Nymeria1

Silver Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nymeria1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ik vind het lastig, ben bij een aantal klinieken geweest en kreeg steeds meteen grote protheses die ik kijkend in de spiegel echt groot vond. Zij gaven aan dat dit bij me past in verhouding met billen/heup en borst breedte en dat als ik kleiner ga de borsten misschien teveel uit elkaar gaan staan... beetje wat jij ook zegt denk ik. Qua maat dacht ik aan c of d, ik heb omtrek 65/70 dus dan is dat niet zo groot denk ik. Misschien is het ook gewoon even wennen haha. Weet jij al welke maat jij hebt of is dat nog te vroeg?
  2. Dankjewel! Lief dat je meedenkt, hier heb ik echt iets aan! Mijn borstbreedte was 11-12cm en kom in de matrix best groot uit. Pff heb nog veel te lezen en kijken.. Het ziet er echt prachtig uit bij je zeg, echt fantastisch
  3. Hi @stiens! Jouw motivatie voor een Bv en lichaamsbouw is hetzelfde als bij mij. Ik oriënteer nog. Wat leuk om je verslag te lezen!! Mag ik misschien in je album kijken? Alvast bedankt!!!
  4. Super bedankt voor je uitgebreide reactie! Hier heb ik absoluut iets aan. Ik neem het mee in m’n beslissingen. Fijn dat je zo tevreden bent :)
  5. Hoi allemaal! Al een hele tijd wil ik een bv. Ik heb op dit moment een hele kleine 70B (eerder A, maar ik ben optimistisch in lingerie winkels). Ik ben a op consult geweest bij Boerhaave (van der Weij) maar kon me niet vinden in het advies anatomisch. Daarna ben ik bij Diana Gabriels geweest en Diana zelf raadde me Motiva Silk Round aan. Ze raadde 350cc aan minstens wat mij veel te groot leek maar verder een fijn consult. Bij Faceland werd me eigenlijk hetzelfde aangeraden (350 Motiva). Ik gaf aan dat ik het echt groot vond, ik ben namelijk heel petite met smalle schouders. Bij Diana en Faceland zeiden ze dat ik de maat kon hebben omdat het in verhouding is met mijn billen. UIteindelijk met de consulente gekeken naar 300cc demi. Ik neig nu naar Lydia Oostveen-Bol en ben van plan een tweede consult in te plannen bij haar zelf. Zijn er hier meer mensen met mijn lichaamsbouw die me iets over hun ervaringen kunnen vertellen? Bij 2 van de 3 consulten werd me toch wel veel cc's aangeraden vond ik zelf. Ik ga in ieder geval lekker rondneuzen hier 🙂 Groetjes uit Rotterdam!