Tas

Silver Member
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Tas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb ze al 30 jaar, nooit ergens last van gehad. Er is mij ook nooit gezegd dat ze na 15 jaar vervangen zouden moeten worden. Alleen hoor je er nu steeds meer over en heb ik ze laten nakijken. Gelukkig nog steeds geen lekkage, maar het is geen overbodige luxe om ze te vervangen.
 2. Ik ook๐Ÿ˜‚, ik heb al wel een echo gehad en daar zag het er allemaal goed uit. Uiteraard moet je op je eigen gevoel afgaan. Er zijn inderdaad genoeg gevallen waarbij het niet goed gaat, ik wilde alleen maar aangeven dat het dus ook wel heel goed kan gaan. Ik weet ook niet of ik het had gedaan als ik een โ€œnormaleโ€ cup had gehad.
 3. Hoi @Jescar, nog 4 weken wachten en dan krijg ik mijn eerste prothesewissel. Ik heb ze nu 30 jaar en heb nergens last van gehad. Ik hoop dat ik weer 30 jaar tegenaan kan ๐Ÿ˜
 4. @romys, misschien heb je het intussen al geregeld, maar ik had mijn verwijzing ook gebruikt voor het ziekenhuis. Daarna ben ik nog op consult bij een kliniek geweest. Toen ik daar uiteindelijk voor had gekozen, hoefde ik alleen de huisarts te bellen en te vragen om mijn verwijzing naar hen om te zetten. Dat was voldoende.
 5. Lang wachten, maar fijn dat het er op zit. Hopelijk slaap je vannacht wat beter!
 6. Hoi @romys, ik had een verwijzing voor het ziekenhuis. Daarna nog gekeken welke klinieken ook bij mijn zorgverzekeraar aangesloten waren. Daar ook een consult gehad en zij hebben voor mij een aanvraag voor vergoeding bij de zorgverzekeraar ingediend. Mijn verwijzing voor het ziekenhuis is daarna omgezet naar die kliniek en de aanvraag voor vergoeding was binnen 3 dagen goedgekeurd, ben niet op gesprek geweest. Oordeel van de pc was gelukkig voldoende.
 7. Maar morgen rond deze tijd is het al voorbij! Veel succes morgen!!
 8. Jee @Petra84, wat een verhaal! Maar wat je zegt, het heeft zo moeten zijn. Wat fijn dat je vrijdag toch geopereerd kan worden. Zou balen zijn als je nog langer moest wachten. Wil je mij toevoegen aan je album, ben heel benieuwd. Heel veel succes vrijdag๐Ÿ˜˜
 9. @Mmmmi, nee, geen speciaal type, mentor moderate heeft hij gezegd
 10. @Mmmmi, heel mooi, dat is wat ik ook wil! Ik kan niet wachten. Ik word trouwens geopereerd door dr Hawinkels, lees ik ook hele goede berichten over.
 11. @Mmmmi, super, dank je wel ๐Ÿ˜˜. Ja, wat betreft het vergoeden was wel bijzonder. Ben een paar maanden geleden in het ziekenhuis geweest, waar de pc bij binnenkomst al zei dat ik alleen het verwijderen van mijn oude protheses en het verwijderen van het kapsel vergoed zou krijgen, de rest niet. Afgelopen vrijdag ben ik bij Quole kliniek geweest en daar zei de pc dat ik zeker in aanmerking kwam voor een gehele vergoeding. Gisterenochtend werd ik al gebeld dat de vergoeding akkoord is ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰. Heel bijzonder, maar ik ben superblij!