Ga naar inhoud

Yvette-x

Leden
  • Aantal items

    194
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Yvette-x

  1. Op 20-7-2021 om 19:20, Anouk78 zei:

    Kan het mss zijn dat je pocket aan 1 kant te groot is, ik heb dit ook gehad en heb laatst een herstel operatie gekregen

    Hoi Anouk, dank voor je reactie. Had jij dezelfde klachten?

     

    Ik denk dat het in mijn geval te wijten was aan een nieuwe, voorgevormde bh zonder beugel. Toen ik die een week niet gedragen had was de druk weg. Ik heb hem toen nog 1 volle dag gedragen om de proef op de som te nemen en kreeg inderdaad weer hetzelfde gevoel. Wel vreemd, het was geen push up bh overigens. Ik voel nu nog af en toe de druk maar trekt snel weer weg.

     

    Had ondertussen ook contact gehad met het ziekenhuis maar die zeiden dat ik in eerste instantie eerst langs de huisarts zou moeten mocht ik last krijgen.

     

    Was dat bij jou ook zo? Hoe gaat het nu met je?

  2. Hoi allemaal,

     

    Begin oktober 2020 ben ik geopereerd door Dr. Luijendijk aan mijn tubulaire borsten. Naast het herverdelen van het borstweefsel heeft hij ook ronde protheses van 350CC dual plane geplaatst.

    Ik merk sinds een aantal dagen dat ik een soort druk voel in mijn linkerborst. Dat voel ik vooral als ik een bh aan heb. 

    Mijn linkerborst heeft er sinds de operatie altijd een beetje minder natuurlijk uit gezien dan de rechter. De prothese is als ik lig best zichtbaar (staand valt het wel mee). Rechts valt de prothese eigenlijk bijna niet op, ook niet als ik lig. Het lijkt alsof in de linkerborst de prothese wat dichter op de huid ligt dan de rechter. Geen idee of dat er iets mee te maken heeft.

     

    Ik heb de dagen voordat ik last kreeg wel op mijn buik geslapen, kan dat er iets mee te maken hebben? Dat doe ik overigens al sinds het weer kan zonder pijn, en is nu ook pijnloos.

     

    Hopelijk heeft iemand tips of enig idee waar deze druk vandaan komt. Als ik even mijn borst met de hand ondersteun gaat de druk weg, maar na een tijdje komt het weer opzetten. Het is vooral aan de buiten zijkant en tussen het midden en de onderkant van de borst.

     

     

  3. 46 minuten geleden, Jamila2802 zei:

    @Yvette-xow zou fijn zijn als ik movht meekijken ja zeker. Ik ben nu 1 week po. De tape mag er pas 23-02 af dus nog een weekje. Ik ben ook heel benieuwd, ondertussen heb ik me erbij neer gelegd tot de tape eraf gaat. Heeft geen zin dat ik me er nu over druk maak. Ik wou ze ook niet te groot maar het moet wel de moeite zijn. Ze lijken ook gewoon zo klein met deze tape, dus ik hoop echt dat het gewoon daar aan ligt 😔

    Ik heb je toegang gegeven tot mijn album. Weet dus wel dat het er waarschijnlijk voorheen maar ook nu alsnog anders uitziet dan bij jou omdat ik een tubulaire voorsituatie had!

     

    Ik heb eigenlijk zelf geen ervaring met die tape, bij mij hebben ze dat niet gebruikt. Ze zaten ook gelijk al best laag bij mij dus heb ze ook niet met een band of iets dergelijks naar beneden moeten helpen. Maar goede instelling dat je het even laat voor wat het is totdat het eraf gaat. 

    Heb jij ook een album?

  4. Hi @Jamila2802

     

    Wat vervelend zeg om te lezen dat je PC niet echt mee wou denken in jouw wensen. 

    Ik ben zelf 8-10-2020 geopereerd en heb aan beide kanten 350cc protheses medium profile dual plane gekregen. Ik wilde zelf niet té groot, omdat ik dat niet natuurlijk vond en dacht ook dat dit mijn bovenlijf erg breed zou doen lijken. 

    Ik kwam van een lege 80-85B cup (had voorheen tubulaire borsten) en zit nu op 85D.

