Jump to content

Cassie

Gold Member
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Cassie

Recent Profile Visitors

420 profile views
 1. hi, bedankt voor de toevoeging. ik moet diana bijtreden, ze zijn indd prachtig. Ik heb nog geen album, ik moet nog even een mentale knop omdraaien denk ik... maar van zodra ik er één heb voeg ik je toe!
 2. @Imke1991 , mag ik jou vragen hoe ze geëvolueerd zijn na een jaar? Ik zit nog steeds vol twijfel over de mini of de demi. En dan vooral wat betreft de bovenpool. Ikzelf zie liever een wat vlakkere, omdat ik denk dat het natuurlijker oogt. Blijft die demi van opzij bekeken dan boller staan, of vlakt die na verloop van tijd ook wat uit? Alvast bedankt.
 3. Bedankt! Ziet er goed uit! @Jill olivia, als je wil? Ik ben nu erg nieuwsgierig geworden 😊
 4. Zou ik eens mogen meekijken bij jou? Ik krijg ook rond voor de spier in de richting van de 300-350cc. Maar ik ben nog niet zeker over de vorm.
 5. Goed dat alles goed verlopen is! Het ziet er inderdaad aardig symmetrisch uit nu. Ik ben blij voor jou!
 6. Bedankt voor de toevoeging. Afgezien van de ongelijkheid heb je op zich wel mooie borsten, dat is bij mij wel even anders. Misschien moet ik ook eens overwegen om een album aan te maken.
 7. Omdat bij plaatsing voor de spier, zoals ik wil, de rimpels van het implantaat bovenaan zichtbaar kunnen worden. Ik vermoed dat dit achter de spier niet zo'n issue is. De pc zei dat ik voldoende borstweefsel had, dat mini demi of full gaan afhangen wat ik zelf wil van bovenpool. Hi, we zijn qua getallen indd vrij gelijk. Maar de bouw kan natuurlijk anders zijn. Ik krijg ze voor en jij achter de spier. Maar ik zou als het kan graag meespieken. Ik gok dat ik ook ergens tussen de 300 tot max 350cc ga nodig hebben. Veel succes morgen, ik krijg al zenuwen in jouw plaats.
 8. Ik ben het inderdaad al even aan het overwegen. Maar omdat er nog een kinderwens was heb ik de plannen even in de frigo gestoken. Na de zwangerschap bleven er wat extra kilo's en waren mijn borsten terug gevuld. Maar sinds een aantal jaar sport ik wat meer en ben ik nu 10 kilo verloren (uiteraard het meest aan mijn borsten. 🙄) en weeg ik nu 53 kg voor 1.69m. Dus recent de zoektocht terug opgenomen, een paar consultaties gedaan en de beslissing genomen. Hoe rapper ze er inzitten, hoe liever ik het heb. Zo kan ik er van de zomer nog van genieten. 😊 Enige waar ik nog slapeloze nachten o
 9. @best_boobie, moet dit verplaatst worden naar operatieverslagen(Cassie: 27 mei 2021: Dr. De Meyere : Artemedis) of moet ik daar een nieuwe aanmaken? thx
 10. Hi. Ik wou dat ik ook zo zeker was om de juiste keuze te maken. Die twijfel is zo vermoeiend. Veel succes nog met het herstel en bedankt voor het meeleven!
 11. Will do. Hij is er blijkbaar geen fan van, als dat nu in mijn situatie is, of in het algemeen, daar kan ik niet op antwoorden. Nog maar 14 keer slapen!!!!
 12. Hij zei dat er minstens rond de 300-350cc zou in moeten om een mooi gevuld effect te krijgen zonder veel hang. En ik heb een vrij brede borst zegt hij, dus wellicht zal het iets worden met een grotere diameter dan de 105 mm die Van Canneyt voorstelde. Het zou sowieso rond worden aangezien hij zelf geen fan is van de ergonomix. En ik kan hem daar in volgen. Maar finaal ging hij wel zien tijdens de operatie zelf. En wat ik ook een pluspunt vind is dat mijn wederhelft tijdens de operatie uit de auto gehaald wordt om eens te kijken als het goed is. Datum is vastgelegd op 27 mei. Normaal was het t
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.