Ga naar inhoud

Tjiklit : 16 april 2015 : Dr. Nio : SLAZ


Aanbevolen berichten

Hai hai,

Omdat het wel zo netjes is je even voor te stellen als je ergens als nieuweling binnenkomt; bij dezen!

Ik ben Tamara, 31 jaar.

Helemaal nieuw ben ik hier niet, ruim 10 jaar geleden dwaalde ik hier ook rond onder een andere nickname (die ik dus gewoon niet meer weet, want toen moest het nog 'geheim'.

Destijds heb ik in het rode kruis ziekenhuis 220cc implantaten laten plaatsen en ging ik van een 75AAA naar 75C. Helaas heb ik, met name links, veel kapselvorming en de laatste maanden ook behoorlijk wat pijn. Ik ben dus aan het informeren over een prothesewissel. En ach, als we toch aan het snijden gaan, mag er meteen ook héél wat meer vulling in!

Nu dus op zoek naar ervaringen over specialisten e.d.

Groetjes Tamara

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 138
  • Created
  • Laatste Reactie

hoi hoi

Welkom!!

Ik denk dat je tien jaar geleden op borstenforum.nl gezeten hebt? Dit forum bestaat namelijk pas sinds 2009. Niet dat het wat uitmaakt, maar dat verklaart misschien dat het er heel anders uitziet dan toen ;)

Balen van die kapselvorming!! Door wie ben je destijds geopereerd en welk merk implantaten heb je nu? Ben ik altijd wel benieuwd naar.

Als je graag echt meer vulling wilt, dan zou je eens op consult kunnen gaan bij dr. Nio. Het beste is om in het SLAZ (Amsterdam) te gaan, aangezien het daar goedkoper is, dan in de Parkkliniek waar Nio ook werkt :)

Succes met je zoektocht!!

En veel leesplezier hier!!

xx BB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi!

Wat grappig, ik zie de laatste tijd denk ik meer verhalen hier van dames die terug zijn van weggeweest!

Ook weer fijn, want jullie hebben de ervaring hoe het is om zolang rond te lopen met de implantaten. :)

BB heeft dr. Nio genoemd, en ik kan zelf zeggen dat ik meer dan tevreden ben, kan hem ontzettend aanbevelen als je iemand zoekt die ietsjes meer cc plaatst.

Kus!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ah dat is het dus! Haha stom zeg. Maar hier is t vast ook prima toeven ;-).

Ik heb inderdaad al contact gehad met (de assistente van) Dr. Nio! Had die tip van een vriendin gekregen.

Ik heb nu 220cc Eurosilicone Cristalline Paragel, low profile.

Als ik op foto's af ga dan denk ik dat dat nu zo'n 600cc mag worden.

Destijds wilde ik ook al groter maar dat zou niet kunnen ivm mijn vrijwel niet aanwezige borstvorming. Later hoorde ik dat men dat in ziekenhuizen vaak zegt omdat ze geen 'p*rnotieten' willen maken. Ik ben echter 1.84 lang en heb oa flinke heupen dus ik denk dat zo'n maat mij niet zou misstaan.

Morgen naar de huisarts voor de (naar mijn mening volstrekt onzinnige) benodigde verwijzing en dan maar eens een afspraak maken. Volgens mijn huisarts is de kans erg groot dat de kapsel- en protheseverwijdering vergoed worden, dat hoop ik dan maar .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is hier veel gezelliger :P haha

Mooi, dan zit je op het goede spoor!! Ja en die verwijzing moet gewoon een verwijzing plastische chirurgie zijn.. Het gaat namelijk hierbij om de consultkosten die via de verzekering vergoed worden.. Dat is een nieuwe wet sinds januari van dit jaar. Altijd (ook bij plastische chirurgie) een verwijzing nodig ivm consultkosten. Voor de rest lijkt het mij ook redelijk onzinnig, maar is dus iets 'klinisch' :)

De visie van de pc speelt absoluut een rol bij het bepalen wat hij wil plaatsen.. Daarom is het ook altijd goed om meerdere consults te plannen, tenzij je naar Nio gaat haha, want zijn visie is: kijken naar wat de client wil en daarop handelen aanpassen. Zoals het ook hoort!

Succes!!

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Precies, komt helemaal goed hoor.

Hoop alleen dat het weer voor de spier kan maar las al dat die kans wat kleiner is.