    Ik moet zeggen dat ik echt een haat-liefde verhouding heb gehad de afgelopen maanden wat betreft grootte, haha! De ene keer vond ik ze echt te klein, maar een andere keer dacht ik; veel groter had het echt niet moeten zijn. Als ik nu terug kijk, waren ze in het begin gewoon nog niet in de goede vorm. Nu ze gezakt en ronder gevormd zijn, lijken ze ook gelijk een stukje groter in mijn ogen. 

    Mocht je willen kijken in mijn album dan hoor ik het wel!

     

    Je bent pas relatief kort PO, en ik denk dat je nog wel vaker gaat twijfelen over de grootte. Ik ben heel benieuwd hoe je erover denkt als de tape eraf gaat, wanneer mag dat? 

  5. 4 minuten geleden, Amaryllis zei:

    Ik heb vier weken ziekteverlof gekregen omdat het officieel reconstructieve chirurgie is, maar ik zou toch graag volgende maandag aan de slag gaan. Heb een bureaujob en werk van thuis uit, dus dat scheelt. 

     

    Ben jij lang thuis gebleven? 

     

    Ik had zelf 2 weken vakantie opgenomen maar mijn leidinggevende wist wel waarvoor. Zelf heb ik ook een kantoorbaan en werkte toen 2 dagen op kantoor en 3 thuis. Na de eerste dag kantoor merkte ik dat de lange autorit toch niet echt prettig was (hobbels en bobbels en toch ongemerkt veel gebruik van de borstspier) dus ben ik volledig thuis gaan werken.


    Klusjes thuis zoals de was doen, tafels afnemen, wc schoonmaken ben ik vrij snel weer zelf op gaan pakken. Bed verschonen, stofzuigen, dweilen of het zwaardere tilwerk heeft mijn partner gedaan tot 6 weken na de operatie. Daarna ben ik alles qua lichamelijk werk in huis en ook sporten weer op gaan pakken. 

  6. Hi allemaal,

     

    Weer even een update van mij! 

    Ik ben inmiddels ruim 3 maanden PO en ik dacht; laat ik nog eens een update schrijven voor dames die zich eventueel af vragen wat ze te wachten staat wat betreft het herstel op wat langere termijn :)

     

    A.s. woensdag heb ik mijn laatste controle bij de PC in het ziekenhuis. De tubulaire vorm die weer terug leek te komen na een aantal weken PO is eigenlijk weer best wel rond getrokken (gelukkig). Vooral mijn linkerborst is echt mooi rond geworden. Wat ik de laatste dagen/week wel heb gemerkt is dat mijn rechterborst (ook rechts op mijn foto's) een stuk 'losser' lijkt te bewegen als ik een beetje heen en weer hups. Als ik eraan voel en ze vergelijk lijkt hier de prothese ook wat lager te zitten, woensdag bij de PC dus even navraag doen of dat klopt, hoe het kan en of het nog gelijk trekt. 

     

    Van pijntjes heb ik eigenlijk geen last meer. Ik had lang last van pijnlijke tepels bij aanraking, dat is rechts compleet weg getrokken, links nog een heeeel klein beetje aanwezig. Wel kwam ik er gisteren achter dat ik links nog geen gevoel heb voor temperatuur aan de onderpool (hele koude vingers ertegenaan maar voelde niks). Ook dat woensdag even melden en checken wat hij ervan denkt.

     

    Daarnaast ben ik nog steeds op zoek naar een goede sport bh. Ik heb er nu één van Hunkemöller en een van Decathlon. Beiden zouden high support bieden maar dat is mijn ervaring niet zo; bij bijvoorbeeld jumping jacks of touwtje springen stuitert het nog alle kanten op. Heeft iemand hier nog goede tips voor?

     

    Al met al ben ik nog steeds echt super tevreden en heb geen seconde spijt gehad van mijn beslissing om de operatie te ondergaan. Hopelijk blijft het voorspoedig gaan ☺️

  7. 1 minuut geleden, Amaryllis zei:

    Alles lukt hier prima eigenlijk. Maar zelf naar de winkel gaan ofzo zou me echt nog niet lukken. Gelukkig heb ik helpers daarvoor. 😁

     

    Ja, had ook nog ff gekeken en die zijn inderdaad vergelijkbaar he! Vooral mijn linkerborst was heel tubulair. De rechter ook, maar dat viel mij zelf ook veel minder op. 

