Ga naar inhoud

Ibabsx

Silver Member
  • Aantal items

    61
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Ibabsx

  1. Op 21-3-2020 om 11:19, Beyonce zei:

    Hiii @Ibabsx,

     

    Wat leuk dat je reageert! Dankjewel voor je verhaal, fijn om te lezen dat het herkenbaar is. Wel gek dat jij aan een borst toch een ander gevoel hebt dan aan de andere. Wordt het wel langzaamaan beter of heb je nog geen idee? Dat gevoel in de tepels lees ik meer. Ik heb een operatie aan mijn been gehad en het eerste jaar ook een heel stuk echt gevoelloos gehad. Kwam na dat jaar wel terug gelukkig maar het voelt nog wel iets anders dan de rest. Voor nu heb ik geen idee waar ik wel of geen gevoel heb haha. 
     

    Ik vind jouw borsten echt écht PRACHTIG! Toevallig zat ik er al bij te kwijlen toen je laatst een update had geplaatst in het algemene album haha. Maar wauwie, ik hoop dat die van mij ook zo worden ??!! Mag je super trots op zijn. Had je de tepelpiercing al voor de operatie? Of laten zetten daarna?
     

    Door mijn drukverband worden ze dicht bij elkaar gedrukt. Kan er nu een beetje in spieken haha. Wat ik nu kan zien, ziet er mooi uit. Ik zal je toevoegen in mijn album, dan kun je een beetje zien wat ik bedoel. Ben bang dat ik dit blijf houden en zonder BH een niet hele gevulde bovenkant heb. Maar dat is gewoon een gokje. Maar als ik ergens kan tekenen voor jouw boobies, dan had ik dat gedaan ??

    Aaaahhhh super super lief dankjewel! Ben er zelf ooit nog wel eens wat onzeker over omdat ik ze toch wat ver uit elkaar vind staan maaaaaar dan moet ik gewoon weer even denken aan de voor-situatie en die stonden ook al wat verder uit elkaar.

     

    Dat gevoel is heel eng ja.. soms heb ik jeuk aan die rechterborst en wil ik krabben maar dan voel ik niet dat ik krab snapje? Ik hoop dat dit stukje bij beetje nog bij gaat trekken..

    Mijn tepelpiercing had ik al, die moest er uit met de operatie maar die hebben ze er na de operatie, toen ik nog onder narcose was, weer ingedaan, super fijn.

    Kijkende naar het gevoel wat ik na de operatie in m’n tepel had en nog steeds heb, had ik beter nu pas een tepelpiercing kunnen zetten want tering Jantje dat is geen lekker gevoel zo’n dikke naald die ze erdoorheen jassen. Vriendinnen van mij hebben een tepelpiercing na hun borstvergroting laten zetten en die vonden de pijn enorm meevallen (die hadden ook nog niet al hun gevoel terug in hun tepel)

     

    Maak je geen zorgen over je borsten. Weet zeker dat ze super mooi worden! Wanneer mag je drukverband eraf?

  2. Super leuk verslag heb je geschreven!

    De pijn na de operatie aan het einde van de dag is ook heel erg herkenbaar en die luchtbellen ook haha! Probeer inderdaad echt goed naar je lichaam te luisteren en echt niet te veel te doen. Bij mij was de pijn ook verschillend per borst. Rechts heb ik langer last van gehad en dat is nu ook nog steeds na 4 maanden de borst die nog niet als “eigen” voelt. Ik heb hier ook nog steeds geen gevoel in mijn tepel en de huid daar omheen. Hoop dat dit nog terug komt. Mijn linkerborst daarentegen voelt helemaal als mijn eigen borst.


    Ik zelf had geen drukverband, maar maak je absoluut geen zorgen, ze gaan er echt al mooi uit zien na 2 weken! Je weet waar je vanaf komt dus dit zal altijd beter zijn dan je voor situatie!

     

    In je eerste post schrijf je over een erg aanwezig borstbeen? Ik ben wel benieuwd wat je daar mee bedoelt. Ik zelf heb namelijk ook een aanwezig borstbeen (lees: breed) en daardoor staan mijn borsten niet zo mooi dicht bij elkaar als bij anderen. Zou je me toe willen voegen aan jouw album? Die van mij staat al op openbaar ?

  3. Ohhh super spannend nog een weekje!

     

    Ik ben 2,5 maand geleden geopereerd; 340cc dual plane ook in Kliniek Veldhoven maar dan door dr. Donders. Had van tevoren een B cup en kom nu uit in 70F/ 70G

    Ben er echt super blij mee en het is me allemaal reuze mee gevallen. Het enige klote is het slapen de eerste week.. ik zou een voedingskussen aanschaffen waar je dan in kan liggen; ik zou niet weten wat ik zonder had gemoeten..

