Ga naar inhoud

Boobly

Leden
  • Aantal items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Boobly

  1. @Nymeria1 ik voeg je toe aan mijn album. Ik ben door Lydia geopereerd en heb Motiva Ergonomix 320 cc demi (qua breedte was 340cc de max wat erin kon in een demi).. Ben erg tevreden over hoe natuurlijk het eruit ziet, maar heb achteraf toch wel spijt dat ik niet een maatje groter heb genomen of voor 375cc/400cc full ben gegaan. Ik ben nu ruim 7 maanden verder en ze zijn toch wel flink ingedaald en kleiner dan ik had gehoopt, vooral in kleding zonder bh. Ik ben 1.68 en woog destijds 54 kg (nu 58kg).

  2. 10 minuten geleden, Lindan zei:

    @Boobly

    Ik weet niet of jij nog actief ben hier op dit forum . Ik zie dat jij de motiva demi heb gehad. Nu ben je 3 maanden po , en was benieuwd of je tevreden bent? 
    En of je misschien een album heb.

    liefs 

     

    Hi @Lindan, ik ben zeer tevreden over de vorm en hoe “natuurlijk” het eruit ziet, maar als ik het over mocht doen zou ik toch een full nemen. 
     

    Ik voeg je ff toe aan mn album en zal later vandaag es wat recentere foto’s uploaden :)
     

    xx

  3. 3 uur geleden, Peeuwke zei:

    @Marlies84 neen mijn implantaten zitten bijna in mijn nek ? en zijn net rechthoeken. Ik heb zoveel relatief mooie po foto's gezien van enkele dagen maar die van mijn zien echt walgelijk. 

    Ik stel me echt de vraag wat ik mezelf heb aangedaan...

    @Valeriel1995 ik volg met je mee voor eventuele foto's 

     

    Ik heb neem heel veel pijnstilling, 

    Elke 6u: paracetamol 

    Elke 6u: tramadol 

    Elke 8u: ibuprofen 

    Maar 1 borst blijft verschrikkelijk pijn doen.

    Ik heb vandaag contact gehad met de arts en hij zei dat het door de zwelling zou komen. Ik had echt nooit gedacht dat het zo'n pijn zou doen. 

     

    Wat nemen jullie van pijnstilling?


    Het komt echt goed! Na de eerste week voel je je echt beter. Ik heb de eerste 3 dagen ook echt gedacht: wtf heb ik mezelf aangedaan?! Je spieren moeten heel erg oprekken en ik heb maar 320cc. Herstel viel me vies tegen, ik zit op 7 weken en kan nog steeds niet alles. Iedereen herstelt op eigen tempo.

    De tramadol hielp mij echt de nacht door. De nachten waren hels. De zwelling neemt na de eerste dagen zelfs nog toe en dan doet het echt super pijn en zit de beha veels te strak voor je gevoel. 
     

    Mijne waren ook vierkant int begin, ik heb zo min mogelijk gekeken tot de zwelling afnam. Veel rust en geduld, het komt echt goed!

    • Upvote 1
  4. Op 3-12-2019 om 22:04, Lady.D zei:

    Hi meiden,

    Ben al een hele tijd aan t oriënteren, en vind het best een zoektocht... zie af en toe door alle mogelijkheden en opties door de bomen het bos niet meer. 
    Omdat ik hier niet in thuis ben, ben ik zelf als eerst terecht gekomen bij Diana Gabriels (door social media), en weet een paar die daar geholpen zijn. 
    Nu 4 keer op consult geweest, en loop echt wel tegen communicatie dingen aan daar. 

    De eerste keer was bij Hupkens, daar hoor ik de meest positieve verhalen over qua opereren. Maar een hele aparte man in communicatie, en ons eerste gesprek ging niet helemaal goed. 
    daarna 2 keer op gesprek geweest bij dr A Damen, en dat was gelijk een heel fijn gesprek. Iemand die echt naar je luistert, en wilt weten waarom je dit wilt, en wat je wensen zijn. En neem ook echt de tijd voor je.  
    kortom, bij de arts een heel goed gevoel, bij de praktijk wat minder. Nu denk ik wel, de arts moet zijn werk doen, en die zorgt voor het resultaat. En dan heb je verder weinig met de praktijk te maken. Alleen vraag ik me wel af hoe hun zijn mocht je vragen hebben of er wat mis zijn. 
    Dat is ook gelijk de reden waarom ik twijfel of ik niet verder moet kijken Bij bijv faceland of een andere kliniek. 
     