     

    Ben benieuwd wat mijn tepelhofverkleining gaat geven, want jij hebt dat niet gedaan en eigenlijk zien ze er ook fantastisch uit zo. 

    Gelukkig maar! En fijn dat je lieve mensen om je heen hebt die je kunnen helpen met de dingen die zelf nog niet lukken.

    Heb je lang vakantie van je werk?

     

    Ik heb echt heel hard getwijfeld over die tepelhofverkleining, omdat ik me zelf wel altijd heb gestoord aan de grootte van mijn tepelhoven. In overleg met de PC toch besloten dit niet direct te doen. Het kan altijd achteraf nog, ik was ook een beetje huiverig voor de littekens en eventueel ontstaan van striae door te veel oprekken van de huid. Nu mijn borst daadwerkelijk in omvang groter is dan de tepelhof, stoort het mij eigenlijk niet meer. Ben dus wel tevreden met mijn keuze. Hoewel ik borsten met kleinere tepelhoven toch nog steeds wel mooier vindt, zou ik er zelf niet voor kiezen om het alsnog te doen.

    Ik weet zeker dat het bij jou wel super mooi gaat staan! Kan totaal begrijpen dat jij er wel voor gekozen hebt. 

  8. 1 minuut geleden, Amaryllis zei:

    Ik voeg je meteen toe! 

     

    Ja, ik ben al helemaal blij met het resultaat! Het herstel valt me wel heel zwaar. Had zoiets niet verwacht, maar we moeten erdoor. Het is ook nog maar dag 4 po. 

     

    Ben jij al volledig hersteld?

    Ah ja ik zie wel vergelijking tussen mijn voorsituatie en jouw rechterborst (links op de foto) van tevoren! 

    Het ziet er echt al mooi uit zeg! En wat top dat ze de ankerlittekens kon vermijden. Lukt het je een beetje thuis aangezien je alleen woont? 

     

    Ik moet zeggen dat ik me wel volledig hersteld voel! A.s. woensdag heb ik mijn laatste controle bij de PC in het ziekenhuis. Af en toe voel ik nog een steek in mijn linkerborst maar dat is te verwaarlozen en wordt ook minder.

     

    Ga zo even een volledige update toevoegen in mijn eigen topic, mocht je het interessant vinden om die ook te lezen :) 

  9. Hoi @Amaryllis,

     

    Wat goed dat ook jij nu de operatie achter de rug hebt! En zo te lezen ben je nu al blij met het resultaat. 

    Hoe gaat het nu met de pijn en de druk op je borst?

     

    Zou ik ook in je album mee mogen kijken? Ik heb zelf vorige week een foto gepost in mijn album van voor de operatie en ongeveer 3 maanden PO. Ook ik had tubulaire borsten maar ik weet niet of die van jou van hetzelfde type waren.

    Ik ben heel benieuwd! Als het goed is heb jij al toegang tot mijn album.

     

    Heel erg veel succes met je verdere herstel :) 

  10. Oh wat fijn zeg! Dat scheelt inderdaad zeker wel een bedrag kan ik me voorstellen. 

    Ja die corona crisis, ik heb mijn hart destijds ook vastgehouden of het wel door zou gaan allemaal. Van de ene kant, we hebben al zo lang gewacht op die operatie, wat maakt een aantal maanden extra nog uit zou je kunnen zeggen. Maar als eenmaal die knoop doorgehakt is, dan toch liever gisteren dan vandaag voor mij, haha!

  11. Hoi @veel,

    Welkom op het forum! Spannend zeg, je operatie kon je inderdaad snel plannen zeg. Super fijn. Waar die 322 voor staat, geen idee eigenlijk. Heb het hier nog niet eerder voorbij zien komen. Maar één van de dames hier weet het vast wel.

     

    Tips voor het herstel heb ik wel; houd je vooral heel erg rustig! Probeer echt ervoor te zorgen dat je je armen laag kan houden. Zorg voor hulp met het huishouden, een krukje in de keuken, hulp met douchen (haren wassen) de eerste weken in ieder geval. Zorg ervoor dat je vast en voorraadje eten in de vriezer hebt (koken is ook best lastig in het begin) en sowieso een voorraadje boodschappen in huis hebt. 

