Ga naar inhoud
Borsten Forum


MaS

Leden
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over MaS

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb interesse in deze behandeling maar kan er ook niks over terug lezen. Hoe is jouw ervaring? Waar ben je geweest en ben je blij met het resultaat?
 2. Heel veel succes met je herstel. Ook ik heb interesse in deze behandeling. Mag ik vragen waar je bent geweest en welke arts de operatie heeft gedaan?
 3. Ik zie dat dit een redelijk oud bericht is. Hoe was je ervaring bij deze arts? Ik lees op internet dat het een huisarts is die al eerder een kliniek heeft moeten laten sluiten, ik schrik hiervan, hoe kan dit?
 4. Er is hier erg weinig te vinden over het onderwerp lippofilling. Ik persoonlijk denk (geen ervaring) dat het zeker een mooie behandeling is om een natuurlijk resultaat te boeken. Heel veel succces!
 5. Precies dat probleem laat mij ook zo twijfelen. We moeten maar ons eigen gevoel volgen denk ik en ervan uit gaan dat als een arts niet goed functioneert dat hij dan echt wel uit zijn functie gehaald wordt.
 6. Heel veel succes dinsdag! Schrijf je vragen op want ik merkte zelf bij mijn intake dat ik toch nog dingen ben vergeten te vragen. Verder qua arts en kliniek begrijp ik je twijfel, ik heb precies hetzelfde dus vertrouw maar op je eigen gevoel.
 7. Beste Lezers, Ook ik zal me even netjes voorstellen; de reden dat ik hier meelees is omdat ik nieuwsgierig ben naar de ervaringen van Lippofilling van de borsten. Ik ben 34 jaar oud en moeder van een gezonde zoon van 9. Mijn borstjes waren altijd prachtig maar nooit meer als een kleine B. De laatste jaren neemt t volume nog meer af en dat vind ik erg jammer. 27-03-2018 ben ik bij Dr. Schots bij Veldhuiskliniek geweest voor een intake over lippofilling om mijn oude volume terug te krijgen. Wat mij opviel en afschrikt is dat deze dokter nog niet veel ervaring heeft met deze behandeling. Hij voert deze pas vanaf november 2017 uit en heeft geen referenties. Toch wil ik dolgraag deze behandeling laten uitvoeren maar wel graag naar een ervaren arts. Waar moet ik heen? Er is zo weinig over te vinden! Veel klinieken en artsen zijn negatief in het nieuws geweest en dat maakt me bang. De reden dat ik voor lippofilling kies ipv implantaten is omdat ik overal best wel tevreden ben met mijn borsten. Ik houd van de natuurlijke vorm en hoef geen groot volume. Daarnaast Is de kans dat mijn lichaam negatief reageert op een implantaat groot. Daarom kies ik voor subtiel resultaat met lichaams eigen materiaal. Maar nu is de vraag, waar moet ik heen?? Iemand hier tips? Hoor graag van jullie! Verder wens ik iedereen hier heel veel succes met je eigen zoektocht en behandeling!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...