    Ik ben trouwens 1,69 en weeg 55kilo, had altijd een kleine Bcup (bh maat 70C) en nu echt een lege A/B cup. 
    Ik wil graag de Motiva ergonomix, en mij werd nu de ergonomix demi 320cc geadviseerd door dr Damen. 
    hupkens adviseerde mij echt de full, omdat hij aangaf dat bijna iedereen die demi kiest, achteraf groter had gewild. En andersom bij full bijna niemand het te groot vind. Terwijl ik echt natuurlijk wil, en iig niet dat mensen zien dat ik m’n borsten heb vergroot. Ik wil graag opvulling. 
    Weet wel dat hupkens vaak grote borsten maakt. Hij kwam uit op 375cc full 

     

    Nu zou ik heel graag voorbeelden willen zien van ongeveer dezelfde situatie. En ik lees hier veel over Dr Oostveen, en meeste lijken tevreden over haar. 
    @Nala80 @Xritt @Anennas @Boobly @Elsie-94 Zou ik in jullie album mogen kijken naar jullie resultaten? Alvast bedankt! 


    ik haakte ook af bij Diana Gabriels puur op mn gevoel, mijn zusje daar wel geopereerd. Zij was tevreden over de arts (die er nu niet meer werkt), maar minder over DG. Bij FL was dat beter en ook goed gevoel bij Lydia en Bauland kliniek. 
    Ik vond uiteindelijk ook de arts het belangrijkst.

     

    Als ik het over mocht doen was ik denk ik ook voor 375 full gegaan, maar ben zeker niet ontevreden over het resultaat. Kies wat jij mooi vindt, laat de arts je boob inspo zien en vraag welke maat daarbij past gebaseerd op je voorsituatie.

     

    Een “natuurlijke” look is subjectief en afhankelijk van je bouw. Met zowel full als demi kun je denk ik en naar wat ik heb gezien bij anderen een natuurlijke look creëren.

     

    ik voeg je toe aan mijn album ;)

  5. 22 uur geleden, Peeuwke zei:

    Hoe gaat het met je @Boobly heb je een goed herstel gehad?

    Ik hoop het echt dat ze mooi groot worden ? 

    Bedankt voor je reactie!


    Het herstel viel me flink tegen! De eerste 3 dagen zijn het heftigst. Vandaag ben ik precies 5 weken PO en heb einde dag nog steeds pijn, bijv als ik te veel gedaan heb. Vooral de borstspieren doen soms pijn. Het verschilt wel echt per persoon en de manier van plaatsen (dual plane). Ben wel tevreden met het resultaat en de littekens zijn ook netjes. 
     

    ik kan sinds een paar dagen weer een beetje op mn zij liggen. Heb nog wel erg last van de bekende ‘morning boob’ stijfheid bij het opstaan.

     

    Uiteindelijk is het denk ik net als een bevalling, je vergeet het en doet het zo weer :)

  6. Hi @Peeuwke, ik kom nu 4weken PO met een 320cc demi van Motiva uit op een 70D en ik hoor van mij maatgenoten dat dit nog iets groter kan meten nadat

    de borsten volledige gezakt en gedaald zijn. Ik ben 1.67 en 54kg. Mijn voorsituatie was een “lege” 75B na borstvoeding. Ik had ongeveer 4cm projectie van mezelf.

     

    Ik verwacht dus dat je met een 500cc full (zelfs met iets minder) wel zeker ruim over een D uitkomt. Met jouw lengte en gewicht zijn dat flinke tetten ;) 

  7. Hi dames,

     

    update hier: Ik ben nu 19 dagen PO. Het gaat elke dag nog steeds merkbaar beter qua gevoel en resultaat, maar ik ben er nog lang niet.

    Sinds 2 dagen weer voorzichtig auto gereden, gaat redelijk. Nu rij ik wel automaat, ik denk niet dat het al had gelukt als ik had moeten schakelen.

     

    Merk dat mijn borstspieren erg aanspannen en keihard worden als ik veel loop of ook als ik buiten bibber van de kou. Niet fijn :(

    Ook word ik 's nachts nog wakker van het ongemak en de stijfheid. Merk wel dat ik iedere nacht steeds iets platter kan liggen. Zou zo graag weer lekker op mn zij willen slapen!!

     

    Ik heb de laatste week wel echt twijfels over het gekozen formaat. Nu is het uiteindelijke resultaat er natuurlijk nog niet, maar twijfel of ik toch niet beter full ipv demi had moeten nemen. Denk dat als ik het over had kunnen doen dat ik voor een 375cc full was gegaan..Qua breedte was 340cc de max die ik in demi kon hebben, qua projectie is dat nihil vergeleken met 320cc, dus om groter te gaan had ik wel voor de full moeten gaan. 

