D123

Silver Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About D123

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Succes en een goed herstel gewenst. Ik heb volgende maand mijn eerste consult bij Frans Straten. Zou het leuk vinden om jouw verhaal te blijven volgen.
 2. Hoi @Lovi , ik kan je ook niet helpen want ken deze termen ook niet goed. Maar....wauw! ik vind ze echt heeeel erg mooi. Bij welke pc ben jij geweest? Sorry, Ik raak het overzicht een beetje kwijt. Ik hoop dat deze onzekerheden snel voor je weggenomen kan worden.
 3. @lauralaura wauw! Heb je album bekeken. Ze zijn echt heel mooi. Vind ze heel goed bij je figuur passen. Nee, nog geen consult ingepland. Af en toe slaat bij mij de twijfel toe.... heb jij daar helemaal geen last van gehad? En ik heb het sowieso in mijn hoofd op de planning staan voor maart 2021. Dus ik heb nog even. Maar ik baal af en toe wel van de twijfel.
 4. Hoi @lauralaura, Fijn dat operatie en het herstel tot nu toe goed is verlopen. ik ben vrij nieuw hier. Maar heb ook interesse in pc van der Weij. Zou ik in je album mogen kijken? Ben heel benieuwd namelijk.
 5. @Paula0307 Bedankt voor je reactie op mijn voorstelbericht. Je zit dus ook nog in de orientatiefase. Bij wie heb je jouw eerste consult gehad? Ben benieuwd hoe je het gaat vinden bij Boerhaave, aangezien die ook bij mij in mijn persoonlijke top 3 klinieken staat. Ik wil dit voor mijzelf laten realiseren in maart 2021 dus ik heb nog heel even om te oriënteren en consulten in te plannen. ✌
 6. @Petra84 Allereerst bedankt voor je reactie. Wat spannend, jij kan gewoon al gaan aftellen! Ik heb vooral negatieve dingen gelezen over planning en organisatie daar. Verder niet hoor. Neem aan dat er uitstekende PC's werken daar. Maar omdat er genoeg alternatieven zijn en ik niet zo goed tegen organisatorische onrust kan , neem ik hen niet mee in de overweging. ✌😉 Ben wel heel benieuwd hoe je het herstel gaat ervaren. Heb jij al een fotoalbum aangemaakt? Ga je ook een operatieverslag schrijven? Heb jij meerdere consulten gehad of ben je alleen bij DG geweest?
 7. @Nog even wachten dat is dus mijn angst wat jij hebt moeten meemaken. Dat is ook de reden van mijn twijfel zo nu en dan! Bedankt dat ik in je album mocht kijken. Uiteindelijk is het bij jou goedgekomen met een mooi resultaat. En wat knap dat je het toch zo weer zou doen. Ik ben zelf nog niet echt verder gekomen met oriënteren. Was even erg druk met andere dingen.
 8. @Veerveertje bedankt voor je berichtje! Super leuk om reacties te ontvangen op mijn voorstelbericht. Ik ga dit weekend nog even kijken op de site die je hebt doorgegeven. Ben heel benieuwd! Ik vind persoonlijk volume aan de bovenkant heel erg mooi en wil ze zeker niet te klein. Dat heb ik al die jaren juist zo gemist. Dus ik dacht dat voor mij wellicht ronde prothesen beter zijn aangezien mijn wens voor volume aan de bovenkant. Ook ben ik niet bang voor mening van anderen of reacties van anderen, ze zullen het toch wel gaan zien. Ook ben ik niet bang voor de operatie zelf, heb al meerdere narcoses gehad. Het enige waar ik angst voor heb , is dat ik denk dat ik misschien die pechvogel zal zijn waarbij mijn lichaam de prothese niet accepteert. Super tof dat je mijn toegang wil geven tot je album! 👍😉 ben erg benieuwd.
 9. @Lindan bedankt voor het lezen en het reageren op mijn voorstelbericht! Park kliniek Rotterdam heb ik ook over gelezen. Opzich had ik daar ook wel interesse in, maar is helaas toch duurder dan de andere klinieken die ik had genoemd. Had je Nio als PC? Ik houd deze wel in mijn achterhoofd mochten de andere consulten tegenvallen. Welke prothesen heb jij? Ik heb denk ik een vrij normaal postuur. Ik ben 1.71 lang en weeg 77 kilo. Wel heb ik veel bredere heupen en billen dan de rest. (Onder 1 maat groter dan boven) ook wil ik alvorens de borstvergroting te doen, 7 kilo afvallen zodat ik nog lekkerder in mijn vel zit. Mijn cupmaat weet niemand! Echt een drama met BH's kopen. Niets staat mooi. Ik heb zeg maar een 80c nodig omdat anders de beugel in mijn borst prikt maar ik heb geen volume aan de voorkant. Dus het kiept en gaapt aan de voorkant en staat altijd lelijk. Ik kan nooit een bh naar mijn keuze kopen, ik moet er altijd tientallen passen en kies ik welke met minst lelijk staat. Dat is dus ook de reden dat ik nu wel de stap wil zetten om er iets aan te laten doen... Tijdens mijn zwangerschap zijn mijn borsten overigens nauwelijks gegroeid of gekrompen.
 10. Hello lieve lezers, Voor het eerst in mijn 34 -jarige leven schrijf ik op een forum! ☺️ Ik lees al een weekje mee hier en nu dus wel zo netjes om mij dan ook even officieel voor te stellen. Ik ben D, 34 jaar en mama van een dochter van 1 jaar. Ik ben serieus een borstvergroting aan het overwegen en mijn voorkeur gaat uit naar de Boerhaave kliniek of kliniek Heyendaal (Frans van Straten) deze 2 (vooralsnog) ivm prijs- kwaliteit en de goede recensies. Wat mij betreft valt kliniek van Diana G af ivm wisselende verhalen. Kliniek Veldhoven lees ik nog niet zo veel over. Zijn er hier mensen die met deze kliniek ervaringen hebben??? Heel eerlijk gezegd weet ik nog niet helemaal welke borsten ik mooi vind en wat bij mijn lichaam past. Dus het is nog echt een zoektocht! Ik vind het leuk om, met name, de operatieverslagen te lezen zodat ik een goed beeld kan vormen over hoe en wat mij te wachten kan staan. Ook zou ik het leuk vinden als ik in jullie fotoalbum mag kijken. Om inspiratie op te doen. (Al weet ik nog niet helemaal hoe dat werkt) Graag hoor ik jullie! Alle tips en ervaringen zijn meer dan welkom.