Ga naar inhoud

LadyC1981

Leden
  • Aantal items

    74
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door LadyC1981

  1. Ja, ik hoop ook op die topjes volgende zomer 😊. Het herstel van binnen duurt zeker een paar maanden. Ik ben de eerste paar maanden heel voorzichtig geweest met tillen. De eerste 2 maanden heb ik zelfs niet gestofzuigd. Dat liet ik doen omdat er teveel kracht bij komt kijken. Ook een bed verschonen liet ik doen. 
     

    Veel rust nemen en je lichaam de tijd geven om te herstellen. 

  2. Hoi Miep, ik ben 10 maanden geleden geopereerd. De gevoeligheid van de littekens duurde lang bij maar het ging over. Ik kon ook pas na een paar maanden weer op mijn zij slapen omdat de littekens trokken als ik op mijn zij lag. Ik ben sinds 2 maanden weer beugel beha’s gaan dragen. Met veranderingen van het weer zijn mijn borsten wel gevoelig. Het gevoel in de tepels is bij mij sinds 2 maanden terug. 
     

    Het is allemaal een kwestie van geduld. Heel veel sterkte met het verdere herstel!

    • Like 1
  3. Die beha zit wel heel erg strak en bij mij kroop hij steeds omhoog dus ik was de hele dag bezig met naar beneden trekken. De zwelling blijft nog wel een paar weken, maar dat wordt met de week beter. 
     

    Wat vervelend dat de narcose zo lang nog nawerkt. Ik heb nergens last van gehad en die avond ook meteen alweer eten. Maar dat verschilt dus echt per persoon. Ik vond het vreselijk toen de drains eruit moesten. 

    Mooi maatje 80 C. Had ik ook na de operatie. Ik denk nu dat het een ruime B is. Ik vind het prima zo. Nooit meer groter. Wat een ellende was dat. Nu is het geklots inderdaad een stuk minder. 😊

     

    Ik vond het herstel heel spannend en eng maar dankzij dit forum ben ik er goed doorheen gekomen. Geef jezelf de tijd en het komt allemaal goed. Zo’n operatie is niet niks en herstel heeft tijd nodig. 
     

    Pas goed op jezelf en als je vragen hebt, dan hoor ik het wel!! 
     

    Fijne avond!! 🤗

  4. Hoi Adriaantje, 

     

    Ben je wat opgeknapt van de narcose inmiddels? Heb je verder veel last of valt het mee? Ze gaan echt alle kleuren van de regenboog krijgen. Bij mij waren ze lang geel. Veel water drinken en gezond eten helpt bij het herstel. 
     

    Mijn borsten waren na de operatie echt enorm. Zo opgezet, dat het net leek alsof ik een vergroting had gehad. Ze zaten ook heel hoog eerst en waren heel plat en rechthoekig. Nu 10 maanden later ben ik echt heel tevreden. Ik vind ze heel mooi. Inmiddels ook nog 18 kilo afgevallen, dus nog een cupmaatje kleiner. 
     

    heel veel sterkte en laat je weten hoe het herstel verder gaat? 
     

    groetjes en fijne avond!! 

  5. @Adriaantje wat fijn dat je een bvk en lift krijgt door Prof. Van der Lei. Ik vind hem echt heel aardig. Hij was tijdens het herstel ook geduldig en duidelijk. Bij mij is het inmiddels helemaal genezen. Ik kan weer op mijn zij en buik slapen. Ik ben super blij met mijn borstverkleining. Hij heeft er echt iets heel moois van gemaakt. Ik heb nu een mooi 85 C. Heel veel succes in november en als je nog meer vragen hebt dan mag je me altijd mailen! 

  6. Hoi Jobo,

     

    Leuk weer wat van je te horen! Vervelend dat je nog 2 keer terug moest omdat er weer wat open is gegaan. Hopelijk blijft het nu zometeen ook echt dicht! 
     

    Met mij gaat het wel goed, maar mijn borsten zijn nog steeds erg gevoelig en dan met name links. Ik had de afgelopen weken dat de littekens heel erg trekkerig aanvoelden maar dat is nu gelukkig steeds beter aan het worden. 
     