     

    heel erg veel succes en laat alles op je afkomen!

  4. 23 uur geleden, best_boobie zei:

    Weet je... Ik ben 7,5 jaar po en nog steeds als die 'tenten' van mij aan de wasdraad hangen te drogen denk ik: dat die dingen passen!!!!! Die moeten eigenlijk veel te groot zijn!
    Het went nooit, die grote bh's :45: 

    Heel fijn dat het zo goed met je gaat! Goed dat je ook alert blijft op je handelen!!

    xx BB

    hahaha omg ja erg hè! Vind het zo met gewoon kleding aan ook reuze meevallen maar die bh’s...!!! ??
     

    Heb jij niet nog leuke websites of winkels waar ze bh’s die in de grote cups + smalle omtrek verkopen en niet te duur zijn? 

  5. 4 weken PO?

    Ik sliep na 2,5 week weer voorzichtig op mij zij en heb eigenlijk vrijwel nergens meer last van. Ik kan alles weer doen; maar let wel op dat ik geen te zware handelingen boven mijn schouders verricht of te zwaar til e.d.

    Heb van het weekend eens een bezoekje gebracht bij een duurdere lingeriezaak en bij de Hunkemöller. Qua omtrek heb ik een 65 nodig en cup maat een F/G. Nou blijkt dat ze bij de Hunkemöller geen 65 hebben dus moet ik het daar met een 70F doen. Vind het allemaal enorm groot klinken want zo enorm vind ik ze er niet uit zien.

    Ik moest wel wennen aan die enorme Bh’s met vooral die enorme beugels.. alsof ik heel veel steun nodig heb ??? kan natuurlijk ook dat ik veel te snel gewend ben geraakt aan die comfortabele sport bh...

     

    Dat moment wanneer de verkoopster zegt “nee we moeten toch nog een cupmaat groter nemen” is iets wat ik nog nooit had gehoord ? Wel een leuk momentje

  6. Op 30-11-2019 om 10:12, Mamavan2kids zei:

    6 weken po.

     

    Gisteren op laten meten. Hunkemoller maat 70F. ?  

    Hier had ik eens gelezen dat je bij andere lingerie zaken dan een andere maat hebt. Iemand die mij kan vertellen hoe dat zit? ?

     

    Ik moet 'helaas' nog wel 2 weken langer mijn band snachts dragen en overdag iets dragen met zo min mogelijk steun omdat ze blijkbaar nog wat rond staan. 

     

    Alles voor mooie boobs ?

     

    20191130_100702.jpg

    wauw mooi hoor!

     

    Ik ben nu bijna 4 weken PO en ben eergisteren en gister ook bh’s wezen passen.

    Als eerst ben ik naar een wat duurdere lingeriezaak gegaan waar ik ook echt heel erg goed geholpen ben. Hier kwam ik uiteindelijk op een 65F uit.

    Gister ben ik ook naar de Hunkemöller gegaan en daar hebben ze überhaupt niks in 65F. Hier heb ik een 70E geprobeerd voorgevormde cups; deze was te krap. Toen ben ik naar 70F gegaan, hier pastte alleen een bh met niet voorgevormde cups.

     

    Wat mij opviel is dat er dus echt weinig keuze is voor grote cups - smalle omtrek. Was eigenlijk niet van plan om steeds €70 euro voor een bh uit te geven in de dure lingeriezaken als ik de “steun” niet eens echt nodig heb.

     

    Bij H&M kocht ik voorheen ook altijd leuke setjes. Zag gister dat ze maar tot cup D gaan....

  7. Vandaag mijn 14-dagen PO controle gehad.

    De pleisters zijn verwijderd. Aan één kant was het knoopje van de hechting zelfs al opgelost en alles zag er heel goed en rustig uit. Gelukkig! Tevens was ik bang dat ik een borstband moest dragen; dit heb ik bij meerdere dames op het forum gelezen. Gelukkig hoefde dit niet haha! Hoor er alleen maar negatieve verhalen over dat het geen pretje is...

     

    Morgen begin ik weer met werken! Autorijden ging oké vandaag, enkel met schakelen naar de 1 en 2 een onprettig gevoel ?

     

    Het formaat borsten went zooooooo snel pffff... Moet mezelf steeds aan mijn voorsituatie herinneren om te weten waar ik vanaf kom ?

  8. Heyy!

     

    Ik ben 4 november geopereerd en ben voor 340cc gegaan. Mij werd verteld dat de aantal cc onder de 100 niet heel veel verschil zal maken.