    Wat mij echt tegen viel na de operatie was naar de wc gaan, mijn hele stoelgang was plat gelegd en het duurde 5 dagen voor ik weer kon. Ik heb verschillende dames hier gezien die laxeermiddelen in huis gehaald hebben, achteraf had ik dat ook graag gehad! Maar dat is aan jezelf of je je daar prettig bij voelt of niet. En verder lees ik hier veel over Arnica tabletjes maar dit heb ik zelf niet gebruikt. Dat is geloof ik tegen de zwelling en blauwe plekken na de operatie. 

     

    Heel erg veel succes en ik ben benieuwd naar je ervaring :)

  12. 16 uur geleden, Joyforlife zei:

    20 PO

     

    Gister weer voor het eerst wezen werken en je zal het altijd zien dat er problemen zijn met de bowlingbaan en ik moest sjouwen met de ballen, dat is een nadeel als ze het niet weten op je werk , nooit zijn er problemen behalve nu 🙄 gelukkig niet veel last gehad maar ik hoop dat het geen schade heeft gedaan. Wel merk ik dat ik wat meer tegen dingen ga aanlopen zoals vanmiddag, vogelvoer op dus ik denk ik ga even wat vogel voer halen , sta ik in de winkel zijn alle kleine verpakkingen op waardoor ik een zak van 4,5 kilo mee moest nemen. Een bakkie koffie drinken en er achter komen dat manlief de suikerpot boven in de kast heeft gezet . Ik merk dat ik dat toch wel een beetje zat word.

    Opzich gaat het met mijn borsten goed alleen aan het einde van de dag heb ik het gevoel alsof ze in de hens staan en doe ik s avonds echt even een uurtje mijn bh los om ze even te laten luchten. Oh ja ik heb vandaag alvast een badpak gekocht.......echt weer voor nu 😂

     

    Hoe is het met jullie dames???

     

    Xxx

    18196557-Hl1c3c2P.jpg

     

    Oei ja daar moet je wel echt mee oppassen hoor meis! Echt te zwaar om nu te tillen nog die ballen en zware zakken. Een krukje neerzetten in de keuken heeft mij echt geholpen om niet mijn armen te heffen die eerste 6 weken. 

     

    Haha geweldig, ik heb ook al lekker badpakken geshopt via Vinted alleen de persoon die ze zou verzenden moet nu in quarantaine 🙃 Dus dat wordt nog even wachten voordat ik ze kan passen/showen.. Ben echt benieuwd, eindelijk kan dat óók, voorheen nooit gedurfd want ja, geen tieten... 

  13. Ik ga je toevoegen!

    Moet er wel bij zeggen dat ik een tubulaire voorsituatie had. Bij mij zijn ze vanaf het begin af aan bovenin ook niet heel erg gevuld wat naar mijn idee een heel natuurlijk resultaat geeft! Omdat bij mij voorheen al weinig tot geen vulling zat in de bovenpool had ik me er ook op voorbereid dat dat niet direct het geval zou zijn na mijn operatie. Kijk maar eventjes, dan zie je wel wat ik bedoel denk ik 😉

  14. Hoi @Vannie

     

    Welkom op het forum :) Echt een fijne man hè, Melenhorst. Ik ben zelf ook bij hem op consult geweest maar heb uiteindelijk toch ervoor gekozen om bij een andere chirurg geopereerd te worden. Zoals Wills al zegt vervaagt dat obsessieve gegluur in de spiegel wel een beetje maar in het begin ben ik er ook echt heel veel mee bezig geweest! Het voelt soms echt als een emotionele rollercoaster moet ik zeggen. 

