Jobo

Silver Member
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Jobo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @LadyC1981 Hoi, hoe is het? Met mij weer wat beter maar ik tob nog wat met de linkerborst. Ik vrees dat er uiteindelijk toch nog een ingreep aan die schijf moet. Maar dat is afwachten en dan zou het pas over een paar maanden zijn. Met de vorm was ik meteen na de operatie tevreden, maar naar mijn idee zijn ze best weer wat gegroeid en vind ik ze niet echt veel kleiner. Wel steviger qua vorm. Ik ga deze wk op zoek naar een bikini. Zaterdag voor het eerst eerst richting strand. Ik ben benieuwd wat de cupmaat nu precies is. Hij zei toen Net na de operatie een kleine D, maar ik vind het een grote D. Hopelijk gaat met jou alles goed. Fijne dag!
 2. PS; Hij hft nog naar de pijn in de oksel gekeken, volgens hem komt dat doordat er nog iets “rommelt“ in de borst. Dan geeft De klier dat aan. Hebben ze jou borstspieren ook geopereerd? Bij mij niet, alleen de borsten zelf. Ik begreep dat ze soms ook bij een lift de spieren mee opereren.
 3. @LadyC1981 Hoi! Ik zie nu pas je berichtje. Hoe is het? De controle maandag ging heel snel (ik stond binnen een kwartier weer buiten). Ik had wel een briefje met vragen gemaakt, want daar ter plekke vergeet ik de helft. Hij vindt het er prima uitzien en die schijf die zou over een paar maanden weg moeten zijn, maar zo niet dan volgt er een alsnog een ingreep. Vandaag had ik weer veel pijn aan die schijf (hij loopt dwars door m’n tepel, naar de onderkant vd borst) Ik heb zelf het idee dat het eruit wil/moet. Er stond vanmorgen een klein etterkopje op en ik dacht “nee niet weer!” , maar wie weet valt het mee...Afwachten. Wat heftig zeg wat je vertelt over je bovenbeen! Ik wist serieus niet dat zoiets kon! Door een zenuw bij je borst? Ik ben benieuwd wat de arts volg wk zegt. Dan heb je controle toch? Heb je daar helemaal geen gevoel of een dof gevoel? Ik heb sinds de operatie links een pijnlijk gevoel aan de scheenbeen alsof er een schaafwond zit (is niets te zien) maar nu ik jou zo hoor... ik heb nooit dat met elkaar geassocieerd. Bizar! Ik ben er nog mee naar de dokter geweest en die zei het ook niet te weten. Maar wellicht is het bij mij iets anders. Ik heb je foto’s net bekeken. Het is echt mooi geworden. Zo ziet het er bij mij ongeveer ook uit. Alleen heb ik links nog echt een gehandhaafde tepel (een deuk bovenin wat volgens hem ook afwachten is of dat nog herstelt). Ik ben allang blij dat de tepel er nog opzit dus ik klaag verder niet. Ze hebben daar toen die vetnecrose uitgehaald dus daarmee ook wat volume. De borsten zijn gelukkig nog wel symmetrisch. Ik zag de foto’s van in het begin en die foto aan de onderkant. Dat zag er zeker heftig uit! Wat fijn dat het nu goed is gekomen. Zo zie je maar! Tijdens het herstelproces heb ik ook wat foto’s gemaakt. Mss plaats ik die ook nog wel. Ik denk dat je schrikt van de foto van de tepel. Dan is het nu een stuk beter. Ik ga binnenkort voor een nieuwe bikini en beha’s kijken. Ik slaap ’s nachts nu ook zonder die operatiebeha. Soms word ik nog wel wakker door pijn omdat ik dan verkeerd lig. Moet je deze dinsdag of volg wk voor controle? Ik ben benieuwd. Laat je het weten hoe het was? Fijn weekend nog!
 4. @Nog even wachten ja best balen want was juist zo blij. Ik heb ook best weer veel pijn in die schijf in m’n borst dus ben heel benieuwd 🙄 Ik heb nog geen nieuwe beha’s gekocht. Volgens de chirurg heb ik een kleine D nu en m’n omvang is 70/75 Eerst maar afwachten wat hij morgen doet.... Hoe is het nu met jou?? @LadyC Wat fijn dat alles nu echt dicht is! 🙏🏻 Een beugelbeha zou ik zelf ook nog niet doen nee. Je schrijft dat je bovenbeen gevoelloos is, maar je bedoelt denk ik je borst? Ik heb ook rare pijntjes en steken. Ik heb ook echt een heel lelijk litteken (deuk) bovenin m’n tepel omdat ze dat toen open moesten maken (en er zitten nu nog meer harde knobbels, dus ik hou mn hart vast...). De vorm vind ik ook zeker mooi, ben alleen bang of het uiteindelijk mss toch weer gaat groeien of hangen... ik laat weten hoe het morgen gegaan is! Fijne avond!!
 5. @LadyC1981 Hoi! Hoe is het nu met jou? Met mij toch nog niet volledig goed. Onderin ging er toch weer wat open dus ben weer aan het spoelen en pleisters plakken. Heb ook wel weer meer pijn links (toch die schijf in de borst) en daardoor pijnlijke opgezette klier onder oksel. Mss toch iets te vroeg gejuicht. Maandag heb ik controle. Ben heel benieuwd of alles nu bij jou beter is? Ik hoop het voor je! groetjes!
