Minion19

Silver Member
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Minion19 last won the day on September 15

Minion19 had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

2 Followers

About Minion19

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Precies wat hierboven genoemd wordt! Het genezingsproces verschilt echt per borst. Zolang je geen koorts hebt, de wondjes netjes genezen en er niks warm of iets voelt: hoef je je geen zorgen te maken!😊 Rare pijntjes en steken etc zijn heel normaal!
 2. ik wil best even met je meekijken! Waar maak je je precies zorgen om?
 3. Hi! Maak je absoluut geen zorgen, al die zwelling gaat weg en het volume zal zakken. No worries!😊 Hoort er allemaal bij!
 4. Hey meis! Ik ben een jaar geleden geopereerd. En een borst zakte echt nauwelijks in het begin, maakte ik me ook heel erg zorgen over. Maar nu zijn ze goed en wel gezakt, en hangen ze een soort van haha! Mag ik mee kijken in je album? Hopelijk kan ik je geruststellen 😊
 5. Tip: je hebt bij de kruidvat handdoekjes van Zwitsal, daar kun je heel lekker even je oksels enzo mee schoonmaken! In plaats van douchen 😊 Zo heeft m’n vriend me ook heel kundig “gedoucht” in de eerste twee weken
 6. ik heb geen album maar wil je best wat foto’s in een pb sturen! Zou ik met jou mee mogen kijken ook? Ben heel benieuwd! Ik heb mentor 300 cc hp gekregen!
 7. Heel veel succes! Ik ben ook door Grabietz geopereerd en ben er nog steeds heeeel blij mee! Ben benieuwd hoe de operatie gegaan is!
 8. Hi dames, September 2019 ben ik geopereerd aan mijn borsten. Ik ben er superblij mee en voor zover ik weet ook goed hersteld! De borsten zijn mentor cohesive 1 protheses en dual plane gezet. Nu ben ik op 6 maanden PO weer op volle kracht aan het sporten. Maar, ik merk sinds een paar weken dat mijn linkerborst, die altijd al anders voelde door gevoelloosheid onderin, ineens een stuk harder is dan rechts. Ook lijkt links wat minder ingedaald dan rechts. Kan dit door het sporten komen? Krachttraining? Dat de spier opgerekt is en daardoor mijn borst harder is? Of is het kapselvorming? Hoe herken ik dat? Hopelijk kunnen jullie me helpen! Mocht er een vermoeden van kapselvorming zijn, wat moet ik dan doen? De kliniek bellen?
 9. Hi meiden, dit is heel normaal! Zeker rond 2/3 weken po, trekt vanzelf weg!☺️ groetjes!
 10. oh gaaf! Ik heb precies hetzelfde bij Patrice laten doen! Mocht je foto’s willen, let me know!
 11. Hey Pelle! Ik kan helaas niet meepraten over het verdoofde gevoel in je hand, maar wel over het mentale. Het is echt heel herkenbaar, heb zelf ook precies die gedachtes gehad. Eigenlijk bijna 6 weken lang af en aan. Je moet maar zo denken: je hebt niet voor niks deze stap gezet. Daar heb je heel bewust voor gekozen en het feit dat ze nu al mooi zijn, kan ook heel geruststellend werken. Probeer stapje voor stapje steeds meer te accepteren dat je nu eenmaal prachtige borsten hebt en ga af en toe lekker shoppen of online leuke items bekijken. Dat helpt al goed ?
 12. klopt, heb het op borstbreedte gedaan! De size guides zijn best goed, check ze vooral even!
 13. Ik had zelf een bh van lipoelastic! Die zijn echt heel fijn en snel binnen!
 14. Je hebt bij de hema sportbh’s die praktisch op gewone bh’s lijken maar dan zonder beugel. Die draag ik nu eigenlijk altijd, zit heerlijk!