Ga naar inhoud

Veerveertje

Leden
  • Aantal items

    791
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

Berichten die geplaatst zijn door Veerveertje

  1. Hai meis, welkom hier. Waaruit maakte je dat op uit de reactie van je pc? Als hij nu al ziet dat het weinig kans van slagen heeft volgens jou?

    Als dat echt zo is, moet je hier echt wat mee hoor. Want dat is dan niet oke. 

    Ik weet wel dat als je nog maar 1 week PO bent, er echt nog vrij weinig over gezegd kan worden en ze inderdaad vaak erg hoog en hoekig/blokkig kunnen zijn nog. Frankenboobs worden ze hier ook wel genoemd. 😅 Ook is het bekend dat beide borsten hun eigen genezingsproces doorgaan, dus dat 1 borst anders is dan de ander is ook niet gek. Heb je er toevallig al foto’s van? Het helpt denk ik ook als we hier een beeld hebben van hoe het er dan uit ziet bij jou, en of dat in de lijn van “normaal” ligt. 
    Ik hoop dat je je niet teveel zorgen maakt 😘

  2. Op 22-1-2021 om 20:26, AK21 zei:

    Hallo @Minion en @Veerveertje ik ben zojuist een nieuw topic gestart over mijn implantaat dat veel te hoog zit. Las hier jullie reacties al, zou ik in jullie album mogen kijken? Ik ben totaal in paniek en hoop een beetje gerustgesteld te kunnen worden. 


    Sorry, ik zit niet meer heel actief op dit forum, dus lees dit nu pas! Ik heb je toegang gegeven hoor, dan kan je even kijken. Ik zal ook je topic even gaan lezen. 😘

  3. Op 17-11-2020 om 13:57, Nog even wachten zei:

    Meiden het meten met implantaten werkt niet. Implantaten hebben eigenlijk altijd een grotere cupmaat nodig, mede omdat deze war vormvaster zijn dan gewone borsten. Staar je er niet op blind. Ga straks naar een winkel toe en pas verschillende maten. Dikke kans dat je een d of een f nodig hebt.

    Mooi voorbeeld vind ik nog steeds @Veerveertje die dacht een C cup te kunnen bestellen en nu vaak een F draagt.

    Komt goed, ook als ze zakken gaan ze nog voller zijn en ogen 


    Hehehehe echt hè, leek dat ik was. Cupje C 🤣

    Ach voor het oog is het wel een C/D I guess, dus in a way zat ik goed 😅😝

  4. 9 minuten geleden, Nog even wachten zei:

    Vrijdag voor de 3 maanden controle terug geweest naar de arts. De arts was (net als ik) super tevreden over het resultaat. De tubulaire vorm is er echt helemaal uit en links hersteld ook prima. Het linkerlitteken is nog wel gevoelig, maar is natuurlijk 3x in 4 maanden open geweest. Mijn huid is ook nog wel gevoelig (snel rood en bh's tekenen ontzettend), maar ook dat duurt tot een jaar tot dat zich herstelt. 

    Net heb ik de officiële voor en na foto's gehad en dat bevestigd maar weer dat ik de beste keuze heb gemaakt door me te laten opereren en dit door dr. Vd Pot te laten doen.

    Ik zal als naslagwerk voor een ieder deze foto's in een openbaar album plaatsen. 


    Waaaaauw! Wat tof om zo naast elkaar te zien zeg. Dan heb je idd het echte verschil right in your face gewoon. FANTASTISCH 😍 ze zijn echt prachtig mooi geworden, en idd wat een verschil! Ze lijken ook zo natuurlijk. Echt petje af voor je pc ook. En eind goed al goed! Het wachten is officieel voorbij ;) 

     

    😘

  5. Ahh wat vind ik het sneu om te lezen hoe dit je bezig houdt.

    Ik weet niet of mijn/onze woorden verschil kunnen maken, want het zit toch binnenin jezelf. Desondanks wil ik je zeggen dat je PRACHTIGE boobs heb (ik zou zo ruilen) en het zou echt niks moeten uitmaken wat een ander ervan denkt zolang jij zelf blij bent.