    Wel kan ik je vertellen dat het heel gauw went. Ik was eerst bang dat 340cc te groot zou zijn maar nu denk ik nouuuu groter had ook nog wel gemogen. Ben er heel erg blij mee! Je kan in mijn album kijken.

     

    Ik wens je heel veel succes voor morgen en laat maar weten hoe het is gegaan! En wat betreft het nuchter blijven... heel herkenbaar... ik moest me om 13.30u melden, maar toen ik om 16.00u uit narcose kwam had ik absoluut geen honger.

    • Like 1
  9. Hoi meiden,

     

    Vandaag 1 week PO. Ik zal vandaag nog even een fotootje schieten?.

     

    Ik merk echt dat de zwelling is verminderd en dat de borstspier meer opgerekt is. Het is al een stuk zachter geworden en heb ook minder pijn aan de bovenkant van de borst waar ik vooral de eerste dagen veel last had. Aan het einde van de week leek de pijn zich te verplaatsen naar de onderkant van mijn borst en bij de hechtingen. 
    Gister kreeg ik ineens een enorme pijnscheut in mijn rechterborst en die is vervolgens heel de dag roodgloeiend geweest. Daar ga ik vandaag toch even voor bellen.

     

    Ik rust veel maar merk dat ik bij sommige dingen al te koppig ben en toch zelf mijn jas, sokken en schoenen aan wil doen etc.

     

    Ook kan ik niet wachten om eindelijk weer op mijn zij te slapen... dat rugslapen is echt helemaal verschrikkelijk en ben helemaal uitgelegen pfffff Kan m’n draai (geen draai dus) niet meer vinden haha

  10. 14 uur geleden, nkm zei:

    @Ibabsx en @Roos-26

     

    Ik heb jullie toegevoegd! 

     

    @Ibabsx, wij hebben precies dezelfde prothese?. Ik heb net jouw foto’s gezien, echt prachtig! Ben benieuwd op welke maat jij gaat uitkomen, al hangt dat natuurlijk sterk vd voorsituatie af.

     

    Succes met jullie herstel! 


    Wauuwwwww wat een prachtige borsten heb je!!???

    We hebben inderdaad een vergelijkbaar postuur, dezelfde voorsituatie en dezelfde protheses haha!

    Wel zie ik bij jou dat ze mooi dicht bij elkaar staan; dat kon bij mij niet omdat ik best een breed borstbeen had. Helaas, niks aan te doen haha, ben er alsnog super blij mee. Voor mij voelt het ook alsof ik mijn dikke harde pushup bh aan heb en dan nog een beetje dikker zegmaar (in kleding dan). 
     

    Geniet van je mooie boobiesss!

  11. 5 uur geleden, Imker zei:

    Aan de boven kant heb ik kunnen kijken. Daar zie ik een maximizer bh spleetje?

    maar ik heb verder geen idee.

     

    moet ook zeggen dat vandaag pas het nieuwsgierige kwam (en ook de angst dat ze misschien niet mooi zijn), daarvoor was ik vooral met de pijn bezig en het jeukende verband?

     

    zou ik trouwens mee mogen kijken in je album? 

    Ohhhhh nou spannend hoor! Ben benieuwd wat je er van gaat vinden! En hè bah lijkt me inderdaad wel vervelend zo’n jeukend verband. Bij mij zeiden ze dat de bh als een verband diende.

     

    Volgens mij staat mijn album op openbaar dus zou je mee kunnen kijken! 

  12. 3 uur geleden, Imker zei:

    Ik eet gewoon heel veel  en door dat opgeblazen gevoel zat ik zo snel vol dat ik opeens normale porties at.?

    Nu eet ik weer gewoon ‘normaal’ voor mijn doen. 

     

    Met mij gaat het goed! Morgen gaat het verband eraf en zie ik ze voor het eerst en mag ik eindelijk een bh aan. Denk dat dat echt een verademing is. 

     

    Mijn rechterborst staat alleen iets meer gespannen, maar met koelen is ie weer wat geslonken. 

     

    Maak elke dag twee rondjes buiten en hier en daar wat uitstapjes, maandag begint het gewone leven weer dus ik vind het wel fijn dat het zo goed gaat?

     

    Goed dat je morgen al gaat beginnen met afbouwen! Dan ben je hopelijk begin tweede week pijnstiller vrij. Dat deed mij echt zoveel goed! 

    Jeetje zit jij nog helemaal in het verband? En je hebt dus ook nog niet kunnen spieken? ?

  13. 3 dagen PO,

     

    Ik heb zojuist even wat foto’s gemaakt en deze in mijn album gezet. Ik ben al redelijk blij met het resultaat, ondanks dat de nog hard en gezwollen zijn en te hoog zitten haha.

