Ga naar inhoud

Lisa1981

Leden
  • Aantal items

    72
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lisa1981

  1. Op 23-10-2020 om 08:08, Zoemertje zei:

    Hou @Lisa1981 zou ik in je album mogen kijken, ik zie dat je een weekje voor mij bent geopereerd 😉

     

    En héérlijk hè, nieuwe BH's passen en zien dat ze goedgevuld zijn. Ik herken me volledig in je verhaal 😊

     

    Ook wat betreft dat de ene borst dik, stijf en gezwollen is...

    Ik heb dan wel geen zwelling onderaan, maar eerder een 'leegte' . De prothese zit duidelijk (nog) niet op zijn plaats.

    De pc sprak over meer kapselvorming dan in de andere borst waar ik totaal geen last van heb. Maar kan dit na 8 weken po, weet het niet  😑.. 

     

    Ik wens je verder nog een fijn herstel x 

    Hi Zoemertje,  leuk, ik heb je toegevoegd. Mag ik ook bij jou meekijken?

    Vind het lastig hoor, rechts voelt gewoon nog niet echt goed. Stijf en nog steeds wat pijnlijk. Nu heb ik ook een klein knobbetje gevoeld onder mijn tepel. Misschien toch maar even naar laten kijken.

  2. Zo even een update na 2 maanden p.o. Gaat redelijk goed hier. Hopelijk gaat het bij jullie ook goed!  Inmiddels mijn eerste BH's gekocht. Dat was toch wel even een lekker gevoel hoor. Hoppa doe mij maar een 75D, en ze zitten ook nog eens vol. Geen push-up, geen vulling😁

    Ik doe zo goed als alles weer in huis. Ik slaap soms op mijn zij maar ligt nog niet echt lekker. Ik ben me nog heel erg bewust van mijn borsten. Dat heb ik eigenlijk de hele dag. Moet echt nog wennen. 

    De rechterkant is vanaf het begin dikker pijnlijker en gezwollen. Het is al een heel stuk minder maar nog zeker niet zoals links.

    Ik ben benieuwd of er meer zijn die dat hebben of hebben gehad. Ik blijf me toch een beetje zorgen maken. Het voelt anders bij aanraken en is meer stijf. Vooral aan de onderkant zit nog een hele gevoelige zwelling(pijnlijk zelfs). Is dat erg na 2 maanden. Of is dit ook gewoon nog even geduld hebben?

    Nieuwe foto in album. 

     

  3. 9 minuten geleden, Special-Me zei:


    Wauw! Toch al een mooi verschil te zien. 🤩👌🏻
    Ik snap dat je blij bent met het resultaat, past perfect bij je lichaam. 

    thanks, ik moet er nog heel erg aan wennen en vraag me af of ze niet te groot zijn.  

    Ben wel blij dat ze nu een beetje "rechttrekken" 

    Het wennen aan je borsten zal er ook wel een beetje bij horen denk ik dan maar.

  4. Lieve @Lindan Ik ben nog lang niet waar jij bent. Nu pas 5 weken p.o maar ik heb een beetje hetzelfde. Ik durf geen strakke truitjes aan en draag voornamelijk losse kleding uit angst dat het iemand opvalt en er vragen komen. Ik moet nog heel erg wennen aan mijn nieuwe lichaam. Ook ik twijfel nu of ze te groot zijn voor mijn lichaam. Ik vind het lastig uit te leggen maar het is net of je niet op gemak bent in je eigen lichaam. Ik vindt jou borsten echt heel mooi en goed  bij je lichaam passen. Je bent niet verplicht iemand iets uit te leggen als je niet wilt. Mij helpt het nu al om te lezen dat ik niet de enige ben die het lastig vindt.  Dus bedankt voor je eerlijke bericht en ik hoop dat je er voor jezelf uitkomt. liefs Lisa

    • Like 1
  5. Op 15-9-2020 om 06:45, LettyBoob zei:

     

     

    16 uur geleden, Kaya74 zei:

    Nou de operatie is goed gegaan hoor! Ik zal morgen operatie verslag schrijven maar nu alvast de plottwist, de implantaten zijn uiteindelijk voor ór de spier geplaatst. Pijn is te doen maar zit dan ook wel aan de tramadol en paracetamol op schema. 

     

    Morgen zal ik uitgebreider schrijven, ga nu weer even rusten😉 groetjes Kaya 

    Hi @Kaya74 wat fijn dat het achter de rug is. Nu lekker bijkomen. Ben benieuwd naar je resultaat en herstel.

    Mag ik met je meekijken?

     

  6. 15 uur geleden, Petra84 zei:

    Hallo Lisa1981

     

    Ja goed dankjewel hoe gaat het met jou? Vrijdag mogen eindelijk me hechtingen eruit 🙏 voel het enorm trekken dus denk wel dat het een opluchting gaat zijn haha

    De bh vind ik zo niet prettig maar goed de pijn is voortaan goed te doen wel de bekende pijntjes en trekjes en hier en daar branderig gevoel maar elke dag gaat beter 😁 en slaap ook al paar nachten best goed doet wonderen

    Het moe zijn is nog wel een dingetje hoor en zo beperkt zijn ook... weet niet goed wat wel of niet mag 

    Hi, Hier gaat het de goede kant op, ongelijkheid begint bij te trekken en vermoeidheid soms nog met vlagen. Pijntjes en steken heb ik idd ook nog. Het slapen went wel he. Wel fijn dat de hechtingen eruit mogen. Dat zal best schelen.

    Het is lastig om weingi te doen hoor, zeker als de pijn minder wordt. Maar alles voor het goed doel😀😘

  7. 1 uur geleden, newboob zei:

    Wat een mooi resultaat zeg! 

