Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


DreamLou

Leden
 • Aantal items

  1590
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

DreamLou won de laatste dag op 14 maart 2016

DreamLou had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

323 Excellent

Over DreamLou

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  28, van een lege 80B/75C Naar een 75F . Got my Nio's op 4 februari 2016 - OLVG-West - 500 cc 85% dual plane

Recente bezoekers van dit profiel

17916 profielweergaven
 1. Hi Ladies! DreamLou is terug van weggeweest! Ik zit er sterk over na te denken om mijn 500cc implantaten na twee jaar te laten verwijderen en wel om de volgende reden: in kleding voel ik me zo ontzettend ongemakkelijk en dik! Ik merk dat ik dit gevoel continu heb en ik draag hierdoor ook geen strakkere shirtjes meer, zeker niet op mn werk. Het probleem met losvallende blousjes/shirtjes is dat ik hierdoor heel dik lijk, omdat mn boobs zo ver uitsteken, mn buik lijkt ook dik dan. Ben na ruim een jaar weer terug op het forum en is best een grote stap. Mochten jullie verhalen kennen van dames die een explantie hebben gehad, let me know! Ik ben heel erg bang dat mn boobs nog lelijker worden dan voor mn operatie
 2. Nou dames, het volgende: het is borstweefsel dat de pijn veroorzaakt, het eruithalen van de prothese zal het niet oplossen. Nio heeft flink gevoeld maar kon niets geks vinden, hij kan een echo doen en een punctie in de borstklier en dan zal de pijn wellicht verdwijnen, maar misschien ook niet. Zucht. Ok nouja, tot zover de pijn. Dan komen we bij het feit dat ik ze nog steeds te groot vind en ik me erg pompeus voel met die dikke tetten. Kleding past me niet goed en dat stoort me (bloot stoor ik me er niet aan en vind ik ze niet heel veel te groot). Er kan een lift gedaan worden met een prothese van 250 cc voor €3400,- of het via de verzekering proberen (gooien op rug en nekklachten) en dan ben ik voor €1500,- klaar. Uiteraard kan ik dan geen borstvoeding meer geven als ik ooit kinderen krijg en voor een lift heb gekozen. En uiteraard flinke littekens. Nio zei wel dat de pijn in die klier hoogstwaarschijnlijk wel verdwijnt met een lift, omdat er weefsel weggenomen wordt bij een lift. Ik vind het zo moeilijk wat ik nou moet doen. Ben er een beetje verdrietig van. Een jaar terug had ik niet gedacht dat ik voor deze keuze kwam te staan.
 3. 13 maanden po en regelmatig pijn/naar gevoel en zeer gevoelige huid + door gevoel. Toch Nio nog een keer gemaild over de pijn. Vanavond ga ik langs bij hem (mazzel dat ik tegenwoordig 5 minuten fietsen bij het OLVG vandaan woon). Hij zei in de mail eigenlijk gelijk al dat de enige optie om van de pijn af te komen, het verwijderen van de prothese is.... fuuucckkk. Echt totaal niet wat ik hoopte maar ja na een jaar is toch alles echt wel geheeld... Nog steeds niet blij met de grootte, dus toch maar vragen of een lift met kleinere protheses mogelijk is(voor de spier?) En wat dat kost. Nou later horen jullie meer. X DreamLou
 4. Hey ladies. Zit in even be behoorlijk dip met mezelf, maar daar wordt aan gewerkt M'n linker boobie, tsja, nog steeds heel gevoelig, op een pijnlijke manier, aanraking doet pijn. M'n huid dan vooral. Bij het bukken en rijken met m'n arm naar iets wat op de grond ligt bijvoorbeeld is een heel naar gevoel. Een steek in m'n borstspier zeg maar. We zijn nu ruim 11 maanden verder en dit had niet verwacht. Ik twijfel of ik alsnog naar Nio toe wil, ben bang dat er hetzelfde uitkomt als in de mail. Nog steeds vind ik m'n borsten erg groot en voel ik me er ongemakkelijk bij. Op dit moment wil/kan ik geen geld uitgeven aan een nieuwe operatie.
 5. Nio biedt aan om voor €1200 de huidige prothese voor de spier te plaatsen... Nou ik weet echt niet wat ik moet doen. Sparen en hele andere soort laten plaatsen voor de spier, deze Eurosilicone verplaatsen, helemaal niets doen...? nou ik laat 't maar even op me in werken denk ik...
 6. Hallo dames! Na enige tijd afwezig te zijn geweest door privé omstandigheden (lang verhaalnkort: ik ben bij m'n vriend weg na 5 jaar en ben van Noord-Holland noord nar Amsterdam verhuisd ) ben ik nu weer even op het forum. Het zit me toch niet zo lekker dat mn boobs zo enorm opzij bewegen bij de lichtste inspanning. In kleding is het ook te zien en bovendien heb ik soms ook pijn aan mijn linkerborst als ik buk en iets van de grond til of sokken aantrek of iets zwaars op pak. Had niet van te voren verwacht het dat het zo erg zou zijn... Ik heb gister Nio gemaild en kreeg een bericht terug dat de vervorming normaal is en de pijn niet. Oplossing zou kunnen zijn: prothese op de spier maar zekerheid of de pijn verdwijnt geeft hij niet. Uiteraard kunnen er rimpels te zien zijn en een uidelijkere rand/bowling. Ik zit enorm in dubio zoals jullie misschien kunnen begrijpen. Uiteraard wil ik geen rimpels maar die vervorming vind ik erg vervelend en de pijntjes links ook.... Oh jemigt, dit wilde ik niet toen kwam deze keuze maakte!
 7. DreamLou

