Ga naar inhoud

ProjectX

Leden
  • Aantal items

    253
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door ProjectX

  1. @Lilve dank je wel nog!! Lief van je! 
     

    ik heb wel kleine verdikking bij mijn litteken aan de onderkant daarvoor ga ik vrijdag nog even op controle bij de pc. En mijn rechterborst doet aan de zijkant nog altijd zeer, vooral als ik een beetje duw.. links is dat niet. Voelt niet prettig dus wilde het even laten checken. Voor de rest nog altijd heel blij mee 😁

  2. 6 uur geleden, AMST zei:

    Dankjewel! Ik heb soms wel een beetje de twijfel of ik niet voor een breder implantaat had moeten gaan.. Maar denk dat er dat meer kans is op randen zien ed. 

    Bij jou ziet het er ook mooi uit zeg! Lijkt wel alsof we een beetje dezelfde boobies hebben haha

    Dankje en ja herkenbaar! We hebben zeker vergelijkbare boobies haha.. ik wilde ook niet te groot, maar toch denk ik nu soms had mis toch iets meer gemogen. 🤭 Terwijl mijn vriend dit al groot vind. 

  3. Op 13-11-2020 om 11:56, AMST zei:

    @ProjectX Ja ben ik ook wel blij mee! Heb nog wel dat ik links wat voel trekken aan de onderkant, maar denk dat dat van het litteken komt. Ik heb net een nieuwe foto geüpload (heb wel een wondje van een niet opgeloste hechting die naar buiten kwam) alleen niet van de onderkant van de littekens! Op zich zijn die bij mij nog wel wat rood en gevoelig, maar hee, na negen weken kan je nog niet zo heel veel zeuren denk ik haha. Heb wel het idee dat de Scarban helpt in de zin van dat het de littekens wat soepeler maakt en platter. Zal ik nog even een foto maken voor je? Dan heb je vergelijkingsmateriaal

    Ziet er goed uit zeg! Mooi natuurlijk ook en mooi je littekens! Zou ik een foto mogen zien van de onderkant? Ik heb mijn pakketje binnen en ga vandaag starten. 😁 

  4. Hi dames even een update ben nu 11/bijna 12 weken po. Ben over het algemeen erg tevreden. Heb een nieuwe foto geplaatst! Enige is dat mijn linkerborst nog wat hoger zit. Klein verschil was altijd al maar niet zo zichtbaar als nu vind ik. Zie het met name aan mijn tepelstand. 
    Ook vind ik mijn littekens ad onderkant nog erg rood en soms beetje verdikt.. ga binnenkort starten met Scarban. Ben benieuwd! 
     

    In mijn rechterborst ad zijkant doet het nog zeer trouwens, is dat normaal? Als ik daar zachtjes duw doet het zeer en soms ook uit het niets voel ik het. Links nergens last van.. Ben dan gelijk bang dat het niet goed is 🙈 

  5. Hi lieve meiden weer even een update 🥰 

     

    Ben nu bijna 8 weken en heb controle bij de pc gehad. Alles was netjes en zag er goed uit! Ene borst moet nog beetje inzakken maar dat verschil zie je haast niet. Ze was heel tevreden over de littekens ook. Ben zelf ook zo blij ermee! 
    Slaap nu ook zonder voedingskussen en gaat goed. Geen pijn meer.. nog wel verdoofd gevoel in m’n ene borst en m’n tepels deels. Komt vanzelf terug zei de dokter. 
     

    Heb ook sinds een week bh’s geshopt! Nog niet te veel want ze kunnen natuurlijk nog wat veranderen. Maar heb zonder voorgevormde cup een 75E en met voorgevormde cup 75F. Helemaal blij mee. M’n cup is weer mooi gevuld en zelfs ietsje meer, prima! 🤗

    Mag ook weer beginnen met sporten en paardrijden. De pc zei of je nu valt of over een jaar maakt geen verschil. Van binnen is de wond genezen. Ik ga eerst op vakantie vanavond en dan als ik terug ben sport oppakken. Dus heb wat extra weeekjes. 

  6. @iloontje148 fijn dat t opzich goed gaat met je! Wat zei de arts op de controle? Ik denk dat het best lang gevoelig kan blijven.. ik heb juist geen gevoel nog.. Draag je nu weer sport bh’s? 
     

    Met mij gaat het goed, heb volgende week maandag controle ben dan 7 weken po ook. Heb nog wel wat vragen of de ene prothese nog wat gaat zakken en of gevoel terugkomt.. en over sporten. 

  7. Op 4-10-2020 om 09:48, Petra84 zei:

    Goedemorgen meiden 

     

    Weer een beetje gebroken uit me bed gekomen 😊 vanaf wanneer konden jullie weer plat slapen op je rug en zonder de voedingskussen? Wilde hem vanacht eruit doen maar merk dat ik dan echt nog niet fijn kan liggen en de druk op de zijkant van borsten vind ik dan nog niet zo fijn 😅 met voedingskussen gaat dit beter maar begin weer last te krijgen van me rug enzo ... en de nachten worden weer vervelend zeg maar 🤭 mss vandaag maar proberen om 2 kussens ipv 1 te nemen zonder voedingskussen 

    Ik slaap nog steeds met Voedingskussen maar vind het gewoon ook lekker haha.. ben nu 6 weken po. Zou wel zonder kunnen slapen denk ik. 
    Lukt het met 2 kussens? 😊

  8. @Bo1909st oh ja zou idd een stukje hechting kunnen zijn.. goeie! Gaat hard he de tijd! 