     

    Vannacht heb ik ook al platter geslapen, nog op nog maar 1 kussen + voedingskussen. Vandaag voel ik me al wat beter, minder pijn en fitter.

    Nog steeds veel rusten, slapen en netflixen!

  14. 17 uur geleden, tiffsklein zei:

    Ik heb ook last gehad van opstopping... heb toen drie van die zakjes laxeermiddel gehad, gekocht bij de kruidvat. Uiteindelijk werkte het? en lekker veel vezels eten! Havermout, bonen.

    @tiffsklein ohhhhh gelukkig dan ben ik niet de enige haha! Heb hier ook al laxeertabletten liggen maar wil er nog even mee wachten. Hoe gaat het nu met je?

  15. 19 uur geleden, Imker zei:

    Ik kan sinds gister weer normaal eten en ben eindelijk van mijn opgeblazen gevoel af!

    duurde bij mij dus 1,5 week. Maar het ging weer goed, toen ik stopte met de tramadol en de ibuprofen.

    mijn wcgebruik is daardoor weer normaal.

    ligt aan de narcose en de medicijnen, komt vanzelf weer goed!

    @Imker normaal eten?? Kon je dat direct niet na de operatie? Ik eet wel gewoon wat ik normaal ook zou eten, wel iets gezonder en veel vezels natuurlijk. Ik wil na morgen af gaan bouwen met de pijnstilling, dus kan ik hopelijk weer gewoon normaal naar de wc ja haha.

    hoe gaat het zo met jou?

  16. 18 uur geleden, Es1234567 zei:

    Hoi @Ibabsx, fijn dat het qua pijn wel te doen is! Hopelijk wordt je snel weer wat fitter! En slim van de kapper zeg  hoe ervaar je de BV nu?! Lijkt me echt zo onwerkelijk!

     

    @Kim1979 volgens mij heb ik bij jou ook gelezen dat je de eerste dagen een erg opgeblazen gevoel had en niet makkelijk naar het toilet kon?? Sorry als ik het verkeerd heb onthouden en je hier dus onterecht aan koppel ?? maar als het klopt dan heb jij misschien wel wat tips voor ibabsx?! ?

     

    Heeee!

     

    Tja hoe ervaar ik het..? Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik gewoon borsten heb! Ik betrap mezelf er ook op dat ik ze af en toe even vast pak haha! Ze zijn natuurlijk nog hard, maar goed ik droeg voorheen altijd van die harde push up bh’s; dus hiermee vergeleken voelt dit nu al

    zachter en warmer en lekkerder natuurlijk haha! 
    Qua pijn valt het me niet tegen. Ik had me gewoon ingesteld op de ergste pijn ever en dan valt het misschien zelfs wel mee? Ik zit natuurlijk wel gewoon met de pijnstillers en schroom niet om die gewoon in te nemen. Vanaf morgen ga ik afbouwen.

     

    So far ben ik al super blij en zeker met het feit dat ik weet dat het vanaf nu elke dag nog mooier gaat worden!

  17. Hoi hoi! 

    Inmiddels 2 volle dagen PO. Ik ben veel aan het rusten en ben ook erg moe.

    Vandaag heb ik voor het eerst een wandeling buiten gemaakt. Hierna ook meteen als een blok in slaap gevallen haha!

    Qua pijn is het wel te doen, zolang je maar niet te veel doet.
    Straks mag de grote pleister van de hechting af en mag ik ook weer douchen.

    Zaterdag ga ik naar de kapper zodat daar mijn haren gewassen kunnen worden.

     

    Ik heb veel problemen met naar de wc gaan door de medicatie. Hebben meerdere hier last van (gehad)? 

  18. 1 uur terug, tiffsklein zei:

    Heee meid, wat goed om te horen dat het goed gegaan is en wat fijn dat het resultaat je al bevalt! 
     

    Voor nu gewoon lekker je rust pakken en een goede medicijnspiegel opbouwen, dan komt het helemaal goed! 

    Heeee jaaa dankjewel!

    Ik moet inderdaad mijn rust pakken. Merk dat ik toch al graag weer vanalles wil gaan doen; hoewel het natuurlijk wel fijn is gewoon zelf omhoog te kunnen komen, zelf te kunnen plassen, eten etc etc.

     

    Heb jij gewoon plat geslapen of rechtop?

  19. Hoi lieve meiden,

     

    Nou mijn boobies zitten erin!! Ik ben super blij!

