Boobly

Silver Member
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Boobly last won the day on December 5 2019

Boobly had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Boobly

Recent Profile Visitors

438 profile views
 1. @Nymeria1 ik voeg je toe aan mijn album. Ik ben door Lydia geopereerd en heb Motiva Ergonomix 320 cc demi (qua breedte was 340cc de max wat erin kon in een demi).. Ben erg tevreden over hoe natuurlijk het eruit ziet, maar heb achteraf toch wel spijt dat ik niet een maatje groter heb genomen of voor 375cc/400cc full ben gegaan. Ik ben nu ruim 7 maanden verder en ze zijn toch wel flink ingedaald en kleiner dan ik had gehoopt, vooral in kleding zonder bh. Ik ben 1.68 en woog destijds 54 kg (nu 58kg).
 2. Ik heb ook Motiva Ergonomix via Faceland geopereerd bij Bauland kliniek. Dual plane, ziet er heel natuurlijk uit. Hier voorheen ook lege borst door borstvoeding B naar D.
 3. Hi @Lindan, ik ben zeer tevreden over de vorm en hoe “natuurlijk” het eruit ziet, maar als ik het over mocht doen zou ik toch een full nemen. Ik voeg je ff toe aan mn album en zal later vandaag es wat recentere foto’s uploaden xx
 4. Het komt echt goed! Na de eerste week voel je je echt beter. Ik heb de eerste 3 dagen ook echt gedacht: wtf heb ik mezelf aangedaan?! Je spieren moeten heel erg oprekken en ik heb maar 320cc. Herstel viel me vies tegen, ik zit op 7 weken en kan nog steeds niet alles. Iedereen herstelt op eigen tempo. De tramadol hielp mij echt de nacht door. De nachten waren hels. De zwelling neemt na de eerste dagen zelfs nog toe en dan doet het echt super pijn en zit de beha veels te strak voor je gevoel. Mijne waren ook vierkant int begin, ik heb zo min mogelijk gekeken tot de zwelling afnam. Veel rust en geduld, het komt echt goed!
 5. ik haakte ook af bij Diana Gabriels puur op mn gevoel, mijn zusje daar wel geopereerd. Zij was tevreden over de arts (die er nu niet meer werkt), maar minder over DG. Bij FL was dat beter en ook goed gevoel bij Lydia en Bauland kliniek. Ik vond uiteindelijk ook de arts het belangrijkst. Als ik het over mocht doen was ik denk ik ook voor 375 full gegaan, maar ben zeker niet ontevreden over het resultaat. Kies wat jij mooi vindt, laat de arts je boob inspo zien en vraag welke maat daarbij past gebaseerd op je voorsituatie. Een “natuurlijke” look is subjectief en afhankelijk van je bouw. Met zowel full als demi kun je denk ik en naar wat ik heb gezien bij anderen een natuurlijke look creëren. ik voeg je toe aan mijn album
 6. Het herstel viel me flink tegen! De eerste 3 dagen zijn het heftigst. Vandaag ben ik precies 5 weken PO en heb einde dag nog steeds pijn, bijv als ik te veel gedaan heb. Vooral de borstspieren doen soms pijn. Het verschilt wel echt per persoon en de manier van plaatsen (dual plane). Ben wel tevreden met het resultaat en de littekens zijn ook netjes. ik kan sinds een paar dagen weer een beetje op mn zij liggen. Heb nog wel erg last van de bekende ‘morning boob’ stijfheid bij het opstaan. Uiteindelijk is het denk ik net als een bevalling, je vergeet het en doet het zo weer
 7. Hi @Peeuwke, ik kom nu 4weken PO met een 320cc demi van Motiva uit op een 70D en ik hoor van mij maatgenoten dat dit nog iets groter kan meten nadat de borsten volledige gezakt en gedaald zijn. Ik ben 1.67 en 54kg. Mijn voorsituatie was een “lege” 75B na borstvoeding. Ik had ongeveer 4cm projectie van mezelf. Ik verwacht dus dat je met een 500cc full (zelfs met iets minder) wel zeker ruim over een D uitkomt. Met jouw lengte en gewicht zijn dat flinke tetten
 8. @Alice74 heb je inmiddels een keuze gemaakt? ik heb nu een 320 demi ergo en heb spijt dat ik niet voor full gegaan ben! Hoe lang heb je jouw demi al?