Wil dat deels omdat ik het vaak net even mooier vind ogen maar stiekem ook omdat het herstel vaak minder heftig is en ik heb hier een jongetje van 2 en nog een jongetje van 1 rondhuppelen. Een week of 2 ondersteuning vinden zal niet zo'n probleem zijn, 4 of 6 weken wordt lastig vrees ik haha.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja nou.. het probleem is dat je niet op 'nio' kunt zoeken in de zoekbalk.. zijn naam is te kort!! haha

Het beste kun je zoeken (tis wel een beetje omslachtig, maar gaat niet anders) op SLAZ en Parkkliniek. Dan vind je de topics die over hem gaan. Via de profielen van de topicschrijfsters kun je dan naar hun galerij. Echter, er zijn veel meiden die hun foto's prive hebben staan, dus wil je graag 'vriendjes' worden met meiden om hun foto's te kunnen zien, dan is het aan te bevelen om een pb'tje aan diegene te sturen, waarin je vraagt of je hun foto's mag zien :) Even uitleggen waarom, want als meiden je niet kennen, dan voegen ze je vaak niet toe. Logisch natuurlijk, anders hoef je je foto's niet privé te zetten ;)

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Hai dames,

Ondanks dat ik nog geen operatie heb gehad, dat wil zeggen nog geen wissel ;), dacht ik laat ik alvast een topic openen zodat ik niet straks 10 topics heb over verschillende dingen die hier onder vallen.

Om te beginnen; ik heb in maart 2004 een borstvergroting ondergaan bij Dr. Melis in het RKZ in Beverwijk. Er is toen 220cc Low Profile op de spier geplaatst. In principe was ik tevreden, behalve dat ik (wie niet haha) al na een hele korte tijd dacht 'waarom zijn ze nou zo klein'. Nu moet ik er wel bij zeggen, dat vond ik toen bij het passen ook al wel, maar volgens de PC kon ik echt niet groter hebben omdat ik zo plat als een dubbeltje was. Achteraf gezien natuurlijk onzin en een flinke gemiste kans, maar hey, het is gebeurd, niks aan te doen.

Ik had al meermaals met mijn man besproken dat ik op mijn 35e een wissel zou willen, ik heb 2 zoontjes van 1 en 2 jaar en ben nu 31. Ik wilde namelijk graag rustig kunnen herstellen, als die boeven op school zitten dus.

Helaas loop het even anders. Achteraf gezien begon een jaartje of 6 geleden bij mij de kapselvorming. Ik had een 'knobbeltje' in mijn borst en mijn huisarts vertrouwde het niet, dus werd er een echo gemaakt. Daarbij bleek dat het ging op een bobbeltje kapselvorming. Het was heel klein, ik had er geen last van, dus niks aan 't handje.
Later ben ik om zwanger te kunnen raken aan de hormonen gegaan (ca. 3 jaar geleden) en mijn vermoeden is dat het toen in sneltreinvaart is gegaan. Inmiddels is mijn linkerborst hard, vervormd en doet deze flink pijn bij tijd en wijlen. De rechter steekt af en toe iets maar ziet er nog prima uit. Het wordt momenteel echt per maand voel- en zichtbaar erger en de pijn is nu toch echt wel heel vervelend. Goed...lang verhaal, maar toen mijn zoontje op schoot zat en ik hem zijn hoofd ergens anders liet leggen omdat tegen mijn borst aan niet te harden is was mijn man het zat. Binnen no time zat ik bij de huisarts, die het totaal niet vertrouwde en binnen weer net zo weinig tijd ging ik naar Dr. Nio. En dat allemaal door jullie briljante verhalen/foto's en door een vriendin die bij hem magic boobs heeft gekregen.

Afgelopen maandag, 23-03-2015, had ik mijn consult. Zoals iedereen al aangaf vond ik Nio een heerlijke man, lekker straight to the point. Er werd vrij snel duidelijk dat ik het niet had overschat, de linkerborst is echt niet ok. Oplossing, uiteraard, een extractie of prothesewissel. Omdat ik noooooit meer terugwil naar boobloos wordt dat dus een wissel. In een flits werd de vergoeding van de zorgverzekering aangevraagd én goedgekeurd, waardoor ik alleen de protheses hoef te betalen. Ook zijn we nog bezig de garantie van Eurosilicone op de protheses te doen gelden, maar hoe dat afloopt weten we nu nog niet.

