Jump to content

Elize89

Members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Elize89 last won the day on February 23 2020

Elize89 had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

1 Follower

About Elize89

Recent Profile Visitors

571 profile views
 1. ja, nog steeds.. ik heb wel het gevoel dat het inmiddels minder dik en bobbelig is! Ik had het eigenlijk willen vragen aan mn pc (as dinsdag zou ik nacontrole hebben), maar dat gaat niet door. Ik denk wel dat het “hoort”.
 2. Joeeeee! “Bijna“ 6 weken po en ik heb bh’s gekocht!!!! De eindstand: van AA naar 75C. Heel blij mee. ?
 3. Bedankt voor jullie handige links, @Nina_a en @Lindan!!!! Daar ga ik eens mee aan de slag.
 4. Ik wil ook graag weer hardlopen. Ik hoopte gewoon mn huidige sportbh te kunnen gaan dragen....
 5. ik bedoel “behalve wat verschillende bh’s PASSEN natuurlijk”
 6. Ha meiden, Over 1,5 week ben ik 6 weken po en mag eindelijk mooie bh’s kopen. Heeft iemand enig idee waar ik op moet letten (wel/geen beugel, voorgevormd, etc)? Momenteel kun je bij Hunkemoller niet meer je bh maat laten opmeten. Zijn er andere manieren om je maat op te meten? (Behalve wat verschillende bh’s opmeten natuurlijk)?
 7. Ze is 20 maanden! Echt een ukje nog. Ze ligt in een ledikant, dus ik moet haar dus ook gewoon in en uit bed tillen... En mijn dochter daarboven is maandag 3 jaar geworden en wordt ook graag nog getild, maar dat doe ik echt niet. De andere kids zijn 6 en 7, dus dat is geen probleem. Jij een dochter van net 4, dan zit ze nu lekker op school dus ? Superleuk!! Bedankt voor je lieve reactie!!!! ??
 8. Ha meiden! Inmiddels ben ik ruim 3 weken po en alles gaat prima. Het niet tillen van mijn jongste dochter is erg lastig, ook nu mijn man weer gewoon aan het werk is etc. Ik probeer het echt zo min mogelijk te doen, maar soms ontkom ik er niet aan. Zal iig blij zijn als deze 6 weken voorbij zijn. Verder ben ik echt heel blij met het resultaat tot nu toe!!!! Ik heb weer twee nieuwe foto’s in mijn album gezet.
 9. Ja! Ik wist ook niet van dat limiet. Hopelijk kan @best_boobie er bij mij ook wat uithalen, want volgens mij kun je dat zelf niet... ? Je hebt pb!
 10. Zo hallooooo, ben ik alweer... Ik stalk je echt nu ?? iig: ik ben silver member, dus ik zit aan mijn limiet (1 album met 10 foto’s) en ik kan geen foto’s verwijderen! Dus ik ga je even pb mn foto’s van 3 weken po sturen. ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.