 6. @Nog even wachten Fijn dat de wond aan het sluiten is. Dat kan dan ineens heel snel gaan🍀 Ik hoop voor je dat je snel weer wanneer de hersteloperatie kan plaatsvinden
 7. @Nog even wachten hoe gaat het nu met jou? Bedankt voor je berichtje! Uiteindelijk komt het na een hoop geduld wel weer goed. Ik hoop dat als anderen dit overkomt, ze dit lezen en zien dat het uiteindelijk echt wel goedkomt! Ik heb in het begin zoveel gegoogled enz maar bijna overal las ik alleen maar positieve ervaringen. Bijna dacht ik dat ik hier de enige in was. Ben blij dat ik dit met @LadyC1981 kon delen omdat we bijna gelijk opgaan qua datum en het (eindelijke) herstel. We zijn er nog niet helemaal, maar het komt Uiteindelijk goed 🙏🏻💪🏻 Fijne avond!
 8. Hoi @LadyC1981 ! Hoe gaat het nu? Bij mij is nu alles dicht... 🙏🏻 nog wel een lelijk littekentje bovenaan de tepel waar een piepklein openingetje zit, maar verder; geen pijn meer en kan weer normaal bewegen, tillen en slapen. Gewoon alles weer wat normaal zo vanzelfsprekend lijkt. Ik geniet daar nu echt van! Ik moet 12 mei terug. Er zit onder de tepel nog wel een hard schijfje, maar die lijkt ook kleiner te worden. Dus hopelijk verdwijnt die met de tijd. Ik hoop dat het met jou nu ook beter gaat en dat je eindelijk kunt genieten van nieuwe borsten en geen narigheid en pijn meer hebt. Een paar maanden geleden hadden we dit niet durven dromen weet je nog? Zo zie je maar dat het uiteindelijk echt goedkomt. Hopelijk geeft dit ook moed aan andere dames die in de toekomst ook zoiets meemaken. Het beste en we spreken elkaar! Fijne zondag
 9. Hoi! hoe is het? Zo te lezen gaat het bij jou nu ook de betere kant op? Ik hoop het voor je en dat mag ook wel na 2 maanden hè Op een gegeven moment ben je het zo zat. Bij mij langzaam beter. Ik heb zo goed als bijna geen pijn meer en alle wondjes gaan eindelijk sluiten 🙏🏻 Alleen nog wel een schijfje in m’n borst die uiteindelijk ook op moet gaan lossen. Volgens de chirurg moet ik het nu een paar maanden aankijken hoe alles geneest en of dan evt nog een poliklinische ingreep nodig is. Het litteken bovenaan m’n tepel lijkt toch een deuk(je) te worden. Er komt ook nog wel een klein beetje “troep” uit. M’n rechterborst is heel mooi geworden maar links aardig wat littekens. Maar ik ben al zo blij dat de pijn zga weg is en alle angst en onzekerheid eromheen! Het litteken gedeelte is voor later 👍🏻 Wanneer moet jij weer terug? Het beste weer & hou je taai!!
 10. @LadyC1981 Iedere dag heb ik Mepitel pleisters op beide wonden (met Flaminal zalf) en een soort dikke maandverband in m’n beha. De andere zuster vd thuiszorg zei dat ik mss straks beter geen zalf meer kan doen en dan alleen nog spoelen en die pleister een tijdje erop houden (het zijn speciale siliconen pleisters ). Wat fijn zeg dat die wondjes bij de tepel bijna dicht zijn! Soms kan het dan ineens heel snel gaan. Heb je verder nog veel pijn? In principe hoeft de wijkzuster niet meer te komen, maar ik ben zo onzeker (er zit nog een schijf vetnecrose in de borst onder de tepel) dat hun meekijken of het goed gaat. Ik heb ’s nachts nog steeds een sportbeha aan (die onderste rand drukt vooral de nachts op m’n huid dus dan draag ik hem gedeeltelijk open). Zonder is nog niet fijn. Sinds gisteren kan ik wel op mijn zij slapen! En jij? Dat vind ik al een hele verademing Dinsdag moet ik voor controle. Hopelijk is hij dan zo tevreden dat ik voorlopig niet meer hoef. Fijne Pasen en blijf gezond!
 11. @LadyC1981 Dit is ook weer herkenbaar! Als ik net denk dat alles rustig en beter gaat, dan heb ik de dag erna ineens weer pijn. 1 wondje was eindelijk na 4 weken dicht totdat de thuiszorg (die verzorgen de wonden bij mij) het verkeerde gaasje erop had gedaan en het bovenste velletje daarmee kapot hft getrokken ? Dus heb nu weer meer pijn (hoop dat het niet weer gaat irriteren) en voel het ook als ik teveel gedaan heb. Denk ook dat ik behoorlijk wat lelijke littekens overhoud. Maar ja als eerst alles maar eindelijk dichtgaat en pijnloos wordt. Bijna 7 weken verder nu... jij ook hè?
 12. Hoi! Doe je nu qua wondverzorging verder niets? En hoe is het qua pijn nu? Hier een beetje hetzelfde verhaal... ik kijk zo min mogelijk of ik laat iemand anders kijken ? Wel gebruik ik iedere dag na het spoelen flaminal zalf en Mepitel pleisters. Dat werkt best goed. Het lijkt wat beter te gaan maar er springt hier en daar soms nog wat open (pijnlijk!) en er zit een harde schijf in de borst (of did uit zichzelf weggaat of er nog uitgehaald moet worden dat weet ik niet). Het heeft allemaal tijd nodig.... daar heb ik nu meer berusting in. Ik moet volg wk dinsdag weer op controle. Hou je taai ???