     

    Ik moest me om 13:30u melden en werd ongeveer een kwartiertje later al meegenomen. Vervolgens mocht ik me omkleden, de warme sokken aan doen en kreeg ik een badjas aan. Vervolgens liep ik naar de uitslaapkamer en werd het infuus aangebracht.

    Daarna kwam de anesthesist om wat zaken door te spreken en vervolgens ook de chirurg om me af te tekenen en de laatste vragen kon stellen.

    Kreeg ik drains? Werden m’n borsten dichter bij elkaar gezet? Wil hij mijn tepelpiercing er onder narcose opnieuw inzetten?

    Ik werd fijn gerust gesteld en ook de verpleegsters waren super aardig.

     

    Daar werd ik meegenomen naar de operatie kamer; daar stonden maar liefst 5/6 man me op te wachten. Ik mocht gaan liggen en er werd nog een checklist gedaan, maar toen voelde ik me al versuffen.

    Ik zei nog even dat ze er maar wat moois van moesten maken en dat ze lief voor me moesten zijn en weg was ik.

     

    Eenmaal (half) wakker had ik veel pijn en wilde ik eigenlijk nog niet wakker worden. Ik was nog niet helemaal op de wereld en was me er eigenlijk niet bewust dat ik nu mijn borstjes had! Ik kreeg morfine toegediend en had het enorm koud. Via een spiegel werden mijn nieuwe vriendinnen aan mij voorgesteld. Wauw! Super mooi! Ik was er meteen heel erg blij mee! Ze waren mooi rond en stonden mooi prominent naar voren ??. Niet te groot niet te klein, perfect!

     

    De morfine begon te werken en ik had wat gedronken. Eten wilde ik niet want ondanks dat ik de hele dag niks had gegeten had ik geen honger. Ik heb toen 2 dextro’s gegeten. Na het plassen ben ik weer opnieuw in slaap gevallen en toen was het tijd om te gaan. Eenmaal opgestaan werd ik ineens heel erg misselijk en heb ik flink over moeten geven... zijn er meer dames die zo’n reactie hadden?

    Anyway, ik moest nog maar even blijven en kreeg weer een middeltje tegen de misselijkheid.

    Ik denk ongeveer een halfuurtje later hebben we nogmaals een poging gewaagd om mij aan te kleden, deze keer wel met succes!

     

    In de auto terug naar huis (35 min) voelde ik me erg suf en moe, durfde ik niet te gaan slapen omdat ik bang was voor de misselijkheid die dan wellicht terug zou komen. Eenmaal thuis heb ik nog 2 paracetamols en nog een andere pijnstiller ingenomen (weet de naam ff niet meer?)

     

    Ik lig nu in bed met twee kussens achter tegen mijn rug. Denk dat ik ongeveer op een hoek van 30* graden lig; naar mijn gevoel redelijk plat maar het voelt goed. Ook kan ik zelf omhoog komen; dit is ook wel fijn, anders voel ik me wel heel erg hulpeloos haha!

     

    Ook ga ik zo proberen wat te eten, in de hoop dat ik het binnen hou allemaal.

    Ik ben nu echt al ontzettend blij met mijn boobies! Dat maakt veel goed.

    Ik voel niet zo zeer dat er spanning op mijn hele borst (huid) staat, maar wel dat mijn borstspier flink geleden heeft (en nog natuurlijk). Ook voel ik heel veel druk op mijn borstbeen. Deze zal ook wel gekneusd zijn.

    Ik heb ook gewoon gevoel in de onderkant en de zijkant van mijn borsten. Links is de zwelling erger dan rechts.

     

    Over 2 dagen mogen de grote witte pleisters van het litteken af en mag ik ook weer douchen. 

     

    Ik ben in ieder geval helemaal happy de peppie met mijn boobies! Misschien praat ik morgen wel anders haha gezien de dag daarna bij de meeste pijnlijker is.

    Ik heb in ieder geval genoeg paracetamol, naproxen, maagbeschermers, morfine smelttabletten en pilletjes tegen de misselijkheid meegekregen.

     

    Zie hieronder alvast het resultaat nog in de kliniek met de bh aan

     

    251C99DA-F633-4C87-84B3-058FF5D47226.jpeg

  20. Nou ik lig in bed!

     

    De zenuwen zijn er al een beetje maar ik probeer er nog niet te veel aan te denken.

    Morgen om 08.00u mag ik nog een beschuitje met jam en een glas water/ thee drinken en dan moet ik nuchter blijven!

     

    Ik ben heel excited en heb er zin in!

    Ben ook benieuwd of ik drains krijg of niet? Waar ligt dat aan? Sommige krijgen dat wel, andere niet?

     

    Ik zal morgen na de operatie nog posten!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.