    Ik zou die vrijheid je zo gunnen. Ik zelf heb echt 0 shame, mijn (grote) vriendengroep weet het allemaal, familie, collega’s, ik maak er nergens een geheim van. Heb nog 0 negatieve reacties gehad, hooguit wat opmerkingen van vrienden/vriendinnen die zeiden het zonde te vinden omdat ze het niet nodig vinden en toch een bepaald beeld van nepborsten hebben. Dan leg ik gewoon uit wat het voor mij is (geweest) en dan snappen ze dat. 
    Mocht ik ooit een compliment krijgen van een onbekende over m’n borsten, zou ik waarschijnlijk ook iets roepen als “Thanks, zijn gekocht hoor!”. 
    Ik denk dat mede door er zo nuchter in te zijn zelf, je negatieve reacties automatisch de kop in drukt. En een ieder die er wel negatief over wil zijn mag zijn/haar gang gaan, dat raakt me echt voor geen meter.

    Terwijl ik toch erg onzeker kan zijn en ben geweest, dit is daar gelukkig geen onderdeel van.

     

    Ik hoop voor jou dat je jezelf hier op een gegeven moment uit kan bevrijden, want het lijkt me heel rot om je er zo over te voelen. Die schaamte is nergens voor nodig, maar kan je natuurlijk ook niet als een knop aan of uit zetten. Toch hoop ik voor jou dat je daar komt, want met zo’n stel boobs zou je niet anders moeten dan genieten! ❤️😘

    • Like 1
  6. Op 17-9-2020 om 10:22, Mvd123 zei:

    Wat een prachtige borsten heb jij! Ik hoef geen hele grote borsten maar wel mooi stevig en dichter bij elkaar. Ivm 3 zwangerschappen had ik flink wat vel en een lift zie ik niet zitten zolang het niet nodig is. Daarom is de keuze zo moeilijk omdat ik toch wat grotere, bredere protheses moet kiezen.. maar ik ben eruit, het wordt 625 cc HP😁


    Dank je wel! 🥰 Ik snap het helemaal. Wat fijn dat je eruit bent! 🥳

  7. 48 minuten geleden, Anouk78 zei:

    Hoi ik zou zeggen klopt niet helemaal, tenminste niet

    bij mij🙈 ik kwam van een kleine 75B en met 425cc naar een 75G gegaan.

    ik zou zeggen tag bestboobie, die heeft er een goede kijk op. Groetjes Anouk 


    Precies. Ik kwam van 70B en heb met 300cc een 70F gekregen. Maar voor het oog ziet het er denk ik wel uit als een D. Je krijgt met implantaten altijd een grotere cup dan dat het eruit ziet voor het oog namelijk. 

    • Like 1
  8. 3 uur geleden, Mvd123 zei:

    Toegevoegd! Altijd leuk om ook bij jou te kijken, bij iedereen valt het weer anders uit😉


    Jou ook toegevoegd! Ik heb even gekeken, ik denk dat je die aantal CC prima kan hebben en dat dat idd zorgt dat ze wat meer decolleté zullen gaan geven. Heb veel resultaten gezien van dames met flink wat aantal CC’s waarbij je dat echt niet zo snel zou zeggen en die zeker niet op porno borsten lijken. Ik denk dat als je pc zegt dat je dat absoluut niet krijgt met dit aantal CC, hij wel weet waar hij over praat en je daarop kan/mag vertrouwen. 
    Blijft lastig hé, ik ken het zo goed, haha. 😘

  9. 1 uur terug, Mvd123 zei:

    Dankje! Ziet er heel mooi uit! Balen dat het ging ontsteken maar het resultaat mag er nu zeker zijn😄

    Heb je ook bij mijn fotos gespiekt? Ben benieuwd naar jullie mening of 625 cc niet te groot wordt. 


    Ik kijk ook graag met je mee, ben erg benieuwd. Mocht je terug willen loeren hoor ik het wel, maar ik heb maar een bescheiden 300 cc ;) 

  10. 4 uur geleden, Mar1986 zei:

    wauwww super mooi geworden!! Heel mooi in verhouding ook 😍 ik hoop op zwelling bij mij, de een is in ieder geval aanzienlijk groter dan de ander, ik hoop dat de kleinere meer is wat het worden.

     

    Maar na het zien van al die mooie resultaten heb ik er al wel wat meer vertrouwen in 😄


    Awh dank je! 🥰 

    Bij mij was er na een paar weken ineens verschil tussen beide borsten, maar dat is nagenoeg helemaal weggetrokken. En helemaal exact gelijk gaan ze sowieso niet worden, dus het kan altijd zijn dat je een klein verschil blijft houden (net zoals bijna alle echte borsten ook hebben). Maar geduld is hier echt het codewoord omdat je borsten zo gigantisch veel veranderen de eerste weken, dat je na 3 maanden pas echt een beetje je uiteindelijke resultaat ziet en houdt. Spannend allemaal hé 😅😘

  11. 17 uur geleden, Mar1986 zei:

    oww dat idee heb ik ook! Dat er lucht bij zit ofzo. Ik ga je toevoegen, mag ik ook met jou meekijken?


