• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Bruisend

Full Member
 • Aantal bijdragen

  1274
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  14

Bruisend last won the day on May 17 2016

Bruisend had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

524 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Flevoland
 • Interests
  I like big boobies and I can not lie,
  you other sisters can't denie.

  When a girl walks in with a ittybitty waist and two round things in your face
  you get sprunk
  wanna pull of tuff because you noticed that boobie with stuff deep in the bra she's wearing , I'm hooked and I can't stop stearing

Recente profielbezoeken

8954 profielweergaven
 1. Borsten zijn te groot..

  Balen dat je ze te groot vindt! Mijn zus heeft hetzelfde en zij heeft maar 350cc genomen. Bij haar is het ook nooit echt helemaal weg gegaan. Alleen pas op met wat andere zeggen over wat zij mooi vinden. Dat is allemaal zo subjectief! Ik heb nu 450cc en mijn zus vindt dat dus ook te groot. Iedere keer als ik een strak truitje aan heb is dat het eerste dat ze tegen me zegt. Maar ondanks wat zij zegt. Ik ben blij met mijn maat en vind ze helemaal niet te groot. En focus nog niet zo erg op de BH maat, mijn zus zat ook in een hele hoge maat en uiteindelijk is zij 3 maten weer gekrompen tot een normale maat na een jaar. Dit kan je vooraf nog niet helemaal bepalen. Veel sterkte iig!
 2. Frans straten boobs verzamelen !!