    Ik wist wel dat je borsten weer gaan groeien als je in gewicht aankomt en dat ze weer kunnen gaan hangen. Ik vind het strakke ook mooier maar, maar ja als je ouder wordt dan gaat alles hangen. 😝

     

    Ik heb wel besloten om mijn levensstijl aan te passen en ik ben nu op een dieet. Er moet 15 kilo vanaf. Je ziet niet echt aan mij dat ik overgewicht heb omdat het vet verdeeld zit. Maar nu ik mooie borsten heb moet de rest ook mooier en dan moet ik dat natuurlijk zo houden. Een borstverkleining ga ik niet nog een keer doen. Ik heb nog steeds een C en ik ben er nog steeds erg blij mee. 
     
    Jij ook een fijne zondag verder!!

     

     

    • Like 1
  7. @Jobo Hoe gaat het? Sorry voor mijn late reactie. Het is zo druk op het werk. Gelukkig bijna vakantie. Ik blijf gewoon thuis maar dat is ook wel fijn. 
     

    Goed om te horen dat het steeds beter gaat. Wel vervelend van je linkerborst. Hopelijk is een ingreep niet nodig! 
     

    Ik was vorige week dinsdag voor de laatste controle. Alles zag er goed uit. Gelukkig geen harde plekken in de borsten. Over een jaar is het helemaal genezen. Ik hoef niet meer terug op controle. Ik heb al 2 jaar geen bikini gedragen en ik blijf dit jaar ook nog uit de zon. Ik draag nu wel andere beha’s maar ik wissel het nog af met de medische beha want die zit lekker . 
     

    Heb je al een bikini gevonden?

     

    Ja, erg he die open wond die ik had? Ik ben zo blij dat het allemaal goed gekomen is. 
     

    Ik ben ook zo blij voor jou. Als ik dan terug denk aan 2 maanden terug, dan is het toch goed gekomen voor ons!!

     

    Fijne avond!!

    • Like 1
  8. @Jobo hoe is de controle gegaan? Wat zei de chirurg? Wat zegt hij over die harde schijf en knobbels? 

     

    Het klopt echt dat mijn linker bovenbeen aan de zijkant gevoelloos is. Eerst dacht ik dat het kwam van het vele liggen, maar ik denk dat er toch ergens een zenuw geraakt is. Ik heb online gelezen dat het heel lang kan duren voordat het gevoel weer terug. Ik heb er verder geen last van, maar het voelt wel heel raar. 

     

    Ik heb vandaag een album aangemaakt waar ik af en toe wat foto's zal posten. Ik heb een foto van 1 dag na de operatie gepost en een foto van 12 weken na de operatie. Ik zal in het weekend ook nog even wat foto's van dichtbij en de zijkant maken. Ik zal je toegang geven tot mijn album. Als je wilt kun je dan even kijken. Schrik niet van de foto van dag 1. 

     

    Voor de rest gaat het goed. Ik heb vandaag een hele dag een normale beha aangetrokken. Het is wel even wennen omdat de onderkant nu niet zo lang is, maar ik ben die medische beha wel goed zat nu. Ik trek hem nog wel aan af en toe omdat het nu soms nog wat schuurt over de littekens. Volgende week dinsdag mag ik weer voor controle. Ik ga dan ook nog een keer vragen of ze nog mijn vóór de operatie foto kunnen doorsturen, want ik wil voor en na graag naast elkaar zien.

    @Nog even wachten hoe gaat het nu met jou? Ik hoop dat het weer beter met je gaat. Ik heb jou ook toegang gegeven tot mijn album, dus als je wilt kun je ook even kijken.

     

    Ik hoor graag van jullie hoe het nu gaat! Fijne avond! 

     

    🙂

  9. @Jobo Wat vervelend dat er weer wat open is gegaan. Onder je borst of onder de tepel? Hopelijk gaat het snel weer dicht! Fijn dat je maandag weer controle hebt, kunnen ze meteen even kijken! komt dat van je oksel klier door de operatie? 
     

     

    Met mij gaat het goed. Alles is nog steeds dicht, maar beide borsten zijn nog gevoelig. Vooral onder de borsten waar de littekens zitten. Het voelt ook nogal trekkerig. Voor de rest heb ik droge plekken onder de tepels dus dat hou ik zacht met vaseline. Het voelt ook best gek om ‘s avonds zonder beha te zijn maar is wel heel fijn. Vorige week heb ik eindelijk een andere beha gekocht en die ga ik vandaag aantrekken. Wel 1 zonder beugel.  Even kijken of dat al gaat. Ik begin de vorm van mijn borsten nu ook mooi te vinden. 
     

    Ik heb sinds de dag na de operatie trouwens een heel stuk aan de zijkant van mijn linker bovenbeen dat gevoelloos is. Gewoon een hele baan. Misschien een zenuw geraakt tijdens de operatie ofzo? Heel raar. 
     