    Ja precies. Zeker, ik heb je toegang gegeven! Ziet er bij jou ook gewoon nog gezwollen uit en waarsch vocht inderdaad. Komt goed! 

     

    7 uur geleden, Es1234567 zei:

    Hier ook! Net bubbeltjes plastic 😄 kon er moeilijk vanaf blijven 😂 heeft een paar daagjes geduurd toen was het wel weg!


    Jaaa hahaha. Ik zag er ook de heeeeele tijd aan, vreselijk 😂 Klopt, bij mij ongeveer een kleine week geloof ik. 

  12. 3 uur geleden, Mar1986 zei:

    Hehe nou het is gelukt met de foto's! Schijnbaar toch nog te groot ondanks dat ze onder de 3 mb waren. Maar na een screenshot ervan maken deed die het wel gelukkig.

    @AMST, @Zoemertje, @LettyBoob, @ProjectX, @D123, @Mmmmi, @newboob ik heb jullie toegevoegd!

     

    Ben ik iemand vergeten dan hoor ik het graag!

     

    Hadden jullie trouwens ook dat de ruimte tussen je borsten gezwollen was? 


    Ik kijk graag mee! :)

    Ja dat kan ook vocht zijn, ik had tussen mijn borsten de eerste paar dagen zelfs lucht eronder waardoor ik bubbel geluidjes kon maken als ik op die huid drukte. Alsof je hele kleine belletjes indrukt/verplaatst. Was een hele gekke gewaarwording 🤣 Komt allemaal goed. 

  13. 6 minuten geleden, Lisa1981 zei:

    @minion19 Ik heb je toegevoegd hoor. Ik maak me zorgen omdat eigenlijk vanaf het begin rechts groter is. Links voelt helemaal super geen pijn meer niks. Recht is heel gevoelig, de huid de tepel en gewoon de hele borst. Ik voel hem zeg maar de hele dag. Ik heb teveel enge verhalen gelezen en ben zo bang voor een complicatie.  


    Mag ik ook eens meekijken met je?

    Hou in de gaten dat je borst niet warm

    wordt of heftig opzwelt. Ook even kijken naar je wondjes of die er niet rood uitzien. 
    Hoewel het vaak voorkomt dat 1 borst gevoeliger is dan de ander, en beide borsten eigenlijk hun eigen genezingsproces doormaken, zou ik met echte zorgen altijd even je kliniek bellen, al is het maar ter geruststelling. 😊

     

  14. 5 uur geleden, miss marieke zei:

     

    O en ik heb nieuwe foto's toegevoegd


    Ik dacht dat ik al toegang had want heb jouw foto’s toen gezien, maar ik kan er nu niet in. Mag ik nog toegang? Ben erg benieuwd hoe het gegaan is in de afgelopen weken en hoe het er nu uit ziet. Vind het heel vervelend voor je dat je zegt nog weinig verschil te zien en ze nog zo hoog zitten? Hoe ver po ben je nu precies? Hou moed! Xx ❤️

  15. 4 uur geleden, Danh zei:

    Wauw!!  Ik zie inderdaad dat ze bij jou ook hoog zaten in het begin. Bij min is het precies hetzelfde.  Maar het is bij jou zo mooi geworden!


    Ja hè?! Daarom, zo gigantisch kan het veranderen. Dank je wel! 🥰

     

    2 uur geleden, Mmmmi zei:

    @Veerveertje mag ik ook bij jou meekijken? Ben wel benieuwd naar het proces vannzakken, vind dat je bij mij niet heel erg verschi ziet..

     

    Ja hoor, ik heb je toegang gegeven! Heb jij ook een album? 😃

  16. Op 4-9-2020 om 10:07, Bo1909st zei:

    Ben ook wel benieuwd inderdaad hoop niet te lang hahaha


    Elke pc adviseert wat anders qua hoe lang je op je rug moet slapen. Dus zou dat even navragen bij je kliniek. Ik mocht het na 2 weken (op m’n zij liggen) maar heeft bij mij echt wel een paar weken langer geduurd voor het weer fijn voelde op m’n zij te liggen. En zelfs na een maand of 3/4 had ik zonder bh aan na een nacht op m’n zij liggen een klein beetje last. Inmiddels gaat dat al een hele tijd goed! :) 

    Zou ik met je mee mogen kijken in je album? 

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.