Alice74

Silver Member
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Alice74

Recent Profile Visitors

559 profile views
 1. Hi, ik overweeg een wissel van Motiva Round Demi 340 cc naar Motiva Ergonomix. Zou graag ook wat meer volume willen zodat het wel natuurlijk blijft. Ik heb een borstbreedte van 12-12,5 cm en kom voor meer volume uit op de Ergonomix Full. Bijv 425 cc vlgs de arts met n max naar 450 cc Maar komt dat er niet heel nep uit te zien of “ ballerig “ met de full ? hebben jullie miss voorbeelden ? alvast super bedankt !
 2. Hi HI, ik heb je foto in je album gezien. Maar het lijkt alsof het helemaal gelijk is getrokken! Of vertekend het wat ? Wat supermooi geworden. Ik zal je mijn foto's toesturen. Ben heel benieuwd wat je er van vindt.
 3. Hi, Ja ik zie wat je bedoelt. Je ene borst staat idd nog wat hoger. het gekke is dat het bij mij mijn linkerborst is. Terwijl ik rechts ben. dus die spier is bij mij juist niet sterker ? Ik zal je een PB sturen met een foto dan snap je wat ik bedoel.
 4. Hey @Lisanne015 Ik zou graag een foto willen zien. Ik ben benieuwd hoe het er bij jou toen uitzag en hoet het nu is. Daarna zal ik je via PB ook een foto van mijn situatie opsturen. Alvast superbedankt!!
 5. Hi @Aj1980, Hoe gaat het nu met jou ? Ik was even benieuwd omdat je nu de 6 maanden wel gepasseerd bent. Wordt er nog een herstel operatie gedaan of is alles goed gekomen ? (ik zit met dezelfde vraag als jij had (nu 10 wk PO) Groetjes!
 6. Hi @Pasje, wat mij opvalt is dat mijn borsten na 6 wk niet meer verandert zijn. Links ze je dat mijn borst ook vanaf de zijkant niet helemaal vlak is. Zeg maar van boven naar beneden zit er nog een soort "hobbel"., Ik hoop dat dit mijn spier of iets en dat er nog wat gaat veranderen maar heb er een hard hoofd in. Heb jij misschien een album waar ik in mag kijken of miss wat foto;s toevallig ?
 7. Hi @Lisanne015, Jammer te horen dat er nog steeds verschil is! Wat zei je PC er de laatste keer over? En hoeveel weken PO was jij toen je terug ging? Heb je toevallig ook een album ? Groetjes
 8. @Lisanne015, hoe is het nu met jou ? Is het verschil nog weggetrokken ? Ik ben heel benieuwd want ik heb hetzelfde probleem ( nu 10 wk PO)
 9. @Pasje hoe gaat het nu met je ? Is de prothese al gezakt ? ben heel benieuwd want ik heb t zelfde probleem ( 10 wk PO nu )
 10. View Advert Nieuwe PO BH Diana Gabriels maat M Nieuwe PO BH Diana Gabriels maat M Niet gebruikt Nieuw in de verpakking Adverteerder dereus01 Date 27-05-19 Prijs € 35,00 Category Sport Bh's  
 11. hi @yasmina Dr Nio zei eigenlijk dat het totaal niet uitmaakte. Dat het gewoon een persoonlijke keuze was. Hij is geen voorstander van het een of het ander. Ik ben er verder niet op doorgegaan omdat ik toen eigenlijk al mijn keuze voor siliconen gemaakt had. Succes met alles !!
 12. Bij mij heeft hij heel duidelijk in het gesprek gezegd dat Mentor niet bij mij zou passen. Te brede prothese. En op mijn vraag of Motiva een optie was zei hij dat hij dat liever niet wilde doen omdat ze nog maar een aantal jaren in NL op de markt zijn. Ondertussen lees ik wel dat hij Motiva gewoon plaatst.. Het liefste zou ik Mentor willen omdat het bij mij het meest betrouwbaar overkomt maar omdat Hupkens zo stellig was dat deze bij mij niet zouden passen denk ik dat ik uit moet gaan wijken naar Motiva…
 13. Dames, ik heb een dilemma. Dr Hupkens gaat bij mij Nagor plaatsen. Maar volgens mij mogen deze tijdelijk niet meer geplaatst worden. Wat adviseren jullie mij ? Ik heb een dunne huid en een smalle borsten (borstbreedte 12 cm) waardoor Hupkens liever geen Mentor wilde plaatsen zei hij op het eerste gesprek. Maar met al die verhalen wil ik toch liever voor zekerheid gaan en niet voor de Nagor ? Wat adviseren jullie ?
 14. Hoi, De operatie is geboekt! 17 mei wordt ik geopereerd in Vlaardingen. Heel veel zin in. Spannend ook.