Jobo

Silver Member
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Jobo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @LadyC1981 Wat grappig dat je dat zegt want ik kijk er ook zo min mogelijk naar! Jij doet het spoelen zelf, maar zelfs dat durf ik niet πŸ™ˆ Iedere dag komt iemand spoelen en verbinden en dan zegt ze wel van kijk even in de spiegel, maar soms schrik ik me rot en doe het dus zo min mogelijk. Ik ben gewoon geen held en ik vind de pijn soms al genoeg... Het gat onder de tepel (zeg maar drielandenpunt was iets van 2 cm en die is nu zo goed als dicht). De wond die ze vorige week opengemaakt hebben om het vuil eruit te laten zit bovenin m’n linker tepel en is vrij diep en ook iets van 2 cm. Die is nu op aan het knappen alleen doet hij vandaag weer wat pijn en komt er nog wel vocht uit. En in de rand onderin heb ik ook nog 2 kleine gaatjes. Rechts is het nu helemaal genezen. Vrijdag moet ik weer naar het ziekenhuis. Ik dacht dat ik (nu ook ivm het Corona) voorlopig niet meer hoefde, maar toch wel. Gisteren was het precies 5 wkn geleden dat ik geopereerd ben. Hoe lang is het voor jou nu geleden?
 2. @LadyC1981 Geduld is zeker het juiste woord! Vandaag had ik toch ook weer pijn en de wond is ook voorlopig nog niet dicht... Gister was ik zo blij omdat het het de eerste keer was dat ze positief deden, maar het gaat zeker nog even duren. Ik dacht na gister dacht het nu eindelijk voorbij was, maar werd vandg ff teruggefloten. Heb jij ook nog best veel pijn(tjee) echt gemene steken of schaafwond gevoel? Bij mij komt er ook nog veel troep uit... we blijven geduldig 😊
 3. @LadyC1981 Hoi! Vanmorgen weer naar het ziekenhuis geweest. Alles ziet er volgens hun rustig uit dus daar ben ik blij mee! Het heeft uiteraard nog tijd nodig want de wond is nog open en onderin wat gaatjes. Volgende wk vrijdag moet ik weer terug, maar het lijkt de betere kant op te gaan... Hoe is het met jou nu??
 4. Hi! Ja de borsten zijn nog heel gevoelig, ook aan de zijkanten. Net na het opstaan helemaal, hoewel ook dat wat minder wordt. Merk dat bewegen zonder pijn iets soepeler gaat. Aan de andere kant is die pijn niet zo gek want het is een zware operatie (ik heb het toch onderschat) en binnenin is ook veel gebeurd dat allemaal nog moet genezen. Bij ons duurt alles alleen net iets langer dan bij iemand bij wie de complicaties niet heeft, maar het komt vast goed! We blijven zeker positief πŸ€— Ik laat je weten hoe het vrijdag was!
 5. @LadyC1981 Wat een fijn nieuws! Nog wel veel geduld dus, maar het herstel is in ieder geval aan de gang! En mss gaat het nog wel sneller dan je denkt. Duimen maar πŸ€ Straks kun je er eindelijk zorgeloos blij mee zijn. Dat kon je je een paar weken geleden nog niet voorstellen... Ik slik t/m morgen nog antibiotica, maar het lijkt (durf het bijna niet meer hardop te zeggen πŸ™ˆ) dat het wel helpt. Ik heb sinds gisteren minder pijn en ondanks dat er nog wel gele troep uit het gat komt en het nog lang niet dicht is, voelt het al beter aan πŸ™πŸ» onder die borst ook kleine 2 gaatjes (daar gaat flaminal en mepitel op). Rechts een zeer littekentje wat raar groeit en pijnlijk is. Vrijdag weer terug en nu maar hopen dat ze daar ook tevreden zijn en niet nog meer gaan snijden πŸ™„ We blijven positief 🀞🏻
 6. @Doe ik het of niet? mag ik ook meekijken? Ben wel benieuwd. Bij mij is vandaag na 4 wkn ook onder de borstrand wat opengesprongen. Best pijnlijk met af en toe wat bloed.
 7. @LadyC1981 Hey hoe is het nu met jou? Ik hoop dat je nu eindelijk aan je herstel bent begonnen. Geduld is een schone zaak maar op een gegeven moment ben je het ook wel beu. Vanmorgen heb ik precies voor het eerst na een maand (!) de chirurg gezien die mij geopereerd heeft. Hij reageerde laconiek met β€œ ja ik zie het al, tijdens het intakegesprek heb ik verteld dat dit kon gebeuren... tepelnecrose πŸ˜³πŸ€―β€ ??!!! Omg... Hij heeft aan de bovenkant een gedeelte van de tepel opengesneden en de necrose weggeknipt. Maar... er kan niet gegarandeerd worden of het verdergaat of hoe of wat... Zit nu weer met een nog groter gat in m’n tepel en zit er echt serieus flink doorheen πŸ₯ΊπŸ˜“ Ik dacht te horen te krijgen dat ik nu na een maand eindelijk aan het herstellen was en dan nu dit... Zit met zoveel vragen maar ze doen daar zo lekker makkelijk (het is hun borst niet). Ik weet niet wat ik nu wel/ niet kan verwachten en hoop zo dat ik m’n tepel niet alsnog kwijt raak πŸ€―πŸ™πŸ»
 8. @LadyC1981 hoi, wat vervelend om te lezen. Toevallig zei ik vandaag precies hetzelfde tegen iemand; dat als ik geweten had dat het herstel zo’n traject werd, dan was ik er ook nooit aan begonnen en zeker nu in deze nare tijd niet. Bij mijn rechterborst lijkt ook of er wat kleine wondjes open te gaan. Voel daar ook stekende pijn. Heb jij β€˜s nachts of net na het wakker worden ook extra veel pijn? Ik slik dan behoorlijk wat paracetamol. Als iemand me nu met zekerheid kon vertellen dat het goedkomt, maar ik word er onzeker van omdat ik totaal geen goed herstel zie. En intussen een maand verder. Sterkte meis! Hopelijk staan wij hier binnenkort ook met positief nieuws...