    Een heel fijn weekend alvast en sterkte met de open plekjes. Ze gaan wel weer dicht!! Succes maandag en ik hoor graag hoe het is gegaan!! 
     

    groetjes 🤗🤗🤗

  10. @Jobo, wat fijn om te horen! Eindelijk alles dicht na al die ellende 😀. Je hebt geduld moeten hebben maar je krijgt er wel wat moois voor terug! 
     

    Bij mij is ook alles dicht. Vanochtend nog met een spiegel onder de borst gekeken, maar de wond is echt dicht. Ik ben heel blij. Dit had ik een maand geleden niet gedacht! Ik slaap nog wel steeds op mijn rug omdat mijn borsten nog gevoelig zijn. Ik doe wel weer alles zelf in huis. Het enige wat ik nog niet doe is zwaar tillen. Ook niet met zware boodschappentassen sjouwen. Zodra ik te veel doe doet mijn linkerborst pijn dus ik doe nog voorzichtig. Maar met de week voel ik me beter. Ik loop elke dag buiten. Gewoon wandelen want ik moet er nog niet aan denken om te gaan hard lopen. 
     

    Ik heb een 80 C nu. Binnenkort nieuwe beha’s shoppen!! 
     

    We hadden dit weken geleden inderdaad niet gedacht maar voor ons is het ook goed gekomen. 
     

    Fijne zondag verder en we houden contact!! 

    • Like 1
  11. @Jobo fijn te horen dat het goed met je gaat! Eindelijk gaat het de goede kant op! Morgen is de operatie voor mij 9 weken geleden. Het lijkt al zo lang geleden! Vanavond durfde ik het aan om een spiegel onder mijn linkerborst te houden en ik geloofde bijna niet wat ik zag. De wond is nagenoeg dicht! Volgens mij nog een paar kleine gaatjes maar die gaan dan ook wel dicht. Ik heb alleen met douchen steeds dat er ergens nog oranje vocht uit komt. Ik denk dat het onder de linkertepel vandaan komt want daar zat een grote hechting en nu al weken een grote korst. Dat gaat uiteindelijk ook wel dicht. 
     

    Met geduld komt alles uiteindelijk toch wel goed blijkbaar 😁
     

    Bij mij hetzelfde rechts is heel mooi geworden. Links heeft veel dikkere littekens en ik heb daar ook meer pijn aan. Het was meteen al na de operatie duidelijk dat links het veel moeilijker had dan rechts. Gelukkig wordt de pijn daar ook steeds minder. Per week zal het steeds beter worden. 
     

    Ik ben het met je eens, de littekens zijn van latere zorg en daar ga ik me sowieso niet druk om maken. Als de wonden genezen zijn ben ik tevreden! 
     

    Wat voor cupmaat heb je eigenlijk gekregen?

     

    Ik moet 19 mei weer terug voor controle en jij?
     

    Ik ben blij dat jij ook eindelijk positief bericht hebt. Al die onzekerheid en narigheid zijn nu voorbij. 
     

    Tot snel en ook jij hou je taai!

  12. @Jobo hoe is de controle gegaan? 
     

    Fijn dat je weer op je zij kunt slapen! Ik slaap nog steeds op mijn rug. Ik kan op mijn linkerzij liggen maar zonder beha aan voelt dat niet prettig. Op de rechterzij lukt niet want dan trekt het aan het linkerkant heel erg. Helemaal zonder beha. Dus nog maar even niet. Ik vind het heerlijk om zonder beha aan te slapen dus dan slaap ik liever nog wat langer op mijn rug. De wond onder de linkerborst is nog niet dicht maar voor mijn gevoel gaat het wel goed. Alleen met douchen nog steeds wat oranje wondvocht wat eruit komt maar gedurende de dag en nacht heb ik geen vieze gaasjes meer. 
     

    Sommige littekens doen wat pijn maar ik heb al een paar dagen geen steken in de borsten gehad. Afgelopen nacht een keer wakker geweest omdat mijn rechterborst wat pijn deed. Maar niet heel erg veel pijn. 
     

    Hoe gaat het met jou qua pijn?

     

    groetjes en hou je taai!

