Roos-26

Silver Member
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Roos-26

Recent Profile Visitors

270 profile views
 1. Ben zelf 25 september geopereerd door dr van Straten, nu al ontzettend blij met het resultaat! Zou ik misschien ook in je album mogen kijken @nkm? Wellicht dat ik het verloop een beetje kan vergelijken met t mijne! Alvast bedankt
 2. Hi meiden! Ik ben 25 september geopereerd door dr. Straten. Ondanks dat ik ontzettend blij ben met t resultaat heb ik nog steeds super veel vocht.. ook op de weegschaal zit er nog 4/5 kg bij, verschilt per dag hoeveel t is. Hadden jullie dit ook? Zo ja, duurde dit 6 weken bij jullie? En hebben jullie nog tips behalve veel water drinken? Liefs!
 3. Ben nu zelf dag 2 ook wel een stuk meer moe dan gister, pijn en stijfheid worden ook wel steeds wat erger, maar dat is logisch, is met spierpijn ook.. Heb nu zelf bij zo’n natuurwinkel bepaalde thee gekocht wat bloedzuiverend en vochtafdrijvend is, hoop dat dat meehelpt aan een goed herstel. Dat kort van adem herken ik ja, heb jij zelf ook een borstband? Vind dat ding echt mega irritant zitten.. Probeer zo goed mogelijk rechtop te zitten en te lopen, dat helpt echt tegen de rugpijn!
 4. Moet zeggen dat slapen wel aardig ging, duurde wel even voordat ik in slaap viel. Ben na de operatie helemaal niet moe geweest, narcose staat zeker aan 10 uur slaap ofzo? ? Uiteindelijk in slaap gevallen en iets van 3 keer wakker geworden met behoorlijk wat pijn. Ik vind t echt rot dat t enige dat je kan op de rug slapen is.. Even rot wakker geworden vanochtend en heb behoorlijk wat hulp nodig gehad met overeind komen, maar na de medicatie gaat t wel weer aardig! Heb zelf wel steeds het gevoel dat ik de deur echt uit wil, dus ga af en toe wel mee met boodschappen doen oid (misschien omdat ik me verder lichamelijk ook wel gewoon goed voel). Doen jullie dit ook? En welke medicatie krijgen jullie?
 5. Hi meiden! Inmiddels heb ik mn borstvergroting achter de rug en ben nu al zó ontzettend blij! Super goed uit de narcose wakker geworden, ze noemden me een ‘voorbeeld patient’ omdat het zo snel al beter met me ging en ik zelfs wakker werd met trek. Ik ben om 7.45 opgehaald en werd (denk ik) om 8.15 geopereerd. Zat om 9.30 alweer in de stoel in de verkoeverkamer en ben net thuis aangekomen (1.45 u gereden). Nu goed rust houden en net heel stiekem even snel gespiekt, WAUW! Ben wel wat blauw tussen mijn borsten, heeft een van jullie dit ook vrijwel direct na de ingreep gekregen? Liefs!
 6. Woehoe, eindelijk is het dan bijna zo ver! ? Na een aantal maanden gewacht te moeten hebben is het dan aankomende woensdag eindelijk zo ver. Dan krijg ik mijn borstvergroting door dr. Frans Straten in Kliniek Heyendael. Er worden Mentor protheses geplaatst van 345 cc, dual plane. Nu het bijna zo ver is beginnen de zenuwen toch op te komen spelen, MAAR we hebben t er helemaal voor over uiteraard! Nu wilde ik graag weten of jullie nog tips hebben met betrekking tot de operatie. Ik lees namelijk opeens dat wat mensen schrijven over Arnica, stond bij mij niet in de formulieren die ik mee heb gekregen van de kliniek, dus zal niet heel noodzakelijk zijn denk ik. Verder laat ik het lekker over me heenkomen, geen herstel zal hetzelfde zijn.. Ik hou jullie graag op de hoogte! ?
 7. Haha nee ik zie het inderdaad. Ben hier nog helemaal nieuw! Net een voorstel topic aangemaakt, ik zag dat dat nodig was om albums in te zien. Ik ben ook erg enthousiast geworden over Frans Straten en wil zelf ook al een lange tijd een borstvergroting laten doen. Dus ben jullie al een tijdje aan het volgen in dit topic! Super fijn dat jullie zo enthousiast over hem zijn. Ik zie graag je foto’s, ben reuze benieuwd geworden!! X
 8. Hallo allemaal, Ik wil al geruime tijd een borstvergroting laten doen, dus ben volop aan het oriënteren! Ik heb zelf cupmaat 80A en erger me door de jaren heen steeds meer aan die grote maximizer bh’s die ik draag.. Het lijkt mij heel fijn om een mooie bh te dragen, geen maximizer, en alsnog een mooi decolleté te hebben, of een bikini aan te kunnen zonder dat ik helemaal plat ben.. Ik ken aardig wat mensen die een borstvergroting hebben laten doen, waaronder iemand die me verwees naar Kliniek Heyendael, dokter Frans Straten. Toen ik op zijn pagina keek zag ik gelijk alleen maar mooie resultaten. Ook op dit forum zijn veel van jullie bij hem geweest en over hem te spreken! Vandaar dat ik via deze weg wat meer te weten wil komen en misschien ook in jullie albums kan kijken, voor het resultaat bij hem! Liefs X