien.
 12. Hoe is dit verder afgelopen? Ben je van je pijn verlost?
 13. Hoelang na bv helemaal pijn/klachtenvrij...

  Bijna een jaar po en nog steeds pijn (vooral aan mijn rechterborst) iemand die dit ook had en bij wie het toch nog is overgegaan? (Hoop, hoop)
 14. Bijna 1 jaar post operatie soms nog steeds pijn

  Ik ben ook bijna een jaar po (400cc voor de spier) en heb nog elke dag pijn aan mijn borsten (vooral de rechter). Niet zozeer pijn van blauwe plekken, eerder zeurend, soms stekend. Het gevoel van een te kleine bh zeg maar. Niets zit lekker. Ook voel ik mijn protheses ietwat bewegen zonder bh en zijn ze onderaan goed voelbaar. Het maakt me erg ongerust. Ondertussen heb ik ook al een echo en mammografie (zonder druk) laten maken maar daar leek alles Ok op. Het is echt een rotgevoel en het lijkt wel of niemand hier last van heeft. Ik ben dan ook bang dat iets niet goed zit waardoor ik snel last ga krijgen van bvb Kapselvorming of dat de pijn chronisch is. Graag had ook ik wat ervaringen van andere dames op lange termijn. Gaat die pijn nog over? Moet ik een wissel? Of kan ik gewoon niet tegen siliconen? Ik wil niet terug naar af. Maar elke dag tanden bijten vind ik ook erg zwaar. Ik kan mijn peuter amper dragen of een nieuwe pamper aandoen want dat doet allemaal pijn. Ik zou graag terug sporten (hardlopen, aerobics, krachttraining) maar dat durf ik al helemaal niet, bang om nog meer te beschadigen. Mijn pc dacht aan zenuwpijn en heb daar ook pillen voor gekregen maar werd daar erg groggy van. Dus maar weer mee gestopt. Ik ga de pijn niet maskeren door me half te drogeren. Als het pijn doet zit er naar mijn gevoel iets niet goed en dat wil mijn lichaam me vertellen. Ik hoor telkens dat herstel tot 1 jaar duurt. Werd me bij telefonisch contact ook steeds verteld door secretaresse. En dat ik geduld moest hebben. Maar ik lees toch zelden dat mensen hier zo lang dagelijks pijn hebben. Maar bij jou is het dus niet elke dag? Ben je al terug op consult geweest bij je pc?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×