Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

MaS

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Wie heeft ervaring met lipofilling?

  Ik heb interesse in deze behandeling maar kan er ook niks over terug lezen. Hoe is jouw ervaring? Waar ben je geweest en ben je blij met het resultaat?
 2. Wie heeft ervaring met lipofilling?

  Heel veel succes met je herstel. Ook ik heb interesse in deze behandeling. Mag ik vragen waar je bent geweest en welke arts de operatie heeft gedaan?
 3. Ik zie dat dit een redelijk oud bericht is. Hoe was je ervaring bij deze arts? Ik lees op internet dat het een huisarts is die al eerder een kliniek heeft moeten laten sluiten, ik schrik hiervan, hoe kan dit?
 4. Er is hier erg weinig te vinden over het onderwerp lippofilling. Ik persoonlijk denk (geen ervaring) dat het zeker een mooie behandeling is om een natuurlijk resultaat te boeken. Heel veel succces!
 5. Heb je de intake al gehad?
 6. welke kliniek het beste?

  Precies dat probleem laat mij ook zo twijfelen. We moeten maar ons eigen gevoel volgen denk ik en ervan uit gaan dat als een arts niet goed functioneert dat hij dan echt wel uit zijn functie gehaald wordt.
 7. Heel veel succes dinsdag! Schrijf je vragen op want ik merkte zelf bij mijn intake dat ik toch nog dingen ben vergeten te vragen. Verder qua arts en kliniek begrijp ik je twijfel, ik heb precies hetzelfde dus vertrouw maar op je eigen gevoel.
 8. Beste Lezers, Ook ik zal me even netjes voorstellen; de reden dat ik hier meelees is omdat ik nieuwsgierig ben naar de ervaringen van Lippofilling van de borsten. Ik ben 34 jaar oud en moeder van een gezonde zoon van 9. Mijn borstjes waren altijd prachtig maar nooit meer als een kleine B. De laatste jaren neemt t volume nog meer af en dat vind ik erg jammer. 27-03-2018 ben ik bij Dr. Schots bij Veldhuiskliniek geweest voor een intake over lippofilling om mijn oude volume terug te krijgen. Wat mij opviel en afschrikt is dat deze dokter nog niet veel ervaring heeft met deze behandeling. Hij voert deze pas vanaf november 2017 uit en heeft geen referenties. Toch wil ik dolgraag deze behandeling laten uitvoeren maar wel graag naar een ervaren arts. Waar moet ik heen? Er is zo weinig over te vinden! Veel klinieken en artsen zijn negatief in het nieuws geweest en dat maakt me bang. De reden dat ik voor lippofilling kies ipv implantaten is omdat ik overal best wel tevreden ben met mijn borsten. Ik houd van de natuurlijke vorm en hoef geen groot volume. Daarnaast Is de kans dat mijn lichaam negatief reageert op een implantaat groot. Daarom kies ik voor subtiel resultaat met lichaams eigen materiaal. Maar nu is de vraag, waar moet ik heen?? Iemand hier tips? Hoor graag van jullie! Verder wens ik iedereen hier heel veel succes met je eigen zoektocht en behandeling!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×