     

    @Zoemertje wat lekker dat je al op je zij kan slapen, dat vind ik nog echt niet prettig. Ze zien er mooi uit hoor! En herkenbaar van je linkerborst, ik heb dat met rechts.. 🤣

     

    @Petra84 ja stofzuigen mag ook pas vanaf 6 weken, vandaag is mijn moeder weer geweest.. Toch wat slimmer. Die druk wordt vanzelf minder, die heb ik nu totaal niet meer dus nog even geduld! 

     

    Wat ik wel echt heeeel vervelend vind is dat ik niet kan sporten en wat ben aangekomen, ook omdat ik thuis werk. Heb ook geen gezonde relatie met voeding dus is voor mij echt een trigger om weer door te slaan in overdreven gezond eten etc. Word er gek van! Ben blij als ik straks weer PT kan doen, staat ingepland voor eind oktober. Het is echt debiel maar 3 kilo verschil en ben helemaal in paniek. 😟

  9. 3 uur geleden, Kaya74 zei:

     

    Slapen gaat eigenlijk heel erg goed, verbaas me erover want ben eigenlijk een echte zijslaper 🙂 Heb bij medipoint een verstelbare rugsteun geleend en gaat echt heel erg prima! Mijn bh staat nu een haakje minder en dit is al zo veel beter, dragelijk om zo nog vier (!!) weken door te moeten. Heb alleen mijn pleisters er nog op zitten, die mochten er eigenlijk vanaf woensdag af maar vind het toch best eng en heb er vooralsnog geen last van dus laat ze nog maar ff. Ook omdat ik beetje bezorgd ben of de rand van die bh er dan niet tegenaan gaat drukken/wrijven en eventueel korstjes of irritatie gaat veroorzaken.

     

     

    Heerlijk zeg dat je lekker slaapt!

    Die pleisters kunnen geen kwaad denk ik, lekker laten zitten dan! Gaan vanzelf loslaten. Ik vond wel meevallen hoe erg het drukt, maar moet zeggen mijn bh valt ook net iets lager dan die plooirand. 

    • Like 1
  10. 5 uur geleden, AMST zei:

    @ProjectX Dankjewel! Ja je hebt speciale voor dat ankerlitteken en rondom je tepel (lijken net van die donuts haha). Ja werkte het goed? Heb je dat destijds toen ook opgebouwd met een uurtje per dag? 

     

    Ja dat lijkt inderdaad wel zo he! Ook omdat we dezelfde ingreep hebben gehad met bijna dezelfde CC's.. We verschillen ook nog eens niet zoveel in leeftijd

    Oh handig zeg! Kreeg je het vergoed? 
    Ja heb toen opgebouwd idd.. vond wel dat het na een tijdje niet zo goed meer plakte 

  11. Whaaa wat mooi al @AMST !! Gaat echt super mooi worden! 😍 
     

    heel herkenbaar wat je zegt dat rechts en links een eigen leven hebben.. heb in de ene heel veel gevoel (voelt soms verbrand) en de ander is nog steeds verdoofd 😅 duurt wel eventjes voordat dat weg is volgens mij.. 

    Mijn hechtstrips mochten er na 2 weken af en zijn in de kliniek verwijderd. Dat voelde ook heel gek en gevoelig daarna.. Nu geen last meer van. Had het voor geen goud zelf willen en kunnen doen. Bij mij hebben ze wel de knoopjes vd hechtingen weggeknipt, dat is misschien anders als bij jou? 

    • Like 1
  12. @Petra84 @Bo1909st Thanks lieve meiden ☺️
     

    Die van jou gaan ook goed zeg @Bo1909st! Heb je trouwens toegevoegd. 
    Ja slapen met die bh aan vind ik ook gewoon lekker haha, hou hem na 6 weken denk nog aan.. kan geen kwaad.

     

    Heb sinds vandaag wel hard bobbeltje bij m’n ene litteken onder. Ben bang dat het een stukje verdikt littekenweefsel is. Ook wel iets teveel gedaan zondag: stofzuigen en de was 😅 mis te veel? Hoe doen jullie dat? Ben morgen 5 weken po. Hoop dat het nog weggaat.. 

     

    Ga proberen wat actiever te zijn hier op t forum en vd week ff bijlezen bij iedereen ! 
     

    @Zoemertje hoe is het nu met jou? 

  13. Hi lieve meiden hierbij een update! 💗 

     

    Inmiddels alweer 4 weken PO en het gaat eigenlijk heel goed met me. Ben weer volop aan het werk (wel grotendeels vanuit huis ivm Corona, maar das wel prettig).
    De littekens genezen ook goed! Kortsjes zijn eraf en ben begonnen met smeren van litteken crème. Dit doe ik 1x per dag, is dat goed? Of doen jullie het 2x per dag? 

     

    Verder geen pijn meer, nog wel weinig gevoel aan de zijkant van mijn ene borst en vervel nog een beetje. Probeer er nog wel op te letten dat ik niet til, dat is wel iets waar ik telkens bij stil moet staan. Wil zo graag weer van alles doen.. 😂 

     

    Slaap nog niet plat en nog met Voedingskussens, vind dit stiekem gewoon heel erg lekker! En als ik plat lig heb ik last van mijn rug heb ik ontdekt.. Het voordeel van een elektrisch bed; kan wat hoger liggen. Wel ongezellig voor mijn vriend. Op mijn zij liggen vind ik ook nog niet prettig. 
     

    Merk wel dat mijn ene prothese wat hoger zit dan de ander, die moet denk nog wat meer indalen. Dat zie je ook wel terug op de foto vind ik. Zal hem gelijk uploaden zodat jullie kunnen kijken! ☺️

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.