 9. Hi dames, update hier: Ik ben nu 19 dagen PO. Het gaat elke dag nog steeds merkbaar beter qua gevoel en resultaat, maar ik ben er nog lang niet. Sinds 2 dagen weer voorzichtig auto gereden, gaat redelijk. Nu rij ik wel automaat, ik denk niet dat het al had gelukt als ik had moeten schakelen. Merk dat mijn borstspieren erg aanspannen en keihard worden als ik veel loop of ook als ik buiten bibber van de kou. Niet fijn Ook word ik 's nachts nog wakker van het ongemak en de stijfheid. Merk wel dat ik iedere nacht steeds iets platter kan liggen. Zou zo graag weer lekker op mn zij willen slapen!! Ik heb de laatste week wel echt twijfels over het gekozen formaat. Nu is het uiteindelijke resultaat er natuurlijk nog niet, maar twijfel of ik toch niet beter full ipv demi had moeten nemen. Denk dat als ik het over had kunnen doen dat ik voor een 375cc full was gegaan..Qua breedte was 340cc de max die ik in demi kon hebben, qua projectie is dat nihil vergeleken met 320cc, dus om groter te gaan had ik wel voor de full moeten gaan. Ik heb foto's aan mijn album toegevoegd.
 10. Hoii, Ik ben nu pcies 1 week verder en merk dat het elke dag iets beter gaat. Ben ook de pijnstillers aan het afbouwen. Meeste last heb ik eigenlijk alleen met slapen en opstaan. Ik kan nu ook al wat meer bewegen en dingetjes pakken in de keuken op de juiste hoogte. Mijn linkerkant komt wel een stuk moeilijker mee dan rechts. Linkerarm is stijver en linkerborst is ook flink harder en meer gezwollen dan rechts, maar ik las dat dat normaal kan zijn. Ook erg blij dat mijn man veel thuis is om te helpen. Mijn dochter is al 8, dus die kan mama ook helpen Ik ben deze week nog een week thuis en af en toe beetje vanuit huis werken, maar hoop volgende week toch wel weer naar kantoor te kunnen. Ben vooral benieuwd wanneer ik weer auto kan rijden (automaat). @Xritt hoe snel kon jij dat weer? En zou ik ook bij jou mogen spieken in je album? Qua resultaat ben ik zelf heel kritisch en had mezelf voorgenomen om er zo min mogelijk wat van te vinden de eersten weken. Maar ik moet zeggen dat ik sinds vandaag wel duidelijk verschil zag tov gisteren en het er al een stuk minder gek uitziet. Het zit natuurlijk nog veel te hoog, niet mooi rond en keihard. Mijn vriendinnen vinden het nu al heel mooi, terwijl ik zelf nou nog niet die "happy feeling" heb van wauw kheb mooie nieuwe boobs. Miss zelf te nuchter ofzo Kheb nog niet gekeken hoe ik hier een album aanmaak, als ik wat upload zal ik je een seintje geven Ik herken ook wel wat schoonheidsfoutjes in de communicatie met FL hier en daar, maar daar is de prijs ook naar. Merk je ook aan het feit dat er minder nazorg wordt geboden dan bij duurdere klinieken. Met een goede voorbereiding en meerdere consults bij diverse klinieken heb ik mijn keuze gebaseerd op de chirurg. Ik heb btw bij een andere kliniek een consult met 3D simulatie (Crisalix) gedaan. Dat is natuurlijk niet volledig accuraat, maar geeft wel een beetje een beeld van het formaat implantaat op jouw postuur.
 11. @Anennas heel herkenbaar! Viel mij vies tegen die eerste paar dagen. Waar heb jij een extra beha gekocht? Ik heb de laatste 2 dagen echt last van de bh die ik in het kliniek heb gekregen. Zit zooo strak!
 12. Bauland was prima. Ik moest om 1445 melden en zou 1515 de OK in gaan, had een kwartier uitloop maar stond om 1815 ong weer buiten. Het personeel is erg vriendelijk, maar het blijft wel lopende band werk. Daar had ik me wel al op ingdsteld. De verpleegsters zijn wel top! ik heb Lydia misschien 5 min gezien, maar ik dacht vertrouw haar gewoon en komt wel goed. Het resultaat is toch nu nog niet goed te zien. De ergonomix kosten afgerond €3150 exclusief implantaten registratiekosten en beha. Is dit niet me je besproken tijden consult? Ik heb trouwens 2 consults gehad bij FL omdat ik twijfelde welke ik wilde. De ene consulente wist meer dan de ander. wat betreft herstel, zorg echt dat je iemand bij je hebt om je te helpen. De simpelste dingen zoals je kussen fluffen lukt bv niet, knopje van koffiezetapparaat indrukken lukt me ook niet ? zal je in pb foto sturen van beha;) thanks dames! Roep maar als jullie nog vragen hebben
 13. Ik heb het overleefd! Uiteindelijk de ergonomix gekregen ipv round silk. Ik twijfelde heel erg tussen de 2. Operatie is goed gegaan. Tip: hou je aan het medicijnschema. Ik werd vannacht wakker van de pijn omdat de laatste dosis uitgewerkt was, maar ga komende nacht mn wekker zetten voor een extra dosis ?
 14. @Elsie-94 Jaaa heb er enorm zin in, maar vind het ook heel spannend om het resultaat te zien. Vooral omdat het natuurlijk wel even duurt nog.. Ik krijg de Motiva Round Silk 320cc Demi (ik ben 1.67m en 54kg).