    Ik heb nog geen album, wordt 14 oktober geopereerd. Twijfel nog steeds tussen 390 of 440 cc. Als ik het zo bij jou zie neig ik toch meer naar 390. Onze voorsituatie lijkt heel erg op elkaar. Ik ben ook 1.80 en 69 kg. Qua borsten lijkt het ook aardig op elkaar.

    Lief bedankt! Ligt er natuurlijk wat je wilt bereiken. Moet wel zeggen dat ik ze op de foto wat groter vindt tonen. Ik ben helemaal blij met de maat en had ook niet groter willen hebben. Ik wilde ook echt wel dat het bij mijn lichaam zou passen en geen "porno"tieten.

    Het blijft spannend hoor. De meeste zeggen hier dat het snel went en dat je dan groter wilt. Misschien kom ik ook nog in die fase🤣

    Ga je voor dual plane?

  8. 12 uur geleden, Minion19 zei:

    Hee Lisa! Je voorsituatie maakt een heleboel duidelijk haha! Je ziet daar dat jouw rechterborst al iets anders was dan links. Dat verschil blijft, en dat maakt het misschien ook wel juist natuurlijker. Ik had precies hetzelfde, maar als ik dan goed naar m’n voorsituatie keek, zag je dat er al verschil was tussen de stand van de borsten. Dat wordt niet ineens magisch weggewerkt helaas, met een paar protheses, haha! Maak je dus vooral geen zorgen, ze zien er hartstikke mooi uit!😊

    @Minion19 de voor foto vertekend wel een beetje hoor. Is ook erg gehaast gemaakt voordat ik naar de kliniek ging.  Het verschil was minimaal. Maar ik zie nu wel wat verbetering gelukkig. Ze gaan al wat meer op elkaar lijken🤣. Klein beetje verschil is ook niet erg hoor maar het was wel heel veel eerst.

    Nu hopen dat de huidpijn ook snel minder wordt dan kan ik echt blij gaan zijn. 

  9. 3 uur geleden, newboob zei:

    @Lisa1981 wat stoer dat je zo snel beslist heb en fijn dat de operatie goed gegaan is.

    Jammer van de reactie van je pc, als je al onzeker wordt dan wordt het daar niet beter van.

    Mag ik meekijken in je album?

    Hi @newboob Ik heb je toegevoegd hoor. Volgens mij is onze voor situatie wel een beetje te vergelijken. Ik ben 1.80 en 63 kgs. 

    Heb jij al een album?

  10. 2 uur geleden, Es1234567 zei:

    Hoi Lisa! Zou ik met je mee mogen kijken? :) 

     

    Een goede sport bh vind ik lastig, ik hoorde goede verhalen over de anita xtreme control maar die vond ik juist niet fine zitten. Hetzelfde geld voor de triumph lite. Ik had uiteindelijk een sport bh van de Hema die me goed zat als afwisseling van de kliniek bh!

     

    Na 6 weken langzaam andere bhs gaan proberen en 2 hele fijne (zonder beugel) van Calvin Klein gevonden! De lightly lined demi black. En de lined bralette v neck!

    Hi @es1234567 Jahoor ik zal je toevoegen. Thanks voor de tips, ga vanavond eens kijken.

  11. @Blijemama Heel herkenbaar hoor. Ik ben van mezelf ook wel een "neuroot" en had/heb hetzelfde. Rechts is vanaf het begin meer gezwollen en pijnlijker. Ook ik was heel bang voor complicaties. ik ben nu ruim 3 weken p.o. en nog steeds is rechts groter en pijnlijker. Maar geen rode plekken of warm, geen koorts en littekens zien er rustig uit. Ook ik heb de kliniek gebeld en hier om geruststelling gevraagd. Ik ben er inmiddels een stuk geruster op dat het uiteindelijk goed komt. Het is een kwestie van geduld. 

    Hou het wel goed in de gaten of er niks veranderd. 

    succes😀

  12. 13 uur geleden, Raven zei:

    @Lisa1981 Fijn dat het aan één kant alweer helemaal normaal voelt! Mijn rechterkant is beter als links maar ik voel aan beiden kanten mijn tepels nog helemaal niet. Onderkant tepel naar litteken niks en bij links zo’n 4cm helemaal rondom tepel niet. Rechts is dat iets minder maar ben er nog lang niet. 
    het voelt daarom nog steeds heel erg alsof ik een maximizer bh aan heb. Mijn tepels reageren trouwens wel op aanraking (als in dat ze hard worden) maar ik voel t niet. Kou echter weer totaal niet. Als ik over mijn hele lijf kippenvel heb doen mijn tepels niet mee haha.

    Gek is dat toch he. Bij mij voelt links helemaal prima. Rechts daar in tegen niet. Als ik het koud heb dan doet het gewoon pijn rechts. Tepel en onderkant borst doen pijn bij aanraking. Lijkt erop of het vooral de huid is en niet mijn borst zelf. en de rechterkant van rechts is dan weer helemaal gevoelloos. Ik ga er maar vanuit dat het minder wordt met de tijd. Dit is niet prettig zeker niet gezien ik het altijd koud heb🤣. Ik heb hier al heel veel gelezen dat geduld het magische woord is haha 

  13. @raven toch is het fijn om te lezen dat anderen het ook hebben. Ik heb rechts ook een plek waar de huid helemaal gevoelloos is andere plekken juist overgevoelig. Links is helemaal top, die voelt al heel goed. 

    Heb wel even in je album gekeken en vind het echt heel mooi al. En dan te bedenken dat het alleen nog maar beter wordt🎉

    Ik zal je bij mij ook toevoegen mocht je willen kijken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.