Alice74

Silver Member
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Alice74

Recent Profile Visitors

189 profile views
 1. View Advert Nieuwe PO BH Diana Gabriels maat M Nieuwe PO BH Diana Gabriels maat M Niet gebruikt Nieuw in de verpakking Adverteerder dereus01 Date 27-05-19 Prijs € 35,00 Category Sport Bh's  
 2. hi @yasmina Dr Nio zei eigenlijk dat het totaal niet uitmaakte. Dat het gewoon een persoonlijke keuze was. Hij is geen voorstander van het een of het ander. Ik ben er verder niet op doorgegaan omdat ik toen eigenlijk al mijn keuze voor siliconen gemaakt had. Succes met alles !!
 3. Bij mij heeft hij heel duidelijk in het gesprek gezegd dat Mentor niet bij mij zou passen. Te brede prothese. En op mijn vraag of Motiva een optie was zei hij dat hij dat liever niet wilde doen omdat ze nog maar een aantal jaren in NL op de markt zijn. Ondertussen lees ik wel dat hij Motiva gewoon plaatst.. Het liefste zou ik Mentor willen omdat het bij mij het meest betrouwbaar overkomt maar omdat Hupkens zo stellig was dat deze bij mij niet zouden passen denk ik dat ik uit moet gaan wijken naar Motiva…
 4. Dames, ik heb een dilemma. Dr Hupkens gaat bij mij Nagor plaatsen. Maar volgens mij mogen deze tijdelijk niet meer geplaatst worden. Wat adviseren jullie mij ? Ik heb een dunne huid en een smalle borsten (borstbreedte 12 cm) waardoor Hupkens liever geen Mentor wilde plaatsen zei hij op het eerste gesprek. Maar met al die verhalen wil ik toch liever voor zekerheid gaan en niet voor de Nagor ? Wat adviseren jullie ?
 5. Hoi, De operatie is geboekt! 17 mei wordt ik geopereerd in Vlaardingen. Heel veel zin in. Spannend ook.
 6. @best_boobie,ik word geopereerd door dr Hupkens bij kliniek Diana Gabriels. Het wordt 17 of 18 mei... heel spannend.. ik hoop eigenlijk nog wel wat voorbeelden / ervaringen te zien en horen van ofwel dr Hupkend of 300 cc .. Liefs..
 7. Hi ladies, de knoop is doorgehakt. Ik ga medio mei voor 300 cc bij Dr Hupkens. ik zou heel erg graag foto’s voor en na willen zien. Liefst van dr Hupkens en ook graag van 300 cc. (Ben zelf 173, 56 kg). Ben heel benieuwd hoe het gaat worden. alvast super bedankt ! liefs,
 8. Zijn er nog meer dames die willen reageren? Ook graag die wat langer PO zijn. Ben heel benieuwd!
 9. Hoi @Flowersh, bedankt voor je reactie. Klinkt alsog je herstel voorspoedig gaat ! ik heb t advies 270-300 cc gekregen van dr Hupkens. Ik moet nog beslissen wanneer.
 10. Hallo dames, ik heb een vraag, kunnen jullie vertellen hoe lang het duurde tot je geen klachten/pijn meer had. Dus eigenlijk dat je je voelde zoals voor de ingreep en daarbij alles weer kan doen. en hoe lang duurde het bij jullie tot je borsten weer “ eigen “ voelen? ben heel benieuwd...
 11. Hoi, ik heb nog geen ervaring met Nagor. Ben me er wel in aan t verdiepen. Viel mij op dat jij een verschil voelde tussen mentor en nagor is het echt zo’n verschil en waar zit het verschil in ? kun je nagor vergelijken met motiva? groetjes !
 12. @Ellen125, nee ik zou het niet erg vinden als ze wat steviger aanvoelen hoor. Totaal niet zelfs. Ik twijfel eigenlijk niet zozeer meer over de zachtheid. Ik ga wel twijfelen door een tweetal adviezen. De ene PC adviseerde Mentor 300-350 cc en dr Hupkens zei dat ik Mentor absoluut niet moest doen ivm mijn dunne huid. Hij adviseerde Nagor. Dus daar wordt ik wel weer wat door in de war gebracht. Liever zou ik Mentor willen omdat dat toch veiliger aanvoelt ivm het FDA keurmerk.
 13. @Sjuul, bedankt voor je reactie. Het is niet mijn vriend in de zin van partner. Het is een goede vriend die de opmerking maakte en meer om mij te waarschuwen dat het het toch altijd wat nep aanvoelt.
 14. @Rosanna123, tja dat is een duidelijk verhaal. Het maakt mij wel nieuwsgierig, er wordt gezegd dat Ergonomix van Motiva zeer zacht en soepel is. Ik ben bij dr Hupkens geweest en die adviseerde mij weer Nagor, deze zou gezien mijn dunne huid beter passen en hij beweert dat ze ook heel zacht zijn.