  13. @Jobo wat vervelend dat de thuiszorg de verkeerde gaasjes erop hebben gedaan. Heb je ook wel eens geen gaasjes op de wond? Vorige week toen de wondjes bij mij open gingen op de tepel vanwege de hechtingen die eruit kwamen ben ik na 2 dagen gestopt met gaasjes omdat die muurvast in de wondjes gingen zitten. Het duurde zo lang voordat ik het los had onder de douche. Daarna ging het bloeden enzo. Toen ik stopte met de gaasjes zat er in 1 dag een korstje op en nu zijn ze nagenoeg dicht. Gisteren viel er bij 1 een grote korst af dus dat genezingsproces gaat goed. 

     

    Ik slaap ‘s nachts nu al 3 weken met de beha open. Voor mijn gevoel helpt dat ook met de genezing van de kleinere wondjes. Geen idee of het werkt voor de wond onder de borst maar kan vast geen kwaad als ik het gewoon 2 keer per dag schoon houdt. Slaap jij ook al met de beha open?

    Wanneer moet je weer voor controle?
     

    Fijne Paasdagen en pas goed op jezelf! ??
     

     

  14. @Charlie1 het is een kwestie van veel geduld hebben. Daar heb ik het heel moeilijk mee gehad maar ik heb me er nu bij neergelegd. Mijn lichaam bepaalt zelf hoe snel de genezing gaat. Mijn linkerborst blijft ook wat achter maar de geneest langzaam. A.s. Dinsdag ben ik 8 weken PO en ik vind toch dat na 8 weken veel gebeurd is qua genezing. Wat betreft de tepels, die lagen voor mijn gevoel in het begin los op mijn borsten en ik vond ze ook misvormd maar nu na bijna 8 weken hechten ze heel mooi op de borsten. De tepel links heeft nog 2 open plekjes waar hechtingen uit kwamen maar daar zitten inmiddels korsten op. Het gaat dus allemaal zijn gangetje. Ik heb nog 1 grotere wond onder de linkerborst in de plooi van ongeveer 2 cm en dat gaat zeker nog 5-6 weken duren voordat het dicht is. De wond wordt wel steeds rustiger. Er komt nu iig geen geel wondvocht meer uit. Voor de rest gezond eten, rust pakken en geduld hebben. 

  15. @Jobo qua wondverzorging doe ik niks extra’s. Ik spoel nog steeds 2 keer per dag onder de douche de wond schoon. Qua pijn, dat verschilt per dag. De laatste 2 dagen heb ik pijn aan de linkerborst. Sinds dat kleine plekje open is doet mijn borst meer pijn. Het is best een diep plekje dus ik denk dat het daarom pijn doet. Kleine plekjes doen vaak nog meer pijn blijkbaar. Ik hou het schoon en wacht wel tot het geneest. Verder zijn beide borsten nog wel gevoelig. Als ik teveel doe dan krijg ik weer steken en moet ik rustig doen. Voor de rest gaat het wel goed. Heb jij nog steeds pijn? 

    @Robijntje02 dank je wel ?

     

  16. @Jobo het gaat wel goed en met jou? Ik heb sinds de laatste controle niet meer onder mijn borst gekeken dus ik heb geen idee of het geneest maar ik ga ervan uit van wel. Ik doe er ook geen gaasjes meer in. Ik ga pas weer kijken als ik weer controle heb op 19 mei. Als ik nu ga kijken en het ziet er nog steeds hetzelfde uit dan ben ik weer teleurgesteld en aangezien het een grote wond is heeft het meer tijd nodig. Op de tepel is gisteren een plekje open gegaan en daar kwam een witte hechting uit samen met geel en oranje wondvocht. Daarna bloedde het even. Hopelijk gaat dat plekje nu snel dicht. 
     

    Hoe gaat het met jou? Is de wond al dicht? 

  17. @Jobo grappig dat we allebei niet naar de wonden durven te kijken ?. Het rare is dat ik prima naar ander hun wonden kan kijken maar dus niet naar de mijne. ?

    De wond onder mijn linkerborst is ook iets van 2 cm. Daar komt ook nog troep uit. Mijn moeder heeft het gemeten omdat ik dat zelf niet durfde. Rechts is bij mij ook genezen alleen doen de littekens nog wat pijn onder de borst. 
    Wel fijn dat je regelmatig controle hebt en dat je zelf niet hoeft te spoelen. 
    Mijn operatie is 5 weken en 4 dagen geleden. We gaan bijna gelijk op ?. Als alles genezen is dan ga ik het vieren. 
    Hopelijk gaat het nu alleen maar beter worden voor ons. 
     

     

    • Like 2
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.