  Gossard bikini 75F te koop. NIEUW!

  Nog steeds in de aanbieding, ik moet er van af want ik ga verhuizen!
 8. DreamLou

  Gossard bikini 75F te koop. NIEUW!

  Heb ook deze Gossard bikini nog te koop, ook nieuw met kaartjes en verpakking. Ook maat 75F en broekje is een S, high waisted. Top kan strapless of met bande gedragen worden.
 9. DreamLou

  Gossard bikini 75F te koop. NIEUW!

  Ik zat te denken aan €25 incl verzending. Nieuwprijs is £60,- (iets meer dan 70 euro dus)
 10. Hij is nieuw en ongedragen, de kaartjes en hygienestrips zitten er nog aan/in! Deze bikini is toch niet helemaal mijn ding dus bied m graag hier te koop aan! Top is dus 75F en heb er twee broekjes bij besteld in S en L, kies maar Het is dus een bikini van Gossard, serie Sienna. Heb even een foto bijgevoegd van de website, hier kun je de kleur goed zien!.
 11. DreamLou

  Alle Nio boobs verzamelen :D

  Haha ik had ook echt een grijns van oor tot oor na mn voor, na en tijdens mn conult haha
 12. DreamLou

  Alle Nio boobs verzamelen :D

  Haha ik had ook echt een grijns van oor tot oor na mn voor, na en tijdens mn conult haha
 13. DreamLou

  Alle Nio boobs verzamelen :D

  Bij mijn consult gaf Nio de voorkeur voor op de spier. Echter zei hij: als je nog 3 kilo of meer wil afvallen dan doen we ze dual plane. Dus idd wel heel belangrijk om te zeggen! Anders had ik nu misschien met te zichtbare protheses gelopen door te weinig vet en huidweefsel. Succes!
 14. Hey wat goed dat het goed is gegaan en je direct al het resultaat merkt. Dat bevestigd denk ik ook wel dat het een goeie keuze is geweest. Succes met je herstel, meid! X
 15. DreamLou

  Bh maat

  Een D-cup is maar relatief he. Hoe smaller je omtrek hoe groter je de cup nodig hebt. Niet om je nu t laten voelen dat je kleine borsten heb maar zeg maar tegen je man dat een cupmaat niet alles zegt! Hoe jij je voelt met je huidige formaat boobies zegt meer! En is t misschien iets om je forumnaam te veranderen in dorpsgek?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×