     

    Het kan inderdaad tot 1 jaar duren voordat je echt het eindresultaat hebt. Ik zelf vond ze een beetje klein inderdaad toen de zwelling afnam na een week of 2 tot 3 maar merk nu (ben 6 weken PO) dat het volume wel weer een beetje terugkomt. De befaamde drop en fluff heb ik nog niet gezien maar fingers crossed dat die ook bij mij straks komt 🤞

     

    Mag ik ook mee kijken in je album als je die gemaakt hebt? Ik kan je ook toevoegen in mijn album als je wil

  15. 36 minuten geleden, Willsx zei:

    Hi @Yvette-x

     

    Fijn om te lezen dat je wat gerustgesteld bent! Het is ook echt een achtbaan aan emoties en rare gevoelens dat ik snap dat je het soms even niet meer zeker weet en gaat twijfelen.. Ik denk dat de meeste dat hebben (Ik in ieder geval wel!)

     

    Ben heel benieuwd wat voor bh’s je gaat shoppen!! Upload je wat foto’s als je ze hebt? 😁
     

    liefs Wills 

    Ja ga zeker foto's uploaden van mijn nieuwe aanwinsten 😄

  16. Goedemiddag dames,

     

    Een update van mij! Ik had vanochtend het telefonische consult met mijn pc n.a.v. mijn angst dat er misschien iets niet goed was gegaan met het verdelen van het klierweefsel tijdens mijn operatie. Luijendijk zei dat de operatie eigenlijk helemaal prima verlopen was en dat ze echt niet vergeten waren om het weefsel los te maken en her te verdelen. Ook hij zei uiteraard dat ik nog even geduld moest hebben, het kan echt lang duren voor de borsten hun uiteindelijke vorm aannemen. Hij gaf wel aan dat we altijd kunnen kijken naar een oplossing als ik na een maand of 3 nog steeds niet tevreden ben.


    Dus eerst maar eens een fysieke afspraak met hem inplannen voor eind januari, dan zijn ze ook wat meer veranderd weer en kan hij goed beoordelen of het resultaat is wat hij voor ogen had!

    Ik heb ook gelijk maar even gevraagd of het normaal is dat die linkertepel nog steeds zo gevoelig is. Hij gaf daarop aan dat ze echt wel hebben liggen rommelen en dat het zijn tijd kan duren voordat alles weer normaal voelt. Maar ook dat het kan zijn dat dit gevoel blijvend is.

     

    Eigenlijk dus gewoon alles wat jullie mij ook al vertelden is bevestigd door de pc. Opgelucht dus!

    Nu moet ik ook wel zeggen dat ik de vorm weer wat beter vind dan 2 weken geleden toen ik de afspraak maakte voor dit telefonisch consult. Maar toch goed om alles nog even van hem gehoord te hebben.

     

    Morgen ben ik 6 weken PO 🎉🎈 Dan volgt er weer een nieuwe foto en zaterdag ga ik dan lekker Bh shoppen! Ben zo benieuwd op welke maat ik uit ga komen 🤩

  17. Ik had zelf voor mijn operatie 80b (met vullig) en van het weekend met meten kwam ik op 85b uit hahaha. Heb die vraag hier dus ook al aan meerdere gesteld en ik krijg steeds het antwoord wat @Nog even wachten zegt; het meten werkt niet met nep borsten.

    Ik ga zelf zaterdag naar een lingerie winkel en laat me dan opmeten of doe het zelf, geloof dat ze het in veel winkels niet meer voor je doen.

    Komt vast goed!!

  18. Hey @Anouk78 wat fijn dat je je weer een beetje beter voelt! Ik zag je foto maar ik begrijp wel dat je veel last hebt, wat een enorme boobs :1bouncingboobs:

     

    Ziet er echt al mooi uit hoor! Dat knisperen of bubbelen heb ik ook een tijdje gehad en heb ik hier ook bij meer dames voorbij zien komen. Vreemd gevoel maar is bij mij na een dag of 3 vanzelf weggegaan, geen idee waardoor het komt.. Ik heb verder gelukkig geen last gehad van vocht vasthouden dus daar kan ik je helaas niet mee helpen 😶

    Wat ik zelf heel lekker vind is bloemkoolrijst met kipfilet en dan een hele hoop verse of verpakte groenten erdoor en een teriyaki sausje of iets dergelijks. Super lekker en heel gezond! En ook zo klaar.

     

    3 maanden zeg jeetje dat is best lang voor die postoperatieve BH. Maar als dat je helpt om je doel te behalen dan moet je maar zo denken; wat zijn nou 3 maanden op een leven lang mooie boobies 😁

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.