LadyC1981

Silver Member
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

LadyC1981 last won the day on March 4

LadyC1981 had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About LadyC1981

Recent Profile Visitors

118 profile views
 1. @Jobo grappig dat we allebei niet naar de wonden durven te kijken πŸ™ˆ. Het rare is dat ik prima naar ander hun wonden kan kijken maar dus niet naar de mijne. πŸ˜… De wond onder mijn linkerborst is ook iets van 2 cm. Daar komt ook nog troep uit. Mijn moeder heeft het gemeten omdat ik dat zelf niet durfde. Rechts is bij mij ook genezen alleen doen de littekens nog wat pijn onder de borst. Wel fijn dat je regelmatig controle hebt en dat je zelf niet hoeft te spoelen. Mijn operatie is 5 weken en 4 dagen geleden. We gaan bijna gelijk op 😊. Als alles genezen is dan ga ik het vieren. Hopelijk gaat het nu alleen maar beter worden voor ons.
 2. @Jobo ja, je moet het echt nog rustig aan doen hoor. Zodra ik te veel doe dan krijg steken in de linkerborst en dan weet ik dat ik rustiger aan moet doen. Ja, ik heb ook nog steeds steken en schaafwond gevoel. Maar dat wordt wel ietsje minder. Ben zo benieuwd wanneer de wond dichter gaat. Ik mag er van mezelf niet naar kijken, want dan ben ik bang dat het er nog hetzelfde uitziet als 2 weken geleden. Ik wacht gewoon tot de volgende controle en dan zie ik het dan wel weer. 19 mei mag ik weer. Hoe groot is de wond die jij hebt eigenlijk?
 3. @Jobo dat is goed nieuws!! Eindelijk wat positieve berichten! Ik ben blij voor je! Met mij gaat het wel goed. De wond onderaan de tepel is aan het genezen. Er zat een korstje op vanochtend. Ik heb er geen gaasje op gedaan omdat hij gisteren muurvast in dat korstje zat en ik kreeg het met douchen zelfs bijna niet los. Toen ging het korstje er af en weer bloeden natuurlijk. Vanmorgen dus gedoucht, laten drogen en zonder gaasje in de beha. Ik hoop dat dat beter gaat. De wond onder de borst gaat gewoon heel lang duren en daar heb ik me nu maar bij neergelegd. Na het spoelen zit er steeds oranje spetters op mijn tegels in de douche. Wondvocht, oeps. Ik ga de douche straal nog zachter zetten als dat lukt. Ik deed al heel voorzichtig maar het spettert nogal πŸ˜‚. Ik laat de boel nu sinds maandag heel goed ademen β€˜ s nachts. Beha uit en gaasje niet in de wond maar er iets voor. Als het dan lekt dan loopt het wel in het gaasje. Er komt minder geel wondvocht uit, maar ik heb nog wel een plekje dat nog extra is open gegaan in die wond en dat bloed nog een beetje. Voor de rest gaat het goed. Ik blijf geduld hebben!
 4. @Jobo fijn om te horen dat de antibiotica aan slaat en dat je minder pijn hebt!! πŸ€—. Hopelijk zit jij nu ook op de goede weg! Ik heb nog wel dagelijks pijn. De littekens onder mijn rechter borst zijn erg gevoelig, maar volgens de pc is dit heel normaal. De korsten zijn er ook nog niet af, dus dat vergt wat tijd. Voor de rest heb ik wel minder pijn met opstaan, dan een week geleden. Maar de borsten zijn aan de zijkanten nog wel gevoelig. Heb jij dat ook? Laat je weten hoe het vrijdag is gegaan? We blijven samen positief!! πŸ€—
 5. Gisteren weer op controle geweest. De wond onder de borst zag er al wat rustiger uit volgens de pc. Gewoon doorgaan met spoelen en geduld hebben. 6 tot 8 weken. Verder heeft hij nog een hechting aan de onderkant van de tepel eruit gehaald. Daar zat eerst een korst maar toen die eraf kwam stak er een stuk zwart hechtdraad uit. Die hechting moest eruit geknipt worden want anders sluit de wond niet. Dus nu heeft dit ook de kans om verder te genezen. Hij was tevreden. Het heelt allemaal mooi. Nu dus geduld hebben voor de wonden zodat ze verder genezen. 19 mei heb ik de volgende controle afspraak. @Jobo hoe gaat het nu met je?
 6. @Jobo jeetje wat een draak van een arts zeg. Zo laconiek ook. Het is wel jouw lichaam. Ik hoop echt dat je nu verder kunt met je herstel. Niet in de put zitten hoor, het komt allemaal goed! Als ik jou was zou ik opschrijven hoe ze met je om zijn gegaan en een klacht indienen als je hersteld bent! Met mij gaat het wel goed. Ik doe mijn best om zo min mogelijk Over de wonden na te denken. Ik hou het schoon, eet en drink gezond en neem genoeg slaap. Meer kan ik niet doen. Dinsdag weer controle. hou je taai!! Een dikke knuffel!!
 7. Hoi @Doe ik het of niet? Bedankt voor je berichtje . Dat doet me echt goed! Ik wil nu eigenlijk maar zo min mogelijk naar wonden kijken want ik word er zo onzeker van. Maar ik blijf wel positief en ga ervan uit dat het er over 8 weken heel anders uit ziet. Ik zorg goed voor mezelf, elke dag verse sinaasappelsap en extra vitamine c, elke dag verse groeten, en ongebrande ongezouten amandelen voor eiwitten. Verder slaap ik ook genoeg uren snachts en natuurlijk 2 keer per dag de wond spoelen. Meer kan ik zelf ook niet doen en ik moet geduld hebben. Ik wandel ook elke dag buiten en ik moet sowieso nu thuis werken dus dat ik wel heel fijn. Kan ik nog extra rust nemen tussendoor. 😚😚