     

    Ik heb foto's aan mijn album toegevoegd.

  8. 24 minuten geleden, Elsie-94 zei:

    @Boobly Hai Girl! ik vroeg me af hoe het met je gaat ?! is de pijn al minder geworden en kan je je al wat meer bewegen?

    Ik ben benieuwd of je tevreden bent met het resultaat (voor zover je dat kan zien) aangezien ik ongeveer hetzelfde krijg.

     

    liefs!

     

    Hoii,

     

    Ik ben nu pcies 1 week verder en merk dat het elke dag iets beter gaat. Ben ook de pijnstillers aan het afbouwen. Meeste last heb ik eigenlijk alleen met slapen en opstaan. Ik kan nu ook al wat meer bewegen en dingetjes pakken in de keuken op de juiste hoogte. Mijn linkerkant komt wel een stuk moeilijker mee dan rechts. Linkerarm is stijver en linkerborst is ook flink harder en meer gezwollen dan rechts, maar ik las dat dat normaal kan zijn. Ook erg blij dat mijn man veel thuis is om te helpen. Mijn dochter is al 8, dus die kan mama ook helpen :) 

    Ik ben deze week nog een week thuis en af en toe beetje vanuit huis werken, maar hoop volgende week toch wel weer naar kantoor te kunnen. Ben vooral benieuwd wanneer ik weer auto kan rijden (automaat). @Xritt hoe snel kon jij dat weer? En zou ik ook bij jou mogen spieken in je album?

     

    Qua resultaat ben ik zelf heel kritisch en had mezelf voorgenomen om er zo min mogelijk wat van te vinden de eersten weken. Maar ik moet zeggen dat ik sinds vandaag wel duidelijk verschil zag tov gisteren en het er al een stuk minder gek uitziet. Het zit natuurlijk nog veel te hoog, niet mooi rond en keihard. Mijn vriendinnen vinden het nu al heel mooi, terwijl ik zelf nou nog niet die "happy feeling" heb van wauw kheb mooie nieuwe boobs. Miss zelf te nuchter ofzo :P

     

    Kheb nog niet gekeken hoe ik hier een album aanmaak, als ik wat upload zal ik je een seintje geven ;) 

     

    Ik herken ook wel wat schoonheidsfoutjes in de communicatie met FL hier en daar, maar daar is de prijs ook naar. Merk je ook aan het feit dat er minder nazorg wordt geboden dan bij duurdere klinieken. Met een goede voorbereiding en meerdere consults bij diverse klinieken heb ik mijn keuze gebaseerd op de chirurg.

    Ik heb btw bij een andere kliniek een consult met 3D simulatie (Crisalix) gedaan. Dat is natuurlijk niet volledig accuraat, maar geeft wel een beetje een beeld van het formaat implantaat op jouw postuur.

  9. Bauland was prima. Ik moest om 1445 melden en zou 1515 de OK in gaan, had een kwartier uitloop maar stond om 1815 ong weer buiten. Het personeel is erg vriendelijk, maar het blijft wel lopende band werk. Daar had ik me wel al op ingdsteld. De verpleegsters zijn wel top!

     

    ik heb Lydia misschien 5 min gezien, maar ik dacht vertrouw haar gewoon en komt wel goed. Het resultaat is toch nu nog niet goed te zien.

     

    De ergonomix kosten afgerond €3150 exclusief implantaten registratiekosten en beha. Is dit niet me je besproken tijden consult? Ik heb trouwens 2 consults gehad bij FL omdat ik twijfelde welke ik wilde. De ene consulente wist meer dan de ander. 
     

    wat betreft herstel, zorg echt dat je iemand bij je hebt om je te helpen. De simpelste dingen zoals je kussen fluffen lukt bv niet, knopje van koffiezetapparaat indrukken lukt me ook niet ?

     

    zal je in pb foto sturen van beha;) 

     

    thanks dames! Roep maar als jullie nog vragen hebben

  10. Ik heb het overleefd! Uiteindelijk de ergonomix gekregen ipv round silk. Ik twijfelde heel erg tussen de 2.

     

    Operatie is goed gegaan. Tip: hou je aan het medicijnschema. Ik werd vannacht wakker van de pijn omdat de laatste dosis uitgewerkt was, maar ga komende nacht mn wekker zetten voor een extra dosis ?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.