 9. Hi, Helaas nog steeds niet zo... vandaag weer naar het ziekenhuis geweest. Er heeft een andere chirurg naar gekeken en er flink op staan drukken πŸ™ˆ en het gaatje onderin weer groter gemaakt een ook een gaatje boven de tepelrand waar veel troep uitkwam. Conclusie is dat ik vetnecrose in de borst (harde schijf onder de tepel) heb 😣😰 Vrijdag weer voor controle terug. Gelukkig heb ik wel eindelijk antibiotica! Hoe gaat het nu met jou?? Hopelijk heb je een positiever verhaal en gaat het met jou de betere kant op πŸ™‚
 10. @LadyC1981 hoe is het nu met jou? Ik word er een beetje weemoedig van... ik ben nu iets meer dan 3 weken verder en nu komt er weer veel pus uit m’n tepel (een gaatje net in de bovenrand van de tepel). Ben donderdag bij de verpleegkundige geweest en volgens haar kan dat voorkomen ivm vetnecrose wat uit de borst moet). Maar mijn huisarts gisteren schrok ervan. Maandag weer bellen. Ik ben dan 3,5 wk verder en nog niks opgeschoten en maak me ook zorgen of dit nog gaat herstellen en of m’n hele borst niet vol met pus zit ofzo. Die tepel is zo smerig bloederig en geΓ―rriteerd geraakt nadat haar collega verpleegkundige de tepel ontveld had... ik dacht het dal wel toen ze vroeg of ze dat zou doen. Echt om moedeloos van te worden. Zit echt in een vreselijke dip😞 Ik had nooit deze bvk bij hun gedaan, als ik geweten had hoe slecht de nazorg is.
 11. @LadyC1981 Fijn dat het vandaag wat beter gaat. Het klinkt allemaal een beetje hetzelfde als bij mij. Gisteren heb ik teveel gedaan en vandaag kon ik alleen maar slapen. Ben zo moe en veel pijn en steken. Bij mij komt nu iedere dag iemand van de thuiszorg de wonden spoelen en verbinden en ik merk dat het me wat rust geeft omdat hun meekijken. Voorheen dacht ik steeds van is dit wel goed of klopt dat wel. Ze zeggen steeds dat ik geduld moet hebben omdat het nog zo kort geleden is en rust houden ivm de wonden, maar ik baal ook dat ik niet kan werken. Dit had ik van tevoren niet verwacht. Hou je taai!
 12. @LadyC1981 het gaat nog een beetje hetzelfde. Gisteren leek het de goede kant op te gaan; wonden zagen er wat rustiger uit, maar vannacht weer rot geslapen en pijn. De paracetamol hielp niet. En hoe is het nu met jou? Merk je al wat verbetering?
 13. @Doe ik het of niet? Dankjewel 😘
 14. @Recidiva Hij wil het echt niet geven omdat hij zegt dat de ontsteking alleen links in de borst zit en dat ik verder niet ziek van de koorts ben. Heb steeds rond de 38 Gr... Het is daar allemaal zo vaag, makkelijk en slordig. Ik trok na 3 dagen al aan de bel en sinds gisteren zeiden ze dat ik niet voor niks kwam... πŸ₯Ί En nu zit ik pas echt in de lappenmand. Stel dat ze wel meteen geluisterd hadden of eerder onder de pleisters gekeken hadden... De hechtingen zouden er morgen uitgaan maar die blijven nu tot donderdag zitten...? Snap er allemaal niks meer van. Weet alleen dat ik moe en half depri aan het worden ben. En veel pijn links.
 15. Zo herkenbaar. Ik ben de 21e februari geopereerd en omdat ik zoveel positieve verhalen hoorde (β€œzou het zo weer doen”’) enz. Dacht ik dat heb ik straks ook! Maar tot nu toe is het vooral veel onzekerheid, slecht slapen, doodmoe, spanningen, huilen en nergens zin meer in. Ben steeds met m’n hoofd bij die tepel die eruit ziet dat hij het erg moeilijk heeft en de open wond. De gehele linkerborst doet zeer en geeft een rare druk. Ik hoop dat wij over een tijdje ook kunnen zeggen dat het allemaal weer goed is. πŸ™Met de cup en vorm ben ik overigens heel blij. Heb jij wel antibiotica gekregen?