 8. @Jobo ik heb vooral na een nacht slapen met opstaan veel pijn aan de zijkant en onderkant van de borsten. Overdag ook gevoelige borsten en steken af en toe maar dat zal er wel bijhoren. De littekens onder de rechterborst doen de laatste paar dagen ook pijn en links heb ik een hechting die onderhuids prikt. Dus vanalles wat zo. Ik slik ook nog dagelijks paracetamol en zeker ook voor het slapen gaan. Ik probeer positief te blijven. Ik heb al ongebrande ongezoute amandelen gehaald omdat daar eiwitten inzitten en eiwitten zijn goed voor wondgenezing. Verder drink ik nu elke dag verse sinaasappelsap en neem ik extra vitamine c. ik denk maar zo, de 4 weken die we nu hebben gehad komen nooit meer terug. Over een paar maanden zijn wij ook hersteld en blij met onze borsten. Maar ik blijf erbij dat als ik dit van te voren had geweten dan had ik het misschien wel niet gedaan. Ik snap je onzekerheid helemaal want dat voel ik ook, maar we moeten positief blijven! Het komt goed! Jij ook sterkte en we houden elkaar op de hoogte!
 9. Jeetje, ik hoop dat het nu snel beter gaat met je! Vandaag veel pijn aan de open wond en ik heb 2 open wondjes op de tepel die ik nu ook moet verzorgen. Ik hoop echt dat alles dicht gaat maar ik denk dat het nog heel lang gaat duren. Ik ben niet heel blij. Als ik had geweten dat het herstel zo zou zijn dan had ik het niet gedaan.
 10. @Jobo hoe gaat het nu?
 11. @Jobo Wat erg om te lezen dat je zo in een dip zit. Wat een slechte nazorg inderdaad. Als ik jou was zou ik maandag bellen en er op staan om de pc per direct te zien te krijgen. Dit kan echt niet zo. Het is jouw lichaam en zoals ze er nu mee omgaan kan echt niet. Misschien kun je iemand meenemen naar het consult zodat ze je niet met een kluitje het riet insturen. Met mij gaat het wel goed, maar de wond onder mijn borst is nog lang niet dicht en genezen. Ik heb een paar dagen veel pijn gehad met het gevoel dat het open scheurde dus ik doe nu heel voorzichtig aan. β€˜S Nachts doe ik geen gaasjes in de wond meer omdat ik het wat wil laten ademen. Ik doe er maandverband voor zodat het het wondvocht en bloed wel kan opvangen en tegelijkertijd kan het dan ademen. De tepel van diezelfde borst lekt ook nog wat wondvocht maar voor de rest zien de borsten er goed uit. Ik heb alleen zo’n jeuk bij de borsten en tepels af en toe en ze hebben ook heel erg verveld. Dat wordt nu gelukkig minder. De wondgenezing kan wel 8 weken duren zei de pc. Ik moet dus geduld hebben. 24 maart heb ik weer controle bij mijn pc. Ik ben nu ook 3,5 week po. Ik kan niet zeggen dat het herstel pijnloos is. Mijn borsten doen aan de zijkant en onderkant nog pijn, maar dat is ook normaal. Van binnen is het nu natuurlijk ook aan het genezen. Heb je best_boobie ook gemaild? Zij heeft mij al vele malen gerustgesteld. Heel veel sterkte en moed blijven houden!! Een dikke knuffel πŸ€—
 12. Hoi Recidiva, ik heb je beide berichten van de afgelopen dagen even gelezen. Vervelend die uitslag, ik hoop dat het snel verdwijnt. Lekker genieten straks van de zomer! ik moet ook wennen aan mijn kleinere borsten. Ik vind mijn buik nu opeens veel te dik en aanwezig. Dat viel eerst niet zo op. Daar moet ik nog iets aan doen. Mijn borsten zijn nog niet gelijk maar de pc zei dat dit over een half jaar ofzo helemaal bijgetrokken is. Ben benieuwd. Ik moet nu nog weken herstellen want ik heb een grote wond onder mijn linkerborst. Ik moet heel veel geduld hebben.
 13. Ja heel aardige man. Hij heeft me gerust gesteld en liet me alle vragen stellen. Maar hij is ook daadkrachtig en gaat niet te lang door over dingen. Hij zei ook dat ik altijd mag bellen met de kliniek als ik me zorgen maak. De nazorg is gewoon heel goed en er wordt echt naar je geluisterd. Extra controles zijn helemaal geen probleem. Heel fijn.
 14. Vandaag bij de pc geweest. Hij zegt dat wond uit zichzelf moet genezen. Dit kan wel 8 weken duren. Hij heeft ook nog een hechting los geknipt. Daarna ging het erg bloeden. Over 2 weken mag ik weer bij hem op controle. Dan krijg ik waarschijnlijk een crème die de wondgenezing zou moeten helpen. Hij wilde die crème nu nog niet geven. Eerst kijken hoe het deze 2 weken gaat. Hij is echt een aardige pc. Hij vindt het ook heel normaal dat ik wat ongerust ben en wat vaker controle wil. De afspraak over 2 weken stelde hij daarom zelf voor. Ik moet dus geduld hebben. Ik voel me wel geruster nu ik de pc gezien heb.