Goed, zakelijke handel geregeld, passen maar! Wat een top manier heeft Nio, je past en zegt wat je mooi vindt en pas dan hoor je wat er dan in komt. Dat bleek namelijk :') 700cc. Waar ik nog dacht dat 500cc al ruim zou zijn. Zelfs de 800cc vind ik erg mooi maar ik vrees toch dat dat teveel wordt. Ik ben 1.84, weeg momenteel 86 kilo maar zit volop in een afvaltraject (nu 26 kilo kwijt, nog zo'n 15 te gaan) en ik ben dus wel groot, maar toch...800...is toch eh...800 haha. De foto's van de situatie nu én de passessie staan overigens in mijn album maar daarvoor moet je wel een vriendje zijn (verzoeken zijn hartstikke welkom maar meld wel even dat je een verzoek doet).

Ik ging volledig flabbergasted naar huis. Een operatiedatum heb ik nog niet, omdat we nog even wachten op Eurosilicone voor de garantie, maar; HET GAAT GEBEUREN! Wow!

Wel wordt het nu Dual Plane, volgens mij ook een veel betere keus gezien mijn niet aanwezige weefsel :') maar ik schijt stiekem wel in m'n panty...want ohhhh wat was 't een eitje 10 jaar geleden. Dat zal nu wel even anders zijn.

Nou tot zover een beetje mijn verhaal. Hopelijk weet ik snel een datum en hoe het zit met de protheses... En dan zullen we zien hoe mooi het wordt :D. Ik heb er alle vertrouwen in met Nio als kapitein van 't schip!

Ik hoop dat jullie een beetje mee willen kletsen en als ik de datum heb, me af en toe een schop onder m'n hol kunnen geven, want ik bibber nu al op m'n stoel hahaha!!!

xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Tjiklit, je zei het al in een andere topic maar jouw verhaal lijkt indd heel erg op mijn verhaal.. ook ik ga voor een prothesewissel bij dr. Nio vanwege o.a. inkapseling dus ik ga je zeker volgen! Ben ook heel benieuwd hoe we het nu gaan ervaren 10 jaar later en een wissel.. gaat vast goed komen bij Nio met alle goede verhalen hier! =)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Tjiklit,

Zag je verhaal net voorbij komen,

Ook ik had kapselvorming. Heb in 2003 m'n bv gehad met mcghan prothese in het kennermergasthuis door dr Tan. Zeer tevreden!

Paar jaar gelden werd m'n linker borst wat harder, maar omdat t vrij stevige protheses waten verder niet over nagedacht. Maar laatste jaar merkte im toch wel dat ie echt hard werd.

Door een familielid kwam ik bij nio terecht, die gelijk zei dat idd heftige kapsel was. Hij heeft aanvraag bij de zorgverzekering gedaan en werd binnen 4 dagen al goedgekeurd gelukkig, waardoor ik de helft "maar" zelf hief te betalen.

Tijdens mijn operatie , nu 2 weken geleden, bleek dus dat ie flink gescheurd was!! Dat was wel even paniek . Was best een hoop uitgelekt, maar Nio vertelde dat ie zo goed als alles weg heeft kunnen halen.

Ik zag dat jij nu bezig bent met de garantie van je eurosilicone .

Wat ik me nu afvraag of dat ik ondanks van de zorgverzekering al een vergoeding heb gehad, ook nog bij mcghan , inmiddels Natrelle het gescheurde implantaat kan verhalen??

Ben benieuwd of iemand dit weet ;).

Verder ben je bij Nio zeker in de juiste handen!! Vakman!!!

Ben van 340 high profile naar de 450 85% gevuldegegaan, en ondanks dat deze ietsjes groter zijn (naakt) ogen ze kleiner dan m'n vorige. Volgende keer ga ik dus voor de extra high, maar dat terzijde . Hij was er zelf heel trots op haha.

Succes voor straks alvast.

Xx becky

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou mijn datum staat vast! 16 april mag ik komen wisselen ;-).

De garantie van Eurosilicone gaat iets minder makkelijk dan gedacht en gehoopt.

Nio moet foto's maken van de inkapseling en de protheses en dan gaan zij op basis daarvan besluiten of ik m'n geld terug krijg.

Ik moet het dus eerst zelf betalen (alleen de protheses, verzekering betaalt de rest) en weet niet zeker of ik het terug krijg maar so be it. Dit kan ook niet veel langer zo.

Spannend hoor! Nog minder dan 3 weken!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Yes je hebt een datum!!

Ergens wel begrijpelijk van eurosilicone.... Hopelijk krijg je ze achteraf vergoed. Ik denk dat er ook chirurgen zijn geweest die zeiden dat het om kapsel bakerIV ging, en dat er dan niks aan de hand was.. Fraude..