  Ook hier, rond doet hij standaard dp en hij doet wel voor de spier maar alleen anatomisch. Ik had genoeg borstweefsel van mezelf (en genoeg huid) om voor de spier te gaan. En ook bij mij wilde hij alleen anatomisch voor de spier doen. Hij werkt maar echt met 1 methode!
 3. ja ik ben hartstikke blij met mijn boobs van Frans. Precies wat ik wilde!
 4. Ik weet niet of je al hebt gekozen. Maar het grootste verschil tussen Frans en Nio is dat Frans tot de max natuurlijke maat gaat. Bij mij was dat 450 cc bij 76 kg. Dus ook geen kleine dame. En bij Nio kan je zo groot gaan als je zelf wil.
 5. Die van mij had je goed! En maak je niet druk hoor! Ik geruik nu wel eens mijn sport bh voor het sporten maar kan je zeggen dat die flink te klein is geworden en dat ik hem eigenlijk gewoon weg moet doen. Die van mij zijn flink in gaan dalen waardoor je echt een ander zicht krijgt.
 6. Hoiiiii, Met mij en mijn boobs gaat het fantastisch. Kon niet beter haha Maar de meeste borsten die achter de spier of dual plane zijn geplaatst worden later pas zachter. Het process gaat zo langzaam dat je het zelf niet echt door hebt. Op een dag zit je er gewoon aan en denk je " he ze zijn zachter". En na 4,5 maand dalen die van mij nog steeds en zijn ze nog niet "af"
 7. Ik heb nu 80D (staat gelijk aan 70F zeggen ze) ligt er maar net aan wat voor omtrek je hebt. Bij mij zijn ze ook nog wel gegroeid door het proces heen. Alleen de grap is dat je zo iets niet merkt. Zie het als aankomen; de enige manier dat je ziet dat je aankomt is omdat je kleding strakker gaat zitten en je kilo's gaan omhoog. En als je echt heel erg aankomt dan voel je het pas aan je eigen lichaam omdat het allemaal zo geleidelijk gaat. Ik heb dus helemaal niet door gehad dat ze groeiden tot dat ik mijn progressie foto's na liep. En auto rijden.. ja ik heb het zo lang mogelijk uitgesteld omdat het voor mij ook niet echt ok voelde. Maar na 4 weken moest ik wel. Dus ik ging heel langzaam en reed weg in z'n 2 . Maar ik merkte wel dat het beetje bij beetje beter ging. Alleen werken hakte er echt in bij mij.
 8. De eerste 4 weken dacht ik ook " oh dat kon wel meer". Niet dat ik ze klein vond. Maar voor mij viel het niet zo op. Toen 2 maanden later vond ik ze fantastisch. Perfecte maat. Ik heb zelf 450cc. Wel is het erg afhankelijk wat voor kleding je draagt. Ik heb bijvoorbeeld strakke gedetailleerde blouses (van cavelaro) en daarin lijken ze gewoon mega. Maar heb ik lossere shirts aan zonder vorm ja dan zijn ze gelijk een stuk kleiner.
 9. Ik kan geen een arts benoemen die de maten vooraf al benoemd (misschien zijn ze er wel hoor). Dus nee, Straten zal dat zeker ook niet doen. Hij heeft de maten behoorlijk goed in zijn hoofd zitten. Kijkt naar wat goed staat bij je lichaam. Meet op wat mogelijk is en brengt daarop een advies uit. Er komt al zoveel informatie op iemand af, om dat met cijfers nog meer te bemoeilijken legt alleen maar meer stress op denk ik persoonlijk. Als je goed afstemt op elkaar wat de behoeftes zijn dan moet uiteindelijk hetzelfde resultaat er uit te komen zonder dood gegooid te worden met cijfers. Daarnaast werkt Frans ook niet alle soorten protheses (ieder merk heeft weer zijn andere maat). En natuurlijk zijn uitzonderingen daar gelaten zoals jij en ik. Maar dat kan je ondervinden door goed door te vragen. Ik dacht eerst ook dat ik alles wist over projectie en breedte maten. Totdat ik ze had en mijn hele mening was veranderd en ik toch blij ben geweest dat ik op het advies van hem ben afgegaan. Het enige wat ik met de maten uiteindelijk heb uitgerekend is dat ik 450cc wilde en niet 500cc omdat die extra 50cc alleen in de breedte ging zitten. Bedenk vooraf goed wat je wil, bedenk je vragen hierover en stel die tijdens het consult.
 10. Ja klopt! En ik wist alle antwoorden ook maar nu moet ik zelf ook even graven haha. Kijken hoe ver ik kom. Allereerst mijn advies; mail je vragen door zodat je persoonlijk antwoord kan krijgen. Dat werkt altijd fijn en ze bellen je ook zo terug en nemen alle tijd voor je. Daarnaast; de werkwijze van Frans is dat voor je consult een presentatie wordt doorgenomen met complicaties en overige informatie waarbij ook een hoop vragen worden beantwoord. Wanneer is de kans op kapselvorming het meest... ja, dat is per persoon verschillend. dit kan ook na 3 jaar ontstaan maar hele goede vraag voor Fransie! Volgens mij was het situationeel wat er wel of niet onder viel. Maar als jij ergens een risico voor bent dan neemt hij dat met je door. Bijvoorbeeld: ik had licht tubulaire borsten en daardoor had ik het risico op iets (ik weet het niet meer, volgens mij dat mijn oorspronkelijke borstplooi niet goed zou vervagen, of dat mijn tepels bol bleven). Anyway, hij gaf direct aan dat dat niet onder de garantie viel. Ik heb nog al een lekker zacht (vet) laagje om mijn lichaam dus over rimpels nooit gesproken. Niet zakken, double bubble en complicaties vielen wel onder de garantie. En de definitie van "het is niet wat je er van verwacht" is wel een heel ruim begrip. Maar als je ze te groot of te klein vindt omdat jij de verkeerde maat hebt gekozen valt dat er niet onder. Krijg je twee verschillende maten op zijn advies volgens mij weer wel. Maar nogmaals pin mij er niet op vast want dat gesprek is ook al weer bijna een halfjaar geleden geweest En ik zou ook alvast je operatie vast laten leggen. Frans doet ook operaties voor Diana en die loopt storm in december en dan is hij heel snel helemaal volgeboekt. succes!
 11. Haha ik zei het toch! Helemaal happy, geniet er van meid!
 12. Jaaaaa laat weten hoe het was! Wil je me weer taggen? Dan krijg ik daar bericht van
 13. Nee dat klopt, dat kan ook niet. Je weet dat de bh maten niet meer kloppen met nep borsten? Dus weg dat meetlint en hup naar de paskamer! Gaat helemaal goed komen