Ga naar inhoud

renaate01

Leden
  • Aantal items

    150
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door renaate01

  1. 1 uur geleden, Nog even wachten zei:

    Wat fijn dat je het vergoed gaat krijgen. Wel een verschil in advies zeg. En je moet doen waar je je goed bij voelt. Dr Zaal is ook voorstander van natuurlijke borsten dus ik verwacht niet dat het te groot gaat zijn.

    Ik dacht aan @renaate01, maar ik kan me vergissen qua hoeveelheid cc. Maar staar je er niet op blind he. Iedere voorsituatie is uniek en dus ook hoe het eruit komt te zien. Je kunt qua lengte en gewicht hetzelfde zijn, maar de stand van je borstkas bepaalt ook het eindresultaat. 

    Dankje voor de tag, we hebben al contact gehad via pb en al heel wat dingen besproken! 

  2. Net mijn 2weekse controle gehad bij de verpleegkundige. Pleisters werden eraf gehaald en ze trok een klein stukje korst mee dus het begon wat te bloeden, gauw een schone pleister erop en moest het even in de gaten houden. Verder zag het er prima uit zei ze. 
    Net even gekeken met een spiegeltje en het bloeden was al gestopt. Tijdens volgende douchebeurt maar kijken of de pleister er af kan. 

  3. Hi dames.

     

    Ben nu bijna een week po en ben opzoek naar een andere/extra bh. 1 is toch wel echt te weinig. De bh die ik nu draag is behoorlijk prijzig en ben dus opzoek naar een die wat goedkoper is, want waarschijnlijk draag ik ze niet zo vaak als het straks niet meer hoeft. Mn pc vond het prima dat ik naar een andere ging zoeken.
    Ik hoor graag of jullie tips voor me hebben? Welke is fijn en waar te koop? 
     

    Liefs

  4. 14 minuten geleden, Raven zei:

    @renaate01 Het liefst zou ik t ook gewoon voor mezelf en naasten houden. Maar is lastig denk ik, tis toch wel iets zichtbaars. Dan ben ik denk ik toch liever de roddels voor en vertel t gewoon eerlijk. 
     

    Mijn idee is ook 2 weken vrij nemen. Maar ik werk in een meubelwinkel waar ik ook nog wel eens aan het slepen ben met grote meubels. Dus even afwachten hoe dat gaat.


    Ik was ook bang dat het heel erg op zou gaan vallen maar dat is tot nu toe nog niet het geval. De vergroting lijkt erg op hoe het altijd was met maximisers. 
    2 weken vrij zijn is wel een pre denk ik, en dan maar kijken hoe het gaat toch? Zware dingen tillen gaat en mag niet maar zijn vast andere dingen die je kan doen.

  5. 8 uur geleden, Veerveertje zei:


    Wat fijn zeg! En zij laat je dus op ziekgemeld staan? Zo chill!! 
    En absoluut, kindjes tillen gaat hem volgens mij de eerste 6 weken echt niet worden hoor; zoveel gewicht mag je niet tillen. 


    Ja sta nu nog 2 weken op ziek en eind volgende week hebben we even contact over hoe het gaat en wat wijsheid is om te gaan doen. 
    Nee kindjes tillen zal wel niet lukken maar kan natuurlijk ook andere dingen doen 🙈

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.