In ieder geval lekker aftellen nu, want je krijgt hoe dan ook, nieuwe boobs!!

Xx BB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Thanks Weena en inderdaad; het schiet op! Voor jou ook, voor je het weet is het zo ver.

Ik snap dat ook hoor BB. Straks komt iedereen met een mooi verhaal aan en blijven ze vergoeden. Of dat bijv mensen t op een akkoordje gaan gooien met chirurgen, ik noem maar wat. Ik hoor t wel achteraf. Krijg ik t terug dan top. Zo niet... Tja... Jammer. Maar ik had t ook gedaan als die garantie niet bestond.

En zo is het! De komende 19 dagen (NEGENTIEN!!!) gaan jullie gek worden van mijn gezenuw. Dus bestel de xanax maar vast. Voor jullie he... Ik heb dat niet nodig :45:.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Spannend hoor!ook ik heb onlangs een wissel gehad,ik had 5jaar geleden een bv met mghan 280cc mf DP en wilde groter,tijdens 1e passessie en onderzoek borsten bleek dat ik in mijn rechterborst kapselvorming graad 3 had,gaaf dat je voor 700cc gaat!ik wou niet dat het 2e keer zou opvallen dus ben voor natrelle inspira trx high profile gegaan 560cc,maar had best groter gemogen,ben erg benieuwd naar je resultaat!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee tjiklit

Jou verhaal lezen doet me een beetje vergelijken met mezelf

Ik 13-03-14 geopereerd door d'r nio

Nou ben ik,vanochtend naar de huisarts geweest omdat ik een knobbel in me borst heb zitten.

Ik heb een verwijzing en heb dinsdag een mammae echo.

Ook ben ik erachter gekomen dat ik mega rimpelvorming al heb.

En dat al na een jaar PO. Dat kan toch niet goed zijn.. Plus mischien is die knobbel in mijn borst dus ook wel kapselvorming..

Ik net gelijk nio een mail,gestuurd met wat vragen.

Rimpelvorming en eventuele kapselvorming word dus wel vergoed met een her operatie?

Mag ik vragen wat je dan voor de protheses zelf moet betalen?

En die knobbel in jou borst zat die aan de bovenkant?

Nog heek even en dan word alles voor je mooi gemaakt!

En je krijgt een paar mooie cc"s ben ik errrug jaloers op!

Dat worden hele mooie borsten

Want nio maakt prachtige borsten!

Succes alvast en ik,hoop reactie te ontvangen

Liefs iris

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankjewel wimper! En ja dat wilde ik dus voorkomen, dat ik weer ga denken 'ze konden nog wel groter'. Dus maar meteen 700 er in haha.

Iris: oh dat is shit zeg zo snel al!!! Maar ze zeggen dat t meestal ook binnen 2 jaar optreed he. Ik ben een uitzondering na 11 jaar pas.

Dat knobbeltje voelde ehm tja... Als een knobbeltje :45:. Maar het leek wel of je hem kon indrukken en dat ie dan plopte ofzo. Verder gewoon heel hard, was toen zo'n 2cm doorsnee. Nu m'n hele tiet haha.

Voor de protheses betaal ik 1500. Ze zeiden eerst 1250 maar door de 700cc is t 1500 geworden. Volgens mij is tot 500cc 1250 euro.

Hoeveel cc heb jij?

xxx

En komt ie weer; NOG 4 NACHTJES SLAPEN!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een schizofreen is nooit alleen... Dus ik kom maar weer eens tegen mezelf kletsen.

Ik begin me toch wat bang te maken haha... Zenuwen zijn t niet echt, maar ik schijt bagger voor wat me te wachten staat. Droomde vannacht dat ik 3 weken m'n bed niet uit kon van de pijn. Whaaaaaa!!!

NOG 3 NACHTJES!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inmiddels nog 1 nachtje!! Spannend hoor.

Heb met de OK planning gebeld (dank voor de tip Lady :D) en ik ben zoals 't er nu uitziet om 15u aan de beurt, over precies 24 uur dus!!! Volgens die planner wordt 't vaak iets eerder maar hij zei ga uit van 15u dan kan 't alleen maar meevallen.

Zo lekker naar huis van m'n werk, even nog met m'n kids knuffelen en ze naar opa en oma brengen en dan vanavond 't huis even op orde maken en de laatste dingetjes aan mezelf doen :45: en dan nog ff chilltijd met m'n man en dannnnnn is 't alweer zo ver :D!

Ben zo benieuwd of ik hier morgen nog kan lachen :P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.