Nymeria1

Silver Member
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Nymeria1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Erg hè! Ik heb nu dus geen tijd meer.. Ja ik heb die gedaan! Maar ik kon alleen 250 of 300 en niet echt profiel kiezen
 2. Ja precies, maar ik vond het passen echt geen duidelijk beeld geven. Vond 245 ook al heel groot bij me en zag geen verschil met 265. Tweede consult mocht ik niet passen vanwege Corona 😩. Schoot dus niet echt op haha.
 3. Dankjewel! Ik heb een maat bekertje met 20 cc op de salontafel gezet om mezelf te reminderen dat het echt bijna geen verschil is 😂
 4. Dit waren overigens mijn wish pics. Niet zo heel groot dus 🙂
 5. Hihi - Ja daar ben ik je echt dankbaar voor! Ik moet het morgen laten weten en weet het gewoon nog steeds niet. Had jij nou high profile?
 6. Voor de geïnteresseerden - ik heb een voorsituatie foto toegevoegd - openbaar overigens (no shame haha (grapje)) 😅
 7. Ahhhh ik snap het - ach de tijd kan ineens heel snel gaan, super veel succes ❤️
 8. Dankjewel! 300 vond ik echt te groot, dat past ook niet volgens mijn pc. Ga je voor een wissel vanwege de grootte?
 9. Nou.. de betaling is gedaan, aftellen dus🥳. Ik twijfel nog steeds dagelijks tussen 245 en 265 en moet al snel beslissen. Zijn er hier nog meiden die minder dan 300 cc hebben en wellicht advies of tips hebben?
 10. 20 juli en 245 demi 🙂 Ben vandaag nog een x langsgegaan bij Lydia 🙂
 11. Hi Suuske! Ik word ook geopereerd door Lydia. Had een heel fijn gevoel bij haar en bij Faceland in het algemeen :) Succes!
 12. Hmm ik denk dat ik nog geen toegang heb, ik zie het kopje 'Albums'. niet staan. Kan dat kloppen? Fijn dat mensen het niet zo snel zien - natuurlijk gooi ik ook m'n push up bh's meteen weg (lees: weggeven) ;-). Je hebt ook gelijk dat het helemaal niet zoveel scheelt natuurlijk..
 13. Wauw supermooi! Doet me ook heel goed zo'n mooi resultaat te zien van een operatie door Lydia. We zijn redelijk gelijk wat betreft postuur dus. Mijn borstbreedte is 11cm en Lydia wil niet meer dan 275 plaatsen, grappig hoe dat dan toch weer zo verschilt. Nu ik jou zo hoor neig ik toch ook weer naar de grotere optie. Ik denk dat ik toch liever iets groter ga dan te klein..